3 Ekim 2010 Pazar

Balık Burcu Ekim Ayı

Merhaba Balık Arkadaşlarım;

Nasılsınız? Önceliklere bir açıklama yapmak istiyorum, üst üste yaşanan balık burçlarına ilişkin kısa ve uzun vadeli yorumlarımda ki aksaklıklardan dolayı hepinizden özür diliyorum. Özellikle yapmıyorum, veya balık burçlarına karşı bir ön yargım artniyetimde yok. Kaderin minik cilveleri bunlar.

Şimdi asıl konumuza geri dönelim gönlünüzü de aldıktan sonra;

Lütfen Tarihleri +/-2 Gün olarak değerlendirin.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Maddi anlamda zorlanabilir, başvurduğunuz krediler ret edilebilir. Şartları fazla zorlamamak en iyisi. Mirs gbi paylaşımlı mallarla ilgili de sıkıntılar ortaya çıkabilir. Eşinizin maddi durumu veya kariyeri ile ilgili gelişmeler sizi huzursuz kılabilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanmak çok kolay olmayabilir.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Bomba gibi bir gün! Eğer canınız bir yerlere kaçmak, başka yerler görmek tanımak istiyorsa bu günleri muhakkak değerlendirin. Flörtünüzle, sevgilinizle, eşinizle mini bir tatil planı yapabilirsiniz. Hayattan öğrenecek çok şeyiniz var. Önemli hatırı ve ismi sayılır kişilerle bir araya gelebilir, önemli konuları gündeme getirebilirsiniz. Bir diğer olası etki ise; uzak yerlerden, arada mesafe olan ilişkiler gündeme gelebilir. Yoğun tutkulu, duygulu.

Merküründe terazi burcuna girmesi ile birlikte, özellikle parasal anlamda önemli imzalar, anlaşmalar, gündeme gelebilir. Bu dönemde aklınızdan acaba kredi mi alsam? Şu kredileri nasıl çözümleyebilirim, eşimin maddi hayatı nasıl düzene girecek? Gibi özellikle başkalarının maddi kaynakları ile ligili beyin fırtınaları yapabilirsiniz.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Ve ayın yeni ayı terazi burcunda. Bende isterin yeni ay hep güzel olsun yenilikler getirsin ama ne yazık ki bu sefer ki öyle değil. Organize olun, dağılmayın, hem duygularınızı hem de düşüncelerinizi toparlamaya çalışın mesajı veriyor bu yeni ay. Özellikle maddi konularla ilgili. Ani kararlar alıp kendinizi zor duruma düşürmeyin. Eğer kredi ile ilgili işlere bulaşmak ise niyetiniz bir defa düşünün. Eşinizin canı bu günlerde biraz sıkkın olabilir, ona destek olun. Paylaşımlı mallar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ama ana konu para! Paranıza dikkat.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

İlişkiler test aşamasında, özellikle birlikte olduğunuz kişi ile aranızda mesafeler var ise. Eğitim, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Akrabalarınızla ilgili gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir, bazı duyumlar alabilirsiniz. Çok uzun süredir görüşmediklerinizle de bir araya gelebileceğiniz ortamlar olacaktır.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Oldukça hızlı çalışan ve işlek bir zihin. Fakat güneş, merkürü yakar ve bu iyi bir şey değildir. Net olarak gördüğünüzü sandığınız şeyler aslında tam olarak net değildir. Önemli kararlar vermek için 2gün daha sabredin. Aceleye gerek yok.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Hayal gücünün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Yaratıcılık ve zihinsel faaliyetler ön planda. Özellikle yalnız kalıp bir şeyler yazabilir, çizebilir, projeler üretebilirsiniz. Uzaktaki tanıdıklarınızdan haberler gelebilir.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Keyifli ve de şanslı bir gün. Özellikle burcunuzda buluna Jüpiter sayesinde, girişimlerinizden başarılı sonuçlar elde edebilecek, kendinizi çok daha rahat ortaya koyabileceğiniz durumlarla karşılaşabileceksiniz. Seyahat planları gündeme gelebilir. Şans kapınızda.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Özellikle parasal konularla ilgili önemli günler. Başlattığınız işleri bitirebilir, bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Daha iyi nasıl para kazanabilirim, finansal kaynaklarımı nasıl idare edebilirimi sorgulayabilir, değişim ve dönüşüm arzusu içinde bulunabilirsiniz. Yalnız duygularınız, hisleriniz ve zihniniz karmaşa içinde olabilir.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular, akrabalar, hukuksal konular, eğitimi, yayıncılık, iletişim gerektiren konular olacaktır.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Enerjiniz oldukça yüksek. Beklenmedik anda beklenmedi gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yalnız olayları gereğinden fazla abartabilir kendinizi zor duruma da sokabilirsiniz dikkat. Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler gündemde.

27 Ekim

Mars yay burcunda.

İş hayatında girişkenlik, daha kolay kendinizi gösterebileceğiniz ama stresinde yanında amorti olacağı bir süreç olacak. İyi organize olmalı, dağılmamalısınız. Yay dağınık bir enerjidir. Aynı anda birde fazla iş ile uğraşırken birden kendinizi hem çok yorabilir hem de hiçbir şey yapamamış bulabilirsiniz. Genel anlamda iş ve kariyer konularına ilişkin olumlu zamanlar. İş arayan balıklar için özellikle.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Venüs retro olduğundan dolayı, eski konular, eski ilişkiler, eski uğraşlar gündeme gelebilir. Bazı gizli saklı kalmış durumlar ortaya çıkabilir. Konuşulmayanlar konuşulabilir.

Hepinize harika bir ay diliyorum. !!