10 Nisan 2011 Pazar

10-17 Nisan Arası Gökyüzü Gündemi




Bu hafta genel anlamda iyimser etkiler hakim. Geri giden Merkür, hem Güneş hem de Jüpiter ile irtibatta olacak. Bu sayede; daha önce kaçırdığımızı sandığımız fırsat ve şanslarla yeniden karşılaşabiliriz. Eskiye ait ne varsa bu hafta önümüze yeniden çıkabilir, bu bazıları için eski bir iş in yeniden teklif edilmesi, bazıları için kaybettikleri değerli bir eşyanın bulunması, bazıları için ise eski sevgili ile yeniden haberleşme, görüşme anlamına gelebilir. Önemli kişiler ile önemli görüşmeler, fırsat ve şanslarda cepte... Fakat bu hafta Pluto ile Mars arasında ki gergin açı kesinleşecek.Bu ikili hayatımızda gerekli olan değişimi stres ve mücadele ile gerçekleşeceğini işaret etmekte. Dünya geneli ile ilgili göz atmamız gerekir ise,

 - Bu hafta önemli kaza haberleri
 - Petrol ve benzin, yeraltı kaynakları ile ilgili gergin gelişmeler...
 - Terör olaylarında artış.
 - Nükleer enerji işte tamda bu hafta sıkıntılı bir durum yaratabilir. Bu ikilinin doğal felaketlerle de yakından ilgisi vardır. Patlama olayları meydana gelebilir.
 -Şiddet  suçlarında artış ve toplumda bölücü unsurlar çok daha ön plana çıkabilir.

Haftalık burç analizleri aşağı da yer almaktadır;

Yükselen Koçlar;

Bu hafta burcunuza geri hareket eden Merkür, hem güneş hem de Jüpiter ile irtibat halinde olacak. Zekanızın işlek, yeni fikirler ortaya koyabileceğiniz, hesap kitap işleri ile haşır neşir olmanız gereken, hayatınıza katacağınız yeni başlangıçlar için plan yapabileceğiniz, esprili, hareketli bir hafta olacak sizler için.Fakat geri giden Merkür hesap hataları veya geçmişle ilgili bazı konuları sık sık önünüze çıkartabilir. Haftanın ilk günleri daha çok ev, yuva aile ile ilgili temalar ön plana çıkarken, hafta ortası itibari ile hayattan daha çok keyif alabileceğiniz, aşk ile ilgili konularda da şansı daha kolay yakalaytabileceksiniz. Fakat bu hafta kesinleşecek olan Mars ile pluton arasında ki gergin açı iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda aşırı inatçı, saldırgan, şartları aşırı zorlamak sizleri zor duruma düşürebilir. Hafta sonuna doğru ilerlediğimizde günlük yapmanız gereken işlere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda oluşacak olan dolunayda Neptün güzel etkileri ile etkin olacak. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili konuların aydınlanacağı bu dolunay zamanında, hayal gücünüz ve yaratıcılığınız artacak, sezgiler her zamankinden daha da kuvvetli bir şekilde çalışabilir. Eşinizle veya partnerinizle oldukça romantik ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz, eğer aranız bozuk ise tamir etmek ve barışmak, olası problemler sona erdirmek için harika zamanlar.


Yükselen Boğa;

Bu hafta 12. evinizde ki gezegen birikiminden dolayı üzerinizde bir tembellik, ağırlık çökmüş hissedebilir, kafanızda yapmanız gereken bir yığın iş ve sorumluluklarla cebelleşiyor olabilirsiniz. Geri giden Merkür hafta boyunca Jüpiter ve Güneş ile irtibat içinde olacağından eski hataları sorgulama, eskiden yapılan işleri hatırlama, gizli bir takım işlerle uğraşabileceğiniz bir hafta olacak genel olarak. Haftanın ilk günleri özellikle iletişim trafiğiniz oldukça artacak, telefonunuz susmayabilir, mail trafiğiniz artabilir, yakın çevreniz ile sıkı irtibat halinde olabilirsiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, sağlınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta. Yoğun iş temposu yüzünden savunma sisteminiz zayıflayabilir. Önemli bir sorun, engeli aşmanız gerekebilir. Hafta ortası itibari ile evinizi düzenleyebilir, organize edebilirsiniz. Hafta sonuna yaklaştığımızda ise aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren konularda genel anlamda şansı daha kolay yakalayabileceksiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayda Neptün etkin olacak hemde olumlu bir şekilde. Bu dolunay çalışma ortamı, sağlık ve günlük işlerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş hazırlama niteliğinde olacak. Neptünün etkin olması, sosyal ve arkadaş çevrenizden umulmadık bir güzellikle karşılaşabileceğinize işaret ediyor. Önemli bir davet veya organizasyona katılabilirsiniz. Eğer kilo vermeyi planlıyorsanız dolunay buna başlamak için ideal zaman, elinizde ki bir projeyi veya işi bitirebilir yeniler için yelken açabilirsiniz. Hayatınızı düzene sokmak, beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.



Yükselen İkizler;

Bu hafta yerinizde durmanız, yalnız ve sakin kalmanız epey zor gözüküyor. Oldukça sosyal, hareketli, aktif, girişken, davetler, organizasyonlar, arkadaşlarla görüşmeler, onlardan destek alma veya destek vermeniz gereken koşullarla dolu olacak. Geri giden Merkür bu hafta hem Güneş hem de Jüpiter ile irtibat halinde olacak, uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz veya onlardan haberler alabilirsiniz. Haftaya finansal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Bütçe planlaması olabileceği gibi, alış-veriş ile ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz. Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, özellikle finansal anlamda sınırları ve şartları aşırı zorlamanın zor duruma düşürebileceğiniz, finansal bir kriz veya engeli aşmanız gerekebileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Ameliyatlar için pek uygun bir hafta değil. Hafta ortasına yaklaştığımızda yakın yerlere seyahatlerle ilgili planlar yapılabilir. İletişim trafiğiniz hızlanmaya, bilgi alış-verişlerinin artmaya başlayacağı zamanlar olarak görünüyor. Hafta sonuna doğru ise ev, yuva, aile ilişkileri ön plana çıkmaya başlıyor.Hafta sonunda Terazi burcunda Neptün’ün harika ışınlar göndereceği bir dolunay gerçekleşecek. Bu Eros’un aşk oklarından birinin sizi vurabileceğine işaret ediyor ama dikkat bu kişi ile aranızda mesafe olabilir. Romantik zamanların ve yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı bu dolunay zamanında, çocuklarla ilgili güzel gelişmelerde yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ve bu dolunay zamanı özel biriyle tanışırsanız bu kişi sanatsal veya şairane yetenekleri olan, hassas ve duygusal biri olacaktır



Yükselen Yengeç;

Bu hafta sizler için iş ve kariyerinizde kendinizi gösterme, ortaya koyma, fikirleriniz ve düşünceleriniz ile dikkat çekebileceğiniz bir hafta. Yalnız işinizde mail ve iletişim trafiğini organize ederken ve hesap hatalarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Eski çalıştığınız firma ile yeniden bir araya gelebileceğiniz koşullarda oluşabileceği gibi, yeni teklifler, anlaşmalar bu hafta gündemde. Haftaya hassas, sezgileriniz kuvvetli, yeni başlangıçlar yapmak için hevesli, koruma, kollayıcı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu hafta Mars ile Pluton arasında ki görünümün kesinleşmesi ile ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konularda aşırı dominant, inatçı, hırslı yapı zarar verebilir, dikkatli olmakta ve şartları çok fazla zorlamamakta fayda var. Hafta ortası itibari ile finansal konuların, harcamalar gündemde olacak. Hafta ortasına doğru ise iletişim ve haberleşme konuları hayatınızda hız kazanmaya başlıyor.Hafta sonunda Terazi burcunda Neptün’ün destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 4. evinizde olacak olan bu dolunay zamanı evinizde uzak mesafeden gelecek olan birilerini ağırlayabilir, misafir edebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de evinizin su tesisatıyla ilgilenebilirsiniz. Aile içinde daha yumuşak havalar esmeye başlıyor, olası problemler belki de dışarıdan birilerinin desteği sayesinde çözüme kavuşmaya başlıyor.



Yükselen Aslan;

Bu hafta uzak yerlere seyahatler, uzak yerlerde kişiler ile görüşmeler,bilgi alış-verişleri, irtibatlar genel olarak sıkça ön planda olacak. Haftaya biraz uykulu başlayabilirsiniz, haftaya adapte olmak sizler için daha zor olabilir, kendi kabuğunuza çekilir, etliye sütlüye karışmak istemeyebilirsiniz. Fakat hafta ortasına doğru yaklaştıkça enerjinizde ciddi bir artış başlıyor ve kendinizi çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, isteklerinize daha kolay bir şekilde kavuşabileceksiniz. Mars ve Pluton görünümü bu hafta kesinleşmeye başlıyor, iş ortamınıza ilişkin ani sinirli çıkışlar ve aceleci tavırlar istediğiniz sonuca ulaşmanızda zorluk çıkabilir. Bu hafta iş yapış şeklinizde veya iş ortamınızda bazı değişimler meydana gelebilir. Hafta sonuna yaklaştığımızda finansal konular önem kazanmaya başlıyor, gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, yeni kararlar, düşünceler belirebilir kafanızda. Hafta sonunda Neptün’in destekleyici etkilerinin olduğu bir dolunay gerçekleşecek. 3. evinizde olacak olan dolunay, yakın çevreniz ve komşularınız ve başkalarına ait finansal konuları hedef alacaktır. Yakın çevrenizden rahatlıkla destek alabilecek, kardeşlerinizin sağlık veya iş hayatlarına ilişkin olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine olumlu yazışmalar, haberleşmeler olabilir.



Yükselen Başak;

Bu hafta geri giden Merkür hem Güneş hem de Jüpiter ile kontak halinde olacak. Bu da haftanın genelinin özellikle finansal konularla ilgili iletişim trafiğinin artacağına, görüşmeler, toplantılar, anlaşmaların gündeme gelebileceğine işaret etmekte. Bu bankadan çekebileceğiniz kredi olabileceği gibi, borç para alıp-verme ile ilgili de olabilir. Eşinizin veya ortağınızın da finansal durumu hafta genelinde gündemde olabilir.Bu hafta kesinleşecek olan Mars ile Pluton arasında ki görünüm, Haftaya sosyal, arkadaşlarınızla, dostlarınıza ilişkin konuların ön planda olması ile başlıyorsunuz. Hafta ortasına yaklaştığınızda, biraz daha içe dönük, hafif bir tembellik, kendi kabuğunuza çekilme isteği baş gösterebilir, hafif sağlıkla ilgili kırıklıklar olabilir. Hafta sonuna yaklaştığımızda hayatınızda detay gerektiren işler önem kazanmaya başlıyor. Kendinizi daha rahat bir şekilde ifade edip, ortaya koyabileceksiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda ki Dolunay’da Neptün desteğini ihmal etmeyecektir. Bu dolunay zamanı partneriniz sürpriz bir hediye ile sizi şaşırtabileceği gibi, sizin bir sıkıntınız veya derdiniz içinde destek olmaya hazır bir vaziyette olacaktır. Para kazanmak için hayal gücü ve yaratıcılığınızı kullanabilir, sezgileriniz sayesinde doğru kararlar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı bir danışmandan destekte alabilirsiniz.



Yükselen Terazi;

Bu hafta geri giden Merkür hem Güneş hem de Jüpiter ile kontak kuracak. Haftanın genelinde ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar, söz, nişan, evlilik gibi konular oldukça aktif bir şekilde ön planda olacak. Yeni iş ve ortaklık teklifleri gündeme gelebilir, eski ortağınızla veya eski partnerinizle bir araya gelebilir, onlardan haberler de alabilirsiniz. Haftaya iş ve kariyerinize ilişkin konular yoğun ve koşturmalı bir şekilde başlıyor, iş hayatınızda korumacı, kollayıcı yapınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Hafta ortasına doğru sosyal çevrenizde hareketlenme başlıyor, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, bu bir doğum günü organizasyonu için olabilir. Hafta sonuna doğru daha kendi içine dönebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, önümüzde ki süreçte neler yapmak istediğiniz gözden geçirebilirsiniz. Hafta sonunda Neptün’ün harika bir şekilde desteği olacağı burcunuda bir dolunay meydana gelecek, elinizde kalan işleri bitirmek, tamamlamak için harika bir zaman. Sezgileriniz bu dolunay zamanı size yol gösterici olabilir, Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyma ve aslında bir nevi kendinizi gösterme zamanı. Bu dolunay zamanı yeni tanışacağınız, karşılaşacağınız kişilerin üzerinde büyüleyici bir etki bırakabilirsiniz.



Yükselen Akrep;

Haftanın geneli iş ve çalışma ortamınıza ilişkin yenilikler göze çarpacak. Bu hafta yaptığınız iş ile ilgili oldukça yoğun, hareketli ve koşuşturmalı bir hafta olacağa benziyor. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibatta olacak hafta boyu, iş ortamınızda yanlış anlamalar, eskiden yaptığınız işle ilgili gelişmeler, haberler gündemde olacaktır. Yine bu hafta diyet ve spora başlamak içinde içinizde büyük bir istek duyabilirsiniz, tabii vaktiniz kalırsa. Haftaya uzak yerlerde ki kişiler ve akrabalarla ilgili konular, haberler alarak başlayabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise kariyerinize ilişkin konular gündeme gelmeye başlıyor, daha çok toplum önünde, kalabalıkların içinde olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise sosyal çevrenize ve arkadaşlık ilişkilerinizde bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kutlamalar, konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunda ise Neptün’ün harika etkileri olacağı bir dolunay gerçekleşecek Terazi burcunda. Farkında olmadan hakkınızda dönen bir takım gizli oyunları ve fısıltıları görebilir, duyabilirsiniz. Büyük bir keyifle önemli bir işi veya projeyi bitirmenin eşiğinde de olabilirsiniz. Korkularınızı ve endişelerinizi yenmek veya onlarla yüzleşmek için harika zamanlar. Gizli bir takım işler, gizli, perde arkasından dönen bir takım olaylar, konular bu dolunayın konusu içinde yer alacaktır. Belki de büyük bir sırrın paylaşımcısı olacaksınız. Bu dolunay aslında kötü bir takım alışkanlıklarınızı geride bırakmak için de size destek olabilir, mesela sigara, alkol gibi.



Yükselen Yay;

Bu hafta Geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibat halinde olacak. Haftanın genelinde aşk, çocuklar hobiler ve hayattan daha fazla keyif alabileceğiniz koşullar gündemde olacak. Eski aşklarınızla ve flörtlerinizle yeniden haberleşebilirsiniz. Uzun süredir elinizi sürmediğiniz zaman ayırmadığınız hobilerinizle ilgilenebilir, geçmişte kaçırdığınız değerlendiremediğiniz şans veya fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Haftaya banka, ödemeler,primler, borçlarla ilgili konularla ilgilenerek başlayıp, hafta ortasına doğru daha çok iletişim ve haberleşme konuları ön plana çıkmaya başlıyor. Bu yurt dışı ile ilgili gelişmelerde dahil. Hafta ortası itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konular ön plana çıkıyor, bu konularla ilgili detaylara hakim olmak ve eksiksiz tam iş çıkarmanız beklenebilir sizlerden. Hafta sonunda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. Bu ışıltılı ve kalabalık bir organizasyona davet olabilir, etkilenebileceğiniz özel bir gece de olabilir. Arkadaşlarınızla veya içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ilgili gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Neptün, bir seyahat ihtimalini de cepte bulundurmakta.



Yükselen Oğlak;

Haftanın genelinde, geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibat halinde olacak. Taşınma, yer değiştirme, aile ile ilgili konular bu haftanın genelinde oldukça etkin olacak. Eskiden beğendiğiniz ama tutamadığınız, kaçırdığınız bir gayrimenkulle ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz.Aile içinde eskiden kalma bir konu tekrar gündeme gelebilir ve bu sefer çözüme kavuşabilir, genel anlamda fırsatlar elde edilebilecek bir hafta olacak. Haftaya ikili ilişkiler ve ortaklıkları ilgilendiren konularla ilgilenerek başlıyorsunuz, partnerinize veya ortağınıza manevi anlamda destek olmanız gerekebilir. Hafta ortasına yaklaştıkça finansal konular, ödemeler, krediler, bankacılık işlemler ön plana çıkmaya başlıyor. Hafta sonuna doğru ise yabancılarla veya yurt dışı ile ilgili ilişkiler veya sizden çok uzakta oturan, farklı şehir veya ülkelerde olan kişilerle bilgi alış-verişi yapabilirsiniz. Hafta sonunda Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunaya Neptün’ün harika desteği olacak. 10. iş ve kariyer evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay,önemli bir işin artık sonuna geldiğinize işaret edebilir ve tabi yeni bir kariyer sürecinin kapılarının aralandığının da. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir iş teklifi gelebilir veya yaratıcılığınızı rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz. Bu dolunayda ışıklar sizin üzerinde parlayacağı için, önemli bir takdir, teşekkürde alabilirsiniz. Bu dolunay her halukarda keyifli etkileri mevcut.



Yükselen Kova;

Haftanın geneli koşturmalı, hareketli, bol iletişim ve bilgi alış-verişinin olacağı, yeni bir eğitim, kurs gibi konuların etkin olacağı, web sitesi, blog gibi konularla uğraşabileceğiniz yine seyahatlerinde etkin olacağı bir hafta olacak sizler için. Haftaya iş ve çalışma ortamınızda barışı sağlayan, organize eden kişi olarak başlayabilir, günlük asıl yapmanız gereken işlere de zaman ayırıp halledeceğiniz imkanlarınız olacak. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiler teması daha çok öne çıkmaya başlıyor, ortağınızdan veya partnerinizden rahatlıkla destek alabileceksiniz. Hafta ortasına doğru bütçenizi gözden geçirmek, ödeme planlarınızı revize etmek, finansal konularınızı organize etmek için uygun fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Hafta sonunda ise Terazi burcunda Neptün’ün keyifli etkileri olacağı bir dolunay meydana gelecek. Sezgileriniz kuvvetlenebilir, gördüğünüz rüyalar türlü imgelemlerden oluşabilir. Akrabalarınız ile ilgili bir takım gelişmeler yaşanabilir, olası bir sorun için bir uzlaşma ortamı oluşabilir. Önemli kişilerden önemli destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir, seyahatler, fikir ve bilgi alış-verişleri gündeme gelebilir.



Yükselen Balık;

Haftanın genelinde geri giden Merkür hem Jüpiter hem de Güneş ile irtibatta olacak, kazançlarınıza ilişkin önemli gelişmeler sizleri beklemekte. Eskiden doğru değerlendiremediğiniz bir kazanç fırsatı veya iş teklifi ile yeniden karşılaşabilirsiniz. Bu hafta finansal anlamda şans ve fırsat haftası olabilir sizler için. Haftaya aşk ve çocuklarla ilgili konuların ön planda olması ile başlıyorsunuz. Aşktan yana nispeten daha şanslı olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru günlük yapmanız gereken işler, diyet spor, kişisel bakımınızla daha çok ilgilenebilirsiniz.İşinizde biraz stresli e yoğun zamanlar. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor, partnerinizden veya ortağınızdan destek bulabilirsiniz. Hafta sonunda ise Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunaya Neptün’ün harika destekleri olacak. Krediniz onaylanabilir, eşinizin veya ortağınızın maddi hayatında nefes aldırıcı güzel bir gelişme meydana gelebilir. Başkalarına ait finansal kaynaklardan yararlanabilir, destek görebilirsiniz.



Aylık analizlere ise BURADAN ulaşabilirsiniz....