1 Mayıs 2011 Pazar

1 -8 Mayıs Haftası Burç Analizleri



Lütfen urç analizlerinizi  öncelikle yükselen ardından güneş burcunuza göre okuyunuz... Yükselen burcunuzu bilmiyor iseniz, bana ulaşın kısmından yardım alabilirsiniz. 

Koç ve yükselen Koç;

Bu hafta  oldukça enerjik, aktif, girişken, canlı ve enerjik olacaksınız. Jüpiter ve Mars burcunuzda kavuşum halinde olacak, isteklerinizi, arzularınızı elde etmek için gerekli motivasyon ve enerjiyi rahatlıkla bulabileceksiniz. Doğru zamanda, doğru yerde olarak karşınıza çıkacak olan fırsatları rahatlıkla değerlendirebileceksiniz. Bu oldukça destekleyici ve güzel bir etki fakat dikkat edilmesi gereken bir yanı da bulunmaktadır, aceleci ve hızlı davranışlar minik kazalara, çarpmalara, düşmelere, burkulmalara sebebiyet verebilir bu noktada dikkatli olmakta yarar var. Yeni başlangıçlar, yeni hedefler, yeni açılımlar, hayatınızda daha pek çok yeniliği katmak ayın ilk günleri özellikle sizler için pek zor olmayacaktır. Keza yeni başlangıçlar yapmak içinde.

3 Mayısta Boğa burcunda bir yeni ay meydana gelecek, 2. evinizde oluşacak olan bu yeni ay zamanı Plutondan destekli olacak. Finansal konular gündeme geliyor, yeni kazançlar gündemde. İş ve kariyer evinizde ilerleyen plutonun bu yeni ay zamanı etkin olması, özellikle iş hayatınıza ilişkin konularda hızlı, olumlu ve finansal anlamda ödül veya destekleyici etkileri olacaktır. Bu yeni bir müşteri ile tanışma olabilir, terfi olabilir veya daha iyi maaşlı bir işe geçişle ilgili olabilir.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer; haftanın ilk günleri finansal konular ön planda olacak ki boğa yeni ayından yukarıda bahsetmiştim. Hafta ortasına doğru geldiğimizde ise iletişim, haberleşme, bilgi alış-verişleriniz hız kazanmaya başlıyor. Hafta ortası iş ile ilgili özellikle bazı minik seyahat planları veya konuşmaları yapılabilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise eve ait uğraşlar, konular ön planda olacak. Evinizle yuvanızla ilgilenebilir,ailenizle birlikte vakit geçirebilirsiniz. Eve tamamlanması, toparlanması gereken işleri halletmek için hafta sonu harika zamanlar olacaktır.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Aya Jüpiter ve Mars’ın kuvvetli birleşimi ile gireceksiniz, fakat bu hayatınızda çok görünür bir nokta da değil, 12. ev dediğimiz bilinçaltı, gizlilik içinde hareket ettiğimiz, gizli düşmanlıkların olduğu, bir takım rahatsızlıkların, hastalıkların, hastanelerin simgelendiği bir evdir. 12. evinizde ki bu görünüm, ortaya çıkmayı bekleyen gizli projeleriniz olduğuna işaret ediyor olabilir ama koşullar ve şartlar henüz açıklamak ve ortaya koymak için uygun olmayabilir. Bunun yanı sıra, size karşı düşmanlık edebilecek kişilere karşı doğal bir koruma kalkanı altında olduğunuzun göstergesidir, Fakat mayıs ayının ilk haftası özellikle sağlığınıza dikkat etmekte, özen göstermekte yarar var. Hem fiziksel ve özellikle ruhsal anlamda yorgunluğunuz için dinlenmeye de vakit ayırmalısınız.

            3 Mayısta burcunuzda bir yeni ay gerçekleşecek ve bu yeni ay Pluton destekli olacak. Bu yeni ay zamanı istek ve arzularınızı ortaya koymak, istekleriniz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni girişimlerde bulunmak, finansal anlamda kazançlarınızı arttırmak için uygun koşullarla karşılaşabilirsiniz. Pluton etkili olacağından bu yeni ayda, özellikle hukuk, eğitim, ticaret, yurt dışı veya yabancılarla  ilgili geçmişe ait belki de önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bir yenilenme, yeniden yapılanma süreci içine girebilirsiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri burcunuzda ilerleyecek olan ay, duygusal açıdan sizleri güçlü ve istek ve arzularınıza ulaşmanız için destekleyici nitelikte olacaktır. Hafta ortasına geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, harcamalarınızı denetim altına almanız, bütçenizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Alacak, verecek, ödemeler,alış*veriş hafta ortasından itibaren önem kazanmaya başlıyor. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yakın çevreniz ile bir araya gelebilir, önemli bilgi alış-verişleri yapabilirsiniz. Hafta sonu deniz kenarı yerlere veya deniz seyahatleri yapmak için harika zamanlar olacaktır.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın ilk günleri sosyal anlamda canlı, atak, hareketli, hızlı gelişmelerin olduğu zamanlar olacak sizler için. Jüpiter ve Mars 11. evinizde birlikte hareket edecekler. Çevrenizde ki bazı kişilerle ortak bir takım hedeflere ulaşmak için çalışmalar yapabilir ve bunların meyvelerini toplayabilirsiniz, önemli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızdan önemli destekler görebilir, sosyal çevreniz sayesinde bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırabilir, bir ödül ile de mükafatlandırılabilirsiniz.  Kısacası ilk günler koşturmalı, yorgun, hareketli bir sosyal yaşam bekliyor olacak sizleri.

            3 Mayısta Boğa burcunda bir yeni ay meydana gelecek, yani 12. evinizde. İçinde hareket etmek isteyebilir, planlarınızı, düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmayabilirsiniz. Gizli ilişkiler, saman altında su yürütürcesine planlar gündemde olacak. Yine bu günlerde yalnız kalmak isteyebilir, kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Plutonun etkisi bu yeni ay zamanı, finansal anlamda bir engeli aşmak, krizi yönetmek, finansal anlamda daha rahat ve kolay bir şekilde destek bulabileceksiniz. Bu gizli, el altından bir destek olabilir.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir, hafta ortasına geldiğimizde ise burcunuza hareket edecek olan ay, sizi hareketli, sosyal bir hale sokacak, isteklerinizi daha kolay bir şekilde ifade etmenize ve ortaya koymanıza olanak sağlayacaktır. Hafta sonuna geldiğimizde ise mağazaların kapısında alabilirsiniz soluğu veya bütçe ve finansal konular gündeme gelebilir. Sürpriz beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir hafta sonu. Bu harcamalar eve veya aile ile ilgili konulardan yana olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Haftaya inanılmaz bir enerji ile başlıyorsunuz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hızlı, çarpıcı ve hareketli gelişmeler söz konusu. Jüpiter ve Marsın iş ve kariyerinizi ilgilendiren bölgede birlikte hareket edecek olması iş hayatınıza ilişkin bir ödülün, terfinin veya koşulları çok daha iyi olan bir işin başlangıcına işaret ediyor olabilir. Uzunca bir süredir üzerinde uğraştığınız iş veya projenin belki de artık meyvelerini alma zamanıdır. Bir diğer olası etkisi de, bu ay tek başınıza çalışmak, dışarıdan iş yapmak veya kendi şirketinizi kurup yolunuza devam etmek için oldukça uygun zamanlar olacaktır.

3 Mayısta Plutonun etkin olacağı Boğa burcunda bir yeni ay meydana gelecektir. Bu yeni ay sizlerin 11. evinizde olacaktır, arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizden destekler alabilri, önemli fikir alış*verişleri yapabilirsiniz.Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz.  Pluton etkili olacağından çevrenizde ki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş, yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Güçlü kuvvetli kişilere irtibat halinde olabilirsiniz.  

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir, hafta ortasına geldiğimizde ise biraz dinlenmek, kendinizi geri çekmek, kabuğunuza dönmek isteyebilirsiniz. Hafta ortası uyku ile ilgili bir düzensizlik baş gösterebilir, gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise burcunuzda hareket edecek olan ay, sezgilerinizi kuvvetlendirebilir, istek ve arzularınızı daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi savunmanız veya korumanız gereken ortamlara çekilmeye karşı dikkatli olmakta yarar var.

Aslan ve Yükselen Aslan;

Bu hafta Jüpiter ve Mars sizlerin 9. evinde kavuşum halinde olacaklar, ithalat, ihracat, alım-satım, reklam, pazarlama, akademik eğitim, yurt dışı veya yabancılarla ilişkin konularda sürpriz ve heyecan verici gelişmeler açık olacaksınız. Bu hafta bazı seyahat konuları gündeme gelebilir, uzak yerlerde olan kişilerle iş birliği yapabilirsiniz. Türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. . Özellikle işi alım satım, reklam, pazarlama gibi olanlar bu hafta daha ikna edici olabilirler.

3 Mayısta Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda ve sizlerin iş ve kariyer evinde. Yaptığınız iş ile ilgili güzel ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz, iş arayanlar bu dönem iş görüşmeleri yapabilirler, işi olanlar iş hayatlarında kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilirler. Plutonun etkin olacağından bahsetmiştik, buda iş hayatınıza ilişkin çalışma ortamı ve çalışma sisteminize ilişkin bir dönüşüm ve değişim habercisi olabileceği gibi, önemli bir iş arkadaşınızdan gelecek olan desteğe de işaret ediyor olabilir. Gizlilik içinde hareket edebilirsiniz bu yeni ay döneminde.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir, hafta ortasına geldiğimizde daha sosyal, hareketli olacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, önemli fikir alış-verişleri yapabilir, destekler bulabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, içe dönük, kendinize vakit ayırarak geçirebilirsiniz,yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza biraz dikkat etmekte fayda var.

Başak ve Yükselen Başak;

Bu hafta oldukça önemli gezegen etkileri söz konusu, Jüpiter ve mars 8. evinizde birlikte hareket edecekler. Finansal konular haftanın geneline damgasını vuracak fakat bu finansal konular size ait olan veya çalışarak kazandığınız değil, örneğin banka kredisi, vergi, sponsor, burs, miras veya eşinizin finansal durumu gibi konular üzerinde olumlu etkileri olacaktır. Bu saymış olduğum konularla ilgili heyecan verici, hızlı, olumlu güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sponsor bulabilir, başvurduğunuz burs kabul edilebilir, eşinizin veya ortağınızın finansal durumunda güzel gelişmeler yaşanabilir. İş kurmak veya ev,araba almak için başvurduğunuz kredi için hemen onay alabilirsiniz.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. 9. evinizde meydana gelecek olan bu yeni ay, yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, tanıtım, pazarlama, yaratıcılık gerektiren işlerden finansal anlamda rahatça kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Bu yen ay uzak yerlere seyahat gibi konuları a gündeme getirebilir.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir, hafta ortasına geldiğimize ise iş hayatına ilişkin yoğunluk hissedilir olacaktır. Özellikle yöneticilerinizle olan ilişkiler ve iletişim dikkat çekici olabilir. Fikirlerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise sizleri hareketli ve sosyal bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla beraber buluşabilir, bazılarına önemli fikirler verebilir, destek olabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Bu hafta bolluk, bereket, şans gezegeni Jüpiter ile girişim, cesaret,özgüven, savaşçı gezgen mars 7. evinizde birlikte hareket edecekler. Bu hafta önemli bağlantılar, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Bazılarınız evlilik, söz,nişan yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ortaklaşa iş kurmak, şirket kurmak adına el sıkışabilir, anlaşma sağlanması gereken konularda rahatlıkla anlaşma sağlayabilir, uzlaşma yaşayabilirsiniz. Bu eğer boşanma ile ilgili bir konu ise de yine rahatlıkla orta yolu bularak karar verebileceksiniz.  Tek başınıza hareket etmek yerine ortağınızdan, eşinizden, partnerinizde rahatlıkla destek alabileceğiniz koşullar mevcut olacaktır.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. 8. evinizde meydana gelecek bu yeni ay zamanı, özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise uzak yerlerde yaşayan kişilerle temas halinde olabilir, iletişim, internet, seyahatlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise iş ve kariyerinize ilişkin gelişmeler ön planda olacaktır, özellikle iş hayatınızda bağlı olduğunuz kişilerle iletişim ve ilişkiler gündeme gelebilir, düşündüklerinizi, hissettiklerinizi onlarla daha rahat bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Jüpiter ve Marsın birlikte hareket edeceği bu hafta özellikle iş ve çalışma koşullarına ilişkin sürpriz, heyecan verici, şanslı, hızlı gelişmelere işaret etmekte. Eğer iş arayan biri iseniz, bu hafta yeni fırsatlarla karşılaşabilir, iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Özellikle yeni işiniz çok efor sarf etmeniz ve seyahat etmenizi gerektirecek bir iş olabilir. Bunun yanı sıra eğer çalışıyor iseniz, iş hayatınızda çok daha ön plana çıkacak, hedeflerinizi, isteklerinizi, arzularınızı daha net bir şekilde ortaya koyabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz demektir. Bunun yanı sıra sağlığınızı ilişkilendiren konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilir, profesyonel bir yardımla spor veya diyete başlayabilirsiniz.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. 7. evinizde meydana gelecek olan bu yeni ay, pluton etkisi ile sözleşmelere, anlaşmalara işaret etmekte. Bu daha çok hukuksal bir kağıt üzerinde yapılacak olan bir anlaşma olabilir. Eğer yalnız iseniz, bir partneriniz yok ise bu yeni ay zamanı bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizden veya partnerinizin fikirlerinden düşüncelerinden rahatlıkla yararlanabileceksiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise mali konular ön plana çıkmaya başlıyor ve hafiften bir tehlike sinyali vermekte. Harcamalara dikkat etmeniz konusunda. Yine hafta ortası zamanda bankacılık işlemlerinizi halledebilir, muhasebecinizle görüşebilir, başkalarına ait finansal kaynaklardan destek bulabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise uzak yerlere seyahat planları gündeme gelebilir, güçlü, sözü dinlenen, söz sahibi kişilerden destekler alabilirsiniz. Yine iletişim, bilgi, akrabalar, eğitimle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Yay ve yükselen Yaylar;

Aşk, tutku, heyecan, libidonun tavan yaptığı bir haftaya hazır mısınız? Jüpiter ve Marsın birlikte hareket edeceği bu hafta heyecan verici aşk maceralarına işaret etmekte özellikle yalnız olanlar için. Bu aşk yaşadığınız kişi ile yapacağınız minik bir seyahatin göstergesi de olabilir. Riskli yatırımlardan, şans oyunlarından kazanç elde etmenizde olasıdır. Yine bu hafta çocuk sahibi olmak isteyenler için gökyüzünde destekleyici etkiler söz konusu. Yaratıcılık gerektiren konularda yine şans sizden yana olacak, oldukça orijinal ürünler ortaya çıkartabilirsiniz.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. İş ve çalışma ortamınızı ilgilendiren bölgede olacak bu yeni ay, yeni projeler ve yeni müşterilerle bir araya gelmenize yardımcı olacaktır. Pluto desteği ile bu projeler finansal anlamda getirisi yüksek olabilecektir. Eğer iş arıyor iseniz bu yeni ay ve tekip eden 2-3 gün önemli haberler alabilir, gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Tek başınıza hareket etmenin zor olduğu fakat kolaylıkla da destek bulabileceğiniz birkaç gün olacaktır. Hafta sonunda ise eşiniziz, partnerinizin veya ortağınızın finansal durumuna ilişkin gelişmeler yaşanabilir, bunun yanı sıra sizler de eve ait bir takım ihtiyaçları gidermek için mağazalara yönelebilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar; 

Bu hafta Jüpiter ve Mars 4. evinize birlikte hareket edecekler, özel hayatınız, ev yaşamınız, aile ile ilgili konular, eve ait konularla ilgili heyecan verici, sürpriz, heyecanlı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz ev ile karşılaşabilir ve hemen anlaşmaya vararak taşınabilirsiniz, özel yaşamınızı düzene sokmak için de oldukça uygun zamanlar. Özellikle ev ve iş hayatı arasında veya ev ve toplumsal yaşam arasında denge kurmak sizin için biraz daha kolaylaşabilir. Ev içinde tadilat, boyama, yeni eşyalar almak, evde bir takım değişiklikler yapmak için de ideal bir hafta olacak sizler için.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. Yalnız olanlar bence gözlerini 4 açsınlar, çünkü çok yakınınızda bir yerde aşk sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ilişkin gizlilik içinde hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyor da olabilirsiniz fakat bu yeni ay zamanı bunu artık açığa çıkartabilirsiniz. Yine çocuk sahibi olanlar, çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak iş hayatınızda özellikle başarıyı çok daha kolay bir şekilde edebilir, finansal anlamda kazanç elde edebilirsiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise iş ve çalışma ortamınız dikkat çekmeye başlıyor, sizi yoğun ve stresli zamanlar bekliyor. İş arayanler bu günlerde daha aktif ve girişken olabilir iş arama konusunda. Evde olanlar ise eve günlük yapılması gereken işler çok daha yorucu olabilir, aynı anda birkaç işi yapmanız gerekebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle olan konular ön plana çıkmaya başlıyor. Hafta sonu partnerinizden, ortağınızdan veya karşınızda ki kişilerden rahatlıkla destek alabileceksiniz.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Jüpiter ve Marsın birlikte hareket edeceği ayın ilk günleri sayesinde iletişim, bilgi alış-verişleri, seyahatler, eğitimi, seminer, kurs gibi konularda hızlı, heyecanlı ve hareketli gelişmeler yaşanabilir ve bazı fırsat ve şanslar elde edebilirsiniz. Bilgisayar, elektronik, elektrik..vb konularla ilgili bir kursa başlayabilir, önemli kalabalık bir gruba konuşmacı olarak katılabilirsiniz. Yakın çevrenizde size fayda sağlayacak bazı gelişmelerde yaşanması olasıdır.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. 4. evinizde oluşacak olan yeni ay, aile, yer değiştirme, taşınma ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Aile içinde bazı gizli kalmış konular açığa çıkabilir veya sizler ailenizden gizli hareket edebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakmayı öğrenmeniz, olası kayıpların aslında kayıp değil, kazanç olduğunu anlamanız gerekebilir. Çevrenizde işinize ve ne yapmanız gerektiğine dair karışacak çok fazla insan olmasına karşın, kendi bildiğinizi okuyacaksınız bu yeni ay döneminde. Özellikle özel hayatınıza ilişkin sesler çok fazla yükselebilir.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz birkaç gününüz olacak. Hafta sonunda sağlığınıza biraz dikkat etmenizde yarar var özellikle bacaklarınızı çok fazla yormamakta yarar var. Günlük işlerinizi hafta sonu çok daha kolay ve hızlı bir şekilde organize edebileceksiniz.

Balık ve yükselen Balıklar;

Evet bu haftanın ana teması sizler için Napolyon misali para para ve para olacaktır. Mars ve Jüpiter birlikte finansal kazanç evinizde hareket edecekler, evet çok fazla para da harcayabilirsiniz hatta abartabilirsinizde fakat size gelecek ki harcayacaksınız! Bu hafta kazançlarınızda ciddi bir hareketlenme, maddi konularla ilgili türlü şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Belki de kazançlarınızı arttırmak için bazı seyahatlere çıkmanız gerekecektir. Bu iş hayatında ki bir terfi ile de gerçekleşebilir, ne şekilde olursa olsun finansal anlamda şans yüzünüze gülüyor.

3 Mayısta  Plutonun destekletici etkisi olacağı bir yeni ay meydana gelecek boğa burcunda. İletişim kanallarınız aktifleşmeye başlıyor, telefonunuz, e-mailiniz her zamankinden daha çok çalışabilir. Yine bu yeni ay zamanı arkadaşlarınızla beraber bir seyahat planı yapabilirsiniz, yine bir arkadaşınızın desteği ile web sitesi, blog oluşturabilir, internetle/bilgisayarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bu haftanın genel etkilerinin ardından detaylara göz atacak olur isek eğer, haftanın ilk günleri boğa yeni ayının etkileri ile geçecektir. Hafta ortasına geldiğimizde ise, daha çok özel hayatınızla ilgilenebilir, eve ait uğraş ve konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise aşkla ilgili konularda nispeten şanslı zamanlar olacaktır, hayattan daha fazla keyif alabilir, arkadaşlarınızla, kalabalık gruplar içinde yer alabilirsiniz.