31 Aralık 2010 Cuma

Koç 2011


İyi Yıllar Herkese!

Ocak ayına hızlı bir giriş yaparak başlıyoruz aslında, geçtiğimiz sene ayın son gününde biten Merkür gerilemesinin geride bıraktıklarını toparlama sürecinin ardından 4 Ocak’ta oğlak burcunda gerçekleşecek olan bir Güneş tutulması var. Bu tutulma iş ve kariyerinizi ilişkin konuları ön plana çıkartırken ikili ilişkilerde ve yönetici pozisyonda ki kişilerle ilişkilerde zorlanma getirebilir dikkat etmekte fayda var. Ay sonuna doğru burcunuza girecek olan Jüpiter size hem maddi hem finansal anlamda şans ve destek vermeye başlayacak önümüzde ki 6 aylık süreç içinde.

Şubat ayının ilk haftası özellikle arkadaşlıklar ve sosyal çevre teması ön planda, oldukça hareketli, girişken, sosyal olacağınız tarihler ama arkadaşlarınızla arada sürtüşmeler, çekişmeler meydana gelebilir.

Mart ayı önemli kararlar ve iletişim yeteneklerinizi çok daha fazla kullanmanızı gerektirecek durumlar olabilir. Ani kararlar vermek yerine sakince düşünüp hareket etmek faydalı olacaktır. Mart ayında Uranüs burcunuza giriş yapıyor ve sizler için oldukça önemli bir sürecin kapılar açılmış olacak. Sürpriz, beklenmedik, ani hatta “Asla böyle bir şey olamaz” dediğiniz şeyler gerçekleşmeye başlayabilir. İş yaşamınızı, yaşadığınız yeri..vb hayatınızı köklü olarak etkileyebilecek değişimlere açık olacağınız bir süreç olacak. Agresyona, ani tepkilere dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Enerjinizin en yüksek seviyelerde dolaşacağı zamanlar. Ay sonuna doğru ise iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konular daha ön plana çıkmaya  başlıyor.

Nisan ayına girerken burcunuzda Merkür geri hareket etmeye başlayacak, Nisanın ilk 3 haftası önemli kararlar, başlangıçlar için uygun zemin olmayabilir, iletişimi ilgilendiren konularda gecikmeler sıkıntılar olabilir. Ayın sonuna doğru Venüs’ün burcunuza giriş yapması ile beraber ikili ilişkiler ve aşk konuları gündeminizi doldurmaya başlayacak. Yalnız olanlar için özellikle hava buram buram aşk kokacak, insanları etkilemek her zamankinden çok daha kolay olacak sizler için.

Mayıs ayının ilk haftası finansal konular ön plana çıkıyor, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz, özellikle ayın 2. yarısında hem Venüs hem de Merkür’ün finans evinizi ziyaret edişi, finansal konularla ilgili önemli görüşmeler, akıl alış-verişleri, kazançlarınızda artışları işaret etmekte. Gelir-gider dengesini sağlamak önemli olacak sizler için.

Haziran ayında ise ikizler burcunda Güneş tutulması meydana gelecek ve yakın çevre ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizi aydınlatmaya başlayacak bunun yanı sıra iletişimle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın 2. yarısında ise Yay burcunda ki ay tutulması ise seyahatleri ve yabancılarla, yurt dışı ile ilgili konuları ön plana çıkarmaya başlayacak. Oldukça hareketli bir ay olacak. Jüpiterin finans evinize girmesi ile beraber önümüzde ki 6 aylık süreçte finansal kazanımlarınız ile ilgili destekleyici etkiler devrede olacak.

Temmuz ayında ise Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile yuva,aile, yerleşim, yer değiştirme, gayrimenkul alım-satım konuları hayatınızda ön plana çıkmaya başlıyor. İş ve ev dengenizi kurmanız beklenebilir sizlerden.

Ağustos ayında çalışma koşulları ve sağlık ön planda. Spor ve diyet konuları ön plana çıkabilir. Çok çalışmanız ve yorulmanız gereken koşullar olabilir. Özellikler Merkür2ün geri gideceği bu süreçte kronik rahatsızlıklar nüksedebilir, çalışma ortamınızda iletişimle ilgili konularda gecikmeler ve aksamalar olabilir 3 haftalık süreç içinde.

Eylül ayı sizler için özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili gelişmelerin yaşanabileceği bir ay. Finansal anlamda da destekleyici etkilerin olacağı, işten kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz zamanlar.

Ekim ayına giriş yaptığınızda harcamalarınız dikkat etmeli biraz müsrifleşebilir, finansal anlamda gecikmeler, yavaşlamalar olabilir.

Kasım ayında yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte seyahatler, eğitimi, yabancılarla ilişkiler ve yurt dışı ile ilgili konular gündeme gelmeye başlıyor. Bu konularla ilintili zaman zaman gecikmeler meydana gelebilir çünkü Merkür önümüzde ki aya kadar geri harekette. Hukuksal konularla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay sonuna doğru ise iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda destekleyici etkiler var.

Aralık ayında ise, ikizler burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile birlikte bir toparlanma ve tamamlama, kapanış sürecine giriş yapacaksınız. İletişim,yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konular ön planda. Ay sonuna doğru seyahatleriniz hız kazanabilir. Ayın ikinci yarısında Merkür’ün ileri gitmeye başladığı dönem aksaklıklar ve gecikmelerin geride kalmaya başlayacağı bir süre. Yine iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda destekleyici etkiler devrede….

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..