4 Aralık 2010 Cumartesi

Aralık Ayı Yükselen Aslan

Aşağıda verilen tarihleri +/-2-3 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.




1 Aralık
Merkür Oğlak Burcunda

Yeni aya girerken düşüncelerimizi artık daha somut bir noktaya taşıyoruz, Merkür oğlak burcunda iken planlarımız artık daha yere sağlam basar, somut, elle tutulur olgular peşinde oluruz. Özellikle bu etki, iş ve çalışma koşullarınızla ilgili olacaktır. Daha gerçekçi olabilir, mantıklı, tutarlı ve konservatif bir şekilde çalışmaya başlayabileceksiniz. Aynı şekilde sağlığınızla ilgili konularda da bir düzenleme yoluna gidebilir, elden geçirebilirsiniz.

3 Aralık
Mars (Yay) Kare Uranüs r

Oldukça sert bir açı aslında. Ani, beklenmedik, fevri, sert tepkilere yol açabilir. Sürpriz gelişmelere, öngörülmesi zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda riskler almak için uygun zamanlar değil, aşk ve çocuklarınızı ilgilendiren konularda gergin etkiler söz konusu. Ani öfke patlamaları, kayıplar meydana gelebilir. Sakinlinizi ve soğukkanlılığınızı korumak yerinde olacaktır.

5 Aralık
Yay burcunda Yeni ay
Merkür (Oğlak) Kavuşum Pluto

Yeni ay sizlerin 5. evinizde gerçekleşiyor. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ay zamanı heyecanlı, meraklı, spontane, hayatın mistik ve felsefi yanları ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Bu yeni ay zamanı sürpriz aşklar gündeme gelebilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sanat veya yaratıcılık gerektiren işlerde daha kolay başarı yakalayabilirsiniz.

Katılacağınız iş görüşmelerinde çok daha ikna edici olabilir, kendinizi her zamankinden daha iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızda iletişim araçlarını çok daha etkin ve aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

8 Aralık
Mars Oğlak burcunda

Marsında oğlak burcunda girmesi ile beraber, öncelikle sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz, özellikle ateşli rahatsızlıklara, kemiklerinize, delici, ateşli aletlere. İş ve çalışma koşullarında daha kolay organize olabilir, daha sıkı ve konsantre çalışabilirsiniz. Belirleyeceğiniz hedeflere daha planlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

11 Aralık
Oğlak burcunda Merkür Retrosu

11 Aralık ile 18 aralık arası Merkür oğlak burcunda, 18 aralıktan ay sonuna kadar olan süreçte ise yay burcunda geri gidecektir. Merkür geri giderken, öncelikle her türlü iletişimle ilgili konularda zaman zaman gecikmeler, engellenmeler, zorlanmalar ile karşılabilir. 6. evinizde 18 aralığa kadar geri gidecek olan Merkür, özellikle başvurularınızı ve önemli görüşmelerinizi bu tarihe kadar halletmeniz çok daha yararlı olacaktır. Eski kronik bir rahatsızlığınız tekrar gündeme gelebilir, iş yerinizde kullandığınız elektronik sistemlerinde problemlerle karşılaşabilirsiniz. 18 aralıktan sonra aşk ve çocuklarla ilgili konularda yine gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

13 Aralık
Mars, Merkür ve Pluton oğlak burcunda kavuşum.

Bu günlerde stres kaynaklı rahatsızlıklar meydana gelebilir, sakin ve serinkanlı kalmakta fayda var. Özellikle iş hayatı ve gündelik yaşamda fikirlerinizi zaman zaman aşırı baskın bir şekilde dile getirebilir, inatçı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınıza yaklaşımlarınızı ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz.

16 Aralık
Güneş (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

Aşırı iyimser ve abartılı davranışlar içinde bulunabilir, sınırları genişletmek için çabalayabilirsiniz fakat risk almak için uygun zamanlar değil. Özellikle aşk ve çocuklar, spekülatif işlerde biraz daha dikkatli olmakta fayda var. Özellikle finansal anlamda riskli konulardan uzak durmak yerinde olacaktır.

20 Aralık
Merkür r (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

Zihinsel olarak oldukça aktif, meraklı ve araştırmaya eğilimli zamanlar, iyimserliğinizin sınırlarını zorlayabilir, aşk ve çocuklarla ilgili konular beklenmedik, ani sürpriz haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Yaratıcılık gerektiren konulardan yana şans elde etmeniz daha olası.

21 Aralık
İkizler burcunda Dolunay ay tutulması

11. evinizde bir ay tutulması gerçekleşiyor. Sosyal çevreniz ve aşk hayatınız bu tutulmadan oldukça etkilenecek. Sert geçecek olan bu tutulma içinde, sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasında kalabilirsiniz. Sosyal çevrenizde zaten bir değişim rüzgarı esmeye başlamış olabilir, yeni gruplar içine girmiş, yeni sosyal ilişkiler kurmaya başlamış olabilirsiniz. Yalnız özel hayatınız risk altında, gerginliklerden kaçınmak yerinde olacaktır. Bu tutulma size iletişim trafiğinizi arttırıcı yeni sosyal çevreyi gösterdiği gibi, bir çocuk müjdesininde habercisi olabilir. Uzun süredir yalnız iseniz, bu tutulma zamanında hayatınıza beklenmedik ve aniden biri girebilir ama ilişkisi olanlar için dikkatli olunması gereken zamanlar. Etkilerini 2 hafta öncesinde ve sonrasında çok daha net hissedebilirsiniz.

22 Aralık
Güneş Oğlak burcunda

Önümüzde ki bir ay boyunca, daha konsantre, iş odaklı, somut şeyler peşinde, organize ve kararlı olacaksınız özellikle iş ve çalışma koşulları ile ilgili konularda. 1 ay boyunca genel olarak sağlığınıza da dikkat etmeli, özellikle kemik, diş, deri gibi rahatsızlıklara. Diyete veya spora başlayabilir, bir profesyonelden danışmanlık veya destek alabilirsiniz.

27 Aralık
Güneş (Oğlak) Kavuşum Pluto

İdari yeteneklerinizi iş hayatınızda çok daha kolay kullanabileceğiniz, daha kolay organize olup, hedeflerinize varmak için güçlü kişilerden yardım ve destek alacağınız zamanlar. Kendinizi bu günlerde tam anlamıyla enerji yüklü hissedebilir, çok daha fazla çalışabilirsiniz, yalnız kendinizi çok fazla yorarak sağlığınızı riske atmayınız…

28 Aralık
Jüpiter ve Uranüs tam kavuşum balık burcunda

Bu açının etkisi önümüzde ki 2 ay boyunca hissedeceksiniz. Özellikle başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, banka işlemleri, borçlar, eşinizin finansal durumu, miraslar gibi size ait olmayan ama sizi yakından ilgilendiren maddi konularda beklenmedik, ani fırsatlar, şanslar söz konusu. Gelir hacminizi tek başınıza olmasa da arttırmanın orijinal ve farklı yollarını denemeye açık olacaksınız.

29 Aralık
Mars (yay) Kare Satürn (Terazi)

Aşk ve çocuklarla ilgili konularda özellikle iletişim alanında zorlanmalar, ifade zorlukları, kendinizi baskı altında hissedebilir, aşırı sert yaklaşımlar içinde bulunabilirsiniz. Bu iyicil bir açı değil, zorlukları, engellenmeleri ve kayıpları getirebilir, risk almak, tartışmak için uygun bir zemin değil. Spor sakatlanmalarına karşı dikkatli olunmalı, yakın çevre ve komşularla ilgili konularda gerginlik oluşabilir.

31 Aralık
Merkür retrosu bitiyor

3 hafta boyunca geri giden Merkür artık ileri harekete başlamak için hazırlanıyor, iletişim trafiğinde aksamalar, yanlış hesaplar, anlamalar, elektroniklerde problemler artık yavaş yavaş geride kalıyor. Aksayan ve bozulan ne var ise, tamir etmek ve onarmak için kolları bir nevi sıvama zamanı artık…

Mutlu Yılları!