31 Aralık 2010 Cuma

İkizler 2011


Herkese Selam;

Ay tutulması ve Merkür gerilemesini geride bırakarak yeni yıla hızlı bir giriş yapıyoruz 4 Ocakta Oğlak burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek, finansal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz, ödemeler, borç alacak-verecek ilişkileri, banka,kredi, miras eşinizin finansal konuları bu tutulmadan etkilenecek olan konular arasında. Ay sonuna doğru ise kendi kişisel kazançlarınız, bütçe konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Jüpiterin koç burcuna geçişi ile beraber ilk 6 ay özellikle arkadaşlıklar ve sosyal çevrenizde hareketlilik ve onlardan destek bulmanız daha kolay olacaktır. Yeni kişiler hayatınıza katılabilir.

Şubat ayına geldiğimizde, aşk ve çocukları ilgilendiren konularda gelişmelerin yavaşlaması ve gecikmeler devrede Satürn’ün geri gidişi ile beraber, ayın ilk yarısı yurt ve yabancılarla ilgili ilişkiler konusunda ve eğitimle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olmaya başlayacak.

Mart ayında Uranüs’ünde arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinize girmesi ile birlikte hayatınıza sıra dışı, farklı konularla ilgilenen, marjinal yapılı kişiler girebilir, din,felsefe, metafizik gibi konularla ilgilenen gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Ay sonuna doğru ise finansal konularda harcamalara dikkat etmek yerinde olacaktır.

Nisan ayına Merkür’ün gerilemesi ile başlıyoruz özellikle sosyal ilişkiler ve arkadaşlıklar etki altında, yanlış anlamalar, bilginin farklı ulaşması, elektroniklerle ilgili sorunlar, organizasyonlarda gecikmeler, aksilikler meydana gelebilir. Ayın ikinci yarısı özellikle aşk, romantizm ve yaratıcılıkla ilgili konular etkin. Flörtler kapıda, işiniz sanatla ilgili bir iş ise yaratıcı olacağınız zamanlar.

Mayıs ayında ise, ayın ilk yarısı özellikle inzivaya çekilme, kendi başınıza kalma isteğiniz artabilir. İleriye dönük neler yapacağınızı planlayacağınız bir süreç olarak görünüyor. Ayın ikinci yarısında daha aktif, dinamik, girişken, isteklerinizi daha net bir şekilde ifade edebilecek, önemli girişimler, başlangıçlar yapabileceksiniz. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerde şartları zorlamamak yerinde olacaktır.

Haziranda burcunuzda bir Güneş Tutulması meydana gelecek, özellikle aşk ve çocuklarla ilgili konularda sorumluluklarınızın artacağı bir sürece işaret ediyor. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler kendinizde gereken gücü kolayca bulabileceksiniz. Ayın ikinci yarısında ise yay burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte ilişkiler, ortaklıklar, evlik dahil her türlü sözleşme gerektiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle iletişim trafiğinizin çok artacağı, finansal konuların gündeme gelebileceği ve finans konuları ile ilgili sözleşmelerin ve anlaşmaların kapıda olacağı zamanlar. Jüpiterin 12. evinize giriş yapması ile beraber önümüzde ki 6 aylık süreçte özellikle olası sağlık sorunlarına hızlı çözüm bulabileceğiniz, psikoloji, bilinçaltı, rüyalar, uyku hayatın görünen kısmından çok görünmeyen kısmı ile ilgilenebileceğiniz, araştırmalar yapabileceğiniz bir sürece girmiş olacaksınız.

Temmuzun ilk haftası bu sefer Yengeç burcunda bir güneş Tutulması meydana gelecek, bu biraz sert etkili bir tutulma, özellikle kişisel kazançlarınız ve finansal konularla ilgili risklere girişmek, riskli yatırımlar için pek uygun zamanlar değil, özellikle arkadaşlıklar arası borç alacak-verecek konuları gündeme gelebilir, bütçenizi dengelemeniz gerekebilir. Gayrimenkul alım-satım konuları ile uğraşmanız gerekebilir.

Ağustos ayı sizler için seyahat ve yakın çevreniz ile sıkı ilişkiler kurup iletişim trafiğinizi arttırabileceğiniz bir ay. Gizlilik içinde hareket etmeye çalışacağınız. Satürnün geri hareketinin sona ereceği bu ay özellikle aşk ve çocuklarla ilgili gelişmelerin hızlanabileceğini görebilirsiniz, hayattan daha çok zevk alacağınız koşullar oluşacaktır. Ayın ikinci yarısı agresyonu idare etmek önemli olacaktır, ilişkilerde güç savaşlarından kaçınmalı.

Yuva,aile, gayrimenkul, yer değiştirme, taşınma, evde tadilat gibi konular eylül ayı uğraşlarınız içerisinde yer alacak özellikle ilk yarısında. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda ayın 12i ve sonrası günlerde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz ay sonunda ise havada daha çok aşk ve romantizm kokusunun hakim olacağı zamanlar.

Ekim ayına geldiğimizde; ayın ilk yarısı sosyal ve arkadaşlarla ilişkiler bunun yanı sıra iş hayatınızdan kazandığınız gelirlerle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Özellikle ilişkiler ve ortaklıklardan yana daha ikna edici olabileceğiniz, önemli fikir alış-verişleri ve tavsiyeler alabileceğiniz zamanlar. Ayın ikinci yarısı sağlıkla ve çalışma koşullarınızla ilgili konular gündemde.

Kasım ayında yine sizleri bekleyen Yay burcunda bir güneş tutulması var tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili. İyi gitmeyen, ilerlemeyen sorunlu ilişkilerin biteceği, iyi giden ilişkilerin ise bir üst seviyeye çıkacağı zamanlar.

Aralık ayında ise yine burcunuzda  gerçekleşecek olan ay tutulması ile yılı sonlandırmış olacaksınız. 2011 yılına ait genel bir toparlanma, sonlandırma, bitirme süreci. Yuva ve aileyi ilişkilendiren konularda gerginliklerden kaçınmak yerinde olacaktır. Ay sonuna doğru özellikle hayatınızda ki gecikmeler ve engellemeler teker teker ortadan kalkmaya başlıyor.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..