31 Aralık 2010 Cuma

Terazi 2011


İyi Yıllar Herkese!

Sizler için oldukça ilginç gelişmelerin olacağı bir yıla girmiş bulunuyoruz. Ocak ayında Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile yer değiştirme,taşınma,aile ile ilgili ilişkiler, konular gündeme gelmeye başlıyor. Taşınabilir, evinizi değiştirebilir, aile içi ilişkilerde çözümsüz konular somut bir şekilde artık çözüme kavuşmaya başlayabilir. İş hayatı hafiften stres yaratabilir yılın ilk ayında. Jüpiter’inde koç burcuna giriş yapması ile beraber, yılın ilk 6 ayı ikili ilişkiler, evlilik dahil her türlü sözleşme gerektiren durumlarda şans sizden yana olacak. Evlilikler, önemli ortaklıklar gündeme gelebilir önümüzde ki 6 aylık süreçte.

Şubat ayına geçiş yaptığımızda ise ayın ilk yarısı aşk ve çocuklarla ilgili konular gündeminize taşınmaya başlıyor. Havada bu ay sizler için aşk kokusu var. Ayın ikinci yarısında ise daha sosyal olabileceğiniz, davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla ilişkilerin gündeme geleceği zamanlar. Tek başınıza kalmanız biraz zor olarak gözüküyor.

Mart ayı beni biraz tedirgin eden bir ay açıkçası çünkü Uranüs’ün koç burcuna geçişi ile beraber ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları tekrar vurgulanmaya başlıyor. Yalnız oaln teraziler ani evlilik kararları ile çevresinde ki insanları şaşırtabilirler, evli için ise biraz daha özgürlük temaları gündeme gelebilir. İlişkiler eve ortaklıklardan yana biraz daha isyankar enerjilere sahip olabilirsiniz.

Nisan ayına Merkür’ün geri gidişi ile giriyoruz. Koç burcunda geri gidecek olan Merkür, elektronikler, iletişim konuları, alım-satım, sözleşme gerektiren konularla ilgili gecikmelere, aksiliklere işaret edebilir. Ay sonunda bu durum düzelecektir. Önemli sözleşme ve anlaşmalarınızı ay sonuna bırakmanızda fayda var. Ayın ilk yarısı iş hayatuı daha çok ön planda olacak, iş arayanlar, değiştirmek isteyenler için uygun zemin oluşacaktır.

Mayıs ayına geldiğimizde, finans konuları ile haşır neşir olacağınız bir ay olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmeli, gelir-gider dengenizi yeniden kurmanız gerekebilir. Bunun yanı sıra, eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek alabileceğiniz zamanlar. Yine bankadan kredi almak, okuyorsanız burs almak için destekleyici etkileriniz olacaktır.

Haziran ayı oldukça önemli bir ay çünkü gökyüzünde 2 tane Tutulma gerçekleşecek, ilki ikizler burcunda ki Güneş tutulması yabancılarla ilişkiler, hukuksal konular ve seyahatlerle ilgili konuları açığa çıkartacak nitelikte. Sorumluluklarınız artacağı, bir nevi test edileceğiniz bir tutulma olacak sizler için. İş seyahatleri gündeme gelebilir, çok çalışmanız, çok fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Yay burcunda ki gerçekleşecek olan Ay tutulması ise yakın çevre konularına işret ediyor. Kardeşler, komşular, yakın çevrenizde ki insanlarla iletişiminiz çok daha fazla artıyor. Onlara yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Yine eğitimle ilgili konular mercek altında. Bir çok iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacağınız bir süreç olacak sizler için. Bunun yanı sıra Jüpiter, Koç burcunda ki seyahati sona eriyor ve Boğa burcuna geçiş yapıyor. Özellikle size ait olmayan fakat sizi yakından ilgilendiren finans konuları ile ilgili yıl sonuna kadar destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kredi çekmek, borç almak, eşinden veya ailesinden destek alabileceğiniz bir 6 aylık süreç sizleri bekliyor olacak.

Temmuz ayına geldiğimizde ise, ayın ilk haftası bu sefer Yengeç burcunda bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu tutulma biraz sert ve sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Özellikle iş ve kariyer ile ilgili konular aydınlanmaya başlıyor. İş ilişkilerini gündemde, dengeyi sağlamak önemli olacaktır. Kendinizi hem ilişkiler, ortaklıklar hem de kendi istek ve arzularınız konusunda engellenmiş, hareket etmekte zorlanmış hissedebilirsiniz. Bu dönemde iş hayatınızı ilgilendiren konularda olası değişimler size motivasyon sağlayacaktır.

Ağustos ayında gökyüzünde Merkür’ün geri gitmesi dışında sizi yorabilecek bir koşul yok. Biraz daha içe kapanık olabilir, kendinizi okumaya, yazmaya, araştırmaya adayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda iletişim ön planda olacak. Flörtöz duygular devrede.

Eylül dinlenme, toparlanma, neler yapmak istediğinizi düşünme, projeleri zihninizde canlandırma, kendinize çeki düzen verme zamanı. Daha kendinize dönük olacağınız, kendinizle ilgili konulara yöneleceğiniz zamanlar. Ayın ikinci yarısı aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir süreç olacak sizler için. Dış görüntünüzde değişiklik yapmak için ideal zamanlar.

Ekim ayı finansal konular tekrar gündemde, kaynaklarınızı, gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Sorumlukların artacağı bir ay ve kendi şansınızı kendiniz yaratmanız gerekecek. Yaşça büyük, olgun kişilerden destekler alabileceksiniz.

Kasım ayında gökyüzünde yine bir tutulma var Yay burcunda Güneş Tutulması. Yakın çevre, seyahatler, eğitimle ilgili konular gündemde. Yazdıklarınızı bir yayıncı ile anlaşıp yayınlayabilir, blog açabilir, web sitesi ile ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Yine tanıtım, pazarlama ile ilgi işlerle ilgilenenler bu tutulma zamanında yeni müşteri ile tanışabilirler. Kardeşlere ve yakın çevrenize destek olmanız gereken durumlar ortaya çıkabilir.

Yılın son ayında ise İkizler burcunda ki Ay tutulması ile birlikte seyahatler, uzak yerlerde kişilerden haberler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve hukuksal konular ön planda. Şartları çok fazla zorlamadan, kontrol etmeye de çalışmadan özellikle değişime direnmeden bu süreci rahatlıkla geçirebilirsiniz.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..