4 Aralık 2010 Cumartesi

Aralık Ayı İkizler Burcu

Merhaba Arkadaşlar;

Yılın son ayına girdik, bu sene aslında bir önümüzde ki sene için bir hazırlık senesiydi. Hayatlarımızda büyük değişim rüzgarlarının eseceğine dair bu sene bir sürü ipucu aldık. Aralık ayı sizler için oldukça önem arz ediyor çünkü İkizler burcunda bir ay tutulması meydana gelecek, yönetici gezegeniniz Merkür geri gitmeye hazırlanıyor ve bu ay içinde önemli gelişmeler meydana gelecek. Şimdi bu ayın detaylarına birlikte göz atalım;

1 Aralık
Merkür Oğlak Burcunda

Merkür’ün oğlak burcuna geçişi ile birlikte finansal konularla ilgili daha kararlı ve mantıklı adımlar atabileceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın finansal durumu, krediler, borçlar, ödemelerle ilgili daha kararlı yaklaşabileceksiniz. Kredi veya burs için başvurabilir, finansal konuları tekrar düzenlemek için harekete geçebilirsiniz.

3 Aralık
Mars (Yay) Kare Uranüs r

İlişkiler, ortaklıklar ve kariyerinizi ilişkilendiren konularla ilgili beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler meydana gelebilir. Fakat bu açı oldukça gergin, fevri ve sert çıkışlara neden olabilir. Ortaklıklarınızda ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Kariyerinizin yönünü veya iş hayatınızda değişim yapmak isteyebilirsiniz. Yeni tekliflerle, ortaklık teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. İlişkileriniz son dönemde stres kaynağı olabilir.

5 Aralık
Yay burcunda Yeni ay
Merkür (Oğlak) Kavuşum Pluto

Bu yılın son yeni ayı yay burcunda. İlişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler bu yeni ayın merceği altında. İlişkilerden yana daha heyecanlı, meraklı, araştırmacı olabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu yeni ay içinde biriyle tanışabilirsiniz veya 2 kişi arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konulara daha iyimser ve özgürlükçü yaklaşabilirsiniz. Bu sadece ilişkiler için değil, yeni ortaklıklar içinde adım atabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Romantik zamanlar.

Finansal anlamda da, yeni, şartları değiştirici, önemli bazı kararlar alabilir, uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.

8 Aralık
Uranüs balık retrosu bitiyor
Mars Oğlak burcunda

Marsın oğlak burcuna geçişi ile birlikte, başkalarına ait finansal konular, krediler, miraslar, burslar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgili daha kontrollü, sonuç elde edebilmek için daha hırslı davranabileceksiniz bir süre. Bu konularla ilgili zaman zaman stres yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz.


11 Aralık
Oğlak burcunda Merkür Retrosu

Merkür önümüzde ki 3 hafta boyunca Oğlak burcunda geri harekette olacak. Merkür geri giderken yeni işlere başlamak, yeni ilişkilere başlamak risklidir, iletişim araçlarında problemler, zaman zaman aksaklıklar problemler ile karşılaşabiliriz. 8. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Merkür 18 aralığa kadar burada yer alacak. Finansal konularla ilgili gecikmeler, engellenmeler, aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Bankalarda hesap hataları meydana gelebilir, umduğunuz verimi almakta zorlanabilirsiniz. Ödemelerde gecikebilir, başvurduğunuz kredi cevabının gelmesi gecikebilir. 31 Aralığa kadar Merkür geri harekette olacaktır.

13 Aralık
Oğlak burcunda Mars, Merkür ve Pluton kavuşumu.

Aslında oldukça kuvvetli ve güçlü bir açı fakat Merkür gerilediğinden dolayı etkisi zayıf olabilir. Güçlü, kararlı, motivasyonu yüksek, sonuç odaklı bir yapı içinde olabilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili önemli, hayatınızın akışını değiştirecek önemli kararlar almaya yatkın, insiyatif alabilirsiniz. Aşırı kontrollü ve hırslı yapınızla dikkat çekebilirsiniz, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları, miras konuları gündeme gelebilir.

16 Aralık
Güneş (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

İlişkilerinizde ve ortaklarınızda aşırı idealist ve kontrolcü davranabilirsiniz, beklenmedik, ani, sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmanızda fayda var. Hayatınızda ani başlangıçlar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle bu etkiler hem ilişkiler, ortaklıklar hem de kariyerinizi ilişkilendiren konular için geçerli olabilir. Zaman zaman aşırı iyimser ve abartılı davranışlar içinde bulunabilirsiniz. Risk almak ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz biraz zor görünüyor, çevrenizden, ilişkilerinizden destek alabilirsiniz.

18 Aralık
Merkür r yay burcunda Kavuşum Güneş

Düşünceleriniz ve zihniniz dağınık bir vaziyette olabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz, aynı anda birkaç iş ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imzalar için ay sonuna kadar beklemekte yarar var. İlişki içinde olduğunuz veya ortaklık kurduğunuz kişilerle iletişim problemleri ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz aranızda.

20 Aralık
Merkür r (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

Bazen son söylenmesi gerekeni birden en başta söyleriz, işte bu da o etkilerden bir tanesi. Karşınızda ki kişilere kendinizi ifade ederken zaman zaman aşırı iyimser, abartılı, sivri, fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yakın çevresi veya kardeşleri ile iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

21 Aralık
İkizler burcunda Dolunay ay tutulması.

Yılın son tutulması, Tutulmalar hayatımızda önemli dönemeçleri ifade eder. İkizler burcunda olacak olan bu tutulma sizler için extra hayati önem kazanmakta. Bir süredir sizi meşgul eden, zihninizi yoran koşullara veda etme vakti. Belki bir ilişkinizin bitmesi gerekiyordu ama bir türlü yapamıyordunuz, siz gerekli aksiyonu almadığınız zaman evren sizin adınıza zaman zaman karar verebilir. Kötü giden, size yorgunluk veren ilişkilere artık veda etme vakti. Beklenmedik, ani kırıcı sözler, anlaşma ev sözleşmelerde haksızlıklar yavaş yavaş hayatınızdan çekilmeye başlayacak. Yeni bir sürece, döneme adım atıyorsunuz ve bir değişim rüzgarı içindesiniz. Düşünce yapınızda, davranışlarınızda değişim, imkansızı başarmaya çalışabilirsiniz. Sınırları ve şartları zorlayabilirsiniz. Bu tutulma, ilişkiler, ortaklıklar ve başlangıçlarınız ile ilgilendiren konularla ilgili olacaktır. Bu tutulmayı yeni bir sürecin başlangıcı gibi görebilirsiniz. Ya yalnızsınız ya da birlikte daha bir üst noktadasınız.

22 Aralık
Güneş Oğlak burcunda

Güneş’in oğlak burcuna geçişi ile birlikte, önümüzde ki bir ay içinde uğraşabileceğiniz temel konular finansal ilişkiler, size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren maddi koşullarla ilgili olacaktır. Miraslar, krediler, başvurular borçlar, ödenmesi gereken paralarla ilgili. Bu konularla ilgili daha uzun vadeli planlar yapabilir, hesabınızı iyi bir şekilde yaparak risk alabilir, sorumluluklarınızın bilincinde davranabilirsiniz.

27 Aralık
Güneş (Oğlak) Kavuşum Pluto

Finans konuları ile ilgili, güçlü ve otorite sahibi kişiler ile görüşebilirsiniz, kontrollü bir şekilde değişime açık, risk alabileceğiniz zamanlar. Finansal konularla ilgili araştırmalar yapabilir, faiz oranlarını takip edebilir, miras konuları ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

28 Aralık
Jüpiter ve Uranüs tam kavuşum balık burcunda

Bu oldukça önemli bir etkileşim aslında ve etkisi de birkaç günlük değil. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda reformist davranışlar içinde olabilirsiniz. Kariyerinize farklı bir yön vermek, kendinizi geliştirmek, eğitimlere, seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Kendinize kariyer anlamında yatırım yapabileceğiniz zamanlar. Teknolojik gelişmeleri iş hayatınızda daha yakında kullanabilir, takip edebilirsiniz. Yenlilikçi ve özgürlükçü bir bakış açısı ile yaklaşabilirsiniz. Önümüzde ki 2 ay bu etkiler altında olacaksınız.

29 Aralık
Mars (yay) Kare Satürn (Terazi)

İlişkiler, ortaklıklar, çocuklar, aşkla ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış, hareket alanızın daralmış, engellenmelerle ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilerden yana özellikle risk almak için pekte uygun zamanlar değil, bazı kayıplar olası olarak gözükmekte.

31 Aralık
Merkür retrosu bitiyor

Merkür gerilemesinin sonuna geldik ve tabii ki yılında. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili 18 aralıktan beri süre gelen iletişim problemler, aksaklıkları, yanlış anlamalar düzeltmek için önümüzde ki zamanları rahatça kullanabileceksiniz. Sözleşmelere ve anlaşmalara artık daha olumlu yaklaşabilirsiniz. Önemli kararlar alabilir, ilişkileri onarmak için harekete geçebilirsiniz.

Hepinize Mutlu Yıllar….