1 Şubat 2011 Salı

Yükselen İkizler - Şubat Ayı



Şubat ayına dinamik ve enerjik bir şekilde giriyorsunuz, ideallerinize ulaşmak için güçlü kişilerden destek alabileceksiniz, fakat aşırı ısrarcı ve inatçı olmaktan uzak durmak yerinde olacaktır. Güneş ile Mars’ın kola kola olacağı şubatın ilk günleri, yayıncılık ve iletişim, tanıtım, pazarlama, halkla ilişkilerde çalışanlar içinde ayrı bir motivasyon sağlayacak. Hukuksal ve eğitimle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yine ayın ilk haftası Venüs ve Uranüs arasında ki gerginlik, özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda rutin dışına çıkmak isteyebileceğiniz, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda da isyankar etkilerin olabileceğine işaret etmekte. Farklı, yeni alanlarda deneyim kazanmak isteyebilirsiniz.

3 Şubatta Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte, seyahatler gündeme gelebilir. Bu günlerde yakın çevreniz ile olan ilişkilerde, iletişimde, hassas olabilir, yakın çevrenizde ki kişiler ile gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Satürn’ün de etkili olacağı bu yeni ay zamanında, risk almanız gereken konularda kendinizi sağlama alarak hareket edebileceğinizi, aşk ve çocuklarla ilgili konularda sorumluluklarınızın artabileceğine işaret etmekte.

4 Şubatta Venüs, oğlak burcuna Merkür’de Kova burcuna giriş yapacak. Venüs, oğlak burcunda iken ilişkilerde duygudan daha çok mantık ön plana geçer, ticari anlamda kazançlı olabileceğimiz zamanlardır. 10. evinize geçiş yapacak lan Venüs iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda ay sonuna kadar size destek verecek, kuralları,organize ve disiplinli çalışmanı sayesinde.

Merkür’ün Kova burcunda ki seyrinde, daha idealist bir tavır sergileyebilirsiniz. Ay sonuna kadar ufak tefek seyahatler gündeme gelebilir, web sitesi,blog gibi işlerle ilgilenebilir, yayın eviyle görüşüp kitap çıkarmak için hazırlıklar yapabilirsiniz. Önemli hatırı sayılır kişilerden fikirler alabilirsiniz.

18 Şubatta aslan burcunda gerçekleşecek dolunay biraz sert etkilere sahip, kendinizi ortaya koyarken zaman zaman gerilebilir, alacağınız haberlerin aslı astarını öğrenmeden tepki göstermemeye dikkat edin. Yeni bir eğitim ve öğrenme sürecine hazırlık yapabilirsiniz, alacağınız kurs, eğitim..vb şeyler geniş zamanda iş hayatında oldukça işinize yarayacak.

19 Şubatta Güneş’in Kova burcunda balık burcuna geçişi ile beraber, önümüzde ki 1 aylık süreçte öne çıkacak olan konular, iş hayatınız ve kariyerinizi ilgilendiren konular. Daha çok kalabalıklar arasına karışabilir, toplum önünde olmak zorunda kalabilirsiniz. İdari yeteneklerinizi iş alanınızda sergilemeye başlıyorsunuz, önemli destekler alabilirsiniz. Özellikle iş arayanlar için keyifli bir süreç

22 Şubatta Merkür’ün 23  Şubatta da Marsın balık burcuna geçişi ile beraber, iş ve kariyerinize ilişkin konular çok daha fazla vurgulanmaya başlıyor. Merkür sayesinde, iletişim yeteneklerinizi sergilerken Mars sayesinde de yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür önümüzde ki 1 ay boyunca yeni fikirler, önemli görüşmeler, toplantıların olabileceğine işaret etmekte. Yalnız Mars’ın hareket, girişimcilik ve motivasyonun yanında stres ve agresyonuda getirebileceğini unutmamakta yarar var.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum.. !