17 Mart 2011 Perşembe

Medikal Astroloji Projesi





Medikal astroloji, kadim uygarlıklardan bu yana başarıyla uygulanmış ve doktora her zaman yol göstermiş kişiye özel bir eğilim/tanı/teşhis kılavuzudur. Astrolojik haritalarımız; hastalıklarımız, zayıf ve güçlü taraflarımız ile ilgili, hem yaşamımız boyunca hem de mercek altına aldığımızda yaşam kesitlerimizde, bilgiler verir. Hangi dönemlerde nelerle karşılaşabileceğimizi, potansiyellerimizi görebilir ve bu dönemleri en iyi koşullarla geçirebilmemiz için, önceden nasıl önlemler alabileceğimiz konusunda bize ışık tutar. Ne yazık ki günümüzde pek de başvurulan bir kılavuz niteliğinde olmamakla birlikte, dünyada; özellikle genetik hastalıkların astrolojik haritalar ile bağlantıları konusunda yapılmış ve insana bu alanda çalışmaya yeniden şevk veren olumlu sonuçlar mevcuttur.

Biz de buradan hareketle, Astroloji ilminin sağlık alanındaki başarısını göstermek adına, tıbbi bulgularla astrolojik bulguların medikal anlamda karşılaştırılabileceği bir proje başlattık. Medikal Astroloji Projesi “MAP1” adını verdiğimiz bu projede öncelikli amacımız; astrolojik haritalarımızdan elde ettiğimiz veriler ile bir tıbbi tanı yöntemi olan ESG (Elektro Somato Gram) ile yapılan check up sonuçlarının karşılaştırmasını yapmaktır.

Tıbbi yöntem olarak ESG tanı yöntemini seçmemizin başlıca sebebi; bu yöntem ile 6 adet deri elektrot kullanılarak, tüm vücutta hücreler-arası sıvının iyon konsantrasyonunun ölçümlenmesi suretiyle dakikalar içerisinde vücutta hücresel düzeyde elektriksel akımın durumunun tespit edilebilmesidir. Ölçüm sonunda solunum, kan, boşaltım gibi ana sistemleriniz ve organlar hatta dişler gibi yapıların ne durumda olduklarını tehlike derecelerine kadar ortaya çıkar ve buna göre doktorun, özel tahlil ve görüntüleme gerektiren bir durum varsa bu tip yönlendirmeleri yapmasına olanak verir. Ayrıca yemeniz ve kaçınmanız gereken gıdalar da raporunuzda görüneceğinden size özel diyet konusunda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Tamamen güvenli, zahmetsiz ve çok kısa süren bir işlemi vardır. ESG sonuçları konusunun uzmanı bir doktor tarafından yorumlanmakta olduğundan bizim için iyi bir karşılaştırma referansıdır.

Hayatımızda hemen hemen herşeyin belirleyicisi sağlığımız! Sağlıklı olamadığımız takdirde, rahat ve güvenli bir yaşantı sürdüremeyiz, kariyerimizi yürütemeyiz, yakınlarımızla yeterince vakit geçirip, ilgilenemeyiz, sorumluluklarımızı yerine getiremeyiz, dolayısıyla pek çok açıdan mutsuz ve acı çeken bir hayatı omuzlarımızda bir yükmüşçesine taşımaya başlarız.
Bu görüşü paylaşıyorsanız, gönüllü olarak projemize katılabilirsiniz.

Gereklilikler:
1) Doğum günü ve doğum Saati belirli olmalıdır.
2) ESG ölçümü yaptırılmalı ve doktor yorumunun ses kaydı alınmalıdır (randevuya cihazla gidilmeli, kayıda; isim soyadı, doğum tarihi, doğum yeri ve doğum saati bilgileri okunarak başlanmalıdır)
3) Vücutta kalp pili, stent, çivi gibi metaller taşıyanlar ESG ölçümü yaptıramazlar. Spiral için problem yoktur.
4) Aşağıdaki adresten “ESG check up” randevusu alınırken benim adım verilerek proje grubumdan olduğunuz bildirilmelidir. (ESG check up ücreti 120 TLdir, sadece araştırma projesine mahsus indirim sağlanmıştır) 
5) ESG ölçümü öncesi randevunuzu lütfen tarafıma e-mail ile bildiriniz.

Sağlıklı Günler dileğiyle,

Beril Gülgener
Biyolog, Astrolog
Dinçer Güner
Astrolog,İletişim Uzmanı
ESG check-up Randevusu için tel: 0 216 464 71 77

Adres:Özel Suadiye Polikliniği Emin Ali Paşa Cad. No:43 Suadiye/Kadıköy/İstanbul

Uygulayıcı: Opr. Dr. Muammer Velidedeoğlu, Genel Cerrahi Uzmanı, Ozon ve Ağrı Tedavisi