21 Haziran 2011 Salı

CityMAG Dergi

Hepinize Selam;

Normalde Blogumda astroloji dışında kessinlikle hiç bir şeye yer vermem, fakat uzun ve ciddi çalışmalar sonucu ortaya çıkarttığımız yep yeni bir ürünü de tanıtmak istedim. Aşağıda okuyacağınız tanıtım metni dergimize ait olup, derginin bazı içeriklerinde ve elbette ki tahmin edebileceğiniz gibi "ASTROLOJİ" sayfaları tarafımdan özenle yapılmaktadır. Dergi ücretsiz olduğu gibi abonelikte ücretsizdir. Size sadece abone olup, her ay düzenli bir şekilde posta adresinize gelecek olan bu dergiyi, keyifle okumak kalıyor. 








Değişime Hazır mısın?

           Tek düze, samimiyetten uzak ve kalıplaşmış dergilerin dışında yeni bir soluk CityMAG.
Branşlarında başarılı işlere imza atmış genç ve yetenekli kadrosuyla; yalansız, tarafsız ve kimseyi rencide etmeden dop dolu içeriğiyle  "CityMAG" Haziran ayından itibaren yayın hayatına başladı.
 
Her sayısında bir ünlünün konuk yazarlık yapacağı bu dergide popüler isimlerle röportajlar, modadan sağlığa, magazinden seyahate, teknolojiden sinemaya, astrolojiden dekorasyona, kozmetikten özel dosya konularına kadar zengin bir içeriğe sahiptir.
 
Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'da yayın hayatına başlayan CityMag dergisi 1. sayısında okuyucuların beğenisini kazandı.
 
CityMAG okuyucularına, seçkin markaların Türkiye genelindeki şubeleri ve abonelik sistemi ile ulaşmaktadır. Ayrıca dergininfacebook.com/trCityMAG adresinde ki sayfasına katılan ve abone formunu dolduranlara 2011 yılı içerisinde  ücretsiz abonelik hediye edilmektedir.