1 Mart 2011 Salı

Yükselen Başak - Mart Ayı





Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Bu ay diyet, spor, kişisel sağlığınızı ilgilendiren konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Venüs 6. evinizden geçiyor, yediklerinizi, içtiklerinizi düzenlemek, sağlıklı ilgili konularda uzman desteği alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, birlikte çalıştığınız kişiler ile daha uyumlu ve keyifli ilişkiler kurabilirsiniz. Yeni müşterilerle karşılaşmak, özellikle serbest meslek sahibi ya da free çalışanlar iş hayatından gelen kazançlarını arttırabilirler. Bu transit zamanında eğer haritanız bunu sağlıyor ise, bir ev hayvanı da alabilirsiniz. Baba tarafından akrabalarınız ile ilgili güzel gelişmeler, olumlu ilişkiler kurulabilir.

Ayın 4’ünde karşıt burcunuz olan balık burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ayda mars ve Merkür etkin olacak. İkili ilişkilerinizde, partnerinizle olan ilişkilerde ve ortaklıklarda olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu dönem partneriniz veya ortağınız biraz gergin ve stresli olabilir. Bu süreçte onun dikkatli dinlemeli ve destek olmanızda fayda var, aksi bir durumda o stresin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Partneriniz veya ortağınız huysuz ve acele karar veren bir yapı içine girebilir.

Önümüzde k, ay etkisini çok daha etkin olarak gösterecek olan Satürn-Jüpiter karşılaşması özellikle sahip olduğunuz finansal kaynakları dikkatli yönetmeniz gerektiğini, bazı sorumlulukların artabileceğini, kazançlarınızla ilgili iyimserlikle-kötümserlik arasında kalma, finansal anlamda dikkatli hareket edemezseniz, kendi şansınızı kendiniz baltalayabilirsiniz. Bu dönem risk alıp büyümekle, mevcut düzeni koruma arasında gidip gelebilirsiniz. Endişeli ruh hali bazı fırsatları kaçırmanıza sebebiyet verebilir. Bu açının etkilerini daha önce de belirttiğim gibi önümüzde ki ay çok daha etkin bir şekilde hissedeceksiniz.

10 Martta Merkür’ün 8. evinize giriş yapması ve ardından 12 Martta Uranüs’ün 8. evinize girmesi ile beraber; finansal konularsa sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar,haberler alış-verişleri, bilgi alış-verişleri önem kazanacak. Burada ki hendikap, ani düşünmeden alınan kararlar, uzun vadede zarar verebilir. Dikkatli ve planlı hareket edebilmek önemli. Krediler, avanslar, primler, kredi kartları gibi konularda. Uranüs Koç burcunda yıllarca kalacak. Uranüs burç değiştirmelerde, büyük yenilikler, değişiklikler, radikal etkiler yaratacaktır. 8. evinize girecek olan Uranüs, çeşitli krizler deneyimleyerek hayatın değerini ve önemini anlamanızı da sağlayacaktır.  Bu konu ile ilgili önümüzde ki aylarda detaylı bir şekilde bahsedeceğim.

Satürn ve Venüs arasında ki uyumlu görünüm, birlikte çalıştığınız kişilerle ve iş ortamınızda daha pratik ve ayakları yere sağlam basan işlerle ilgilenebilirsiniz, yalnız iş ile ilgili ödemeleri almakta biraz gecikmeler yaşayabilirsiniz. İş ile ilgili kuracağınız birebir ilişkiler sayesinde ilerleme kaydedebileceksiniz. Bu dönem kurulacak iş ilişkileri uzun süreli oalcak ve önemli bilgi alış*verişleri gerçekleşecek.

19 Martta burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunaylar genel olarak bitişleri, tamamlanmaları, kapanmaları, sonlanmalara işaret eder. Bu hayatınızda bir problemin sonlanması olabileceği gibi, önemli bir uğraşının bir projenin de sonlanması olabilir. Yalnız ilişkiler hattı biraz tehlikede gibi görünmekte. Duygusal anlamda gergin ve stresli olabilir, alıngan olabilirsiniz. Kendinizle ilgili konulara odaklanmaktan, karşınızda ki kişinin ihtiyaçlarını görmezden gelebilir veya gözünüzden kaçabilir.

Ay sonuna doğru geldiğimizde ise; iş ile ilgili seyahatler, işinizle ilgili bayan figürlerle önemli ilişkiler, görüşmeler, toplantılar ön plana çıkmaya başlayacak. Jüpiter ile plutonun gerginliğinin sona ermesi ile, finansal anlamda şartların zorlandığı süreç sona erecek, daha kontrollü olabileceksiniz.

Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer