1 Şubat 2011 Salı

Yükselen Yay - Şubat Ayı


Merhaba Arkadaşlar;

Oldukça hareketli,hızlı, bol yazışmalı, konuşmalı, iletişimin , haberleşmenin, fikir alış-verişlerinin yoğun olduğu bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Özellikle basın yayın, tanıtım, halkla ilişkiler, PR işlerinde çalışanları oldukça yoğun bir hafta bekliyor olacak. Yine seyahatlerinde gündeme gelebilir.

Burcunuzda hareket eden Venüs’ün Uranüs ile yaptığı gergin açı aşk ve ilişkilerle ilgili sürprizlere işaret etmekte. Özellikle yalnız olanlar sürpriz, aniden başlayan heyecanlı, hızlı seyreden ilişkiler içinde bulabilirler kendilerini fakat işin içinde Uranüs olduğundan aniden başladığı gibi aniden bitebilirde, dikkatli adım atmakta fayda var. Dış görünüşünüzde size farklı gelen, marjinal sayılacak değişikliklerde yapabilirsiniz.

3 Şubatta Kova burcunda oluşacak olan yeni ay ile beraber, yakın çevreniz,komşularınız ve kardeşlerinizle daha yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz. E-postalar, haberleşmeler, konuşmalar,genel olarak iletişimin çok aktif olacağı zamanlar. Ay-Mars ikilisinin kol kola olacağı bu zamanlar, duygusal ani tepkiler, agresyonunda etkin olabileceğine işaret etmekte. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan genel olarak destek görebilecek, seyahat planları yapabileceksiniz.

Yeni ayın hemen ardından Merkür’ünde Kova burcuna geçişi ile beraber, önemli toplantılar, sunumlar,fikirler gündemde olacak 23 şubata kadar. Yeni bir eğitim –öğrenime başlayabilir, şu ana kadar yazdıklarınızı daha geniş kitleler ile paylaşmak adına adımlar atabilirsiniz.

Aynı gün Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi, ay sonuna kadar finansal anlamda size destek vermek için kolları sıvamaya başlayacak. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını ararken, extra prim, maaş zammı..vb konularla elinize para geçebilir. Kazançlarınızı idare ederken ve alış-verişlerinizde gerçekten ihtiyacınız olan şeylere yöneleceksiniz.

Şubatın ikinci haftası arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde gereksiz size fazla, yük olan kişilerle aranıza mesafe koymaya başlamış olabilirsiniz Satürn’ün etkisi sayesinde, bu hafta özellikle arkadaşlarınız sizlere iş teklifleri ile gelebilir, bazıları özür dilemek için kapınızı çalabilir.

18 Şubatta Aslan burcunda oluşacak olan dolunay ile birlikte, uzun yolculuklara çıkabilir,hayata dair yeni bir çok öğrenmek üzere adımlar atabilirsiniz. İdeallerinize ulaşmak için gösterişli, güçlü kişiler bir araya gelebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgilenenler, mahkemeleri davaları olanlar sinirler biraz hassas olabilir, gecikmeler yaşayabilirler. Yabancılarla, yabancı uyruklu kişiler ile haberleşme iletişim içine girebilirsiniz. İthalat, ihracat işleri ile uğraşanlar bu dolunay zamanında özellikle verilen veya alınan siparişlerde hatalar olabilir, extra dikkatli olmakta fayda var.

Dolunayın hemen ardından Güneş’in Balık burcuna geçiş yapacak ve önümüzde ki 1 aylık dönemde eve, yerleşime ve aileye ait konuları hayatınızda daha görünür bir hale getirecek. 22 ve 23 Şubatta Mars ve Merkür’ünde balık burcuna geçişi ile beraber, evinizde toplantılar, yemekler davetler, organizasyon yapabilir, çevrenizdeki insanlarla daha çok evinizde sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Evinizin özellikle su tesisatında yenilemeye gidebilir, tamirat, onarım işleri ile ilgilenebilirsiniz. Aile içerisinde olası sorunları çözüme kavuşturmak, aileniz ile daha yakın ilişkiler kurmak için ideal zamanlar.

Ay sonuna doğru ise bütçe konuları daha çok gündeme gelmeye başlıyor, evinize yeni eşyalar alabilir, eviniz için harcamalar yapabilirsiniz. Ya da evinizde kullanmak üzere yeni hediyeler gelebilir…

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!