15 Nisan 2011 Cuma

18 Nisan Terazi Burcunda Dolunay




Hepinize Merhaba;

            18 Nisan’da sabah karşı 04:45  sularında Terazi burcunda bir dolunay meydana gelecek. Yalnız bu dolun ayın etkilerinden bahsetmeden önce Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay zamanında nelerden bahsetmiştik ve neler gerçekleşti bunlara göz atalım öncelikle…


-          Bu yeni ay Türkiye haritasının 10. evinde gerçekleşecek ve Mars gergin bir görünüm olacak,  Ünlü kişilerle ilgili kaza veya hastalık haberleri olabilir.
 ( Peker Açık alınla ilgili yaşanan son üzücü gelişme  http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/04/14/peker-acikalin-oldu-ama  )

-                Bu yeni ay zamanı hukuksal konular, yargı süreci, kanunlarla ilgili yeni gelişmelere şahit olabiliriz ( Ergenekon’da Savcılar değişmeye başladı http://www.posta.com.tr/siyaset/HaberDetay/Ergenekon_Savcisi_degisti.htm?ArticleID=67037 )

-                - Dış işleri bakanlığı, diplomatik ilişkiler, uluslar arası ilişkilerle ilgili konularda eleştriler, haberler, gelişmeler yaşanabilir.  (http://www.nethaber.com/video/2390/erdogan-fransiz-dedi-kadikoylu-cikti.html )


3 Nisan KOÇ burcu yeni ayına ilişkin yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz…


            Şimdi gelelim Terazi burcunda oluşacak olan dolunaya… Bu dolunay zamanı gökyüzünde yine kırmızı sirenler çalmakta. Her ne kadar dolunayın baş aktörü olan Ay; Neptün ile uyumlu bir görünüm içinde olacak ise de, gökyüzünde tamda dolunay günü Mars-Satürn arasında ki gerginlik en yüksek noktaya ulaşacak. Genel olarak değerlendirmemiz gerekir ise;

-          Bu dolunay’ın odaklanacağı asıl konu Terazi burcunun ifade ettiği ilişkiler üzerine olacaktır. Özellikle Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşmesinden dolayı ilişkilerde güç çekişmeleri, ani tartışmalar, sorunlar gündeme gelebilir. Bu sadece özel değil, sosyal, iş ilişkileri içinde geçerlidir.

-          Huzur ve denge arayışı ön plana çıkacaktır. Hoşgörü göstermemiz gereken durumlarla daha sık bir şekilde karşılaşabiliriz

-          İlişki kurmak, yeni ilişkiler başlatmak, ortaklıklar için adım atmak için hevesli olabiliriz fakat Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın. 23 Nisan’a kadar Merkür geri hareketine devam edecek

-          Sanat ve sanata dair her türlü konu ile ilgili bir çok habere rastlayabiliriz.

-          Hak, adalet kavramları hayatımızda daha çok ön plana çıkabilir, uzlaşmacı, hakemlik tarafımızı ortaya koymamız gerekebilir. Orta yolu bulma görevi üzerimize düşebilir.

-          Bu dolunaydan birinci derecede etkilenecek burçlar; Terazi, Koç, Balıklardır.

-          Satürn-Mars ikilisinin karşıtlığı etkinleşmesinden dolayı, sabırsız, gereksiz patlamalar, zamanlama konusunda yanılgılar, aşırı kibirli, sert, eleştirel olabiliriz. Sağlıkla ilgili özellikle, kemikler, eklemler, bu bölgelerde kırıklar, çıkıklar, iltihaplanmalar, safra kesesi ile ilgili mini problemler ortaya çıkabilir.

-          Ay’ın Neptün ile kontağından dolayı, yaratıcı çalışmalar yapmak için harika zamanlar. Hayal gücümüz son sürat çalışabilir. Sezgilerimiz her zamankinden daha kuvvetli olacaktır. Romantik dakikalar geçirmek, şiir veya şarkı sözü yazmak, resim yapmak, mum ışığında özel biriyle vakit geçirmek için ideal zamanlar. Kısacası, hassas, sezgisel, sanatçı, romantik tarafımızı daha rahat ortaya koyabiliriz.


Türkiye ve dünya Geneline göz atacak olur isek;

-          Bu dolunay Türkiye’nin 5. evinde gerçekleşecek. 5. ev dünya astrolojisine göre çocukları, genç nüfusu, spekülatif durumları, kamu alanlarını, eğlence ve sanat sektörünü ve bu alanlarda isim yapmış kişilere işaret eder. Bu dolunay zamanı ay, Türkiye’nin Satürn’ü ile temas halinde olacak; Kamu binaları, kamu sektörü ile ilgili hızlı gelişmeler yaşanabilir, devletin kendi kurumlarına ilişkin bir takım değişimler meydana gelebilir.

-          Genç nesil, çocuklar özellikle 21 yaş altı bireyleri ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir

-          Satürn-Mars karşıtlığının etkinleşmesi, toplumu bölücü unsurların, terör olaylarına ilişkin gelişmelerin habercisi niteliğinde olabilir.

-          Polis veya çevik kuvvetle ilgili çatışma, arbede, kargaşa olayları meydana gelebilir. Polis ile genç nüfus sert bir şekilde karşı karşıya gelebilir

-          İsim yapmış, ulusal halk kahramanları, ozanları, şairlerine ilişkin gelişmeler yaşanabilir

-          Ay-Neptün kontağı, hastane, hayır kuruluşları, yardım derneklerine ilişkin olumlu bir takım gelişmeler yaşanabilir

-          Borsa ile ilgili spekülatif gelişmeler meydana gelebilir

-          Eğlence ve sanat sektöründe isim yapmış önemli kişilerle ilgili haberlere sıkça rastlayabiliriz

-          Mars-Satürn ikilisi etkileşimleri, astrolojide, gasp, zorlanma, zorlama, cinayet, ölüm haberleri, çatışmalara, doğal felaketlere ve patlamalara  işaret eder. Tamda dolunay zamanı bu ikilinin etkinleşmesi, bu tarz haberleri ve gelişmelerin net bir şekilde ortaya çıkacağına işaret etmekte.

Burçlar Üzerinde ki Etkileri için ===== )))