1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Balık-Kasım Ayı



Herkese Merhaba;

Nihayet son burca geldik. Son güne yaklaşık 4 burç bıraktığımdan dolayı yorulduğumu itiraf etmeliyim. Bu burcu da yazdıktan hemen sonra blogumda yayımlamaya başlayacağım, saat yaklaşık olarak 1 Kasıma 15 dk var, yep yeni bir aya girmiş olacağız, yen umutlar ve beraberinde yeni gelişmelerle! Bu burç yorumlarını yazarken en büyük destekçim kedim oldu, yazmamam patilerinden gelen türlü şaklabanlığı yaptı, mutfakta yarattığı arbededen bahsetmek bile istemiyorum, özellikle üzümlerle olan dansından. Bu ay keyif verici gelişmeler söz konusu. Şimdi hızlı bir şekilde göz atalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Biraz karmaşık etkilere sahip, eğer dağılmaz, konsantre olur, fikirler havada uçuşmaz ve alıngan olmazsanız süper aslında. Eğer işiniz ithalat-ihracat, yaratıcılık gerektiren, avukat, yazar iseniz sizler için özellikle harika! Oldukça yaratıcı, gelişime açık, güzel haberler alabileceğiniz zamanlar. Elbette sadece bu işlere mensub olmanız gerekmiyor, genel anlamda güzel etkileri olan bir gün. Seyahatler, yüksek eğitim ile ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat unutkanlık ve dalgın zihin bugünün bir nevi amortisi dikkatli olun.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

9. evinizde bir yeni ay gerçekleşiyor. Eğer bir dava açmayı planlıyorsanız bu yeni ay zamanında tohumu ekebilirsiniz, tezinizi yazmaya başlayacaksanız keza yine bir yeni ay size destek verecektir. Seyahat planları gündeme gelebilir, uzun zamandır görüşmediğiniz uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir, haber alabilirsiniz. Yeni bir şeyleri araştırmak için ideal zamanlar. İdealleriniz konusunda kolaylıkla konsantre olabilirsiniz.

Venüs bir süredir 9. evinizde geri harakette idi. Gideceğiniz yön, hedefleriniz, idealleriniz konusunda zaman zaman sizi yanıltmış, gecikmelere sebebiyet vermiş olabilir, çıktığınız seyahatlerde sorun yaşamış, uçağınız rötar yapmış, bavulunuz kaybolmuş, biletinizle ilgili de sorun çıkmış olabilir, ya da çok eskiden gittiğiniz ve çok beğendiğiniz bir yere tekrar gitme şansı da yakalamış olabilirsiniz. Şimdi Venüs terazi burcuna geri dönerek 9. evinizi rahat bırakacak. Fakat bu sefer başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, borçlar, eşinizin finansal durumu ile ilgilenmeye başlayacak 20 kasıma kadar. Bu konularda gecikmeler, yanlış anlamalar veya anlatmalar, finansal ilişkide olduğunuz kişilerle (Muhasebeciniz, bankacınız) sorunlar yaşanabilir. Dikkatli olun.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Hatırı sayılır, güç sahibi, beklenmedik kişilerden destek alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Bu destek daha çok fikir bazında, tavsiye tadında olabilir. Hayatınızı etkileyecek önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

12. evinizde Neptün bir süredir geri gidiyordu, bilinçaltınız, ruhsal dünyanız bir süredir kaos ve belirsizlik içinde olabilir. Hayatı ve manevi şeyleri çok fazla sorgulamış, yaratıcı esinlerinizi kullanarak bir şeyler ortaya çıkarmış olabilir, bol bol melankoli ve hüzünle karşılaşmış olabilir, dalgınlık ve unutkanlığınız artmış, kendi kendinizi acımasızca çok defa eleştirirken bulmuş olabilirsiniz. Neptün artık ileri gitmeye başlıyor, artık biraz ruh halinizi toparlama, kendinize motivasyon kaynakları bulma zamanı geldi demektir.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim yeteneklerinizi çok daha rahat kullanabileceğiniz, organize edebileceğiniz zamanlar. Yalnız yay dağılmaya müsait bir burçtur, bu yüzden özellikle mesleki anlamda görüşmelerinizde konuya odaklı kalmayı unutmayın, konudan konuya atlamayın. Önemli görüşmelerle Merkürün yay burcunda ki seyrinde karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bu harika bir gün sizler için. Çünkü uzunca bir süredir üzerinizde garip bir gerginlik, bir şeyleri değiştirme arzusu, genel olarak memnuniyetsizlik duymuş olabilirsiniz hayatınızda ki bir çok şeye karşı. Özellikle sosyal anlamda radikal bir değişime gitmiş, iş hayatınızla ilgili önemli kararların eşiğinden geçmiş, değişikliklerin içinden geçmiş olabilirsiniz. Üzerinizde ki bu sizi değişime zorlayan ve stres yaratan güç sona eriyor.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bomba bir gün daha size! Hayata karşı daha iyimser olabileceğiniz, sezgilerinizin kuvvetleneceği, ideallerinize ulaşmak için daha kolay destekler alabileceğiniz, finansal konularda olumlu gelişmelerin yaşanacağı, seyahatler, eğitim, hukuksal konularda destek ve sorunlara çözüm bulacağınız altın değerinde tarihler.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Fakat bugün biraz riskli, dağılma, savrulma, toparlanmakta zorluk çekme potansiyeli var. Eğer hayalleriniz ve idealleriniz gerçekçi temeller üzerine kurulu değil ise, hayal kırıklıkları yakanızı bırakmayacaktır. Alıngan ve hassas olabileceğiniz tarihler.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Beklenmedik, ani, sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Kadersel karşılaşmalar, beklenmedik kişilerden beklenmedik destekler alabilirsiniz. Eğitim, hukuk, ticaret, iletişimle ilgili konularda. İletişim araçlarını çok daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Öncelikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, çözüm odaklı, hızlı düşünüp, insiyatif alıp, sonuca hemen ulaşabileceğiniz zamanlar. Fakat stres ve fevri çıkışlar eleştirilmenize neden olabilir.

Venüs’ü 8. evinizde ki geri hareketi artık sona erdi. Venüs ileri harakete başlayarak, son 40 gündür hayatınızda çıkarttığı problemleri düzeltmek için çalışmaya başlayacak. Öncelikle kazançlardan, eşinizin finansal konuları ile ilgili, alacak-verecek konularından başlayacak çalışmaya.

Jüpiter, Venüs’ten daha uzun süredir geri gidiyordu, onunda geri gidiş süresi bugün itibari ile bitip ileri gitmeye başlayacak. 1. evinizde ileri gidecek olan Jüpiter, öncelikle ilişkileri hızla iyileştirmeye başlıyor, sonra yeni başlangıçlar için size motivasyon ve fırsatlar yaratmaya başlıyor fakat dikkat kilo alabilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Dolunay bu ay boğa burcunda ve sizlerin 3. evinde gerçekleşecek. Yakın çevre, kardeşler, komşular, eğitim ve iletişim konuları gündemde. Bu konularla ilgili bitirmek istediğiniz işleri bitirmek için uygun koşullar yakalayabilirsiniz. Yazdıklarınızı yayın evinize gönderebilirsiniz, önemli bir araştırmaya başlayabilir, daha meraklı olabilirsiniz. Çevrenizde gelişen bir takım olayları daha yakından takip etmeye başlayabilirsiniz. İletişim yetenekleriniz, yazı yazma yeteneğiniz var ise bunu kullanabileceğiniz ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Dolunay genel anlamda olumlu etkilere sahip.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca iş ve kariyer konularına odaklanacaksınız. Eğer işiniz yok ise ve iş arıyor iseniz, bugün e takip eden bir ay boyunca görüşmelere gidebilir, 2 iş arasında seçim yapmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer işiniz var daha iyi bir konuma geçmek istiyor iseniz, öncelikle neyi istediğinize tam olarak karar vermeniz gerekiyor. Konsantre olmalısınız. İş ve kariyer konuları ile ilgili hatırı sayılır güçlü kişilerle ilişkiler içine girebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ortaya koyabileceğiniz koşullar olacaktır.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Özellikle krediler, borçlar, eşinizin finansal durumu, banka ile ilgili işler, finansal kaynaklarınızı ilgilendiren konularda yaşadığınız sıkıntı ve stres verici süreç sona eriyor. Arkadaşlıklarınız, sosyal ilişkileriniz finansal kaynaklarınız gerilimli bir hat üzerindeydi bir süredir. Önemli gerçeklerle karşılaştınız, sorumluluklarınız arttı, belki de işiniz için büyü yatırımlar yaptınız, riskler aldınız. Eğer değişime direnmeyip, hem kendinizi, sosyal çevrenizi ve kaynaklarınızı geliştirmiş ve değiştirmiş iseniz bu dönem bunların meyvelerini toplayabileceksiniz. Fakat kredilerden uzak durmakta yine de fayda var.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)