1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Oğlak-Kasım Ayı



Merhaba Herkese;

Nasılsınız? Son 4 burcu son güne bıraktım ve biraz tutuştum açıkçası. Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum, sanırım 1 Kasıma kadar bütün hepsini yazabilmiş olacağım. Az önce yemek yedim ve üzerime müthiş bir rehavet çöktü, oğlak burçlarını yazarken uyuya kalmamak ve tembelliğin doruklarını hissetmemek için hemen bir kahve yaptım kendime. Aslında favorim her zaman Türk kahvesidir ama çabucak bittiğinden tercihimi nescafeden yana kullandım. Hem daha pratik. Bence sizde bu ayın yorumlarını okurken bir kahve yapın kendinize, çünkü güzel bir aya giriş yapıyoruz. Hemen başlayalım;

Verilen tarihleri +/- 2 gün olarak değerlendirmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Oldukça aktif, iletişim bazında girişken, sosyal olarak canlı, arkadaşlarınızla beraber keyifli vakit geçireceğiniz, güzel haberler alabileceğiniz, flörtöz etkilerin devrede olduğu zamanlar. Sosyal çevrenizden ve yakın çevrenizden rahatlıkla destek bulabileceğiniz, çevrenizde ki çöpçatanların aktif bir şekilde çalışacağı günler. Arkadaşlarınızla beraber keyifli seyahatler yapabilir, onlarla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Fakat, finansal anlamda kendinizi rahat hissedemeyebilir, hesap hatalarının yaşanabileceği, kredi kartınızı veya cüzdanınızı unutabileceğiniz, dalgın olabileceğiniz anlarda beraberinde.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklarınızı ilgilendiren 11. evinizde yeni ay gerçekleşiyor. Bu iyi bir haber, yeni ay yenilikleri, yeni enerjileri, yenilenmeyi, tazelenmeyi beraberinde getirebilir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni ilişkiler başlatabilir, aşk hayatınızı canlandırmanın yollarını bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz ki bu ay aslında bu pek kolay olmayacak, yeni biri ile tanışabilirsiniz. Hali hazırda devam eden bir ilişkiniz var ise, romantik, tutkulu, cinsel motivasyonu güçlü zamanlar yaşayabilirsiniz. İşten kazandığını gelirlerinizi arttırmanın yollarını da arayabilirsiniz. Yalnız kıskançlık ve gizli işler keyifli zamanlarınıza gölge düşürebilir.

Venüs bir süredir Akrep burcunda geri hareket ediyordu, bu gün itibari ile Terazi burcuna yeni sizin 10. evinize geçiş yapacak. Sosyal ilişkilerde zaman zaman kıskançlıklar, yanlış anlamalar, ilişkilerde zorlanmış olabilir, eski arkadaşlarınızla tesadüfi bir şekilde karşılaşmış bir araya gelmiş olabilirsiniz. Şimdi Venüs kariyer evinizde geri gitmeye başlayacak. İş ilişkileri mercek altında. 101. evinizde geri gidecek olan Venüs, kariyer ve mesleki anlamda zaman zaman gecikmelere, yanlış anlamalara, anlaşılmalara, üstlerle ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir. Eğer iş değiştirmeyi planlıyorsanız 20 kasımda kadar beklemekte fayda var. Eğer iş arıyorsanız şu sıralar uğraşabileceğiniz uzun vadeli olmayan işlerle vakit geçirebilirsiniz, eski iş yerinizden haber alabilirsiniz. 20 Kasımdan sonra her şey çok daha akmaya başlayacak.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Sıra dışı, beklenmedik, ilginç haberler alabilirsiniz. Beklenmedik bir maili, telefon, sms sizi şaşkına çevirebilir. Seyahat planları, iletişimle ilgili işler ve eğitimle ilgili konuların hayatınızda oldukça aktif olacağı zamanlar.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Neptünün olduğu yerde belirsizlik, muallaklık, bilinmezlik, düzensizlik, gerçekçi olmakta zorlanma, şartların ve koşulların bulanık olması vardır, eğer Neptün geri gidiyor ise bu olumsuzluklar çok daha fazla derinleşir hayatınızda. Siz bir süredir bunu finansal kaynaklarınız ve sahip olduğunuz somut şeylerle ilgili yaşıyordunuz. Bugün itibari ile bu süreç sona eriyor. Finansal konularda şartlar biraz daha belirginleşmeye başlıyor. Somut şeylere odaklanmalısınız.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 12. evinize giriş yapıyor, bu süreci yazarak, bir şeyler karalayarak en faydalı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 12 ev dedikodularında bulunduğu bir evdir, hakkınızda hoşunuza gitmeyen dedikodulara şahit olabilirsiniz, rüyalar ve bilinç altı konularına bu dönem ilgi duyabilir, hayatın mistik yanları size daha çekici gelebilir. Psikosomatik rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalı, iletişimde zaman zaman problemler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte her zaman olduğu kadar açık ve net olamayabilir, engellenmiş olduğunuzu hissedebilirsiniz.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Burcunuzda yerleşmiş olan Pluton bir süredir Jüpiter ile kavga halinde. Özellikle dünyaya bakış açınızda, düşüncelerinizde, yakın çevrenizde zoraki bir değişim içine girmiş olabilirsiniz. Şartlarınızı ve koşullarınızı zaman zaman aşırı zorlamış, gereksiz riskler almış olabilirsiniz, kendinize kolayca düşmanları çekmiş olabilirsiniz. Bu kavga artık sona eriyor, daha iyi ilişkiler kurma, koşullarınızı iyileştirme adına uygun zamanları önümüzde ki günlerde kolayca yakalayabileceksiniz.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Finansal kazançlar açısından oldukça güzel bir gün. Yine sosyal çevre ve arkadaşlıklar vurgulanmakta, keyifli, iyimser, güzel zamanlar geçirebilirsiniz beraber. Yakın çevrenizden sizi mutlu edecek haberler alabilir, eğitim ve iletişimle ilgili konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Yalnız kalmakta zorlanacağınız, şansın sizden yana olacağı tarihler. İşten kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik çalışmalarda yapabilirsiniz.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Borç, alacak-verecek konularından uzak durulması, gerçekçi harcamalar peşinde koşulması, risk alınmaması gereken tarihler. Maddi anlamda hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, ayağı yere sağlam basan, güven veren koşullarla ilgilenmelisiniz.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

Farklı, sıra dışı, ilgi çekici alanlara yönelebilir, eğitim alabilir, kursa gidebilir, araştırmalar yapabilir, şu ana kadar yazdıklarınızı değerlendirmek adına bir yayın evi ile anlaşabilir, interneti çok daha aktif bir şekilde kullanabilir, bir blog açıp düşündüklerinizi herkesle paylaşabilirsiniz.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Bugün özel bir gün. 2 önemli gezegenin geri bitişleri artık sona eriyor. Öncelikle Venüs’ten bahsedelim. İş ve kariyer evinizde geri giden Venüs, mesleki anlamda zorlanmalar, üstlerle ilişkilerde gecikmeleri, yanlış anlamaları..vb ortaya çıkarmış olabilir. Bu gün itibari ile Venüs ileri gitmeye başlıyor, mesleki anlamda başarıyı ve mutluluğu yakalamanız çok daha kolay, ilişkilerinizi tekrar kolayca düzene sokabilirsiniz.

Jüpiter’de Venüs gibi bir süredir geri hareketteydi 3. evinizde yer alan Jüpiter yakın çevre, kardeşler, iletişim, eğitim gibi konularda objektif bir şekilde değerlendirmenizi zorlaştırmış, çocuğunuzun iş ve kariyeri ile ilgili konularda gecikmeler ve sorunlar yaşamış olabilir, yolculuklarınızda zaman zaman gecikme ve engellerle karşılaşmış olabilir, finansal açıdan zorlanmış olabilirsiniz. Kardeşleriniz ile aranızda sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Bu süreç sona eriyor ve Jüpiter ileri hareketine başlıyor. Eğitim ve araştırma konularında destekleyici etkiler var, kardeşlerinizden ve yakın çevrenizden desteği artık çok daha kolay alabileceksiniz. Ertelenmiş olan seyahat planlarınızı tekrar uygulamaya koyabileceğiniz uygun ortam ve şartları yakalayabileceksiniz. Tüm iletişim araçlarını daha aktif bir şekilde kullanabilecek, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Daha çok okuyabilir, yazabilirsiniz.

Yalnız bugün 12. evinizde Mars ve Merkür kavuşum yapacaklar. Öncelikle sağlığa dikkat. Sinirsel bazı problemler etki edebilir. İshal, kusma gibi mide bulantısı, çarpma ve yaralanmalara karşı dikkatli olmalısınız.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda.

Bu ayın dolunayı da boğa burcunda yani sizlerin 5. evinizde gerçekleşecek. Özellikle bayanlar, hamilelik haberi alabilirsiniz, yalnızlar aşk konularında gelişmeler yaşayabilir, işleri yaratıcılık gerektiren mesleklerde olanlar dolunay zamanı oldukça özgün işler ortaya çıkarabilirler. Finansal anlamda gereksiz riskler almak için hiç uygun zamanlar değil. Hayatın keyif veren yönleri ile daha fazla ilgilenebilirsiniz.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Sosyalleştiniz, gezdiniz, tozdunuz, arkadaşlarınızla beraber vakit geçirdiniz şimdi biraz kabuğa çekilme, çevrenizde gelişen olayları gözlemlere, kendi içinize dönme, yapmayı planladıklarınızı gözden geçirme zamanı önümüzde ki 1 ay boyunca. Olayları farklı açılardan değerlendirebilir, hayatın mistik, gizemli yanları, rüyalar, bilinç alto gibi konulara ilginiz artabilir. Bu süreçte üzerinize biraz tembellikte çökebilir hatta yataktan kalkmak biraz zor gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Güzel bir gün daha! Üzerinizde iş ve kariyerle ilgili konuların oluşturduğu stres ve mücadele sona eriyor. Pluton ve Satürn bir süredir kavga halindelerdi. Satürn kariyer ve iş konularında size baskı yaratırken plutonda koşulları ve şartları değiştirmeniz konusunda sizi zorluyordu. Zaman zaman büroratik bazı engellerle de karşılaşmış olabilirsiniz. Başkalarına göre çok daha fazla çalışmanız gerekmiş ama yaptığınız işler takdir görmemiş olabilir. Satürn yine kariyer evinizden bir yere ayrılmıyor, mesleki anlamda sorumluluklarınız yine aynı fakat üzerinizde bu sefer zorlayıcı bir güç olmayacak. Bu zorlu ve memnuniyetsiz bir patronun gidişi olabilir, sizin iş değiştirmeniz olabilir veya uzun süredir işsiz iseniz iş bulmanız olabilir. Hangi şekilde olursa olsun, baskılar bir nebze de olsa azalıyor.

Muhteşem bir ay geçirmeniz dileğiyle!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)