1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Boğa-Kasım

Merhaba arkadaşlar;

Nasılsınız? Venüs geri gitmeye başladığından beri sürekli bir uyku ve tembellik hali ki sormayın gitsin bende. Ama buna rağmen her gün elimdeki proje ile uğraşıyor, burçların özelliklerini yazıyor bir taraftan da aylık yorumları yetiştirmeye çalışıyorum. Ama nasıl olduğunu siz bir de bana sorun. Ama genel anlamda keyfim yerinde. Hatta bugün bir enerji ile, evinde misafir olduğum çok yakın bir arkadaşımda oturdum yaprak sardım ve pişirdim. Öyle her zaman yapmam ama yaptığım zamanda her zaman çok güzel olmuştur, hiç sekmez! Kasım ayı toparlanma ve düzene girme ayı. Geri giden gezegenler ileri gitmeye başlayacak tabi bu etkiler daha çok ayın 2. yarısında devreye girecek. Sizin içinde önemli bu ay, yeni ay ve dolunay Boğa-Akrep aksında gerçekleşecek. Ben lafı daha da fazla uzatmayayım, gün gün neler bekliyor bakalım;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler devrede. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber keyifli zamanlat geçirebilecek, önemli fikir alış-verişlerinde bulunabileceksiniz. İlişkilerden yana da şanslı zamanlar. Zihinsel anlamda yaratıcı olabileceğiniz zamanlar. Fakat odaklanma problemi yaşayabilir size söylenen bazı sözlere karşı alıngan yaklaşabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda kafa karışıklığı yaşayabilir, doğru düşünüp karar almakta zorlanabilirsiniz.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Bugün önemli bir gün, çünkü Venüs ilişkiler, ortaklıklar evinizden çıkıyor. Bu konularda bazı aksilikler, ilişkilerde sorunlar yaşamış, bazı korkularınızla, ilişkilerinizle yüzleşmiş olabilirsiniz. Kıskançlık ve kontrol duygusu yüzünden zor zamanlar geçirmiş olabilirsiniz. Bu süreç sona erdi fakat şimdi dikkatli olmanız gereken zaman sağlığınızla ilgili. Özellikle bel bölgesi, genital organlarla ilgili konularda. İş ve çalışma koşullarınızda zaman zaman ilişki kurduğunuz kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Politik olmalı ve orta yolu bulmaya çalışmalısınız.

Venüs ilişkiler evinizden çıkıyor ve akabinde yeni ay meydana geliyor. Bu harika bir haber! Tek başınıza haraket etmeniz biraz zor, yeni işlere başlamak için özellikle desteğe ve yardıma ihtiyacınız olacak, bu yardım ve desteği de bulabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz, bu yeni ay döneminde cinsel anlamda güçlü ve tutkulu biri hayatınıza girebilir. Hayatın gizemli, ökült yanları ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hislerinizin derinleşeceği ve kuvvetleneceği zamanlar.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Oldukça orijinal ve yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız bir gün. Özellikle arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden tanıdığınız kişilerle bazı ortak kararlar alabilir, uygulayabilirsiniz. Ani, beklenmedik, sürpriz haberlere, gelişmelere hazırlıklı olun. Yalnız Uranüs geri gittiğinden dolayı, fikirler birden ortaya atılabilir, büyük heyecan uyandırabilir fakat temeli çok sağlam olmayabilir. Bu yüzden dikkatli olun.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Uzunca bir süredir iş ve kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda belirsizliklerle uğraşmış olabilirsiniz. Temeli çok sağlam olmayan işler ve projelerle zaman kaybetmiş olabilir, hangi yöne nasıl gideceğinize dair şüpheler oluşmuş olabilir içinizde. Bu karmaşa ve kaos dönemi artık sona eriyor. Daha akla yatkın, zihiniz daha iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha net bir şekilde çalışmaya başlıyor.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

8. evinize giriş yapacak olan başkalarına ait kazançlar, eşinizin parası, ortaklıklardan elde edilen gelirlerle ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bu konularla ilgili önemli konuşmalar, yazışmalar ve haberler alabilirsiniz. Yalnız dağılmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle işiniz muhasebe, bankacılık, para idaresi ile ilgili bir iş ise, hesap hatalarına karşı dikkatli olmasınız.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Özellikle maddi anlamda üzerinizde yük oluşturan, engellemeler, kısıtlamalar üzerinizden yavaş yavaş kalkıyor. Yurt dışı, eğitim, yolculuklarla ilgili konularda ve sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, işten kazanılan gelirlerle ilgili daha olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bu harika bir gün! 5 yıldızlı. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar, evlilik dahil her türlü konuda güzel haberler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla çok daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla ortak aktivitelere katılabilir, bir araya gelebilirsiniz. Bunun yanı sıra, kazançlarınızın arttırmanın yollarını bulabilir, eşinizin, ortağınızın maddi hayatı ile ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Hayata karşı daha iyimser, pozitif yaklaşacağınız zamanlar.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Egosal anlamda çözülmelerin olacağı zamanlar. İş ve kariyer hayatınızla ilgili üzerinize rehavet, tembellik çökebilir, sizden istenilen performans ve başarıyı göstermekte zorlanabilirsiniz. Gerçekçi olmalı, somut gelişmelerle ilgilenmelisiniz, ayağı yere basmayan, sağlam olmayan veya şu an için plan aşamasında olan projeler yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Yine birkaç yıldızlı bir gün. Ani, beklenmedik şaşırtıcı gelişmelere hazır olun. Özellikle ilişkiler ve sosyal çevrenizle ilgili olaylarla ilgili. Arkadaşlarınızdan orijinal, beklenmedik, farklı, ilginç fikirler size ilham verebilir. Ortak projelere, işlere girişebilirsiniz. Destekler görmekte zorlanmayacaksınız.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Bu bir nevi kırılma noktası. Öncelikle Mars ve Merkür kavuşumundan bahsedelim. Bugün zihniniz her zamankinden çok daha hızlı ve işlek çalışabilir. Sorunlara çok rahat ve hızlı çözümler bulabilirsiniz. Özellikle zihniniz eşinizin, ortağınızın maddi durumu, başkalarına ait paralar, miras gibi konulara odaklı bir şekilde çalışabilir. Fakat zihinsel olarak odaklanmaya ve dağılmamaya dikkat edin. Aynı anda birkaç işi yapmak veya birkaç problemi çözemeye çalışmak zaman zaman zor olabilir. Sinirler gergin olabilir, kendinize maddi konularla ilgili aşırı yüklenmeyin. Stres seviyeniz aratabilir.

40 gündür geri giden Venüs artık direk hareketine dönüyor. Tembellik ve uyku evet güzeldi, hayatın sadece keyfi yanları ile de ilgilenmek ama bir yere kadar. Artık harekete geçme ve çalışma zamanı. Size kazanç sağlayacak iş görüşmeleri yapabilir, önemli bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili ise her şey yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor.

Uzunca bir süredir balık burcunda geri giden Jüpiter’de artık direk hareketine başlıyor. Bir süreliğine sosyalleşmekten kaçınmış olabilirsiniz, işten elde ettiğiniz gelirlerde özellikle ödemelerde bazı gecikmeler ve prüzler yaşamış olabilirsiniz, sürekli görüştüğünüz arkadaşlarınızla eskisi kadar sık görüşmemiş olabilirsiniz. Artık toparlanma sosyalleşme adına ipleri ele alma ve kazançları arttırma zamanı. Yolunuza engel olan, tıkanmaya yol açan şeyler yavaş yavaş ortadan kalkıyor.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda. Sextile Uranüs, Kare Neptün

Burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Ay başında başlattığınız işleri bitirme vakti. Yeni bazı başlangıçlar yapabilirsiniz. Yalnız duygusal dünyanız biraz karışık olabilir bu dolunay zamanında. Hissettiğinizi sandığınız hisleri açıklamakta zorlanabilir, gerçek olmayabilirler. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gelişmelerin netlik kazanana kadar beklemekte yarar var.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular maddi konular olacaktır. Yalnız bu maddi konular direk sizinle alakalı olan durumlar değil, eşinizin veya ortağınızın maddi durumu olabilir, banka ile ilintili işler olabilir, krediler, vergiler, ödenmesi gereken sigorta primleri olabilir. Maddi olarak tek başınıza hareket etmeniz biraz zor gözüküyor.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Düşüncelerinizi, fikirlerinizi söylerken zaman zaman abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili aranızda maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Bu günler özellikle işin içinde para olan konularda iletişime geçerken sakin ve serin kanlı olmalısınız.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bu güne de bir yıldız koyun bakalım. Sağlığınızla ilgili özellikle sizi meşgul ve huzursuz eden gelişmeler yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Yurt dışı, yabancılarla ilişkilerle ilgili özellikle iş bağlantılı kontaklarda gerilimli süreç sona eriyor. Her şeyin çok daha kolay, bal börek olacağını söylemiyorum ama sizi iyice köşeye sıkıştıran koşulların ortadan kalkacağından bahsediyorum.

28 Kasım

Merkür (Yay) Kare Uranüs (Balık)

Asi, zorlayıcı, gerilimli zamanlar. Özellikle sosyal ilişkiler ve arkadaşlarınızla olan dialoglarınıza dikkat etmekte fayda var. Sinirle kalkan zararla oturur sözünü unutmamanız gerekiyor. İletişm, mesajlar, haberleşme konularında zorlayıcı günler.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

İşte dikkat edilmesi gereken bir gün daha. Kırıcı olmamaya dikkat etmeli, ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız, sosyal ilişkileriniz ve maddi konular bu gerginliğin ana hatlarını oluşturmakta. En son söylenmesi gerekeni ilk söylerseniz sonradan toparlamanız oldukça zorlaşabilir.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

İlişkiler mercek altında. Venüs geri giderken bozulan, kırılan ne var ise onarma zamanı. İlişkilerde daha yapıcı bir sahiplenme söz konusu. Yalnız olan Boğalar bu dönemde yalnız kalmaları biraz zor gözüküyor. Hayatınıza yeni birini alabilirsiniz. Tabii bu bir ortakta olabilir.

İşte boğa arkadaşlarım. Kasım ayı tablosu bu şekilde. Hepinize muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum. !

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)