1 Kasım 2010 Pazartesi

Yükselen Yengeç-Kasım

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün benim için oldukça yoğun ve yorucu bir gündü. Aslında yorucu olan kısmı malum İstanbul trafiği ve benim sevgili taksici arkadaşla yolu kaybetmem ve sokak sokak dolaşmam yüzünden oldu. Tabii ödediğim ücret gerekenin neredeyse 2 katı kadardı bu da ayrı bir konu. Uzun zamandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşımla görüştüm. İş hayatının kayıpları, ilişkilerin zaman zaman yarattığı psikolojik baskı üzerine uzun uzun konuştuk. Çok mutsuz, işinden, evliliğinden,eşinden. Ama yapabilecek bir şeyi olmadığını savunuyordu sürekli. Ne kadar acı! Zaten bu aralar kime selam versem bir dokun bin ah işit modunda herkes. Bu kadar mı mutsuz ve umutsuzus gerçekten? Bu konu üzerinden sayfalar dolusu yazı çıkar ama ben size farklı bir şeylerden bahsedeceğim, hemde birbirinden güzel haberler vererek. Kasım ayı aramızda kalsın harika bir ay! Şimdi detaylara geçelim;

Verilen tarihleri +/-2 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.

5Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Merkür (Akrep) Kare Neptün r (Kova)

Seyahat planları yapabilirsiniz, yurt dışı bağlantılı önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızdan da haber alabilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça yaratıcı olacağınız zamanlar. Özellikle işiniz, sanat veya yaratıcılık gerektiren bir iş veya yazarlık, iletişimle ile ilgili bir iş ise bu zamanlar harika! Fakat özellikle maddi konularda riskli yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Özellikle yanlış duyumlar alıp, borsa gibi spekülatif araçlarla riske girmek için uygun bir zaman değil.

6 Kasım

Akrep burcunda yeni ay.

Venüs Terazi burcunda retro

Venüs geri giderek 4. evinize girmiş bulunmakta. Hala geri harakette olduğundan yuva, aile ile ilgili konularda ilişkilerde zaman zaman gecikmeler, zorlanmalar yaşatabilir. Özellikle eviniz içinde büyük değişimler yapmayı planlıyorsanız 20 kasım ve sonrası zamanlarda çok daha uygun ortam ve şartlara sahip olabileceksiniz. Akrep burcunda ki yeni ay ise, aşk, çocuklar, hobileriniz ile ilgili konuları mercek altına alacak. Sürpriz, tutkulu, yoğun bir aşkı karşılayabilirsiniz, çocuk sahibi olmayı planlayanlar bu yeni ay döneminde girişimde bulunabilirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde, özgün eserler verebilirsiniz. Bu yeni ay sizler için destekleyici bir etkisi var.

7 Kasım

Merkür (Akrep) Üçgen Uranüs r (Balık)

Hayata bakış açınız, idealleriniz, hedeflerinizle ilgili farklı yaklaşımları deneyimleyebilirsiniz. Zihinsel olarak oldukça aktif ve yaratıcı zamanlar içinde olabilirsiniz. Farklı yatırım araçlarını deneyebilir, yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça başarılı olabilirsiniz. Aşk meşk konularında beklenmedik kişilerle beklenmedik irtibatlar içinde bulunabilirsiniz.

8 Kasım

Neptünün Kova burcunda ki Retrosu bitiyor.

Bakın bu da ayrı bir harika haber! Neptün uzun süredir 8. evinizde geri gidiyordu, özellikle finansal anlamda gerçekçi olmayan fikirler yüzünden zaman zaman zarar görmüş, krizlerle mücadele etmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın maddi kazançları ile ilgili net olmayan koşullar sizi yormuş olabilir. Özellikle finansal anlamda kaoslar, krizler, zaman zaman bunaltıcı, psikolojik olarak zorlandığınız, gerçeklerle yüzleşmekten korktuğunuz anlar olabilir. Şimdi bu geri gidiş sona eriyor, daha önce gözden kaçırdığınız detayları kolaylıkla yakalayabilirsiniz, krizlerin üstesinden çok daha kolay gelebilirsiniz, ani çözülmeler yerine neyi daha iyi yapabileceğinizi fark etmeye başlayabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumu ile ilgili de aynı koşullar söz konusu.

9 Kasım

Merkür Yay burcunda

Merkür 6. evinize giriş yapıyor. Sağlık, çalışma koşullar ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili konularda etki etmeye başlayacak. Bu süreçte evinize yeni bir ev hayvanı almayı düşünebilirsiniz, belki 2 tane? Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda ki iletişim daha ön plana çıkacak gibi görünüyor. Yeni bir proje ile ilgili zihinsel olarak oldukça aktif ve üretken bir sürece girebilirsiniz. Çalışma şeklinizde iletişim araçlarıyla çok daha içli dışlı olabilirsiniz. Fakat zihinsel anlamda yorgunluğa ve strese dikkat. Psikosomatik rahatsızlıklara uğraşabilirsiniz. Dinlenmeyi unutmamalısınız.

11 Kasım

Jüpiter r (Balık) Kare Pluto bitiyor

Takviminizde bu tarihe de bir not düşün bence. Bir süredir ilişkilerinizde süre gelen gerginlik sona ermeye başlıyor. Hukuksal konularla ilgili yaşadığınız stresli ve mücadeleci süreçte aynı şekilde sonlanmaya başlıyor. İlişkilerinizi, ortaklıklarınızı yeniden şekillendirmek zorunda kalmış olabilir fakat bu şekillendirme sürecinde zaman zaman zorluklarla karşılaşmış olabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılı işler, konular, dış ticaret, ithalat-ihracat işleri ile ilgileniyorsanız, özellikle bu konularla ilgili finansal açıdan zorlayıcı koşullar ortadan yavaş yavaş kalkıyor. İdeallerinizi gerçekleştirmek uğruna zaman zaman baskın ve zorlayıcı bir tutum sergilemiş olabilirsiniz fakat bu günden sonra bu konularla ilgili gelişmeler çok daha rahat akmaya başlayacak.

16 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Jüpiter r (Balık)

Her ne kadar Jüpiter geri gitse de bence harika bir gün daha. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda sürpriz güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz her ne kadar mesafe olarak size uzak olsa da bir gönül macerasına atılabilirsiniz. Çocuklarınız var ise, çocuğunuzun aşk hayatı hakkında bilgiler edinebilirsiniz veya bir hamile haberi alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, hayata bakış açınızı değiştirecek önemli kişilerle önemli ilişkiler kurabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla zevk ve keyif alacağınız zamanlar.Hobilerinize daha fazla zamanda ayırabilirsiniz. Yeni bir hobi öğrenmek için bir kursa yazılabilir, bir eğitim döneminin kapılarını arayalayabilirsiniz. Eskiden yarım bıraktığınız bir eğitimi de tamamlamak için gayet güzel koşullar mevcut.

18 Kasım

Güneş (Akrep) Kare Neptün (Kova)

Riskli yatırımlardan uzak durmalı, ayağı yere basmayan sağlam olmayan işlere girişmemelisiniz. Gücünüzü ve otoriterinizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili işlerde gerçeklikten çok uzaklaşmamalı.

19 Kasım

Güneş (Akrep) Üçgen Uranüs (Balık) r

İşaretlenmesi gereken bir gün daha size! Yıldırım aşkları, beklenmedik hamilelik çocuk haberleri, oldukça orijinal ve özgün hobiler, beklenmedik seyahatler, eğitimler. Hayatınıza daha çok keyif katacak sürpriz, aniden oluşan gelişmelere hazırlıklı olun.

20 Kasım

Merkür (Yay) Kavuşum Mars (Yay)

Venüs Retrosu bitiyor. Terazide şu an

Jüpiter Retrosu bitiyor balık burcunda ki

Öncelikle biten geri gidişlerden bahsetmek istiyorum. Çünkü çok önemli, Venüs 40 gündür geri gidiyordu ve artık bu geri gidiş sona erdi. Artık toparlanma, bozulan, kaybolan ne varsa düzeltme zamanı. Kaçırdığınızı sandığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizi düzenleme, toparlama adına artık daha uygun zamanlar söz konusu. Evinizde yapmayı düşündüğünüz değişikliklere artık başlayabilirsiniz. Uzun bir süre Venüs geri gitmeyecek.

Jüpiter ise 9. evinizde geri gidiyordu ve bu geri gidiş sona erdi. Yabancılarla ilişkiler, idealleriniz, hukuksal konular, yüksek eğitim, inançlarınızla ilgili konularda zaman zaman zorlayıcı, gelişmelerin gecikmeli olduğu süreç sona eriyor. İdeallerinize ulaşmanız çok daha kolay ve rahat olacak, yurt dışı ile ilgili işlerinizde açılma, maddi anlamda da özellikle ticaret işiyle uğraşanlar güzel koşullarla karşılaşabilirler.

Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde dikkat edilmesi gereken bir gün. Kendinizi stres altında hissedebilir, ani çıkışlarınız, fevri tepkiler ile birlikte çalıştığınız kişiler arasında problem yaşayabilirsiniz. Özellikle sinirsel hastalıklara dikkat. İş konularında zihininiz her zamankinden çok daha işlek olabilir.

21 Kasım

Dolunay Boğa burcunda

Arkadaşlıklar, sosyal çevre, işten kazandığınız gelirlerinizle ilgili konular dolunayın ana konusu. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, bir organizasyona katılabilir eğlenceli ve keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızda sürpriz haberler alabilirsiniz, özellikle yurt dışında yaşayan sizden mesafe olarak uzak olan kişilerden. Yalnız parasal konularla ilgili endişeli, gergin kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Duygularınız karışık olabilir.

23 Kasım

Güneş Yay burcunda

Önümüzde ki 1 ay içinde odaklanacağınız konular sağlığınız, iş ve çalışma koşulları ve evcil hayvanlar. Her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekeceği koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız uğraştığınız çalıştığınız koşullarda dağılmamaya, konsantre olmaya özen göstermelisiniz. Bunca çalışma içinde kendinize zaman ayırmayı ve sağlığınıza özen göstermeyi unutmamalısınız.

25 Kasım

Jüpiter (Balık) Kare Merkür (Yay)

İletişimle ilgili konularda aşırı iyimser ve zaman zaman abartılı davranışlar içinde olabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken zamanlar. Şartları fazla zorlamamalı, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

26 Kasım

Satürn Kare Pluton bitiyor

Bir güzel gün daha. 2 kötücülün birlikteliği sona eriyor. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir süredir kendinizi baskı altında, zoraki bir değişim süreci içinde uğraşmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu süreç sona eriyor, evet hayatınızın bu konuları ile ilgili bir revizyona yine gidebilirsiniz ama bu sefer bunu yaparken güç ve kısıtlayıcı koşullar olmadan.

29 Kasım

Mars (Yay) Kare Jüpiter (Balık)

Sakin olmalıi ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalı, kazalara, çarpmalara, sakarlıklara karşı da dikkatli olmasınız. Ani ve fevri çıkışlar zarar görmenize neden olabilir. Serin kanlılığınızı korumak bu süreçte önemli olacaktır.

30 Kasım

Venüs Akrep burcunda.

Daha yaratıcı olabileceğiniz, hayattan daha fazla zevk alabileceğiniz, cinsel hayatınızın ateşleneceği, libidonuzun artacağı bir süreç başlıyor. Gizli ilişkiler kayıplara neden olabilir dikkat etmeli, hobiler, çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hepinize muhteşem bir ay diliyorum!

Not: Hemen altta ki reklama tıklarsanız bir nevi teşekkür etmiş olursunuz ;)