1 Ekim 2011 Cumartesi

3 - 9 Ekim Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri




Yeni bir haftaya giriş yapmak üzereyiz, bu haftanın öne çıkan açıları; Merkür-Satürn kavuşumu, Neptün ile Venüs üçgeni ve ardından Venüs’ün Akrep burcuna geçişi olacak 9 Ekim tarihinde. Merkür ile Satürn kavuşumu sayesinde, hayatımızda mantık ön planda olacak, daha sağlam kararlar verebilecek ve arkasında durabileceğiz, zihnimiz daha analitik çalışacak. Zihnimizden endişeyi uzaklaştırdığımız anda başarı bizimle olacak. Venüs-Neptün üçgeni ise, hayatımıza huzur, denge, uyum, sanatsal konularda başarı, aşktan yana şanslı, yaratıcı çalışmalar yapabileceğimiz koşulların ön planda olacağına işaret ediyor. 9 Ekimde Venüs, Akrep burcuna geçiş yaparak ilişkilerde sex, tutku, ihtiras, kıskançlık ve oyunları ön plana çıkartacak. Bu dönem başlayan ilişkilerin libidosu oldukça yüksek olacaktır.

Bu hafta adalet, yargı, hukuksal konular, yasa..vb gibi konular ön plana çıkabilir, bu konularla ilgili önemli kararlar ve söylemler dikkat çekebilir.

Sanatçılar, ressamlar, güzellik uzmanları, yaratıcılık gerektiren işlerde önemli kişilerle ilgili başarı hikayeleri duyabilir, haberlerini okuyabiliriz.

Türkiye açısından ise, muhalefet kendi içinde yeni kararlar alabilir, düzenlemelere gidebilir, çıkışları ile dikkat çekebilir. Venüs akrep burcuna geçtiği zaman ise yine spor müsabakalarında bir takım şaibeler ortaya çıkabilir, genç kızlarla ilgili cinselliğin ön planda olduğu haberlere sık rastlayabiliriz.

Lütfen YÜKSELEN  Burcunuzu da okumayı İhmal etmeyin…

Keyifli haftalar…



Koç ve Yükselen Koç Burcu;
3-9 Ekim Haftası

Güzel ve de keyifli bir haftaya başlıyor olacağız. Bu hafta önce Merkür ile Satürn birlikte hareket edecekler, ortaklıklara, ilişkilere, partnerimizle veya eşimizi ilgilendiren konularda daha mantıklı yaklaşımlar getirebileceğiz. Bu konularda ciddi kararlar verebilir, somut sonuçlar elde etmeye odaklı olabiliriz. Sanırım olası tek negatif yanı, zihnimizin bu konular üzerinde endişe etmesi olabilir, bu modan çabuk sıyrılabilirsek ne ala. Eşimizi, ortağımızı, partnerimizi mantıklı bir şekilde yönlendirebilir ve onu eleştirebiliriz. Yalnız olanlar, gerçekte neye ihtiyacı olduklarını tespit edebilecekleri güzel bir hafta. Bunun yanı sıra yine bu hafta önemli görüşmeler, imza gerektiren işler, konuşmalar gündeme gelebilir. Venüs ile Neptün birbiri ile flört ediyor olacaklar, arkadaşlarınızla, dostlarınızla güzel paylaşımlar içinde bulunabilir, keyifli güzel destekler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber konser, tiyatro, resim..vb gibi bir aktiviteye katılabilirsiniz. İlişkilerde romantizm teması ön planda olacak, duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Güzel hediyeler, sürprizler yaşanabilir. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, bu yüzden finansal konularda özellikle dikkatli adımlar atmanızda yarar var. Borç alacak-verecek işleri, krediler, bankacılık işlemleri, burslar, primler, vergiler, muhasebe gibi konular yavaştan ön plana çıkmaya başlayacak. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde bir takım gizlilikler, alavere durumlar oluşabilir. Özellikle sağlıkla ilgili genital bölgelerimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Bu hafta Merkür ile Satürn kol kola hareket edecekler; iş ve çalışma ortamınıza ilişkin ciddi konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınıza ilişkin daha mantıklı hareket edebilecek, yaşamınızı organize ederken dikkatli olabileceksiniz. Yalnız çalışma ortamınızda daha eleştirel tavırlarla yaklaşabilirsiniz, bunun dozunu ayarlamanızda yarar var. İş hayatınıza ilişkin mantıklı kararlar almak, somut hedefler koymak için ideal bir hafta olacak. Sağlıkla ilgili özellikle kulak problemi olanlar bu hafta dikkat etmelerinde yarar var. Venüs ile Neptün bu hafta harika görünüm yapıyor olacaklar, daha yaratıcı olabilecek, kariyerinize ilişkin konularda iyi ilişkiler kurabilecek, hayal gücünüz oldukça aktif olacak ve yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda başarılı olabileceksiniz. Özellikle bayanlarda bu hafta güzel destekler alabilirsiniz, yalnız olanlar iş ortamınızda birilerinin sizlerden hoşlandığının farkına varabilirsiniz veya sizi memnun ve mutlu edecek iş hayatınıza ilişkin gelişmeler yaşanabilir, yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik gibi konularda bazı hırslar, kıskançlıklar gündeme gelebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla kontrol etmek isteyebilirsiniz. Hemen üzülmeyin, yalnız olanlar ciddi ilişkilere adım atmaya başlayabilirler, bazılarınız söz, nişan, evlilikle ilgili adımlar atabilirsiniz. İlişkisi olanlar 2 Kasıma kadar krizler yaratıp onları çözümlemeleri gerekebilir, karşınızda ki kişiye bir kere daha aşık olabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler Burcu;
3-9 Ekim Haftası

Bu hafta özel, aşk hayatınız, çocuk sahibi olanların çocukları ile ilişkileri, sahne sanatları, tv, medya ile işleri olanlar için güzel haberlerim var. Satürn ve Merkür’ün birlikte hareket edeceği bu hafta, özel hayatınızı düzenleme, toparlama, zihinsel olarak daha mantıklı kişilere yönelebilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar için zihninizi toparlayabileceksiniz, Çocuk sahibi bir süredir düşünenler, bu hafta artık bu konu ile ilgili net kararlar verip, ona göre harekete geçebilirler. Sahne sanatları, tv, medya kollarında çalışanlar bu hafta önemli toplantılar, yazışmalar, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir. Hayattan zihinsel anlamda daha fazla keyif alabileceksiniz, tabii ki endişe ve tedirginlilerinizi bir kenara bıraktığınız anda. Venüs ve Neptün yabancılar, yurt dışı ile ilgili konularda bu hafta destekleyici etkileri olacak, yalnız olanlarınız sizlerden mesafe olarak uzak kişilerle gönül ilişkilerine atılabilirsiniz. Mevki, statü sahibi önemli kişilerden destekler alabileceğiniz keyifli bir hafta olacak. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 kasım kadar sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak, diyet ve spora başlayacak olanlar çok fazla kasmayın kendinizi, bünyenizi fazla zorlamayın. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda içsel olarak minik bir yarış içine girebilirsiniz, onları kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında daha şüpheci ve sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Yaptığınız işe aşırı bir tutku ile bağlanabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu;
3-9 Ekim Haftası

Bu hafta ev, yuva, aile, yerleşime ait konularla ilgili zihninizi toparlama, mantıklı düşünme, kararlar alma ve uygulama zamanı sizler için. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirebilir, neler istediğinize net karar verip, hedefler koyabilirsiniz bu hafta. Aile içinde önemli bir takım konuşmalar gündeme gelebilir, Bazılarınız ev ve yerleşime ait konularda sözleşmeler imzalayabilirler bu hafta. Venüs ile Neptün harika görünümde olacaklar, evinizde boya, tamirat gerektiren işler ortaya çıkabilir, yaşadığınız yeri daha güzel ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için adımlar atabilirsiniz. Bu hafta bol bol fotoğfraf çekebilir veya çektirebilirsiniz. Ailenizden veya birlikte yaşadığınız kişilerden sizi mutlu edecek güzel destekler alabileceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber daha sosyalleşebilirsiniz. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabileceğiniz bir hafta olacak.  9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 kasıma kadar aşk, çocuklar ve özel hayatınıza ilişkin daha tutkulu, inatçı, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yalnız olanlar 2 kasıma kadar cinsel enerjinin biraz daha yoğun olabileceği flörtler, yakınlaşmalar içine çekilebilirsiniz. Birliktelikleri olanlar, daha tutkulu, romantik bir süreç içine girecekler. Yaratıcılık gerektiren işlerde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin tüm sırlarını öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler 9 ekim ve sonrası için gökyüzünde çok uygun koşullar oluşacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Bu hafta 3. evinizde Merkür ve Satürn birlikte hareket edecekler, zihninizi toparlama, mantıklı düşünme, yakın çevrenizi toparlama, onlarla önemli görüşmeler yapma zamanı. Bazılarınızın apartman toplantıları bu haftaya denk düşebilir, bazılarınız minik seyahatler etmek için planlar yapabilir, Yalnız bu hafta iletişim araçlarınızda, internetinizde, web sitenizde minik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Bazılarınız daha fazla okuyabilir, öğrenebilir, araştırabilirsiniz. Çevrenizde gelişen olaylara daha mantıklı yaklaşımlar getirebilirsiniz.  Venüs ve Neptün desteği ile bu hafta, ortaklıklar, ilişkiler, partner, eş ile ilgili konularda size sevinç, mutluluk, huzur verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta yazmak, içinizi dökmek için ideal bir hafta, yazım alanında oldukça yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Yakın yerlere bazı keyifli seyahatler gündeme gelebilir. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 kasıma kadar evinizle, yuvanızla, ailenizle, yaşadığınız yer ile daha yakından ilgilenebilirsiniz. Evinizde yalnız başınıza bir takım çalışmalar yapmak için güzel zamanlardır, yine boya, badana, tamirat gerektiren işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yalnız daha fazla içe dönebilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, kendinizle baş başa kalabilirsiniz ki, aslında en sosyal ve dışa dönük olmanız gereken zamanlardasınız aslında. Ailenizle bu süreçte ilişkilerde zorlanmalar gözleyebilirsiniz, alacağınız eleştirilere karşı sert bir tavır sergileyebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Merkür ve Satürn 2. evinizde bu hafta birlikte hareket edecekler, finansal konularda her ne kadar zihnen endişeli olsanız dahi, bu hafta daha mantıklı bir şekilde hareket edip, kararlarınızı bu doğrultuda veriyor olacaksınız. Daha ayakları yere sağlam basan ve size kazanç getirecek fikir ve projelerle ilgileneceksiniz. Bütçenizi daha mantıklı bir şekilde organize edebileceksiniz. Finansal konularla ilgili bu hafta bir takım anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta Venüs ile Neptün gökyüzünde dans ediyor olacaklar, iş ve çalışma ortamınızda sizi mutlu ve huzurlu kılacak gelişmeler gündeme gelebilir, birlikte çalıştığınız kişilerden destekler ve yardımlar alabileceksiniz. Eğer işinizi sanat, yaratıcılık  ve sanatın kollarından biri ise, sürpriz iş teklifleri ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız, kadınların yoğunlukta olduğu bir iş yerinde veya sektörle görüşmelere gidebilirsiniz.  9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 kasıma kadar fikirlerinizde daha inatçı olabilirsiniz. Yakın çevre ve komşularınız ve kardeşleriniz üzerinde hakimiyet kurma isteğiniz artabilir. 2 kasıma kadar türlü yolculuk planları yapabilir, yakın yerlere seyahatler gerçekleşebilir, bazıları akraba yanına ziyaret şeklinde hayatınıza nüks edebilir. Bazılarınız ise, kendini yazıya verebilir, tüm iletişim araçları aktif iletişim içinde olacakları oldukça yoğun bir süreç bekliyor olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Sizler için önemli bir hafta, ama merak etmeyin kötü haberler vermeyeceğim, en azından bu hafta J Merkür ve Satürn burcunuzda birlikte hareket edecekler, zihninizi endişelerden ve kötü düşüncelerden arındırın, bu hafta daha kendinize dönük olup, bireysel konularla ilgilenebileceksiniz. Hayatınızın gidişhatına göz atıp, mantık süzgecinden geçirip bir takım kararlar alabileceksiniz. Sadece olası kararsızlığınızı bu hafta geride bırakmanız gerekiyor. Bu hafta daha disiplinli, çalışkan ve olaylara karşı daha serinkanlı yaklaşabileceksiniz. Adeta mantık abidesi gibi olacaksınız. Yine bu hafta iş teklifleri alabilir, anlaşmalar gündeme gelebilir. Neptün ile Venüs birlikte flört edecekler bu hafta, sanırım biri aşk dedi? Evet bu hafta belki eski flört sevgili belki de yeni biri, ama hangisi olursa olsun özel hayatınız gündemde olacak. Yaratıcılık gerektiren işlerde daha başarılı olabileceksiniz. Eğer hayatınızda biri var ise, onunla daha romantik ve huzurlu dakikalar geçirebilir, minik sürprizler hazırlayabilir veya sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 kasıma kadar finansal konular gündemde olmaya başlayacak, evet kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz, fakat bu konuda daha hırslı davranabilirsinizde, ya hep ya hiç mantığında hareket etmek isteyebilirsiniz. Harcamalarınız daha çok giyim,kuşam, süs..vb konular üzerine olacaktır. Finansal anlamda şanslı fakat aynı şekilde fazla inatçı da davranabilirsiniz dikkat…

Akrep ve Yükselen Akrep Burcu;
3-9 Ekim Haftası

İçe dönük, kendinizle kalmak istediğiniz, rüyalarınızın, bilinçaltınızın daha ön planda olduğu şu günlerde, Merkür ve Satürn desteği ile her ne kadar koşul ve şartları şu an için kendi lehinize çevirmekte zorlanacak olsanız dahi, en azından arkanızdan iş çeviren, dedikodu yapan, konuşan kişilerin farkında olacak, onlarla ilgili daha mantıklı kararlar alabileceksiniz. Bu hafta hayatı biraz daha eleştirebilirsiniz, ama karışık olan zihninizi toparlayabileceğiniz güzel bir hafta olacak. Neler istediğinize kararlar verecek, planlar yapabileceksiniz. Neptün ve Venüs desteği ile ev,yuva, aile ve yerleşime ait konularda sizi sevindirecek, mutlu edecek, keyifli gelişmeler yaşanabilir. Annenizden, ailenizden güzle destekler alabileceksiniz veya en kötü ihtimalle evinizi daha da güzelleştirecek işlerle uğraşabilirsiniz. Boya, badana yapabilir, evinizde bir şeyleri yenileme ihtiyacı duyabilirsiniz. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 Kasıma kadar daha hırslı, kontrolün sizde olmasını isteyebilirsiniz ama çevrenize oldukça çekici enerjiler gönderecek ve özellikle yalnız olanlar türlü flört ve çıkma teklifleri ile karşılaşabilirler. Yine fiziki olarak saç boyama, fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinizi yenileme ihtiyacınızın arttığı şu günlerde, Venüs ilaç gibi gelecek size. Kendinizi güzelleştirmek için daha çok zaman harcayabileceksiniz. Yalnız bu dönem olası başlayacak ilişkilerde tutkular, arzular, hırslar, kontrol ve cinsellik daha ön planda olacaktır. İlişkisi olanlar ise sevgilinizin, eşinizin ilgisini daha çok üzerinize çekeceksiniz. Yalnız kıskançlık ve gereksiz kaprislere dikkat

Yay ve Yükselen Yay Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Bu hafta yeni ve daha sağlam arkadaşlıklara yelken açabilir, sosyal hayatınızı, arkadaş ve dost çevrenizi gözden geçirmeniz, eleştirmeniz için türlü fırsatlar elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, bir takım arkadaşlarınız veya dostlarınızla ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir, bazıları ile de ciddi iş görüşmeleri yapabilirsiniz, bunların hepsi Merkür ile Satürnün birlikte hareketinin genel etkileri arasında yer almaktadır. Venüs ve Neptün’ün desteği ile de yine arkadaşlarınız ile beraber size keyif ve mutluluk verecek minik seyahat planları yapabilirsiniz yakın yerlere, daha önce gittiğiniz, gezdiğiniz yerlere yeniden gidebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte daha çok sosyalleşebilir, kültür-sanat etkinliklerine katılabilirsiniz. Bazılarını ise bu hafta arabuluculuk veya çöpçatanlığa da soyunabilirler. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 Kasıma kadar özel hayatınızı ve ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz bir süreç olacak, Venüs 12. Evinizde hareket ediyor olacak; halk dilinde “Kısmetim kapalı” dendiği bir dönemde diyebiliriz. İlişkisi olanlar minik krizlerle mücadele etmeleri gerekebilir, ilişkisi olmayanlar ise pekte herkes tarafından onay verilmeyen, platonik ilişkiler içine çekilebilirler. Yine bu dönem genital bölgeniz hassas olabilir, ağrılar, kaşıntılar oluşabilir. Sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Veya bir diğer olası etkisi ise, gizli ilişkileri içine çekilebilir ve etrafınızda ki kişilere bundan pek bahsetmek istemeyebilirsiniz.


Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu;
3-9 Ekim Haftası

Oğlaklar için bu hafta klasik olan iş ve çalışma hayatlarına ilişkin gelişmeler çok daha göz önünde olacak. Merkür ve Satürn onları iş ve kariyer hayatlarına ilişkin daha ciddi, sakin, mantıklı düşünmelerine ve kararlar vermelerine neden olacak. Üstlerle, yöneticilerle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, terfiler, ödüller, övgüler alabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alacağınız kararlar ve konuşmalarınızla göz önünde olabileceksiniz. Belki de bu hafta iş değiştirmek için ciddi bir takım kararlar verebilirsiniz. Unutmadan, iş arayan arkadaşlar ise, bu hafta koşulların sizden yana olabileceği, önemli erkek figürlerle görüşmeler yapabilirsiniz. Venüs ile Neptün’ün birbirini desteklediği bu hafta, kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilir, maaş zammını konuşmak isteyebilirsiniz, bazılarınız sanat eserleri hakkında araştırmalar yapabilir, satın alabilir, sanat, estetik, güzellik, uyum ile daha çok iç içe olabilirsiniz. Sizleri kolay kolay bir şeyler sinirlendirmeyecek. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 Kasıma kadar daha çok sosyal olacak, arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirecek, partiler, organizasyonlar ön planda olacak. Yalnız arkadaşlarınızla aranızda gizli bir rekabet oluşabilir veya onları fazlaca kontrol etmek isteyebilir, bazılarını acımasızca eleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı daha fazla sahiplenebilir, onlara karşı tutucu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemim size katacağı sosyalliği ve hayatına katacağı olası yeni arkadaşların tadını çıkartmaya bakın.

Kova ve Yükselen Kova Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Bu hafta, uzak yerlere seyahatler, yabancılarla ilgili işler, vize,pasaport işlemleri, eğitim, yayıncılık gibi konularda daha mantıklı düşünüp bazı kararlar verebilirsiniz. İdeallarinizi gözden geçirebilir, felsefe, din..vb konularla daha içli dışlı olabilirsiniz. Tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacak, telefonunuz çokça işleyecek, bir çok maili cevaplamanız gerekebilecek. İşte Satürn ve Merkür’ün birlikte hareket edecek olmasının bazı etkileri bu şekilde yansıyacak hayatınıza. Önemli imzalar, evrakla ilgili işler yine bu hafta gündeminizde yer alacaktır. Burcunuzda ilerleyen Neptün ile Venüs oldukça uyumlu hareket edecekler, yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalayabilir bu hafta huzur ve sakinlik ihtiyacınız daha da artabilir. Yalnız olanlar, sizlerden uzakta belki de yurt dışında ya da yabancı kökenli birileri ile yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. İthalat-ihracat işleri ile ilgilenenler veya tanıtım, yayıncılık, pr gibi işlerle uğraşanlar kazançlı bir hafta olacağa benziyor. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 Kasıma kadar iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda genel anlamda şanslı olacaksınız, yalnız hırs, rekabet duygusu, kontrol etme isteği de aynı şekilde ön plana geçebilir. Derinlemesine araştırma gerektiren işlerde oldukça başarı elde edebilirsiniz. Yalnız üstleriniz, yöneticilerinizin zaman zaman uyarı ve ikazlarına maruz kalabilirsiniz. İyi veya doğru adımlarınızla oldukça ön planda olacak, yaptığınız işler bir çok kişi tarafından görünür olacak ve takdir beğeni toplayacaktır.

Balık ve Yükselen Balık Burcu;
3-9 Ekim Haftası


Merkür ve Satürn’ün birlikte hareket edeceği bu hafta, ödemelerinizi, borçlarınızı düzenleme ihtiyacı hissedebilir, tek çatı altında toplamak üzere adımlar atabilirsiniz. Finansal konulara daha mantıklı ve akılcı çözümler getirmeye başlayacaksınız, olası tek kötü yanı düşeceğiniz kararsızlık olabilir, eğer bunun üstesinden gelebilirseniz, finansal anlamda toparlanma süreciniz hızlanacaktır. Bazılarınız bu finansal konularla ilgili bir takım evrak işleri veya imza gerektiren koşullarla uğraşabilirler. Yine Neptün ve Venüs ikilisi tam performans çalışacakları bu hafta sezgilerinizi kuvvetlendirip, çeşitli içinde ilginç sembollerin olduğu rüyalar görmeniz neden olabilirler. Borç alacak-verecek ilişkileri ön plana çıkabilir, ama bu hafta bundan uzak durmakta biraz yarar var, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı yakalayabilir, özellikle resim, boyama, karakalem çalışmaları..vb konularda ilham perileri yanınızda olacaktır. Geçmişe veya eskiye güzel konular gündeme gelebilir, hafiten nostalji yapabilirsinizde bu hafta. 9 Ekimde Venüs Akrep burcuna geçiş yapacak ve 2 Kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Venüs Akrep burcunda çokta rahat ettiği bir yerleşimde değil açıkçası, 2 Kasıma kadar uzak yerlere seyahatler gündeme gelebilir, tatil planları yapabilir, yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hatırı sayılır, mevki ve statü sahibi özellikle bayan kişilerden destekler alabilirsiniz, önemli görüşmeler gündeme gelebilir, fakat kolay kolay güvenemeyebilir, karşınızda ki kişileri fazlası ile sorgulayabilirsiniz. Bazılarını ise hayatın soyut, mistik, felsefi yönleri ile daha yakından ilgilenmeye başlayabilir.