2 Ekim 2010 Cumartesi

Terazi Burcu Ekim Ayı

Selam Terazi arkadaşlarım;

İnanır mısın saat 22:00 oldu ve ben hala hiçbir şey yemedim. Ne yiyeceğim diye karar vermeye çalışırken zaman geçti ve garip bir tokluk hissi çöktü üstüme. Kedimi bile besledim, ama kendimi henüz değil. Ice tea ile geçiyor gecem. Hayır her zaman böyle sağlıksız bir duruş sergilemem ama bu akşam böyle oluverdi nedense. Tabii mevzu benim akşam yemeğimi geçiştirmem değil elbet. Bu ay sizler için oldukça önemli. Şimdi önemli günler be etkileri hakkında konuşalım birazda.

Tarihler +/- 2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

1 Ekim,

Güneş (Terazi) Kavuşum Satürn (Terazi)

Merkür (Başak) Karşıt Jüpiter (Balık)

Üzgünüm teraziler, ay ne yazık ki harika başlamıyor. Gerçi buna yavaş yavaş alışmışsınızdır. Satürn ile pek bir iç içe oldunuz. 2 yıl kadar daha samimiyetiniz sürecek. Fakat güneş ve Satürn burcunuzda kavuşum yapacak. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Vücut direnciniz düşüyor. Kemikleriniz, sırtınız, üreme organları, bel, kalçalarınıza dikkat etmelisiniz. Üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz, kişiliğinizi, kendinizi yeteri kadar ifade edemeyebilirsiniz. Yaşça büyük, olgun kişiler ile ilişkilere dikkat.

Rüyalarınız anlamlı olabilir. Kendi kendinizi eleştirirken dozu fazla kaçırmayın. Kendinize haksızlık etmeyin fazla.

3 Ekim

Venüs (Akrep) Kavuşum Mars (Akrep)

Merkür Terazi burcunda

Maddi anlamda kazançların yanı sıra, keyifli ve romantik bir ortam içinde kesenin ağzını biraz açma vakti. Yatırımlarınızı değerlendirebilir, yeni kazanç yolları arayabilirsiniz. Kendinizi daha zinde, atak hissedebilirsiniz. Yalnız gereksiz kıskançlıklar dengenizi bozabilir. Güzellik, kozmetik, dekoratif, giysiler,pastel tonlu şeyler için para harcayabilirsiniz.

Merküründe burcunuza geçişi ile beraber iletişim hayatınızda daha önemli bir yer tutmaya başlayacak. Önemli yazışmalar, görüşmeler, fikirler gündemde olacak.

7 Ekim

Terazi burcunda Yeni ay. Kavuşum Satürn (Terazi), Kavuşum Merkür (Terazi)

Burcunuzda yeni ay meydana geliyor. Fakat ay, Satürn ile iç içe. Manevi, psikolojik anlamda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Depresyona, melankoliye meyilli olabilirsiniz. Fikirleriniz, duygularınız, zihiniz karmakarışık olabilir. İlişkilerden, ortaklıklardan yana problem yaşayabilirsiniz.

9 Ekim

Venüs Akrep burcunda retroya başlıyor.

2. evinizde, yönetici gezegeniniz geri gitmeye başlıyor. 20 kasıma kadar. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz.

17 Ekim

Güneş (Terazi) Kavuşum Merkür (Terazi)

Önemli kararlar almak için hiç uygun bir zaman değil. Yanlış anlatma ve anlamalara çok müsait bir gün. İletişim, elektronik aletlerle ilgili sorunlara olabilir. Zihniniz çok yoğun, karmaşık olabilir, objektif düşünemeyebilirsiniz.

18 Ekim

Merkür (Terazi) Üçgen Neptün (Kova)

Eğer bir sanatçı iseniz, yazarsanız, yazı ile ilgili, iletişimle ilgili bir işte çalışıyorsanız tam size uygun günler. Yaratıcılığınız hat safhada. Daha ikna edici olabilir, konuşmanız ile karşınızda ki insanı büyüleyebilirsiniz. Birbirinden romantik sözler, kelimeler kaleminizden çıkabilir. Aşkla, çocuklarla, hobilerle ilgili konularda bu etkiyi daha fazla hissedebilirsiniz.

20 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Jüpiter (Balık)

Eğer kendi işinize sahipseniz, işinizi geliştirmek için para harcayabilirsiniz. Mesela size katkısı olması için bir eğitim, sertifika programına katılabilirsiniz, veya ofisinizi düzenlemek için. Diğer yandan günlük rutin işleriniz için para harcamanız gerekebilir. Fakat sıkmayın canınızı, çünkü ay sonuna yaklaştıkça beklenmeyen bir şekilde kazançlarda elde edebileceksiniz.

22 Ekim

Koç burcunda Dolunay. Üçgen Pluto (Oğlak), Karşıt Merkür (Terazi)

Karşıt burcunuz olan koç burcunda dolunay meydana geliyor. İlişkiler, ortaklıklar, hukuksal konular, evlilik gibi konular dolunayın merceği altında olacak. Şimdi bu dolunay Koç burcunun tam son derecesinde (29) gerçekleşeceği için bazı sonlanmalar, bitişler yaşayabilirsiniz. Bu illa ilişkinizin biteceği anlamına gelmiyor fakat sorunlu bir ilişkiniz var ise ve size mutluluk vermiyor ise üzgünüz yeni aşklara yelken açmak için eskileri temizlemek gerekli değil mi? Veya ilişkiniz harika gidiyor ama bir yere kadar değil mi? Belki de artık resmileştirmek isteyebilirsiniz. Söz, nişan..vb şekilde. Aynı senaryoyu ortaklıklarınız içinde düşünebilirsiniz. Yalnız aceleci ve spontan davranışlar sizi zor duruma sokabilir. Pluton da bu dolunayda işin içinde olacak. Güçlü bir şekilde bir şeyleri değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Peki hangisi işinizi mi? Yoksa evinizi mi?

23 Ekim

Güneş Akrepte

1 ay boyunca odaklanacağınız konular, maddi konular, bütçeniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalarla ilgili konular olacaktır.

24 Ekim

Mars (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık)

Beklenmedik ani kazançlar, ödemeler söz konusu. Yalnız dikkat bu açı sağ gösterip sol vurabilirde. Aşırı harcamalarınızı dizginlemeniz gerekebilir, işin ucu kaçarsa toplamakta zorlanabilirsiniz. Özellikle elektronik aletlere ilgili harcamalar yapabilirsiniz.

27 Ekim

Mars yay burcunda.

Önümüzde ki ayıda içine alacak olan bu etki özellikle, kısa yolculuklar, seyahatler, eğitimi, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili konuları hedef alacak. Enerjinizi bu konular üzerine yoğunlaştıracaksınız. Zaman zaman bu konularla ilgili gerginliklerde olabilir. Konsantre olmakta zorlanabilir, enerjiniz dağılabilir bu süreç içinde. Yeni şeyler öğrenmek için zihninizde şimdiden yer açın.

29 Ekim

Güneş (Akrep) Kavuşum Venüs (Akrep)

Ve ay sonunda saklı olan, kaybolmuş olan, gizli olan şeyler açığa çıkıyor. Özellikle maddi hayatınızla ilgili. Daha önce kaybettiğiniz ama arayıpta bir türlü bulamadığınız o çok sevdiğiniz “şey” bu günlerde ortaya çıkabilir. Güzelleşmek uğruna riskli işlere girişmeyin. Planlarınızı erteleyin. Paranıza sahip çıkın.

Ve en önemlisi

Harika bir Ay geçirin..!!