31 Aralık 2010 Cuma

Boğa 2011


Merhaba Herkese;

2009 krizlerle mücadele, 2010 gecikmeler olsa da toparlanma yılı idi şimdi ise atağa ve yükselişe geçme zamanı özellikle yılın ikinci yarısında. Ocak ayının ilk haftası oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması yurt dışı, seyahatler, eğitimle ilgili konularda gelişmelere işaret ediyor. Sizden yaşça büyük kişilerden hedefleriniz ile ilgili destek ve yardım alabilirsiniz. Ay sonuna doğru Jüpiter’in Koç burcuna geçiş yapması ile birlikte ilk 6 aylık süreçte kontrolünüzün dışına gelebilecek olaylar mevcut, bilinçaltı,rüyalar, psikoloji ile daha fazla ilgilenebilir, gizli kalmış konulara karşı merakınız artabilir. Şansınız yılın ilk ayı beklenmedik anlarda ortaya çıkarak sizi şaşırtacaktır.

Şubat ayı ise daha çok iş ve kariyerle ilgili konuların ön plana çıkacağı, iş değişikliği, terfi gelişmeler meydana gelebilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda biraz daha hassas ve dikkatli olmak yerinde olacaktır. İş ve çalışma koşullarınızda hareketlenmeler var.

Mart ayında Uranüs 12. evinize giriş yapıyor, arkadaşlarınızla beraber gizli, saklı işler yapabileceğiniz, otorite figürleri ile birebir olmasa da içten içe savaş halinde olabileceğiniz zamanlar. Bilinçaltınızı, psikolojinizi rahatlatmanın farklı değişik yollarını bulabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise aşk ve çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Nisan ayının ilk yarısı dinlenme, önünüzde ki süreçte neler yapacağınızı programlama, sosyal olmaktansa daha çok kendi içinize dönük olacağınız zamanlar, ikinci yarısında ise kendinizi ortaya koyabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Yalnız Merkür ilk 3 hafta geri gideceğinden dolayı bol bol uyku ve tembellik hali gözlemlenebilir.

Mayıs ayında üzerinizde ki ölü toprağını rahatça atabileceğiniz zamanlar, yeni girişimler, ilişkiler, işler ön planda. Burcunuzda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte özellikle finansal konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem Merkür hem de Venüs’ün burcunuza girmesi ile birlikte daha ikna edici ve çevrenize karşı daha çekici görüneceğiniz zamanlar, aşktan yana olumlu etkiler devrede. Ayın ikinci yarısı özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili destekleyici etkiler bulunmakta.

Haziranın ilk haftası ikizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte finansal konular hayatınızda daha fazla önem kazanmaya başlıyor. İletişim yeteneklerinizi kullanarak kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise yay burcunda ki ay tutulması ile birlikte kredi, borç alacak-verecek konuları, eşinizin finansal konuları gündemde. Sağlıkla ilgili harcamalar yapmanız gerekebilir. Jüpiter’inde boğa burcuna girişi ile birlikte önümüzde ki 6 aylık süreçte şans ve destekleyici etkiler sizden yana, kazançlarınızı arttırabilir, yeni ilişkiler kurabilir, yeni girişimler yapabilirsiniz fakat kilo almaya daha da meyilli olacağınız zamanlar dikkat.

Temmuz ayında ise, ilk hafta yengeç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması biraz gergin etkilere sahip özellikle yakın çevre, kardeşler ve iletişimle ilgili konularda dikkatli olunması gereken zamanlar. Ayın ikinci yarısı önemli yazışmalar, konuşmalar, toplantılar seyahatler gündeme gelebilir.

Ağustosa girdiğimizde, yuva,aile, yer değiştirme, taşınma konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Başak burcunda geri gitmeye başlayacak olan Merkür özellikle eski aşkları tekrar karşınıza çıkarabilir, çocuklar ve hobilerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, iletişim sorunları oluşabilir, yaratıcılık gerektiren konularda oldukça orijinal şeyler ortaya çıkarabilirsiniz.

Eylül ayında ise işe ve çalışma koşulları ön planda, sorumluluklar artmaya başlıyor. Parti veya organizasyonlara davet alabilir, daha sosyal ve girişken olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Çocuklar ve hamilelikle ilgili önemli gelişmeler sizleri bekliyor. Yalnız olan boğalar için havada aşk kokusu var.

Ekim ayına girdiğimize, spor,diyet gibi konular hayatınızda yer tutmaya başlayabilir, ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili önemli konuşmalar, fikir alış-verişleri olabilir.

Kasım ayında, yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte finansal konular tekrar gündeme geliyor, miraslar, krediler, borçlar, alacak-verecek konuları, eşinizin finansal durumu ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Abartılı davranış ve harcamalardan uzak durmakta fayda var.

Yılın son ayına geldiğimizde ise, ikizler burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması kişisel kazançlarınızı ilgilendiren konulara odaklanmanızı sağlayacak. Sürpriz, beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir, size yapılması gereken ödemelerle ilgili gecikmeler meydana gelebilir. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız…

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..