2 Mart 2011 Çarşamba

Balık Burcunda Yeni Ay ve Etkileri





Merhaba Hepinize;

Her ay olduğu gibi bu ay gökyüzünde bir yeni ay ve dolunay meydana gelecek. Yeni ay ev dolunaylar geçireceğimiz o ayın olması ihtimal olayların kaliteleri hakkında bizlere ciddi ipuçları verir. Bu ayın yeni ayından bahsetmeden önce, geçtiğimiz Aslan burcunda ki Dolunay’a göz atalım ve neler demiştik hatırlayalım…

Altın piyasası ile ilgili gelişmeler yaşanabilir ( Geçtiğimiz ay Altın yılın en hızlı yükselişine geçti, en çok değer kazanan ekonomik değerlerden biri haline geldi)

Devlet başkanları, yönetimde söz sahibi kişilerle ilgili gelişmeler olabilir ( Bir dönem Başbakanlık yapan Erbakan, Aslan burcunun yönetiminde olduğu Kalp rahatsızlığı nedeni ile hayatına veda etti)

Benzin ve kimyasal maddelerle ilgili haberlere rastlayabiliriz ( Brend Petrol son 2,5 yılın en hızlı yükselişini yaşadı ve Türkiye’de benzine yine zaman geldi)

Salgın hastalıklarla ilgili haberlere rastlayabiliriz ( Türkiye’de kızamık vakası ile ilgili bir çok haber yapıldı)

Geçtiğimiz ay gerçekleşecen Aslan burcu dolunayını okumak için  =====)))

Şimdi sıra 4 Mart 22:46’da gerçekleşecek olan yeni ay ve etkilerine göz atalım birazda. Ay, uzak açılarla da olsa hem Merkür hem de Mars ile irtibat halinde olacak. Bu yeni aydan, burcu balık olanlar, kişisel gezegenleri balık burcunda olanlar birinci dereceden etkilenecekler arasında yer alacak.

Bu yeni ay su grubu, dişil ve değişken bir burçta meydana gelecek. Balık burcunda bir yeni ay olduğu zaman;

-          Objektif olmaktansa daha subjektif davranış içinde olabiliriz
-          Hayal gücü oldukça aktif bir şekilde çalışır
-          Mistik, gizemli konular ilgimizi çekebilir, rüyalarımızdan etkilenmeye daha meyilizdir
-          Daha merhametli, duygusal, hassas olabiliriz
-          Sezgilerimiz bu günlerde şaşırtıcı derecede kuvvetli olabilir
-          Merkür ve Mars’ın da balık burcunda olması, yönümüzü ancak sezgilerimiz sayesinde bulabileceğimizi, günlük hayatta organize olmakta zorlanabilir, şartlara çok çabuk yön değiştirebiliriz
-          Cezaevleri, hastaneler ve yaşlılar yurdu ile ilgili gelişmeler olabilir
-          Gizli bir takım örgütler, tarikatlarla ilgili haberler okuyabilir
-          Türkiye’nin 10. evinde ve Uranüs’ü ile irtibat halinde olacak yeni ay, özellikle Türkiye’de kadınlarla, kadın hakları ile ilgili gelişmelerin olabileceğine işaret ediyor.
-          Türkiye’nin Uranüs’ü ile kavuşum halinde olacak ay, Hükümet ve ulusal prestiji şekillendirecek gelişmeler olabilir. Özgürlük, hak, temaları daha çok vurgulanabilir. Yönetici, iktidarda olan isimlerin sürpriz çıkışları, radikal hareketleri dikkat çekebilir. Ulusal güvenlikle ilgili konular daha çok konuşulabilir, haber yapılabilir
-          Ay-Mars irtibatından dolayı sel felaketleri gündeme gelebilir, dikkatli olmakta yarar var
Yeni Ayın Burçlar Üzerinde ki Etkisi İçin TIK TIK :)