3 Ekim 2010 Pazar

Oğlak burcu Ekim Ayı

Merhaba Oğlak Arkadaşlarım

Nasılsınız? Ben bir nevi insanlıktan çıkmış bir haldeyim desem yeridir. Şu an çalıştığım bir proje var, şükür ki sadece 1 haftalık, günde 11 saat ayakta stand başında duruyorum. 100ler profil insanlar karşılaşıyorum. İlginç olaylar ve konularda cabası. Fakat bugün itibariyle 3. gün olan işimde bana en ilginç gelen, Avrupa birliği tüketici bilinci oluşturma ve Ürün güvenliği standına gelen sorular şu şekilde; Sex Shop var mı? Mescid nerede? tuvalet nerede, vodofon(?) nerede, fotokopi nerede,bisiklet nerede satılır, burası tam olarak neresi, D&R nerede?,indirimli ürünler nerede?, silah satan yer va rmı?Hangi tuvalet daha yakın?Standın konusu dışında her türlü soru geliyor. Danışman yazsam standa hiç biri gelmez yemin ederim!!

Neyse efendim bir hemen konumuza yani Ekim ayı siz sevgi Oğlakları neler bekliyor, nedir önemli günleriniz, nende önemliler hemen göz atalım…

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Satürn-güneş ilişkisi zorlanmaları, krizleri, kayıpları anlatır. Özellkle ve iş ve kariyer hayatınızla ilgili üstleriniz ile ilişkilerinize ultra özen göstermeniz gereken günler. Yönetici posizyonunda ki kişiler ile güç mücadelelerine girmemelisiniz. Organize olmalı, odaklanmalı ve elinizde ki işleri bitirmeye bakın. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

11. evinizde Mars ve Venüs kol kola. Arkadaşlarınızla birlikte aktif, dinamik, eğlenceli günler geçirebilirsin. İçinde bulunduğun gruplarla yeni projelere başlanabilir. Flörtler, kaçamaklarla hayatına tat katabilirsin. Yalnız el altından yapılan, gizli olaylar, dedikodularda açığa çıkabilir bugün. Önemli duyumlar alabilirsiniz. Arkadaşlar arası kıskançlıklarda amortisi.

Merkü’ün Terazi burcuna geçişi ile beraber, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim trafiğiniz artıyor. Önemli konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Toplum önünde konuşmak zorunda kalabilirsiniz.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

İş ve kariyerinizle ilgili konular mercek altında. Fakat organize olmalı, konsantre olmalı dağılmamalısınız. Duygularınız ile zihninizi organize etmekte zorlanabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Üstlerle ilişkilere dikkat özellikle.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

20 Kasıma kadar Venüs geri gidecek. Özellikle arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, grup aktiviteleri ve işten kazandığınız gelirlerde zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir. Venüs, güzellik, sanat, ilişkilerle ilgilidir en genel anlamıyla. 11. evinizde geri gidiyor olması, arkadaşlarınızla olan ilişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ama güzel bir haberimde var. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla da bir araya gelme zamanı! Eğer gelirinizi sanat veya ilgili bir işten kazanıyorsanız ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Sakin olun, derin nefes alın ve önemli kararlarınızı 2 gün erteleyin. Sonradan pişman olacağınız kararlar vermeyin, sözler söylemeyin. Özellikle iş ve kariyer hayatınızı ilgilendiren her türlü konuda.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Güzel haberler alabilirsiniz, özellikle para ile ilgili. İş hayatınızda iletişim çok daha rahat akmaya başlıyor. Daha yapıcı bir iletişime geçebileceksiniz. Fikirleriniz dinlenecek, zihinsel yaratıcılığınız artıyor. Bir şeyler karalayabilirsiniz.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Arkadaşlar ve yakın çevrenizi ilgilendiren güzel haberler. Bir yerlere gidebilir, şehir dışına kaçabilirsiniz. Eğitim, yayıncılıkla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Yuva aile konuları, yaşadığınız yer masaya yatırılıyor. Taşınmayı düşünüyorsanız eğer çalışmalara başlayabilirsiniz. Gerçi bu dolunay sonlanmaları işaret ediyor. Ev, yuva, aile ile ilgili konularda artık net kararlar verme zamanı bir nevi.

23 Ekim

Güneş Akrepte

Önümüzde ki bir ay, sosyal konular, arkadaşlıklar, iş yaşamından kazanılan gelirler odak noktanız olacak.

27 Ekim

Mars yay burcunda.

Dinlenme ve enerjinizi toplama zamanı. Ama bu süreçte sağlığa dikkat. Mars 12. evinize giriş yapıyor. Girişim yapmak, kendinizi göstermek pek kolay olmayacak.Şimdi planlama zamanı, mars 1. evinize giriş yaptığında girişim ve kendini göstermek için o enerjiye ihtiyacınız olacak. İçsel gerginlikler yaşayabilirsiniz zaman zaman.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Eski sevgiliniz veya uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşme zamanı. Gizli, saklı bazı şeyler ortaya çıkabilir. Bu günlerde kıskançlıkların ilişkilerinize gölge düşürmesine izin vermeyin.

Hepinize Harika bir ay diliyorum….