7 Ocak 2011 Cuma

Önümüzdeki 3 Gün Dikkat!




Önümüzde ki 3 gün Gökyüzünde Satürn ile Güneş arasında sert bir etkileşim gerçekleşecek. Astrolojide güneş, ego,yöneticiler, kişiliğimiz, sağlığımız, kendimizi ortaya koyuşumuz, başlangıçlarımız, yönetim şeklimizi ifade eder. Satürn ise, disipline eden, zamanı yöneten, sorumluluk aldıran, kurallar koyan, engeller çıkaran, kısıtlayan, daraltan bir etkisi vardır. Bu ikisi gökyüzünde kapışmaya başlandığında, harekt alanımız daraları, kendimizi ifade ederken zorluklarla karşılaşabiliriz, sağlığımızla ilgili endişelerimiz ortaya çıkabilir, girişimlerimiz engellenebilir, kendimizi net bir şekilde ortaya koyarken zorlanabiliriz. Kayıplar verebiliriz... Bakalım burçları önümüzde ki bu 3 gün neler bekliyor?

Koç ve Yükselen Koçlar;

İş kariyer ve ilişki aksında gerilim var,sınırları zorlamayın. Yöneticilerle mücadele içine girmekten kaçının. Sorumluluklar artabilir, gecikmeler stres yaratabilir.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Sağlığınıza dikkat edin, bel ve kemikleri zorlamayın,birlikte çalıştığınız kişilerle zıtlaşmayın, hizmet alıp verdiğiniz yerlerde sorunlar çıkabilir.

            İkizler ve Yükselen İkizler;

Finansal anlamda risk alma zamanı değil, aşk ilişkilerinde umutsuzluğa kapılmayın. Spor yaparken dikkat edin, vücudunuzu çok zorlamayın.

            Yengeç ve Yükselen yengeçler;

Aile içi ilişkilerde inatçılıktan kaçının,evde tamirat mamirat olabilir, gerginliği partnere yansıtmayın. Evinizle ilgili sorumluluklar artabilir.

            Aslan ve yükselen Aslanlar;

Yakın çevre ve komşular,kardeş ilişkilerde sakin olun,kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. İletişim gerektiren konularda kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;

Paraya dikkat, ödemeler gecikebilir, sıkıntı stres yapmayın, borsadan uzak durun!.Önünüzü göremeyeceğiniz yükümlülükten kaçının.

Terazi ve yükselen Teraziler;

Üzerinizde baskı hissedebilirsiniz, yöneticiler ile kapışmayın,sorumluluklarınızı bilin, ikili ilişkilerde dengenizi kaybetmeyin.

Akrep ve Yükselen Akrep;

Paranoyalardan uzak durun, huzursuz bir ruh hali, içe kapanma isteği olabilir. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Şatları çok fazla zorlamayın. 

Yay ve Yükselen Yaylar;

Arkadaşlar güveni sarsabilir, paraya dikkat, sürpriz dedikodular gelebilir kulağınıza. Önceliklerinizi iyi belirleyin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Kişiliğinizi ortaya koymakta zorlanabilir, adımlarınız engelleniyor olabilir, melankoliden uzak durun. Finansal gerginlik olabilir.

            Kova Yükselen Kovalar;

Her şeyi kontrol edemezsiniz ve yetişemezsiniz. Uzak yerlerden haberler var, canınızı sıkmayın. Önemli toplantılar gündeme gelebilir.

            Balık ve Yükselen Balıklar;

İstekleriniz olsun diye diretmeyin, finansal riske girmeyin, arkadaşlıklarınızın değerini bilin. Alacak-verecek konuları gündeme gelebilir.