1 Mart 2011 Salı

Yükselen Terazi - Mart Ayı




Merhaba Herkese;

Not: Verilen tarihleri +/- 2-3 gün olarak düşünmenizi tavsiye ediyorum.


Aşk, tutku ve romantizm dolu bir aya geçiş yapıyorsunuz. Venüs ay boyunca 5. evinizde hareket edecek ve özellikle yalnız olanlar hayatlarına yeni bir aşk için yer açmaları gerekecek. Bu aşk kalabalık bir arkadaş toplantısında veya eğlence zamanı karşınıza çıkabilir. Birliktelikleri olanlar ise bu dönem biraz daha romantikleşebilirler. Venüs’ün bu evden geçişinin bir diğer olası etkisi de, kendinize yeni hobiler elde edebilirsiniz, çocuk sahibi olmak isteyenler ise bu etki ile çalışmalara başlayabilirler. Hayattan daha çok zevk ve keyif alacağınız zamanlar başlıyor kısacası.

4 Martta balık burcunda bir yeni ay meydana gelecek, bu yeni ay zamanı hem Merkür hem de mars oldukça etkin olacaklar. Öncelikle sağlıktanb bahsedelim, bu yeni ay özellikle sinirler hassas olabilir, ateşli bir takım rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta, sağlınıza gerekli özeni göstermenizde  fayda var. Özellikle eklem ağrıları, baş ağrıları ve ayak ağrıları olabilir. Önemli bir proje için hareketlenebilirsinizde, birlikte çalıştığınız kişilerle tam bir beyin fırtınası yapabileceğiniz zamanlar, fakat kararsızlık ve tam olarak ne yöne gideceğinizi bilememe durumu işlerinize engel olabilir, buna karşı dikkatli olun. Her halukarda bol mesaili, çalışmalı zamanlar sizleri bekliyor olacak.

10 Martta Merkür’ün 7. evinize giriş yapacak. Elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda bu ay. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri, toplantıları, imza gerektiren işleri bu ay bitirmeye bakın, Merkür önümüzdeki ay geri gitmeye başlayacak ve bu saydığım konularla ilgili gecikmeler yaratabileceği gibi, başlaması olası işlerde çok uzun soluklu olamayabilir.  7. evinizde ay boyunca hareket edecek olan Merkür, önemli bir iş anlaşmasına işaret ediyor. Bu iş uluslar arası veya yurt dışı ile alakalı bir iş olabilir. Bunun dışında evlilikle ilgili bir takım kararlarda alabilirsiniz bu zamanlarda. Ortak bir işin kurulumu ile ilgili de bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız partneriniz veya ortağınız bu dönemde zihinsel olarak biraz stresli olabilir, zaman zaman hızlı düşünüp hızlı kararlar almaya meyilli olabilir, sert çıkışları olabilir. Mazur görün, bu etkiler ne de olsa geçici.

12 Martta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Uranüs, koç burcuna giriş yapacak. Uranüs2’ün burç değişimleri tarihte büyük olaylara imza atmıştır, Fransız ihtilali, Fransız devrimi, astronomi alanında buluşlar, icatlar. Ve şimdi de koç burcuna giriş yapacak ve haberler de zaten bol bol dış ülkelerde ki devrimci ve isyanlar hareketli görüyorsunuz. Tabi bireysel haritalarda etkileri ise özellikle sizler için, 7. evinize giriş yapacağından dolayı ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularda sürpriz değişikliklere, radikal bir takım olaylar bekleyebilirsiniz. Mesela aniden sürpriz bir şekilde evlenmek gibi, evli olanlar ise sürpriz bir şekilde boşanma kararı alması gibi. Evlilik ve ortaklıkla ilgili bilindik tarifler zihninizde yaşantınızda değişime uğrayabilir. İlişkilerde ani çıkışlar, stabiliteyi sağlamakta zorlanmalar olabilir. Uranüs 2018 yılına kadar 7. evinizde kalacak, eğer koç burcunda kişisel gezegenleriniz var ise bu etkileri çok daha çabuk ve derinden hissedebilirsiniz. Eğer yok ise, hemen bir şeyler olmasını beklememek gerek. Önümüzde ki aylarda Uranüs’ün etkilerinden sıkça bahsedeceğim sizlere. Siz bu ay onun enerjisine yavaş yavaş alışın bakalım…

19 Martta başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu süreç biraz sağlığa dikkat etmekte fayda var. Özellikle çarpıntılar, baş dönmeleri, tansiyon düzensizlikleri oluşabilir. Sürpriz beklenmedik bazı haberlerle oldukça heyecanlanabilirsiniz.

21 Martta Güneş’inde 7.evinize girmesi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız konular ilişkiler ve ortaklıklar ve partneriniz olacaktır.

26 Mart tarihi muhteşem romantik bir tarih. Yalnızlar evde oturmayın, aşk dışarıda bir yerde sizi bekliyor, birliktelikleri olanlar ise, mum ışığı, şarap, slow müzik veya sizin duygusal veya romantik anlayışınıza hangisi uyuyor ise o şekilde değerlendirebilirsiniz.


Muhteşem bir ay geçirmenizi diliyorum!

Twitter'dan Takip etmek isteyenler
http://twitter.com/solarlunarx
http://twitter.com/dincerguner

Facebook üzerinden takip etmek isteyenler
http://www.facebook.com/denwer