9 Mayıs 2011 Pazartesi

9 - 15 Mayıs Haftası Burç Analizleri



Koç ve yükselen Koçlar;

            Haftanın geneli Jüpiter, Venüs ve Merkür ‘ün birlikte hareketi ile geçecek. Bu hafta türlü fırsatlarla karşılaşabilir, teklifler alabilirsiniz. Yine genel olarak aşktan yana oldukça şanslı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Bir çok konuda 4 ayak üzerine düşeceğiniz bu hafta, istek ve arzularınıza çok daha kolay bir şekilde erişebileceksiniz. Bu hafta beklediğiniz haberler peşi sıra gelmeye devam edecek. 11 Mayısta girişim, cesaret, savaşçı gezegen mars burcunuzdan çıkarak boğa burcuna giriş yapacak, bir süredir üzerinizde yer alan agresyon ve hayatınızda ki hız yavaşlamaya başlıyor. Finansal konularla ilgili bölgeye girecek olan Mars 21 hazirana kadar bu bölgede seyahat edecek. 21 Hazirana kadar finansal konularla ilgili özellikle harcamalarınız artabilir, bütçenizi dengede tutmak biraz daha zor bir hale gelebilir dikkatli olmakta yarar var. Maddi konularla ilgili hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer; haftaya enerjik ve neşeli bir şekilde başlıyorsunuz. Aşk ve çocuklarla ilgili konulardan genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Özellikle Salı günü sevindirici gelişmeler yaşayabilir, haberler alabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise iş ve çalışma koşulları ön plana çıkmaya başlıyor, bu birkaç gün sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaratıcı çalışmalar içinde olabilirsiniz, yalnız minik aksaklıklar, beklenmedik gelişmeler motivasyonunuzu biraz düşürebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise ikili ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkmaya başlıyor. Ortağınızdan, partnerinizden veya yakın çevrenizde ki kişilerden destek rahatlıkla destek alabileceksiniz.

Boğa ve yükselen Boğalar;

            Şu sıralar özellikle patlamaya hazır bomba gibi olabilirsiniz. Bir çok proje ve bir çok gelişme var hayatınızda ama gerçekleştirme ve hayata geçirme noktasında sıkıntılar olabilir. Ama bu süreç yavaş yavaş geride kalmaya başlıyor, tembellik dönemi artık sona eriyor. 11 Mayısta enerji, girişim, cesaret, ataklık gezegeni Mars burcunuza giriş yapacak ve 21 Haziran’a kadar sizlerle beraber olacak. Evet üzerinizde ki ölü toprağı bir çırpıda atacak olan mars enerjisi, istek ve arzularınıza ulaşabilmeniz için gerekli destek ve motivasyonu sağlayacaktır size. Fakat aşırı hırs, sinir ve inat sizlere zarar olarak geri dönebilir, buna dikkat etmekte yarar var. Haftanın geneli Jüpiter, Venüs ve Merkür ‘ün birlikte hareketi ile geçecek, hisleriniz, sezgileriniz kuvvetlenebilir, rüyalarınız anlam kazanabilir, olası sağlık sorunlarının üstesinden gelebilmeniz için size destek olabilir. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftaya ev, yuva, aile ile ilgili konularla ilgilenerek başlayabilirsiniz. Evinizle ilgilenebilir, ailenizle daha çok bir araya gelebilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise aşk ve çocuklarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Hayattan daha çok keyif alabilir, eğlenebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız aşkla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir, yanlış anlamalar ortaya çıkabilir. Hafta sonu yerinizde oturmanız zor gözüküyor, tamamlanması gereken günlük işler, detay gerektiren konularla oldukça zaman geçirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

            Haftanın geneli Jüpiter, Venüs ve Merkür ‘ün birlikte hareketi ile geçecek. Sizleri hareketli, koşturmalı, enerjik bir hafta bekliyor olacak. Sosyal ilişkiler canlanıyor, arkadaşlarınızla daha sık bir şekilde bir araya gelebilirsiniz, bu hafta önemli toplaşmalar, organizasyonlar, birliktelikler gündemde olacak. Arkadaşlarınızla beraber önemli bazı işler yapabilir, onlardan büyük destekler görebileceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirlerle ilgili de artış, ödül, mükafat gibi durumlar söz konusu olabilir. Özellikle yalnız olanlar, bu hafta kalbinizin daha hızlı atmasını sağlayacak gelişmelere açık olacaksınız. 11 Mayısta Marsın boğa burcuna geçişi ile birlikte 21 Haziran’a kadar hayatınızın pause tuşuna basılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu bir dinlenme, içe dönme süreci olarak düşünebilirsiniz. Önemli başlangıçları ve girişimleri 21 Haziran ve sonrasına bırakmakta yarar var, sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. Çok fazla istek ve arzunuz olabilir ama bunları ortaya çıkartacak enerjiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri iletişim, bilgi alış*verişi gibi konularda hızlanma hareketlenme söz konusu, iletişim trafiğiniz artarak haftaya başlamış oluyorsunuz. Hafta ortasına geldiğimizde ev, yuva, aile konuları ön planda. Siz yalnız kalmak istedikçe insanlar sizi yalnız bırakmamak için ellerinden geleni yapabilirler, iş ile ilgili minik karışıklıklara dikkat. Hafta sonuna geldiğimizde ise aşktan yana nispeten şanslı zamanlar. Hobilerinize vakit ayırabilir, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;

            İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda şans yağmuru sizlerin üzerinize yağıyor! Türlü fırsatlarla karşılaşabilir, önemli görüşmeler yapabilir, özellikle kalabalık gruplar içinde kendinizi çok daha etkin bir şekilde ifade edebilirsiniz. Üstlerinizden rahatlıkla destek alabileceğiniz bu hafta, terfi konusu gündeme gelebilir. İş değiştirmek isteyenler ise, bu hafta bazı fırsat ve şanslar yakalayabilirler. Zira Haftanın geneli Jüpiter, Venüs ve Merkür ‘ün birlikte hareketi ile geçecek. 11 Mayıs itibari ile iş ve kariyerinize ilişkin konularda mücadele ve agresyon getiren Mars boğa burcuna geçiş yapacak. 21 Haziran’a kadar sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar evinizde ağırlayacağınız Mars, sizleri daha sosyal, girişken bir hale sokabilir. Yalnız sosyal çevreniz ile aranızda zaman zaman gerginlikler oluşabilir, sözünüzü geçirmekte zorlanabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmak yerinde olacaktır. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri finansal konular ön planda olacak, harcamalar, kazançlar gündeme gelebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise önemli bilgi alış*verişleri yapabilir, telefon, mail alış*veriş trafiğiniz artıyor. Minik seyahat planları yapılabilirsiniz. Hafta sonu ise, yorucu ve hareketli geçen haftayı geride bırakmak için evinizle ilgilenebilir, evinizde minik dekoratif değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle bir araya gelerek ortaklaşa işler yapmak için harika zamanlarınız olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan;

            Haftanın geneli Jüpiter, Venüs ve Merkür ‘ün birlikte hareketi ile geçecek. Tanıtım, seyahat, hukuksal konular, anlaşmalar, yabancılarla ilişkilerden yana kazançlı ve şanslı bir hafta olacak. Alanında başarılı, nüfuslu, söz sahibi kişilerden önemli destekler alabilirsiniz bu hafta. 11 Mayıs’ta Mars’ın boğa burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda gözle görülür bir hareketlenme başlıyor tabi yanında eşantiyon stres ve mücadeleyi de getirmekte. Aşırı inatçı ve ısrarcı olmadığınız takdirde iş hayatında hızlı bir yükseliş grafiğini yakalamanız an meselesidir. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri burcunuzda hareket edecek olan Ay, sizleri enerjik, çoşkulu, hareketli yapacaktır. Tamamlanması gereken işler tamamlanıyor ve istek ve arzularınıza daha kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Hafta ortası itibari ile finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, kazançlar ve harcamalar. Kazançlarınızı artırabileceğiniz bu günlerde yanlış hesap hatalarına karşı dikkatli olmakta da fayda var. Hafta sonuna geldiğimizde ise, yakın çevre ve komşularla ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor. Onlara destek ve yardımcı olmanız gerekebilir. Bunun yanı sıra bazı kısa mesafeli seyahatlerde yapabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak;
            Bu hafta finansal olası krizleri çözmek, finansal konularla ilgili önemli gelişmeler, fırsatlar yakalayabileceğiniz bir hafta olacak sizler için. Bu yeni bir işe başlayarak olabileceği gibi, umduğunuz banka kredisine onay çıkması ile de gerçekleşebilir. Yine eşinizin veya ortağınızın finansal durumunda sürpriz olumlu bir gelişme ya da ortaklaşa kazançlarınızda bir artış söz konusu olabilir. Miraz..vb konularda da bu hafta şans ve destek sizden yana olacak. Jüpiter, Venüs ve Merkür’ün birlikte hareketi sayesinde olacak bu gelişmelerin hepsi. 11 Mayıs’ta Mars’ın boğa burcuna geçişi ile birlikte 21 Haziran’a kadar hayatınızda seyahatler ön plana çıkmaya başlıyor. Hatırı sayılır önemli kişilerden destekler alabileceğiniz gibi bu kişilerle de dialoglarınızda zaman zaman gerginlikler ortaya çıkabilir, dikkatli olmakta yarar var. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftaya adapte olmakta biraz zorlanabilir, uykuyla ilgili minik sıkıntılar söz konusu olabilir fakat hafta ortası itibari ile burcunuzda seyahat edecek olan ay her ne kadar sizleri biraz daha detaylı ve eleştirel bir ruh haline soksa da istek ve arzularınıza ulaşmanız için size destek olacaktır. Yalnız karşınızda ki kişileri yanlış değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru geldiğimizde ise finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor, bazı sürpriz kazanç haberleri alabilirsiniz, gelir-gider konularına daha hassas yaklaşabilirsiniz hafta sonu.

Terazi ve Yükselen Terazi;

Süper bir hafta sizleri bekliyor, giriştiğiniz işler için rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bu hafta size kazanç sağlayacak anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Ortağınızdan veya partnerinizden rahatlıkla yardım görebileceksiniz. Yalnız olanlar ise karşı taraftan çok çabuk etkilenebilecekleri ve gösterdikleri ilgiye rahatlıkla karşılık bulabilecekleri bir hafta olacak. Jüpiter, Venüs ve Merkür’ün birlikte hareketi sayesinde olacak bu gelişmelerin hepsi Yalnız 11 Mayıs’ta Mars’ın boğa burcuna geçişi ile birlikte özellikle finansal anlamda 21 Haziran’a kadar dikkatli olmaları gereken bir süreç. Minik krizlerle mücadele süreci olabilir onlar için. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar artabilir. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftaya sosyal, hareketli ve enerjik bir şekilde başlıyorsunuz. Yeni kişiler ile tanışabilirsiniz, bu kişiler iş bağlantılı kişiler olabilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise yorgunluk birden üzerinize çökebilir, uyku düzeninizde bazı sapmalar olabilir, kendinizi huzursuz ve geri planda kalmış hissedebilirsiniz. Fakat bu geçici bir etkidir lakin hafta sonunda burcunuzda ilerleyecek olan Ay sizi isteklerinizi elde etme konusunda destekler sunabileceği gibi sizlerden yardım ve destek bekleyen kişilere hızır gibi yetişebilirsinizde.

Akrep ve yükselen Akrep;

            Bu hafta özellikle iş ve çalışma koşullarınızla ilgili harika gelişmeler var! Birlikte çalıştığınız kişilerden rahatlıkla destek görebileceğiniz gibi, yeni fırsatlar, yeni koşullar, yeni projeler, yeni işler gündemde olacak. İş ve çalışma ortamınızda şartlarda bazı minik değişiklikler olabilir fakat bu değişiklikler sizlere iyi gelecek olan değişikliklerdir. Jüpiter, Venüs ve Merkür’ün birlikte hareketi sayesinde olacak bu gelişmelerin hepsi 11 Mayıs’ta Mars boğa burcuna geçiş yapacak ve 21 Haziran’a kadar bu burçta kalacak. İkili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili mücadeleli ve stresli bir süreç sizleri beklemekte. Eğer ilişkiniz var ise veya ortağınız onunla ilişkilerde gerginlikler oluşabilir dikkatli olmakta yarar var. Aşırı inatçı, kıskanç ve tutucu yaklaşımlar ilişkilere zarar verebilir. Ama genel anlamda Mars’ın girişken ve motive edici tarafı ile ilişkilerinize hareket ve enerji de katabilirsiniz. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer, haftaya iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda canlı, enerjik, girişken bir şekilde başlıyorsunuz. Yapmış olduğunuz işin gözdesi siz olabilirsiniz, üstlerinizle iyi ilişkileriniz ile dikkat çekeceksiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise sosyal yaşamınızda bir hareketlenme ve canlanma yaşanıyor, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, alış*verişler yapabilirsiniz. Hafta sonu ise, sizler için tam bir dinlenme süreci olacak, kendi kabuğunuza çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yapmanız ve tamamlamanız gereken işlere bu hafta sonu vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Eros oklarını adeta sadece sizler için kullanacak bu hafta! Aşktan yana ultra şanslı bir hafta olacak, yalnız olanlar özellikle aşk ateşi ile yanıp tutuşabilirler. Jüpiter, Venüs ve Merkür’ün birlikte hareketi sayesinde olacak bu gelişmelerin hepsi. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu hafta gökyüzü sizleri oldukça destekliyor. Hem aşktan, hem çocuklardan hem kumar gibi riskli işlerle ilgili 4 ayak üzerine düşebileceğiniz bir hafta olacak. Marsın 11 Mayıs’ta boğa burcuna geçişi ile beraber 21 Haziran’a kadar iş ve çalışma koşullarınızla ilgili bölgede hareket edecek. Enerji, motivasyon, güç ve cesaret getirecek iş yaşamınıza. Fakat bunun yanında eşantiyon olarak agresyon ve mücadele de eklenecektir. Birlikte çalıştığınız kişiler ile zaman zama ipler gerilebilir, inatçı ve dediğim dedik bir yapı sergilerseniz zararlı çıkabilirsiniz. Yeniliklere ve yeni fikirlere karşı açık olmalısınız. Yine sağlığınıza dikkat etmekte fayda var. Mars 6. evinizde hazır hareket ediyor iken, bence hemen bir spor salonuna yazılmakta yarar var. . Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri,yurt dışı, eğitim yabancılarla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı ani seyahatler gündeme gelebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise iş, kariyer ve üstlerinizle olan ilişkiler ön planda olacak. Detay gerektiren işlerde rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz, önemli bilgi trafiğini yönetmeniz gerekebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise sosyal, hareketli canlı bir hafta sonu sizleri bekliyor olacak. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, organizasyonlara katılabilir, kutlama, parti yapabilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz.  Aşk ile ilgili konularda da sürpriz gelişmeler yaşanabilir bu hafta sonu.

Oğlak ve yükselen Oğlak;

Venüs, Merkür ve Jüpiter’in birlikte hareket edeceği bu hafta ev, yer değiştirme, taşınma, eviniz içinde bir takım değişiklikler, yeni eşya alımı, boya, badana…vb işlerden yana şanslı ve rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Eğer evinizi değiştirmek istiyorsanız bu hafta gerekten kriterlerinize uyan bir ev ile karşılaşabilirsiniz. Önemli sözleşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Aile içinde ki olası sorunlar hızla çözülecek, evinize, yuvanıza bir nevi bereket yağmaya başlayacak. Geleceğe yönelik büyük projeler için bu hafta adımlar atmaya da başlayabilirsiniz.  Marsın 11 Mayıs’ta boğa burcuna geçişi ile beraber 21 Haziran’a kadar aşk konularından yana hareketli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Aşk hayatınızda zaman zaman agresyon gündeme gelebilir, çocuk sahibi olanlar özellikle onlarla ilişkilerde zorlanmalar gündeme gelebilir, spor sakatlıklarına karşı dikkat etmekte fayda var. Marsın 5. evinizde ki hareketi sürpriz hamilelikleri de gündeme getirebilir. Riskli finansal yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri finansal konular ön planda olacak, borç alacak-verecek, krediler, ödemelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta ortasına geldiğimizde ise akrabalarınızdan, size uzak oturan yakınlarınızdan önemli haberler alabilirsiniz, seyahat planları  yapabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise evde oturmanız pek olası değil, sosyal ve hareketli bir hafta sonu sizleri bekliyor. İş ve kariyerinize ilişkin konular gündeme gelebilir, bazı sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kovalar;

Bu hafta Venüs,Merkür ve Jüpiter desteği ile eğitimle ilgili konularda genel anlamda oldukça şanslı ve başarılı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Kazanç ve keyif sağlayacak bazı seyahatler gündeme gelebilir. Bazılarınız yeni bir eğitime kursa, seminere başlayabilir, bazılarınız ise internetle ilgili web sitesi, blog..vb kanallarla düşüncelerini daha geniş kitlelere yayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirler. Belki de bir yayın evi ile anlaşarak ilk kitabınızın basımı için kolları sıvayabilirsinizde! Her türlü bilgi, iletişimle ilgili konularda bu hafta şans sizden yana olacak. Yalnız 21 Haziran’a kadar Mars boğa burcunda kalacak ve evde birlikte yaşadığınız kişilerle veya ailenizle olası gerginliklere ve tartışmalara karşı dikkatli olmakta yarar var. İnatçı tavırlar sizi zor duruma sokabilir. Evinizde tadilat işlerine başlamak içinde oldukça güzel zamanlar! Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer haftanın ilk günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündemde olacak. Destek gereken konularda rahatlıkla destek görebileceksiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise bankacılık işlemleri, ödemeler, krediler, borçlar..vb konular gündeme gelmeye başlıyor. Özellikle hesap hatalarına ve yanlış anlamalara karşı dikkatli olmakta yarar var. Hafta sonunda minik bir şehir dışı kaçamağı yapmak için ideal zamanlar, bunun yanı sıra hatırı sayılır, güçlü kişiler ile bir araya gelebilir, onlardan fikirsel anlamda bu hafta sonu destekler alabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balıklar;

Bu hafta finansal anlamda ultra şanslı, 4 ayak üzerine düşebileceğiniz, türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabileceğiniz, kazançlı seyahatler yapabileceğiniz bir hafta olacak. Venüs, Merkür ve Jüpiter kazanç evinizde birlikte hareket edecekler ve kazançlarınızı arttırabilmeniz için ellerinden ne gelecekse yapacaklar! Tabi sizlerde abartıp çok daha fazla harcamaya kalkmayın, kazanç musluğu bu kadar akarken doldurmaya bakın! Yalnız 21 Haziran’a kadar Mars boğa burcunda kalacak ve yakın çevre,komşular ve kardeşlerinizle ilişkilerde bu zaman zaman gerginlikler ortaya çıkarabilir. Özellikle bu tarihler arasında trafikte aşırı stres, sinir ve inat sizi zor duruma sokabilir, lütfen dikkat! 21 Haziran’a kadar spontan şekilde gelişen seyahatler gündeme gelebilir yakın mesafeli, yolculuklarınızın sayısı artabilir. Haftaya detaylı olarak göz atacak olur isek eğer, haftaya günlük rutin işlerinizi düzene koyarak ve tamamlanması gereken işleri tamamlayarak başlıyorsunuz. İş ve çalışma ortamınızda ciddi bir hareketlenme de yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına geldiğimizde ise ikili ilişkiler ve ortaklık gerektiren konularda destekleyici etkiler söz konusu. Bu hafta tek başınıza hareket etmeniz biraz zor olarak gözüküyor fakat dilediğiniz anda da rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yine anlaşmalar, sözleşmeler hafta ortasında gündeme gelebilir. Hafta sonuna beklediğiniz önemli haberler gelmeye başlıyor, önemli kişilerle bir araya gelebilir, yeni projeler veya fikirler üzerine konuşabilirsiniz.