1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Terazi - Şubat Ayı

Merhaba Arkadaşlar;

Aya risk almaya meyilli, sportif faaliyetlerle daha haşır neşir, aşk konularının sık sık gündeme gelmesi ile başlıyorsunuz. Bu ay hobilerinize ve size keyif veren şeylere daha çok zaman ayırabileceksiniz. Güneş ve Mars’ın 5. evinizde ki etkinliği ayrıca cinsel anlamda da aktif bir sürece girdiğinizi göstermekte, çocuk sahibi olmak isteyenler 19 Şubata kadar çalışmalar yapabilirler.

Ayın ilk haftası Venüs ve Uranüs arasında ki gerginlik yakın çevre ilişkilerinde sürpriz, beklenmedik, eksantrik gelişmelere işaret etmekte. Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşlerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

3 Şubatta gerçekleşecek olan Kova burcunda ki yeni ay ile birlikte, özel hayatınız ve arkadaş çevreniz arasında iyi bir denge kurmanız gerekecek, risk almanız gerektiren durumlarda abartmamaya özen göstermeli, yaratıcılık gerektiren konularda ise ilham yanınızda olacaktır. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

Yeni ayın hemen ertesi günü Merkür; Kova burcuna giriş yapacak ve 22 Şubat tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Eğer yalnız iseniz, bilgi alış-verişlerinin yoğun olabileceği flörtöz durumlar yaşayabilirsiniz. Teknolojik ve elektronik aletlerle daha haşır neşir olabilir, eğer yazarak veya çizerek kazancınızı sağlıyorsanız çok daha yaratıcı ve dikkat çekici yazılar yazabileceksiniz. Çocuk sahibi olanlar, onlarla bazı konuları oturup ciddi bir şekilde konuşarak sorunların üstesinden gelebilirler.

Aynı gün Venüs’ün Oğlak burcuna yani sizlerin 4. evine girişi ile beraber evinizde ve aile ortamınızda huzur ve keyif rüzgarları esmeye başlıyor. Evinizi güzelleştirmek adına adımlar atabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Dışarıda sosyalleşmektense daha çok evinizde kalabilir, evinizde davetler, yemekler verebilirsiniz.



Şubatın ikinci haftası Mars ve Satürn arasında ki uyumlu açının etkinleşeceği bu günlerde atacağınız yeni adımlar ve vereceğiniz kararlarda daha ayakları yere sağlam basan, somut sonuçlar üzerine odaklı olacaktır. Elinizi taşın altına sokma ve risk almanız gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Soğuk kanlı ve pratik yaklaşımlarınız dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için disiplinli ve kararlı hareket edebileceksiniz.

18 Şubatta Aslan burcunda oluşacak olan Dolunay biraz gergin etkilere sahip, sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanınızı etkileyecek dolunay; sosyal ilişkilerde gerginlikleri ve aldanmaları, yanlış anlamalar yüzünden stres yaşama ihtimaliniz olduğuna işaret ediyor. Aynı gün Venüs ve Satürn arasında ki gergin açınında kesinleşmesi, özel hayatınızla ilgili konularda endişe, kuruntu yapabileceğinizi, aile bireyleri ile aranızda mesafe sokabilecek durumlara işaret etmekte. Yalnız kalma arzusunda olabilirsiniz.

Dolunay’ın ardından Güneş’in; Balık burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay iş ve çalışma ortamı, birlikte çalıştığınız kişiler ve sağlığınızı ilişkilendiren konuların çok daha ön plana çıkacağına işaret etmekte. Daha çok çalışabilir, hizmet edebilir, işlerin idaresi sizin üzerinizde kalabilir. İş arkadaşlarınızdan rahatlıkla yardım ve destek görebileceksiniz. İş arayışında olanlar önümüzde ki 1 aylık süreç içinde görüşmelere çağrılabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli özellikle dolaşım sistemi ve ayaklarınız hassaslaşabilir.

22 Şubatta Merkür’ünde balık burcunda girmesi ile beraber; önemli iş anlaşmaları, projeler gündeme gelebilir, evrak işleri, imza gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. İş ile ilgili yaratıcı olabileceksiniz. 24 Şubatta Marsında balık burcuna girişi, kısa zamanda yapılması gereken işlere işaret etmekte. Birlikte çalıştığınız kişilerle zaman zaman stresli zamanlar yaşayabilirsiniz fakat çalıştığınız kişileri zaman zaman motive etmekte size düşebilir.

Ay sonuna doğru ise eve iş taşıyabilir, işlerinizi evden yürütebilirsiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum…