26 Eylül 2011 Pazartesi

Merkür Terazi Burcunda 13 Ekime Kadar



Bugün itibari ile Merkür Terazi burcuna giriş yaptı ve 13 Ekime kadar bu burçta seyahatine devam edecek. Bu süreç içinde;

-          Zihinsel anlamda detaycı olmaktan çok bütün ile ilgilenebileceğiz
-          Kendimizi düşünmek yerine, empati kurup önce karşımızdakini düşünebileceğiz
-          İletişim yeteneklerimizle karşımızda ki kişilerin iyi taraflarını ortaya çıkarmaya yatkın olacağız
-          Bu süreç, yeni projeler üretmek, ortaklaşa işlere girişmek, evlilik yapmak , öneriler sunmak için ideal zamanlardır
-          Güzel şeyler okumak, güzel şeyler duymak, araştırmak, konuşmak, ilişkiler, aşk, sevgili ile ilgili konulardan konuşmaktan daha fazla keyif alırız
-          Özellikle yazarlar, şairler, yazarlar, senaristler için yaratıcılıklarının artacağı, güzel çalışmalar ortaya çıkarabilecekleri bir dönem
-          İletişim gerektiren konularda daha diplomatik olacağız
-          Zihinsel anlamda huzur bulmak çok daha kolay olacaktır
-          Kararlarımızda objektif olabiliriz
-          Entelektüel konulara ilgimiz artacaktır
-          Merkür’ün Terazi burcu sürecinde, iyi gelişmeler beklenebilecek, ortaklıklar ,sözleşmeler  için uygun olacak, toplantılardan keyif alınacak tarihler; 4-11 Ekim tarihleri arasıdır.

Burçlar üzerinde ki genel etkisi ise;

Koç ve Yükselen KOÇ; 13 Ekime kadar hayatınızda,partnerinizle, eşinizle veya ortağınızla aranızda önemli konuşmalar, fikir alış –verişleri gerçekleşebilir. İlişkinizin gidişhatına ilişkin önemli bir takım kararlar alabilirsiniz. 4 Ekim tarihine kadar iletişim problemleri gündemde olacak olsa da, 4-11 Ekim tarihler arasında size kazanç getirecek anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olacak. Rakiplerinizin farkında olabileceksiniz. Yalnız alacağınız ortak kararların arkasında durmakta zorlanabilir, kafanız karışabilir, daha doğrusu partner veya ortağınızın kafası bu süreçte biraz karışabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa; 13 Ekime kadar iş ve çalışma koşulları, günlük işler, sağlıkla ilgili konularda bilgi alışverişleri, iletişimler ön planda olacak. Sağlığınızı ilgilendiren konularda araştırmalar yapabilirsiniz, Randevular alabilir, kontrollere gidebilirsiniz. iİş ve çalışma koşullarınızla ilgili ise yeni teklifler, projeler, anlaşmalar, iş görüşmeleri gündeme gelecektir sık sık. Bu sürecin tek hendikapı kararsızlıktır, kararsız olmak elinize geçecek olan fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu; 13 Ekime kadar aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren işlerde iletişim ve bilgi alış-verişleri ön planda olacaktır. Email, telefon, sms yolu ile flörtleşmelerinizde artışlar gündeme gelebilir. İşleri yaratıcılık, sanat..vs olanlar yeni iş projeleri ile karşılaşabilirler. Tv, medya, sahne gerektiren işlerde iletişim yeteneklerinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Çocuk sahibi olmayı planlayanlar, bu dönem araştırmalar yapabilir, konuşmalar yapabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu; 13 Ekime kadar bilgi, iletişim, önemli konuşmaların, kararların alınacağı, imzaların atılacağı konular, ev, yuva, aile, yerleşime ait konular olacaktır. Evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, emlakçılarla görüşebilirsiniz. Aile içinde alınacak olan ortak kararlar yine göze çarpan konular arasında yer alacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu; ; 13 Ekime kadar tüm iletişim araçları ile aktif bir şekilde iletişim içinde olacaksınız. Yayıncılık, eğitim, web sitesi, internet..vb konularla ilgili araştırmalar yapabilir, fikir alış*verişleri yapabilirsiniz. Yine bu tarihe kadar ortaklaşa kararlar alıp iş kurabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Bazılarınız ise yeni bir eğitim sürecine adım atıyor olacaksınız.

Başak ve Yükselen Başak Burcu; ; 13 Ekime kadar para ile ilgili konular, kazançlar, maddi değerler ön plana çıkacaktır. Bu konularla ilgili önemli toplantılar, fikir alış-verişleri, ortaklaşa hareket etmenizi gerektirecek koşullar oluşabilir. Bazılarınız iş yerlerinizde terfiler alabileceksiniz. Bazılarınız ise, yeni elektronik aletler alabilecek, kazançlarınızı arttırabilecek, zekice yaklaşımlarınız ile dikkat çekeceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;  13 Ekime kadar burcunuzda hareket edecek olan Merkür iletişim yeteneklerinizi ortaya koymanız için bir çok fırsat ile karşılaşıyor olacaksınız. Tek başınıza değil, vereceğiniz önemli kararlarda başkalarının etkisi oldukça fazla olacak. Yalnız bu sürecin en büyük hendikapı kararsızlıktır, dikkatli olmakta yarar var. Kendinize yönelik, kendi hayatınıza, bireysel yaşamınıza ilişkin kararlar alabileceksiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;  13 Ekime kadar iletişim konuları çok daha içe dönük olacaktır. Düşündüklerinizi dışarıya karşın ifade ederken zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel iletişim bu süreçte ön planda olacak. Dedikodular, arkanızdan konuşmalar canınızı bir parça sıkabilir, iletişim problemleri ortaya çıkabilir. Kendinizi eleştirebilir, hedeflerinizi gözden geçirmek için ideal zamanlardır

Yay ve Yükselen Yay Burcu; ; 13 Ekime kadar iletişim, bilgi alış-verişleri arkadaşlıklar, dostluklar ve iş hayatından kazandığınız gelirler üzerinde etkili olacak. Daha sosyal, hareketli ve canlı olacaksınız. Arkadaşlarınızla beraber ortaklaşa işlere başlayabilir, yeni sosyal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu; ; 13 Ekime kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda iletişim ve bilgi alış-verişleri oldukça ön planda olacaktır. Yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, üstlerle ilişkiler ön planda olacaktır. Kariyerinize ilişkin önemli kararların alınabileceği bir süreçtir. Mesleki iletişim, mesleki öğrenim bu dönemde önemli olacaktır

Kova ve Yükselen Kova Burcu; ; 13 Ekime kadar bilgi, iletişim konuları yabancılar, seyahatler, felsefe, eğitim, hukuk, uzak akrabalar, akademik eğitim ile ilgili konular üzerine olacaktır. Yeni düşünce akımları ile karşılaşabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilirsiniz. Bazı seyahatler gündeme gelebilir bu seyahatlerin bazıları yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancı uyruklu kişilerle daha çok iletişime geçebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık Burcu; ; 13 Ekime kadar bankacılık işlemleri, krediler, ortaklaşa kazançlar, miras, nafaka, burs, primler gibi konulara daha çok kafa yoracaksınız. Bilgi ve iletişim konuları bu konular üzerine aktif olacaktır. Kredi çekmeye karar verebilir, imzalar atabilir, öğrenciler burs için arayışı içine girebilirler. Sağlıkla ilgili harcamalar yalnız artabilir bu dönemde. Olası davalarda anlaşma zeminine varılacaktır.