31 Aralık 2010 Cuma

Yengeç 2011


Herkese Selam;

2010’un izlerini hafiften üzerimizde taşıyarak 2011’e giriş yapmış bulunuyoruz. Ayın ilk haftası Oğlak burcunda Güneş tutulması meydana geliyor, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular güdeme gelmeye başlıyor. İlişkilerden yana tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranabileceği zamanlar, ardından Jüpiter’in koç burcuna geçiş yapması ile birlikte önümüzde ki 6 aylık süreçte iş ve kariyer konularında genelde destekleyici etkiler sizlerle birlikte olacak

Şubat ayına giriş yaptığımızda ise Uranüs’ünde Kariyer evinize girişi ile birlikte mesleki anlamda hızlı ve sıra dışı gelişmeler, yükselişler, beklenmedik sürpriz olaylar meydana gelmeye başlayacak. Bazılarınız bulundukları sektörü değşitirebilir, terfi alabilir, iş bulabilir, değiştirebilir. Fakat ani sert çıkışlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

Mart ayı daha çok seyahatlerin ve iletişim konularının ön plana çıkacağı zamanlar, iş ve kariyer anlamında güç çekişmelerinden uzak durmakta fayda var. Uzak yerlere seyahatler, deniz aşırı yolculuklar, uzaklardan haberler alabileceğiniz birazda sabrınızın test edilebileceği bir ay olabilir

Nisan ayına ise Merkür’ün geri hareketi ile giriş yapacaksınız, iş ev kariyer anlamında özellikle zaman zaman gecikmeler, iletişim problemleri, teknolojik arızlar meydana gelebilir. Ayın ikinci yarısı daha çok eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili konularla zaman geçirebilirsiniz. Bu ay özellikle ev ve iş dengesini kurmanız beklenebilir sizden. Ay sonunda Merkür’ün ileri harekete başlaması ile birlikte toparlanma, onarma sürecine girmiş olacaksınız

Mayıs ayına geldiğimizde önce iş ve kariyerinizde sürpriz ilerlemeler, çıkışların yanı sıra ay ortasına doğru sosyal ve arkadaş çevrenizde bir hareketlenme başlıyor. Daha sosyal olabilir arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise aşk ve çocuklarla ilgili konularda destekleyici etkiler devrede.

Haziran ayında 2 tane birden tutulma var ilki İkizler burcunda Güneş Tutulması ikincisi ise Yay burcunda ay tutulması. Bu iki tutulma çalışma koşullarınız ve sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Bu ay sağlığa dikkat etmekte, riskli spor hareketlerinde uzak durmakta fayda var. Çalışma koşullarınızda değişim meydana gelebilir. Eğer iş değiştirmeyi planlıyor iseniz bu tutulmalarda size destek olacaktır. Ayın ilk yarısında olayların kontrolü elinizde değilmiş gibi hissedebilirsiniz ama 2. yarısında koşullar sizin için daha net ve görülür bir hal alacaktır. Jüpiter’in bu ay Boğa burcuna girişi ile beraber önümüzde ki 6 aylık süreçte arkadaşlık ve sosyal çevrenizde bir hareketlenme başlıyor. Arkadaşlarınızdan çok daha kolay destek bulabileceksiniz.

Temmuzun ilk haftası bu sefer burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Neyi istediğinize net karar vermeniz oldukça önemli. İlişkiler, yapmak istediğiniz başlangıçlarda, hedefleriniz ile ilgili. Özellikle yer değiştirme, yuva ile konuları ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Beklenmedik sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Ay sonuna doğru finansal konularla ilgili gelişmelerle yaşayabilirsiniz.

Ağustos ayına girdiğinizde krediler, banka konuları, eşinizin finansal konuları odaklanabileceğiniz konular olabilir. Merkür başak burcunda geri gitmeye başlıyor eğitim ve yakın çevre ilişkileri ile ilgili zaman zaman gecikmeler, iletişim konularında ise yanlış anlamalar, teknolojik arızalarla uğraşmanız gerekebilir. Ay sonuna doğru aksaklıkların yerini yavaş yavaş ilerleyen işlere ve alacağınız önemli haberlere bırakıyor.

Eylül ayında yerleşim, yer değiştirme, ev içinde tadilat konuları ile ilgilenebilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak, alım-satım, evinizde değişiklikler size iyi gelecektir. Özellikle ay sonuna doğru bu etkiler çok daha ön plana çıkacaktır.

Ekim ayında aşkın kokusu havada olacak, oldukça keyifli, romantik zamanlar geçireceğiniz günler. Beklenmedik sürpriz aşklar kapıda olacak. Yine çocuk sahibi olmayı düşünenler bu günlerde çalışmalara başlayabilirler. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar özellikle bu ay oldukça özgün yaratıcı eserler ortaya çıkarabilirler.

Kasım ayında yine bir tutulma gerçekleşiyor, Yay burcunda ki Güneş tutulması sağlık konularını gündeme getirebilir. Uzmandan destek ve yardım alabilirsiniz bunun yanı sıra spor,diyet, kişisel gelişiminizi yakından ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışabilir, işe çalışma koşullarınızda sınırları aşabilir hatta zorlayabilirsiniz.

Bu yıl bir nevi tutulmalar yılı, Aralık ayında İkizler burcunda ay tutulması meydana geliyor, daha çok ruhsal, mistik, manevi konularla ilgilenebilirsiniz. Bilinçaltı, rüyalar, psikoloji gibi konular ilgi alanınıza girebilir. İleriye yönelik neler yapacağınızı planlayacağınız bir ay olabilir.

Muhteşem bir 2011 diliyorum sizlere…


Not: Teşekkür etmek isterseniz, aşağıda yer alan reklama tıklamanız yeterli..