4 Kasım 2010 Perşembe

6 Kasım Akrep Burcunda Yeni Ay

Her ay gökyüzünde bir yeni ay bir de dolunay gerçekleşir ve o aya ait olan senaryonun tablosunu çizerler. 6 Kasım 06:52’de bir akrep burcunda yeni ay gerçekleşecektir. Ayın içinde bulunduğu burç, konum ve diğer gezegenler ile yaptığı açılar o yeni ayın olası senaryosunun ayrıntıları hakkında bize bilgiler verirler.Yeni ay +/-2 gün içinde etkilerini hissedebilirsiniz. Yeni ay akrep burcunda olacağından dolayı;

- Olaylara çok daha derinlemesine yaklaşabiliriz veya daha derinden etkilenebiliriz

- Sezgilerimiz çok daha fazla artabilir, rüyalarımızdan mesajlar alabiliriz.

- Giriştiğimiz işlerde daha konsantre, dayanıklı ve detaycı olabiliriz

- İlişkilerimizde özellikle tutku daha ön plana çıkabilir

- Aldığımız kararlardan kolay kolay vazgeçmez, başlattığımız işleri bitirebiliriz.

- Verdiğimiz sözleri daha kolay tutabiliriz, sahiplenici ve paylaşımcı tarafımız ortaya çıkabilir.

- Gizlilik içinde hareket etmek isteyebiliriz.

Peki burçlar üzerinde ki etkisi nedir?

Koç; finansal anlamda tek başınıza hareket etmeniz zorlaşabilir, eşinizden veya çevrenizden destek alabilirsiniz. Kredi ile ilgili işlere girişebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yeni ay size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren finansal araçlarla ilgili olacaktır. Ortak kazanımların bölüşmesi, miras konuları da buna dahil.

Boğa; Yeni ay ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili etken olacaktır. Yeni bir iş ortaklığına girişebilirsiniz, evlilik,söz,nişan gibi durumlar için hazırlıklar başlayabilir, eğer yalnız iseniz yeni biriyle tanışabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmektense, alacağınız destek ile daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz.

İkizler; sağlığınız, günlük işleriniz ve çalışma ortamınız yeni ay konuları arasında. Yeni bir diyet veya spor programına başlamak için hazırlıklar yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda yenilikler meydana gelebilir. Daha çok çalışmanız gerekebilir. Yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. Check-up için de harika zamanlar.

Yengeç; eğer yalnız iseniz aşk kapınızı çalabilir ki bu tutkulu birine benziyor. Eğer çocuk sahibi olma ile ilgili planlarınız var ise, bu yeni ay size destek olacaktır. Hayatın keyifli yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz mesela. Eğer birlikteliğiniz var ise beraber romantik dakikalar geçirebilirsiniz.

Aslan; ev, yuva, aile ve yerleşimle ilgili konular ön plana çıkıyor. Evinizi değiştirmeyi planlıyorsanız mevki veya dekoratif olarak bu yeni aydan faydalanabilirsiniz. Ev alım-satım ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evinizde davet verebilir, kalabalık bir grupta ağırlayabilirsiniz.

Başak; iletişim, yakın çevre, kardeşler bu yeni ayın konuları. Kardeşleriniz ile bir araya gelebilir, bir soruna çözüm bulabilirsiniz, kısa bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir konuyu araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilir ve her zamankinden daha fazla okumanız veya konuşmanız gerekebilir.

Terazi; kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

Akrep; sezgileriniz her zamankinden çok daha fazla güçlü olabilir. Yeni projeler, yeni ilişkiler, yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize yeni bir iş fırsatı geçebilir, ilişkiler konusunda daha tutkulu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz.

Yay; eğer finansal anlamda bir beklentiniz yok ise bu yeni ayda hayatın gizemli, ökült yanları ile daha çok ilgilenebilir, kendi içinize dönebilir, dinlenmek isteyebilirsiniz. Bilinçaltı, korkular, rüyalar, mistik konular, felsefelerle ilgilenebilirsiniz. Fakat finansal anlamda risk almak için uygun zamanlar değil.

Oğlak; Daha hareketli ve sosyal olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli ve sosyal aktivitelere dahil olabilirsiniz. İşten kazandığınız gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Havada ki aşk kokusuna da kapılabilirsiniz.

Kova; iş ve kariyer konuları gündemde. Yeni bir işe girebilir, işinizi değiştirebilir belki terfi bile alabilirsiniz. Eğer işsiz ve iş arıyor iseniz bu yeni ay çevresinde görüşmelere gidebilir, beklemediğiniz bir sektörden iş teklifi alabilirsiniz. Kariyerinize destekleyici bir etkisi olacaktır.

Balık; uzun mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek eğitim, hukuksal konular bu yeni ayın merceği altında. Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, seyahate çıkmanız gerekebilir, teziniz için destek alabilir, yeni bir araştırma konusuna başlayabilir, uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz.