16 Temmuz 2011 Cumartesi

18 - 24 Temmuz Arası Burç Analizleri



Koç ve Yükselen Koç;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, yaratıcılık gerektiren konularda oldukça başarı elde edebileceksiniz. Farklı,orijinal yaratıcılıklarınızla gözleri üzerinize çekeceksiniz. Bunun yanı sıra aşkla ilgili konularda sürpriz, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Özellikle yalnız ve kalbi boş olanlar aşk kapılarını aralamalarında fayda var. Bazılarını eski sevgililerinizle acaba yine mi denesek moduna girebilirler. Kişisel yeteneklerinizi geliştirebilecek alternatiflerle karşılaşabilirsiniz. 23 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyahatine devam edecek. 1 Aylık süre boyunca hayatınızda odaklanacağınız konular, aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işleri, hayattan daha çok keyif almanızı, eğlenmenizi sağlayacak konular olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmeye başlayabilir, kendinize yeni hobiler edinebilirsiniz. Ama bu bir ay sizler için oldukça keyifli geçecek. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri biraz içe kapalı olabilir, sağlığınıza da dikkat etmekte yarar var,hassas olabilir. Özellikle baş ağrıları nüksedebilir. Yakın çevreniz ile iletişimde gerginlikler, aksilikler oluşabilir dikkat. Hafta ortasına doğru isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilecek, elde edebileceksiniz. Daha hareketli, neşeli, enerjiniz oldukça yüksek olacak. Sadece ikili ilişkilerde ve ortaklık gerektiren konularda kısıtlanmalara çok fazla gelemeyeceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde finansal konular ön plana çıkmaya başlıyor. Kazançlarınızı arttırabilir, finansal konularla ilgili üzerinize iyimser bir hava çökebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, ev,yuva, aile, yerleşim ve gayrimenkul ile ilgili konularda beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Yalnız bu gelişmeler Uranüs’ün 12. Evinizde hareket ediyor olmasından dolayı kontrol dışı gelişmelere işaret ediyor. Geçmişe ait kapandığını sandığınız bazı konular yeniden ortaya çıkabilir, eski defterler açılabilir. 23 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyahatine devam edecek. 1 Aylık süre boyunca hayatınızda odaklanacağınız konular, geleceğe yönelik hedefler, planlar, yerleşime ait konular, ev-aile ilişkileri üzerine olacaktır. Bu bir ay bu konular üzerinde otoriteniz rahatça kurabileceksiniz. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri sosyal olacak, arkadaşlık ve dostluk ilişkileri ön planda olacak. Arkadaşlarınızla aranızda yardımlaşmalar olabilir. Yalnız finansal konularda özellikle gerginliklerden uzak durmakta fayda var, bazı eşyalarınız bozulabilir, kırılabilir dert etmeyin. Hafta ortası itibari ile sağlığınız hassas olabilir, özellikle uyku düzeninize dikkat etmekte yarar var, mideniz ve boğazınız hassaslaşabilir. Kendi içinize kapanmak isteyebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, kilo almaya meyilli olacaksınız, hayata daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Felsefi konularla ilgilenebilir, isteklerinize ulaşmak için güzel destekler alabilir bazı minik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, eski uzun süredir görüşmediğiniz ahbaplarınızdan haberler alabilir, bazı arkadaşlarınızla küslüklere son verebilirsiniz. Bunun yanı sıra beklenmedik sürpriz seyahatler gündeme gelebilir, kardeşleri olanlar, onların hayatlarına ilişkin beklenmedik, sıra dışı gelişmelere şahit olabilirler. Yeni gireceğiniz sosyal çevrelerde farklı, sıra dışı düşüncelere veya stile sahip kişilerle tanışabilirsiniz. 23 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyahatine devam edecek. 1 Aylık süre boyunca hayatınızda odaklanacağınız konular, iletişim, bilgi-alış-verişleri, seyahatler, yakın çevre ilişki olacaktır. Bu konular üzerinde daha hakim olacak ve olayları isteğiniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular ön planda olacaktır. Yetiştirilmesi gereken işler, toplantılar, sizlerin iş ile ilgili istekleri, üstlerle ilişkiler..vs oldukça tempolu ve yoğun bir haftaya başlıyorsunuz. Fakat anlık fevri çıkışlara dikkat etmeli, bazı aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Gergin olabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile davetler, konserler, partiler, organizasyonlar gündeme gelmeye başlıyor, kalabalık gruplar arasına girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yalnız daha özgür hareket etme ihtiyacınız artacaktır, engel ve kısıtlanmalara pek gelemeyebilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise yaratıcı çalışmalar yapmak, yalnız kalmak, araştırmalar yapmak için ideal olacak sizler için. Rüyalarınız hafta sonu sizler için daha anlamlı olacaktır. Kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, öncelikle finansal konularda beklenmedik sürpriz olumlu gelişmeler meydana gelebilir, iş teklifleri alabilirsiniz, eski iş çevrenizle kontak içine girebilirsiniz, kariyer yaşamınızda bir terfi, ya da iş hayatınıza ilişkin ani bir sıçrama, iş değiştirme gibi konular bu hafta gündeminizde olacaktır. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şartlar ve koşullar aniden değişebilir. 23 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyahatine devam edecek. 1 Aylık süre boyunca hayatınızda odaklanacağınız konular, alım-satım işleri, kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayacaksınız, finansal konular, gelir getirici konular olacaktır. Bu konuları hayatınızda daha kolay organize edebilecek ve yönetebileceksiniz. Özel hayatınız, aşk hayatınıza ilişkin ise gergin etkiler bu hafta itibari ile yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor.Sizde aşka yelken açacaksınız ama azıcık daha sabır sadece.   Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri uzak yerlerde ki kişiler ile haber alıp-vermeler, seyahat planları ve statü mevki sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Din,felsefe..vb konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Hafta ortası itibari ile kariyerinize ilişkin konular ön plana çıkmaya başlıyor. İş hayatınıza ilişkin değişim ihtiyacınız artmaya başlıyor, üstlerle ilişkileriniz gündeme gelecek, duygularınızı kontrol altına almalı,mantıkla hareket etmelisiniz. Hafta sonu ise, vur patlasın çal oynasın, eğlenmenin, gezmenin, arkadaşlarla beraber olmanın tam zamanı!

Aslan ve Yükselen Aslan;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, oldukça heyecanlı ve keyif verici gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Statü ve mevki sahibi önemli kişilerle bir araya gelebilir, beklenmedik büyük destekler görebilirsiniz, ayrıca bozulan tatil planlarınızı yeniden yapma fırsatı elde edebilir, seyahatlerle ilgili beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta isteklerinize çok daha kolay ve hızlı bir şekilde erişeceksiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. 23 Temmuzda Güneş, Aslan burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca bu burçta seyahatine devam edecek. 1 Aylık süre boyunca hayatınızda odaklanacağınız konular, fiziksel görünümünüz, yeni başlangıçlar atılımlar yapma isteğiniz, bireysel anlamda istek ve hedefleriniz olacaktır. Yaklaşık 1 aydır koşulları ve şartları çok fazla isteğiniz doğrultusunda yönetemediniz, şimdi ise koşullar tamamen sizin kontrolünüzde olacaktır. İsteklerinize ve hedeflerinize çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri finansal konular, başkalarına ait kaynaklar, ödemeler gündemde olacak. Yalnız hesap hatalarına karşı dikkatli olun, ödemelerde stresli durumlar ortaya çıkabilir. Hafta ortası itibari enerjiniz yükselmeye başlıyor, hareketli yoğun ve yetiştirilmesi gereken işler peşinde koşuyor olacaksınız. Geçtiğimiz ay yaşanan bir takım aksilikleri yeniden gözden geçirerek düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise iş ve kariyerle ilgili konularda önemli telefon görüşmeleri, haberleşmeler oluşabilir, bazı minik fırsat ve şanslar elde edebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde başakların biraz ödemeler, finansal konular, alacak, borç, krediler, bankacılık işlemleri gibi konularda dikkatli adım atmaları gereken bir hafta olacak. Başkalarına ait finansal koşullar, eş ve ortağın maddi durumu ile ilgili koşulları idare etmekte zorlanabilirsiniz. Geçmişe ait bir takım gözden kaçan minik bir tutar gündeme gelebilir, umalım ki tutar hala minik olsun ! Pek tabi bir diğer olası etkide, beklemediğiniz bir tutar bir ödeme de alabilirsiniz sürpriz bir şekilde! 23 Temmuzda Güneş Aslan burcuna geçecek, evet bu hafta başaklar bu yazacaklarımdan dolayı beni pek sevemeyebilirler ama işim bu olanı yazmak zorundayım. Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber, sizleri bir geri çekilme, kendi kabuğuna dönme, sosyalleşmek istememe,  dinlenme süreci bekliyor. Bu pek tabi iyimser  bir yaklaşımla söylenebilecek olanlar ama asıl etkisi şu da olacaktır. Olaylar kontrolünüz altından çıkabilir, panik yapmayın, bir takım dedikodular, söylentiler, arka planda dönen oyunlar ortaya çıkabilir ve pek tabi sizleri biraz üzebilir bu.  Yine sağlığınıza özellikle güneş yanıklarına dikkat etmekte fayda var. Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri ikili ilişkiler, ortaklıklar gündeme geliyor, yardım ve destek umduğunuz anlarda çevrenizde ki kişiler imdadınıza yetişecektir. Yalnız birilerinin işinize karışması sinirlerinizi gerebilir, dikkat. Hafta ortası itibari ile ödemeler, krediler, borç,alacak konuları iyide görünür olmaya başlıyor hayatınızda, bu konular netlik kazanmaya başlayacak. Hafta sonuna geldiğimizde ise, oldukça keyifli, güzel zamanlar. Belki minik bir şehir dışı kaçamağı yapabilir, yurt dışı ve uzak yerlerde yaşayan kişilerle ilgili yazışmalar, haberleşmeler gündeme gelebilir, sevindirici haberler alabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz, aranızda ki küslükler sona erebilir, bunun yanı sıra sürpriz beklenmedik iş ve ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bir diğer olası etkisi de yakın bir arkadaşınızın taşınması ve sizden uzakta bir yere taşınıyor olması olabilir veya evlenmesi! Hayatınızda umutlarınızı, ,isteklerinizi yerine getirebilecek olan kişilerle tanışabilir, bir araya gelebilirsiniz. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sosyal çevrenizde ciddi bir hareketlenme, yeni insanlar hayatınıza katılacak, tanışmalar gerçekleşecek, organizasyonlar, davetler, konserler, gündeme sık sık gelecektir. Oldukça hareketli bir ay sizleri bekliyor, dinlenmek pek yok sizlere! Hedeflerinize ulaşmak, isteklerinizi elde edebilmeniz için harika destekler alacaksınız. O la laa! Sizlerin adına şimdiden çok sevindim! Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri iş temponuz yoğun olacak, birlikte çalıştığınız kişilerle yardımlaşmalar gündeme gelebilir, sağlığınıza hassas olabilir, dikkat etmekte yarar var. İletişim araçlarında minik problemler ortaya çıkabilir. Hafta ortası itibari ile ikili ilişkiler hayatınızda önem kazanmaya başlıyor. Karşınızda ki kişileri çok fazla sıkmayın, nefes alacak bir alan bırakın, hareket özgürlüğü ihtiyacı hafta ortası daha fazla ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde denge kurmayı başaran kişi siz olun. Hafta sonuna geldiğimizde ise, kendinizi bir AVM’ye atabilir,harcamalar yapabilirsiniz. Aslında bahçe,toprak, çiçek, saksı…vb gibi konularda daha çok para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra başkalarına ait (Eş,Ortak,Akraba..vb) finansal durumları ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep;
18-24 Temmuz Haftası


Ooo Akrepler bu hafta iş ve kariyer konularında yaşadınız. Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, İş,kariyer, üstlerle ilişkilerde harika bir noktaya geleceksin. İş ve çalışma ortamınızda radikal büyük değişiklikler meydana gelebilir, terfiler, değişimler, görev tanımınızın değişimi, birlikte çalıştığınız kişilerden destekler, yeni yaratıcı,heyecanlandırıcı projeler..vs gibi etkileri olacaktır. Sadece Uranüs geri harekette olduğu için minik aksaklıklar ve tadsızlıklar ortaya çıkacak olsa da her şeyin üstesinden geliyor olacaksınız. Günlük işlerinizi daha hızlı bir şekilde halledebilecek, hatta bu hafta bazılarınız spora,diyete ..vb konularla ilglienebilir, hatta başlayabilirler. Fakat finansal konularda dikkatli olmak gerek, şu sıralar para geliyor gidiyor ama gittiği yer belli değil, elinizde ki hemen bitiyor gibi bir durum oluşabilir. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha hızlı ve çabuk bir şekilde organize olabilecek, konuları daha kolay idare edebileceksiniz. Terfiler,yükselmeler sizleri bekliyor olacak. İş arayanlar ise, bu süreçte rahatlıkla iş bulabilecekler! ! Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri aşk,özel hayatınızla ilgili konular ve yaratıcılık gerektiren işlerde başarıyı daha kolay elde edebilecek, hayattan daha çok zevk almanızı sağlayacak konularla ilgilenebileceksiniz. Yalnız keyfi konular yüzünden yapılan harcamalar yüzünden finansal sıkıntılar oluşabilir; hafta ortası itibari ile yoğun bir iş temposu bekliyor olacak sizleri, günlük angarya işlerle uğraşacak, tamamlanması gereken işler ve projelerle ilgileneceksiniz. Hafta sonuna geldiğimizde ise, ikili ilişkiler ön planda olacak, terk başınıza hareket etmek yerine gruplarla,kalabalıklarla birlikte hareket edeceksiniz. Oldukça eğlenceli ve keyifli bir  hafta sonu sizleri bekliyor olacak, üzerinize adeta iyimserlik bulutu çökecek diyebilirim.

Yay ve Yükselen Yay;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta bir nevi aşk böcüğü şeklinde dolaşabilirsiniz ortalıklarda. Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, aşkla ilgili konularda sürpriz, beklenmedik, ani gelişmelere açık olacaksınız.  Mesela küstüğünüz bir flörtünüz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz veya yeni biri ile flört etmeye başlayabilirsiniz, bu etki ile bu hafta libidonuzda bir artış meydana gelebilir, çocuklar ve hamilelikle ilgili konularda beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda, oyunculuk, tiyatro, televizyon projeleri..vb konularda sürpriz şanslar elde edebilirsiniz. Özellikle yalnız olanlar uzak yerlerde ki kişilerle, yabancılarla iletişim içine girebilirler. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, eğitim, hukuksal konular, felsefi konular, hayatın anlamı, dinsel konular, yabancılarla ilişkiler, yurt dışı ile ilgili konular, uzak akrabalarla ilgili konular çok daha fazla ön planda olacak hayatınızda. Bu konuları daha kolay idare edebilecek, organize edebilek, hakimiyet kurup olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Daha çok araştırmalar yapabilir, okuyabilir, bilgi alabilirsiniz. Bu arada unutmadan tatil planı yapmaya başlayın bakalım artık! ! Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri eve ait uğraşlar, yapılması tamamlanması gereken işlerle uğraşabilirsiniz, ev ahalisi ile gerginliklere dikkat etmekte yarar var. Bazı minik ev kazaları da oluşabilir. Hafta ortası itibari ile aşktan yana şanslı keyifli olacak. Yaratıcılık gerektiren işlerde rahatlıkla başarı elde edebileceksiniz. Hayatı kendinize zehr etmeyin ve keyifli yanlarını keşfedip ilgilenmeye başlayın derim ben. Hafta sonuna geldiğimizde, bir nevi oturacak vaktiniz kalmayacak, hızlı,koşuşturmalı, hareketli bir hafta sonu sizleri beklyor. Yalnız bir takım günlük yapılması gereken, angarya işler ortaya çıkabilir, aslında ötelediğiniz bir takım işleri hafta sonu tamamlamak için daha çalışabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, ev ve yerleşime ait konularsa beklenmedik, ani değişimler, kararlar, düzen değişimleri meydana gelebilir. Evinizi değiştirmek, yenilemek, taşınmak, satmak, almak isteyenler bu hafta harika etkiler altında olacaksınız.  Geleceğe yönelik planlarınızı aniden değiştirip, farklı bir noktaya doğru hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ev almak için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz, eve,aile ile ilgili konularda bazı geçmişe ait konular yeniden gündeme gelebilir, üstesinden gelebileceğiniz tarzda minik bir kriz deneyimleyebilirsiniz. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, başkalarına ait maddi kaynaklar,krediler, ödemeler, borçlar, burs, prim, vergiler gibi konular odaklanacağınız konular arasında yer alacak. Bu konularda isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. ! ! Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri iletişim, bilgi alışveriş ve haberleşme trafiğinizda ciddi bir artış meydana gelecek, yakın çevrenize fikirlerinizi daha kolay kabul ettirebileceksiniz. Hafta ortası itibari ile ev ve yerleşime ait konular, aile içi ilişkiler önem kazancak. Bir takım değişiklikler, değişimler yapmak için destekleyici etkiler altında olacaksınız. Hafta sonuna geldiğimizde ise, aşktan yana şanslı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz, eğlenebileceğiniz zamanlar olacak. Hobilerinize yönelebilir, bazı şehir içi kısa keyif verici seyahatler geçekleştirebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde; yalnızlıkların yalnızlıkları son bulacak, iletişim, haberleşme konuları hayatınızda önem kazanıyor, önemli beklenmedik sürpriz anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Bu hafta web sitesi, blog, kitap, yayıncılık, tanıtım, reklam gibi konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksınız. Sürpriz beklenmedik bir seyahate çıkmanız gerekebilir bu hafta. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar, evlilik, nişan,söz, ilişkiler odaklanacağınız ve organize edeceğiniz konular olacaktır. Size kötülük yapmak isteyen, arkanızdan iş çevren kişiler kimliklerini çok açık ve net bir şekilde ortaya koyacaklar ve saklanamayacaklar. Karşınızda ki kişileri idari yeteneklerinizle rahatlıkla idare ve organize edebileceksiniz.  ! Haftanın diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri finansal konular, kazanımlar, gelirleriniz ön planda olacak. Gelirlerinizi artabilir, para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız gereksiz risklerden uzak durmakta fayda var. Hafta ortası itibari ile iletişim ve haberleşme konuları ön plana çıkıyor, yanlış anlamalara, hesap hatalarına karşı dikkatli olmakta yarar var. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili keyifli gelişmeler meydana gelebilir. Hafta sonuna geldiğimizde ise, evde tamamlanması, yapılması gereken işlerle ilgilenebilir, arkadaşlarınızı eve davet edebilir,keyifli güzel vakit geçirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık;
18-24 Temmuz Haftası

Bu hafta Uranüs ile Güneş arasında ki üçgen açı etkin olmaya başlayacak. Bunun yanı sıra Güneş’in Aslan burcuna geçecek ve dolu dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Güneş ile Uranüs arasındaki açı sayesinde, finansal konularda sürpriz, beklenmedik, ani değişimlere hazırlıklı olun bakalım. Bu üstleneceğiniz yeni bir iş projesi ile olabilir, terfi ile gelebilir veya dışarıdan alacağınız bir iş ile ilgili olabilir. Kazançlarınızı arttıracak orijinal fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu hafta Napolyon misali biraz para para para modunda olabilirsiniz benden söylemesi. 23 Temmuzda Güneş’in Aslan burcuna geçişi ile beraber önümüzde ki 1 ay boyunca, sağlıkla ilgili konularda check-uptan geçebilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz evet sağlığınıza dikkat! Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişileri rahatlıkla organize edebileceksiniz, ve daha sağlıklı ve verili bir çalışma içine girebileceksiniz. İş arayanlar, bu bir ay bir sürü türlü iş görüşmelerine gidebilirsiniz ama bu işler teknolojinin yoğun kullanıldığı ve özgürce hareket edeceğiniz, hatta bol bol seyahat edeceğiniz bir iş olabilir. diğer detaylarına göz atacak olur isek; haftanın ilk günleri sezgileriniz kuvvetli, hassas, yardım sever  olabilirsiniz. İsteklerinizi elde etmek için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğine dair sezgileriniz yol gösterici olacaktır. Hafta ortası itibari ile yine finansal konular gündeme geliyor, harcayıp harcamamak arasında kararsız kalabilirsiniz, acaba yatırım yapsam mı yapmasam mı gibi kararsızlıklar ve ikilemler oluşabilir zihninizde. Ama bence siz konu ne şekilde cereyan ederse üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Ve hafta sonuna geldiğimizde ise, sizleri minik bir seyahate çıkaralım dedik ama seyahat planınız yoksa bile kitapçıları gezebilir yeni kitaplar satın alabilirsiniz, bu da olmazsa iletişim yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilir, belki de iletişim aletleri için para harcayabilirsiniz.