1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen İkizler-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Koca bir gün pek suya sabuna dokunmadım desem yeridir. Hatta oturduğum koltuğun şeklini aldım diyebilirim. Bu aralar bu modaydım tam, oturduğum yerden bir şeyler yazayım, bakayım, araştırayım, okuyayım. Ama sanırım bu yazıyı yazdıktan sonra dışarı çıkıp bir kahve molası verip hava almaya çıkacağım. Yoksa ev beni iyice yutacak! Güzel bir aya giriş yapıyoruz, hatta belki senenin en güzel ayı. Ama meyvelerini daha çok aralık ayında yemeye başlayabiliriz. Önemli gezegen hareketleri mevcut. Geri gidişler bitiyor, canımızı sıkan yolumuzu tıkayan gecikmeler yaşatan şeyler ortadan kalkmaya başlıyor. Bu yüzden bu ay ki analizleri yazarken pek bir keyifliyim. Lafı daha fazla uzatmayayım, hadi sizde alın kahvenizi eline, yaslanın ve bu ay neler bekliyor keyifle okumaya başlayın.

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda zekanızı çok daha rahat kullanabilir, ortaya atacağınız fikirlerle gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyum içinde olabilir, bilgi alış-verişlerinde bulunabilirsiniz. Bu günlerde iyi haberler gelebilir, çalıştığınız ortam, kariyerinizle ilgili. Yeni bir projenin haberini alabilir, yeni bir iş üzerine çalışabilirsiniz. Yaptığınız işte daha yaratıcı ve performansınız çok daha yüksek olabilir. Fakat düşünceleriniz, zihniniz dağınık olabilir. Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler ve akrabalarla ilgili duyacağınız sözlere, alacağınız haberlere pek aldırış etmeyin. Somut şeylere odaklanmaya çalışın.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Bir süredir Venüs 6. evinizde geri gidiyordu. Çalışma koşulları, sağlıkla ilgili zaman zaman can sıkıcı, tembel, iş ilişkilerin problemli bir dönem geçirmiş olabilirsiniz. Bir projenin veya işin haberi gelir ama o haberin arkası gelmez, eski sağlık sorunları gündeme gelmiş olabilir. Bu dönemi bir süreliğine geride bırakıyoruz artık çünkü Venüs Terazi burcuna yani 5. evinize geriliyor. 20 Kasıma kadar orada. Aşk ve çocuklarla ilgili, hobilerle ilgili, hayatın keyif verici yanları ve cinsellikle ilgili konularda etkiler yaratmaya başlayacak. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde birbirinizi anlamakta zaman zaman zorlanabilirsiniz, bir gidip bir geri gelen dengesiz aşklar yüzünden yorulabilirsiniz, beklenmedik bir an da kendinizi aniden bir çemberinin ortasında bulabilirsiniz fakat retro bittiği zaman birden büyünün ortadan kalktığına da şahit olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünenler 20 kasıma kadar beklemekte fayda var. Venüs 5. evde geri giderken, istenmeyen çocuklara vesile olduğu gibi, düşük ihtimalini de arttırmakta.

Tam 6. evinizden Venüs ayrılırken bir de yeni ay meydana gelecek. Bu iyi bir haber, iş ve çalışma koşullarında iyileşmeler görebilirsiniz. Yeni başlangıçlar, ilişkiler kurabilirsiniz. Yalnız bu yeni ay döneminde birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kıskançlık duygusu girebilir, siz bir çok şeyi daha fazla kontrol etmekte isteyebilirsiniz. Sezgilerinizle birlikte yolunuzu kolayca bulabileceksiniz. Sağlığınızla ilgili de olumlu koşullar mevcut. Spora başlayabilirsiniz. Çok fazla çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Zihninizin oldukça aktif bir şekilde çalışacağı, özgün ve orijinal fikirlerle dolu olacağınız zamanlar. Özellikle iş ve kariyerle ilgili konularda. Zihninizde adeta şimşekler çakacak. Fakat Uranüs geri gittiğinden dolayı, fikirlerinizi savunurken özellikle sağlam temeller üzerine oturtmayı unutmayın.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Oldukça uzun süredir Neptün kova burcunda geri gidiyordu, sizlerin 9. evinde. Neptün gerilemesi kaosa, belirsizliğe, aslı astarı olmayan gelişmelere, tutarsız hayallere, hayal kırıklıklarına, çözülmelere sebep olabilir. Özellikle yurt dışı, yabancılarla ilişkilerde, eğitim, öğretim, hayatın anlamı, değer yargılarınızla ilgili konularda. Artık ileri gitmeye başlayarak bu konularda kendinizi toparlamaya başlayacak, daha somut şeyler üzerinden gitmeye başlayabilirsiniz. Gözden kaçırdıklarınız aklınıza gelerek farkındalığınız artabilir.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 7. evinize giriş yapıyor. Sözleşmeler, anlaşmalar, yazılı iletişim, hukuksal konular hayatınıza önem kazanmaya başlıyor. Bu dönemde etrafınıza çok konuşan, iletişim yönü güçlü insanları çekebilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Yalnız organize olmalı, dağılmamaya dikkat etmelisiniz. Eğer imzalamanız gereken bir sözleşme var ise, bütün maddeleri dikkatli okuyun, gözden kaçırmayın. Zaman zaman abartılı ve aceleci bir şekilde karşınızda ki insanla iletişime geçebilirsiniz. Bu süreç hem ortaklıklar hem de ikili ilişkilerde bol bol konuşma ve sorunları çözme zamanıdır. Karşınızda ki kişiler hakkında çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Bir güzel gelişme daha size. Bir süredir maddi hayatınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, engellemeler, kısıtlanmalar, aşılması gereken zorluklarla uğraşmış olabilirsiniz. Bürokratik engeller, kurallar silsilesi, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar sona eriyor. Kendinizi içinde maddi konularında olduğu zorlayıcı bir değişim içinde hissetmiş olabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde bu sıkıntılar bir süreliğine de olsa sona eriyor. Eşinizin maddi durumu ve ailesi ile ilgili sorunlarda çözüme kavuşmaya başlayacaktır.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Bu tarihide özellikle ajandanıza işaretleyin. Harika bir gün daha size! Güneş ve Jüpiter olumlu açıları her zaman iyi haberlerin, maddi olarak güzel gelişmelerin habercisidir. Çalışma ortamınız, kariyerinizle ilgili konular, sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler, destekleyici etkiler altındasınız. Eğer iş arıyor veya terfi bekliyorsanız bu gerçekleşebilir. Yeni bir, yeni bir pozisyon, yeni bir proje. Bunların hepsi mümkün.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Aslı astarı olmayan işler, söylentiler, projeler peşinde koşmak hayal kırıklığı yaratabilir. Kendinizi tembel ve çalışma isteğiniz çekilmiş hissedebilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle rutubetli nemli yerlerden kaçınmalı, zehirlenmelere karşı dikkatli olmalısınız.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Takviminizde bu günüde yuvarlak içine alabilirsiniz. Odaklanacağınız ve beklenmedik sürpriz gelişmelerin yaşanacağı konuların başında iş, kariyerle ilgili konular, birlikte çalıştığınız kişiler, çalıştığınız ortam, yakın çevrenizle ilgili konularda özellikle.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Bu da özel bir gün aslında. 2 tane önemli geri gidişin bitiş zamanı. Önce bunlardan bahsedelim. 40 gündür Venüs geri gidiyordu. Önce akrep burcunda sonra Terazi burcuna geçti. Şimdi bu geri gidip sona erdi. Şimdi toparlanma, ilişkileri iyileştirme zamanı. Çocuklarla olan ilişkilerde yaşadığınız sorunları, gözden kaçırdığınız detayları daha net görebilirsiniz. Bunu aynı şekilde aşk ilişkileriniz içinde de yapabilirsiniz.

Jüpiterinde 10. evinizde ki geri haraketi sona eriyor. İş ve kariyerinize ilişkin konularda bir süredir gelişmeler umduğunuzdan yavaş ve gecikmelerle dolu geçmiş olabilir. Bu süreç sona eriyor. Geciken durumlar normal hızına dönmeye başlıyor ve size engel gibi görünen zorluklar ortadan kalkıyor. Bunun yanı sıra, gözden kaçırdığınız detayları daha yakından inceleme fırsatı bulabileceksiniz.

7. evinizde Marsa ve Merkür kavuşumu var, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda agresif tutumdan, kavgacı iletişim halinden kaçınmak gerek. İlişkilerde ve ortaklıklarla ilgili konularda çözüm odaklı yaklaşabilir, sorunlara hızlı çözümler üretebilirsiniz.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

12. evinizde bir dolunay gerçekleşecek. İçinize kapanabilirsiniz. Bazı gelişmeler kontrolünüz altında olmayabilir, özellikle maddi hayatınızla ilgili konularda. Sağlığınıza dikkat etmeli, özellikle ruhsal anlamda kendinizi gergin, dağınık, huzursuz hissedebilirsiniz.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler, ortaklıklar ve hukuksal konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmenizin zor olacağı, karşınızda ki kişilerle birlikte hareket etmeniz gerekebilir. Özellikle güçlü, yönetici, hayat enerjisi yüksek kişilerle beraber olabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeli, aynı anda bir çok farklı yerde olamazsınız. Bu yüzden ilişkilerinizi düzenlerken özellikle dağılmamaya ve organize olmaya dikkat etmelisiniz. İlişkilere, enerji, canlılık, hareket ve neşe geliyor.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

Düşündüklerinizi ifade ederken zaman zaman fazla iyimser ve abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda ani, fevri çıkışlar sizi zor duruma sokabilir.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bir güzel gün daha. Gerçi bu ay genel anlamda güzel, ama özellikle sizi aşk, çocuklar, riskli aktivitelerle ilgili sizi sıkan, extra sorumluluk yükleyen, zorla değişime sürükleyen gelişmelerin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Özellikle maddi konularda yaşadığınız engeller, kredilerle ilgili sorunlar, yatırımlarınız ve eşinizin maddi durumuna ilişkin durumlarla ilgili gerginlik azalıyor.

28 Kasım

Merkür (Yay) Kare Uranüs (Balık)

Orijinal fikirler güzeldir fakat sağlam temellere dayananlar. İletişimde zaman zaman sorunlar, engeller, zihinsel anlamda gerginlik söz konusu. Söylemek veya ifade etmek istediğinizi 2 defa düşünmekte fayda var. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve kariyerinize ilişkin konularla ilgili.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Venüs’ün terazi burcunda ki seyri sona eriyor ve tekrar akrep burcuna geçiyor. İş ve çalışma koşullarınızda ki ilişkiler öne çıkıyor. Kuşkucu ve aşırı kontrolcü bir yapı size zarar verebilir. Sağlığınızla ilgili dikkat etmeniz gereken bir dönem, özellikle genital organlarınıza. Daha çok çalışmanız gereken koşullar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)