4 Aralık 2010 Cumartesi

Aralık Terazi Burcu


Aşağıda verilen tarihleri +/-2-3 gün olarak düşünmenizi rica ediyorum.


1 Aralık
Merkür Oğlak Burcunda

Eviniz, yerleşim konularınız ve aileniz ile ilgili konularda daha planlı ve organize olabilirsiniz. Aile içinde önemli konuşmalar, fikir alış-verişleri olabilir. Kira ve satışla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir.

3 Aralık
Mars (Yay) Kare Uranüs r

Bazen fazla merak iyi değildir… bu günlerde de belki de bilmemiz veya duymamamız gereken şeyleri duyabiliriz. Yakın çevre ve kardeşleri ilgilendiren konularda veya eğitimle ilgili konularda beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sinirlere hakim olmalı, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

5 Aralık
Yay burcunda Yeni Ay
Merkür (Oğlak) Kavuşum Pluto

3. evinizde gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, daha fazla bilgi öğrenebilir, araştırabilir, kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilir, iletişim araçlarını aktif bir şekilde kullanabilirsiniz.

Merkür’ün pluto ile kavuşumu özellikle aile içinde zaman zaman tartışmaların, tansiyonunun yükselebileceğini göstergesi. Daha ikna edici olabileceğiniz, ailenizden veya yuva, yerleşim konuları ile ilgili istediklerinizi daha kolay elde edebilirsiniz.

8 Aralık
Mars Oğlak burcunda

Marsın oğlak burcuna geçişi ile birlikte, yakın çevrede ki haraketlilik yerini aile içine bırakıyor. Aile içinde agresyona dikkat etmeli, yer değiştirmei taşınma konuları gündeme gelebiliri özellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz.

11 Aralık
Oğlak burcunda Merkür Retrosu

Yılın son Merkür gerilemesi 18 aralığa kadar oğlak burcunda daha sonrasında yay burcuna geçiş yaparak geri haraketine devam edecek. 31 aralığa kadar sürecek olan bu geri hareket döneminde, özellikle iletişim araçları, haberleşme, elektronik cihazlar problem yaratabilir, aksaklıklar, bozulmalar, gecikmeler gerçekleşebilir. 4. evinizde önce geri gidecek olan Merkür, aile içinde özellikle yanlış anlamalar meydana gelebilir, ev içinde elektronik aksanda problem yaratabilir. 18 Aralıktan sonra bu gerileme, yakın çevre, kardeşleriniz ve komşularınız ile ilgili konuları etkileyebilir.

13 Aralık
Merkür, Pluto ve Mars oğlak burcunda kavuşum yapacaklar

Bu oldukça güçlü bir kombinasyon, istediklerimizi elde etmek için hırslı, iddialı, ikna yeteneğiniz kuvvetli fakat oldukça stres yüklü zamanlar, agresyondan, tartışmalı ortamlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Özellikle aile içi iletişimde ve finansal konularda ve finansal konularla ilgili konuşmalarda.

16 Aralık
Güneş (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

Beklenmedik ani iş fırsatları yakalayabilirsiniz, finansal anlamda harcamalara, yatırımlara dikkat edilmesi gereken zamanlar. İş temponuz özellikle her zamankinden biraz daha yoğun olabilir ve bu sizi yorabilir. Organize olmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevreniz ile ilgili özellikle sürpriz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Otorite figürleri ile çatışmalardan kaçınmak yerinde olacaktır. Kendinizi ifade ederken özellikle abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz.

20 Aralık
Merkür r (Yay) Kare Jüpiter ve Uranüs

Bu günlerde düşündüklerinizi söylemeden önce birkaç düşünmekte yarar var, biraz ukala, keskin, abartılı, sivri dilli olabileceğimiz, sonrasında pişmanlık duyabileceğimiz şeyler söyleyebiliriz. Özellikle iş ilişkilerinde, yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilere dikkat. Bunun yanı sıra sağlığa da dikkat edilmesi gereken zamanlar.

21 Aralık
İkizler burcunda Dolunay ay tutulması

Yılın son ay tutulması ve oldukça büyük bir öneme sahip. Hayatımızda bir sürecin kapandığını ve yeni bir sürecin başladığına işaret eder. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma, hayatınızda bir dönemece gelebileceğinizi ve değişim rüzgarlarını hissetmeye başlayacağınızı işaret ediyor. Gelen bir iş teklifi ile, şehir dışına veya yurt dışına taşınmak gibi bir durum oluşabilir, hedefleriniz ve idealleriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilir, hatırı sayılır isim ve pozisyon sahibi kişilerden destek alabilir, iletişimle ilgili işlere veya iletişim yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işlerle ilgilenebilir, eğitim ve yayıncılık konuları hayatınızda oldukça önemli bir yer tutabilir. Yalnız bu tutulma zamanında, özellikle iş ve çalışma ortamınıza ilişkin beklenmedik sürpriz gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde bir değişim, içinde bulunduğunuz sosyal ortamda bir değişim yaşayabilirsiniz.

22 Aralık
Güneş Oğlak burcunda

Önümüzde ki bir ay boyunca odaklanacağınız konular, yuva, yerleşim, aile, yer değiştirme, taşınma gibi konular olabilir. Çalışkan, kontrollü, organize olabilecek, idari yeteneklerinizi bu alanda çok daha rahat kullanabileceksiniz.

27 Aralık
Güneş (Oğlak) Kavuşum Pluto

Bu günlerde hayatınıza dair bir şeyleri değiştirmek ve yeniden yapılandırmak için içinizde büyük bir istek uyanabilir, yaşadığınız yeri, gelecek hedeflerinizi, özel hayatınızı. Dayanıklı ve motivasyonunuzun güçlü olacağı zamanlar. Güçlü ve görünüş olarak karizma görünümlü kişilerden destek bulabilirsiniz.


28 Aralık
Jüpiter ve Uranüs tam kavuşum balık burcunda

Sağlıkla ilgili problemlere rahatça çözüm bulabilir, beslenme, diyet, spor gibi hayatınızı, günlük yaşantınızı nispeten düzene sokacak işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu açının etkisini önümüzde ki 2 ay boyunca hissedeceksiniz. İş ve çalışma koşullarınızda genişleme, sınırlarınızı aşmak isteyebilir, hayallerinizi yüksek tutabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Değişikliğe ve öğrenmeye açık olacaksınız. İş ile ilgili konularda fırsatları daha kolay değerlendirebilir, risk alabilirsiniz.

29 Aralık
Mars (yay) Kare Satürn (Terazi)

Yakın çevre, kardeşler ve akrabalarla ilgili sizi kısıtlayan, hareket etmenizi zorlaştıran koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli özellikle ikili ilişkilerde agresyondan kaçınmak yerinde olacaktır. Engellenmeler, kısıtlanmalar ile karşılaşabilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar meydana gelebilir.Seyahatleriniz ertelenebilir veya aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz.

31 Aralık
Merkür retrosu bitiyor

3 hafta boyunca geri giden Merkür artık ileri hareket etmeye hazırlanıyor, özellikle ayın 18inden beri yakın çevre ilişkileri, iletişimle ilgili konular, seyahatlerinizle ilgili konularda gecikmelerle, aksaklıklarla, yanlış anlamalarla uğraşmış olabilirsiniz. Aynı şekilde kullandığınız iletişim araçları ile ilgilide sıkıntılar olmuş olabilir, bu süreç artık sona eriyor. Şimdi toparlanma, aksayan işleri yoluna sokma ve kendinizi daha net bir şekilde kolayca ifade edebilme zamanı.

Hepinize Mutlu yıllar.