9 Ekim 2011 Pazar

10 - 16 Ekim Haftası Gökyüzü Gündemi ve Burç Analizleri



Koç ve/veya Yükselen Koç Burcu;
10-16 Ekim Haftası

Bu hafta burcunuzda bir dolun ay gerçekleşecek 12 Ekimde; bu dolunay bir parça karışık etkilere sahip, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik gibi konularda bir takım kararlar alma, ilişkilerinizi düzenleme, organize etme zamanı. Eğer kötü bir ivme ile devam eden bir ilişkiniz, ortaklığınız var ise, bu dolunay zamanı onun hakkında bir takım kararlar vermeniz gerekebilir. Karşınızda ki kişileri daha fazla eleştirebilirsiniz daha gerçekçi ve somut yaklaşımlarınızla dikkat çekeceksiniz. Dolunay zamanı Ay-Mars etkileşimi ile, özellikle yalnız olanlar sizleri heyecanlandıracak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Flörtler,aşklar gündeme gelebilir. Yaratıcılık gerektiren bir takım işlerde başarı yakalama şansınız çok daha yüksek olacaktır. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Başkalarına ait finansal kaynaklardan daha akıllıca yararlanabilecek, banka araştırmaları yapabilecek, krediler koşullarını gözden geçirebileceksiniz. Miras, prim, nafaka, burs..vb konular hakkında görüşmeler, başvurular, araştırmalar gündeme gelebilecektir. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, otorite figürleri ile ilişkilerde zorlanma, ikili ilişkilerde kimlik mücadelesi ortaya çıkabilir. İsteklerinize ulaşmak için çok daha fazla çaba ve enerji sarf etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda görev sorumluluklarınız artıyor.  Jüpiter-Venüs etkileşimi ile finansal konularda abartılı harcamalar yapabilir, fazla cömert olabilirsiniz. Para nasıl olsa gelir diyerek kesenin ağzını biraz daha açabilirsiniz ama kontrolü elden bırakmamakta yarar var. Dolunay burcunuzda gerçekleşeceğinden dolayı bu hafta diyete başladığınız takdirde daha hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Boğa ve/veya Yükselen Boğa Burcu
10-16 Ekim Haftası

Önemli bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. 12. evinize düşecek dolunay öncelikle sağlıkla ilgili konulara vurgu yapmaktadır. Kişisel bakımınıza ve sağlığınıza daha fazla özen göstermenizde yarar var. Bunun yanı sıra sigarayı bırakmak için de ideal zaman sizler için ya da bir takım kötü alışkanlıkları geride bırakmak için. Bazılarınız bu haftayı biraz uyku modunda geçirebilir enerjisi düşebilir, 12. ev biraz daha içe döndüğümüz, hayatı sorguladığımız alandır, sinirlerimiz biraz hassas olabilir, söylenen sözlere daha fazla alınganlık yapabilirsiniz. Dolunay zamanı Ay-Mars etkileşiminden dolayı, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizden destekler alabilirsiniz. İş ve çalışma ortamında önemli toplantılar, görüşmeler, eleştiriler, düzenlemeler gündemde olacaktır yine bu hafta. Bazılarınızın daha ruhsal, spritüel konulara ilgisi artarken bazılarınız ise psikolojik destek almak için doktor görüşmesi yapabilir. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu tarihe kadar önemli sözleşmeler, anlaşmalar, imza gerektiren konular gündeme gelebilecek. Bazılarınız ise evlilik için imza atabilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Süreç güzel fakat ikili ilişkilerde iletişim şekliniz daha fazla sorgulayıcı, meraklı analizci ve birazda laf sokucu olabilir. Söyledikleriniz ile karşınızda ki kişileri incitebilirsiniz, kullandığınız kelimelere dikkat etmekte yarar var. . Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, iş ve çalışma ortamınızda otorite sayılan kişilerle ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var, sağlıkla ilgili de özellikle bel, böbrek ve genital bölgeleriniz hassas olabilir. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile bazılarınız eski aşklar, flörtler ile karşılaşmalar yaşayabilirsiniz, bu hafta yediklerinize içtiklerinize dikkat etmenizde yarar var, kilo almaya daha meyilli olabilirsiniz. Özel hayatınızda aşırı iyimser ve abartılı davranışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Bazılarınız aşkla ilgili konularda sürpriz tanışmalar yaşayabilirsiniz. Tembelliğe düşkünlükte bu haftanın extrası olacağa benziyor.

İkizler ve/veya Yükselen İkizler Burcu;
10-16 Ekim Haftası

Bu hafta koç burcunda bir dolunay meydana gelecek, arkadaşlıklar, sosyal yaşamınızı etkileyecek olan bu dolunay zamanı bir arkadaşınız veya dostunuz ile aranızda soğukluk, gerginlik, mesafe oluşabilir. Birbirinize söyleyeceğiniz sözlerde alınganlık yapabilirsiniz, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmek, organize etmek için güzel zamanlardır. Bazılarınız bu hafta seyahat planları yapabilirsiniz, bazılarınız ise web sitesi, internet…vb konularla ilgili araştırmalara girişebilirsiniz. Özel hayatınız ile sosyal yaşamınızı dengede tutmanız gereken koşullar ön plana çıkabilecektir. Bu dolunayın bir diğer olası etkisi de, sizin için önemli bir dostunuzun yardımına koşmanız gerekebilir, özellikle manevi anlamda ona destek olmanız gerekebilir. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. İş ve çalışma ortamınızda bilgi alış-verişleri daha artmaya başlıyor, iş arayanlar bu süreçte türlü teklifler alabilirler, free lance çalışanlara daha fazla iş teklifi gelebilir. Yine tamda bu süreçte iş yerinize yeni elektronik aletler alınabilir, yeni cep telefonları tahsis edilebilir sizlere. Yalnız dikkat edilmesi gereken husus, birlikte çalıştığınız kişilerle konuşmalarınızda kullandığınız kelimelere dikkat etmeniz, karşınızda ki kişiler alınganlık yapabilir veya yanlış anlayabilir. Yaptığınız iş ile ilgili bu süreçte seyahat etmeniz, araştırma yapmanız veya eğitim almanız gerekebilir. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, özel hayatınızı paylaştığınız kişi ile iletişim veya finansal konular üzerine minik sorunlar nüksedebilir, özel hayatınızı organize etme, düzenleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile iş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir, iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttırabileceğini fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç Burcu;
10-16 Ekim Haftası


Bu hafta koç burcunda gerekleşecek dolunayın ana konusu iş ve kariyerinizi ilgilendiren konular olacaktır. Satürn ve Merkür ile sert açısı yüzünden kafanız bir parça karışabilir, endişeli olabilirsiniz veya olası gelen iş teklifine karşı kararsız kalabilirsiniz. Ya da bir diğer olası etkisi de, iş-ev arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz fakat Mars desteği sayesinde finansal anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Eğer terfi, zam…vb beklentileriniz var ise, net bir şekilde bu hafta dile getirebilirsiniz. Tek ihtiyacınız bu hafta kendinize güvenmek biraz daha. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda karar haftası olacak sizler için. Ya da çok önemli bir iş veya görevin altına girebilirsiniz.  13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu süreçte yaratıcılık gerektiren konularla uğraşanlar, yazarlar, metin yazarları, söz yazarları şairlerin ilham perileri yanlarında olacak. Aşktan yana nispeten şanslı olacaksınız, daha iletişim, sözel bazlı flörtler devrede olacak, daha fazla mesajlaşacak, iletişim halinde olabileceksiniz. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bir düzenleme, toparlama moduna girebilirsiniz. Yer değiştirme, taşınma sık sık gündeme gelebilir, alım*satım konuları konuşulabilir. Evde baba, dede gibi eril figürlerle ilişkilerde zorlanmalar, onlara kendinizi ifade etmekte sıkıntılar ortaya çıkabilir. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile eski aşklar, arkadaşlıklarla tekrar görüşülebilir, yalnız olanlar sizi oldukça heyecanlandıracak karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta oldukça sosyal olacak, davet, parti organizasyonlarına katılabileceksiniz.

Aslan ve/veya Yükselen Aslan Burcu
10-16 Ekim Haftası

Bu hafta koç burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay ile birlikte, eğitim, yayıncılık, hukuksal konular, akrabalar, seyahatler gibi konular ön planda olacaktır. Önemli hatırı sayılır kişilerle bire araya gelebilir, onlardan destekler alabilirsiniz, bunun yanı sıra bu saymış olduğum konularla ilgili bitişiler, tamamlanmalar gündeme gelebilir. Önemli bir hukuk sorununuz çözüme kavuşabilir, eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Bu dolunay zamanı aslında birazda bu hayatta ki hedeflerinizi sorgulamaya ve kendinize idealler belirlemeye başlayabileceksiniz. Yalnız Ay-Satürn arasında ki gerginlik sizleri hafiften depresif bir ruh haline sokabilir, gelecekle ilgili ne yöne gideceğine dair kafanız karışabilir. Fakat burcunuzda ilerleyen Mars ile güzel etkileşimde olacak olan Ay sayesinde motivasyonunuzu hemen toparlayacak, hedeflerinize rahatlıkla ulaşabileceksiniz. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. 4. evinizle ilerleyecek olan Merkür, ailenizle daha fazla iletim halinde olacağınıza işaret etmekte, bunun yanı sıra ev,yerleşim, gayrimenkul, toprak, arsa..vb konularda toplantılar, sözleşmeler, imzalar gündeme gelebilir. Evinize yeni elektronik veya haberleşme aletleri alabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, bu da iletişim ve seyahat gerektiren konularda minik problemlerle uğraşmanıza sebebiyet verebilir, özellikle kullandığınız cep telefonu, tabletler, pclerle ilgili minik bir takım arızalar çıkartabilirler. Seyahatlerde zamanlama ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş ve çalışma ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle iletişimde aksaklıklar ortaya çıkabilir. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslar elde edebilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Başak ve/veya Yükselen Başak Burcu
10-16 Ekim Haftası


Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayın ana konusu para ile ilgili olacaktır. Her ne kadar finansal konularda hafiften karamsarlık, kararsızlık, endişe gibi etkiler vuku bulsa da zihninizde, bu dolunay zamanı sizin için önemli bir tamamlanma, sonlanma durumu söz konusu olabilir. Kredi araştırmaları yapabilir, kredi çekebilir, ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirleri arttırmaya yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Yine miras, prim, burs gibi konular ön plana çıkabilir. Yalnız bu dolunay zamanı acil ödenmesi gereken tutarlar ortaya çıkabilir, sizi bir parça zor duruma sokabilir. Ama endişe etmeyin, zira Ay-Mars arasında ki etkileşim sayesinde, beklenmedik bir ödeme, geçmişte alamadığınız bir para hesabınıza yatabilir. Yalnız sağlıkla ilgili harcamalarda yapabilirsiniz bu dolunay zamanı. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Her türlü iletişim aracı ile yoğun iletişim döneminiz başlıyor, daha çok okuyabilir, araştırma yapabilirsiniz. 2 Kasıma kadar sık sık seyahatler gündeme gelebilir, bazılarını web sitesi, internet üzerinden bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. . Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, finansal anlamda büyük yatırımlardan, riskli koşullardan uzak durmanızda yarar var, kayıplar getirebilir. Özellikle borsa, şans oyunları gibi spekülatif konulardan. Biraz bütçenizi denetim altına almanızda da yarar var elbette. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile yakın çevrenizden, kardeşlerinizden, komşularınızdan güzel destekler alabilirsiniz, keyifli seyahatler gündeme gelebilir.


Terazi ve/veya Yükselen Terazi Burcu
10-16 Ekim Haftası

Karşıt burcunuz olan koç burcunda bu hafta bir dolunay gerçekleşecek, bu dolunay her ne kadar biraz karışık etkilere sahip gibi görünse de, en azından ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili konularda netliğe kavuşması gereken konularda belirsizlik ortadan kalkacaktır. Eşiniz, ortağınız, partnerinize karşı daha eleştirel ve onlara sorumluluklarını hatırlatıcı yaklaşabilirsiniz. Aslına bakarsanız, ilişkileriniz size ağır geliyorsa bu dolunay zamanı ipleri kopartabilirsinizde, ya da bunu karşı taraf yapabilir, iyi giden ama düzeltilmesi gereken yanları olan ilişkiler ise, taraflar gerekli sorumluluğun bilincine vararak yollarına devam ederler. Dolunay zamanı ay-Mars etkileşimi sayesinde, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan, sosyal çevrenizden güzel destekler ve haberler alabileceksiniz. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Para ile ilgili konularda anlaşmalar, sözleşmeler, seyahatler, toplantılar ön plana çıkmaya başlıyor. Kazançlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Kendinize de elektronik aletler alabilirsiniz, tabletler, telefonlar, pc…vb . Bu hafta burcunuzda Güneş ile Satürn birlikte hareket edecekler, öncelikle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var, bel bölgesi, dişler ve kemiklere, belki de bir doktorla görüşebilirsiniz bu hafta. Bunun yanı sıra otorite figürlerle, bürokratik bir takım işlerde zorlanmalar meydana gelebilir. Aile büyüklerine kendinizi ifade etmekte, isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile finansal konularda kesenin ağzını biraz fazlaca açabilirsiniz, cömertliğiniz tutabilir, bütçenize dikkat etmenizde yarar var. Fakat bazı hediyeler gelebilir size bu hafta.


Akrep ve/veya Yükselen Akrep Burcu
10-16 Ekim Haftası


Önemli bir haftaya giriş yapıyoruz, Koç burcunda gerçekleşecek dolunay sizleri hem sağlık hem de iş bakımından etkileyeceğe benziyor, iş ve çalışma ortamınızda yeni teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz fakat kararlı olmanız önemli olacaktır, bunun yanı sıra önemli bir işin veya projenin de sonuna gelebilirsiniz. Ay-Satürn etkileşiminden dolayı iş koşullarınızda sorumluluklarınız artabilir yalnız ruhsal anlamda yorgunluk, depresyona meyilli bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yine sağlığınızla ilgili özellikle migren, baş ağrıları artabilir, dişleriniz, kemikleriniz hassaslaşabilir. Ay-Mars etkileşimi ile, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda keyifli gelişmeler, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.  Satürn 12. evinizde hareket ettiğinden dolayı, koşulları ve şartları çok fazla istediğiniz doğrultuda yönlendiremeyebilirsiniz, bu dolunay zamanı sabretmek ve ani çıkışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Burcunuzda ilerleyecek olan Merkür, tüm iletişim yeteneklerinizi ortaya çıkarmanız için size destek olacaktır. Daha meraklı, araştırmacı ve çevrenizden gelişen olayları sorgulayıcı olacaksınız. 2 kasıma kadar seyahatler, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar sıkça gündeme gelecektir. Bir süredir kendinizi ifade etmekte zorlanıyor, sadece zihninizde bir çok şeyi projelendiriyordunuz, artık zihninizdekileri dışarı dökme ve eyleme geçme zamanı. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, içe dönebilir, kendinizle kalmak isteyebilirsiniz, özellikle iş yerinde patronlarla, yöneticilerle ilişkilerde zorlanmalar, kayıplar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile ikili ilişkilerde, özel hayatınızda ciddi bir canlanma başlıyor, sizi mutlu edecek koşullarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle yalnız olanlar, bu hafta yeni ilişkilere yelken açabilirler, bazılarınız ise eski sevgilileri tekrar ortaya çıkabilir. Hafiften tembelliğe düşkünlükte görülebilir bu hafta.
Yay ve/veya Yükselen Yay Burcu
10-16 Ekim Haftası

Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay sizin özel hayatınızı ve çocuklarla ilgili konuları etkiliyor olacaktır. Özel hayatınıza ilişkin biraz çeki düzen getirme zamanı. Kendinizi özel yaşamınıza ilişkin tatmin olmakta zorlanan, ne istediğini bilmeyen biri olarak tanımlayabilirsiniz, eğer hayatınızda flört ettiğiniz biri var ise, bu dolunayda onunla ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyıp, taşımama konusunda kararlar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra özel yaşamınız ile sosyal yaşamınız arasında denge sağlamanızda önemli olacaktır. Yaratıcılık gerektiren konularda şans sizden yana olacaktır. Ay-Mars etkileşimi ile, sürpriz bir seyahat durumu ortaya çıkabilir. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek, sezgileriniz, varsa bir takım psişik yeteneklerinizde artışlar meydana gelebilir, yalnız iletişim, kendinizi ifade etme ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu dönem zihnen düşünmek, organize etmek, hayal etme zamanı ama bunları fiziksel dünyaya aktarmakta zorlanabilirsiniz. 2 kasım itibari ile yapacağınız şeyleri şimdiden zihnen organize edebilirsiniz. Yine 2 kasıma kadar elektronik aletler almak, sözleşmeler imzalamak için pek uygun değildir. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir, bunun yanı sıra para ile ilgili konularda gecikmeler aksaklıklar olabilir, özellikle para havale, eft ile geliyorsa veya yurt dışı ile ilgili siparişlerde gecikmeler yaşanabilir. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile olası sağlıkla ilgili konularda rahatlıkla çözüm bulabileceksiniz, yaratıcı çalışmalar yapmak için uygun koşullarla karşılaşabileceksiniz.


Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak Burcu
10-16 Ekim Haftası


Bu hafta koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayın hayatınızın 2 alanını etkileyebilir, ilki yaşadığınız yer, aile ilişkililer, ev diğeri ise kariyer. Bu alanlarla ilgili bir takım sonlanmalar, bitişler, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir değişim zamanı başlıyor sizin için, evinizi değiştirebilir, satabilir, yeni bir yer alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ailenizde anne, kızkardeş, anneanne, büyükannenizle ilgilenmeniz gerekebilir, onların sağlığı ile ilgili konular sizi endişelendirebilir. Bir diğer olası etkisi de, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda vermeniz gereken önemli bir takım kararlar olabilir. Değişime açık olmanızda yarar var. Ay-Mars etkileşimi ile sağlıkla ilgili konulara harcamalar yapabilirsiniz. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Arkadaşlarınızla iletişim çok daha ön plana çıkacak, arkadaşlarınızla ortak düşünce ve fikir paylaşımları doğrultusunda hareket edeceksiniz, daha sosyal ve dışa dönük olabileceksiniz. Yine bu tarihe kadar grup aktiviteleri ön plana çıkabilir. Yeni ortamlar içine girebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda düzenlemeler yapmanız gerekebileceği gibi, finansal anlamda da özellikle borç-alacak verecek ve ödemelerde minik sıkıntılar gündeme gelebilir. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile davetler, organizasyonlar, eğlenebileceğiniz koşullarla karşılaşabileceksiniz. Özellikle yalnız olanlar, katılacakları sosyal aktivitelerde tanışacakları yeni kişilerle mnik flörtöz ilişkilere başlayabilirler. Yalnız harcamalara da dikkat etmekte yarar var.


Kova ve/veya Yükselen Kova Burcu
10-16 Ekim Haftası
Bu hafta koç burcunda ki dolunay ile birlikte seyahatler, iletişim, eğitim konuları ön plana çıkabilir. Yalnız özellikle iletişim konularında bazı minik sıkıntılar nüksedebilir, kullandığınız iletişim araçlarında bozulmalar olabilir. Bunun yanı sıra bazılarınız bir takım işlerinizi halletmek, sonlandırmak için seyahatler yapabilirsiniz. Partnerinizden, ortağınızdan veya eşinizden bu dolunay zamanı bir güzellik görebilir, destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra bazılarınız web sitesi, internet, yayıncılıkla ilgili bir takım işlere girişebilirler. Daha çok araştırabilir, okuyabilirsiniz. Kitap çıkarmak isteyenler özellikle, bu hafta yayın evi bulabilirler. Satürn etkisinden dolayı, bürokratik ve hukuksal konularda temkinli davranmalarında yarar var, illegal işlerden, fatura..vs gibi işlerde dikkatli olmalısınız.   13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda fikirleriniz ve düşünceleriniz ile ön plana çıkacaksınız. Üstlerinizle önemli görüşmeler, toplantılar gündeme gelebilir, özellikle iş arayanlar bu süreçte bir çok iş görüşmesine gidebilirler. İş hayatında iletişim, bilgi alış-verişleri çok daha fazla ön plana çıkıyor olacak. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, bu hafta eğer imzalamanız gereken bir takım evraklar var ise, dikkatli okuyun ve öyle imza atın, veya sözleşmeler içinde geçerli. Sonrasında koşullar istediğiniz gibi gelişmeyebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. İmza gerektiren işleri önümüzde ki hafta ertelemenizde yarar var. Jüpiter-Venüs etkileşimi ile yeni iş teklifleri ve fırsatları ile karşılaşabilirsiniz ya da bir diğer olası etkisi, evinizde bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, boya, badana tamirat gibi.


Balık ve/veya Yükselen Balık Burcu
10-16 Ekim Haftası


Bu haftanın ana teması para ve mali işler olacak. Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile, finansal anlamda aşmanız gereken bir engele işaret etmekte. Harcamalarınızı denetim altına almanızda yarar var. Nafaka, miras gibi konularda sıkıntılar oluşabilir.  Ay-Satürn etkileşimi ile, finansal konularda endişeli ve kararsız davranabilirsiniz ve bir takım korkular nüks edebilir, minik kayıplar getirebilir fakat Ay-Mars etkileşimi ile iş ve çalışma ortamınızdan, iş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabileceksiniz. Ya da işiniz için yeni fakat biraz zorlu bir müşteri ile karşılaşabilirsiniz. 13 Ekimde Merkür Akrep burcuna girip yapacak ve 2 kasıma kadar bu burçta seyrine devam edecek. Hayatın felsefesi, yaşam felsefesi hakkında daha çok şey öğrenebilir, deneyimleyebilir, okuyabilir, araştırabilirsiniz. Yabancı kültürler, inançlar hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Bazılarını yurt dışına veya evinden çok uzak mesafelere yolculuk etmek durumunda kalabilir, bazılarınız ise vize, pasasport işlemleri ile ilgilenebilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Satürn birlikte hareket edecek, ödemelerde gecikmeler zorlanmalar oluşabilir, banka hesaplarında karışıklıklar oluşabilir. Çekmeyi planladığınız kredi son anda iptal edilebilir, başkalarına ait finansal kaynaklarda minik engeller oluşabilir. Sağlıkla ilgili konularda harcamalar yapmanız gerebilir. Özellikle otorite ve yönetici figürlerle ilişkilerlerde zorlanmalar meydana gelebilir.  Jüpiter-Venüs etkileşimi ile yakın çevrenizden, kardeşlerinizden, komşularınızdan destek ve yardım görebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru size keyif ve mutluluk verecek seyahat planları yapabilirsiniz.