12 Kasım 2011 Cumartesi

14-20 Kasım Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
14-20 Kasım Haftası

Bu hafta 2 önemli açı etkinleşecek gökyüzünde, ilki Jüpiter-pluto  ile Mars arasında ki olumlu görünüm bir diğeri ise, Neptün ile Güneş arasında ki olumsuz görünüm. Jüpiter-Mars etkileşimi hem iş, çalışma ortamınızı hem de finansal kaynaklarınız üzerinde etkin olacak. Kazançlarınızı arttırabilir, yeni iş teklifleri veya projelerle karşılaşabilirsiniz. İş anlamında oldukça üretken, risk alabilen kararlı ve hırslı davranabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden güzel desteklerde cabacı olacaktır. Bazılarınız bu açı etkisi ile sağlıkla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. İş anlamında oldukça efor sarf edeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak.Yalnız Jüpiter geri gittiğinden dolayı, gecikmeler, aksaklıklarda gündeme gelebilir.  Yalnız Güneş-Neptün etkileşimi finansal konularda fazlaca savurucu olabilir, elinizde ki kaynaklar artsa bile doğru kullanamayabileceğinize işaret ediyor. Başkalarına ait finansal koşullarla ilgili doğru, net kararlar vermekte zorlanabilirsiniz, özellikle kredilerle ilgili. Bu hafta kredi çekmek için mesela çok uygun bir hafta değil. Ya da bir diğer olası etkisi, arkadaşların, dostların sosyal çevrendeki insanlarla aranda finansal anlamda bazı minik problemler oluşabilir.


Boğa / Yükselen Boğa;
14-20 Kasım Haftası


Bu hafta burcunuzda ilerleyen Jüpiter ve Başak Burcunda ilerleyen Mars arasında harika bir görünüm gerçekleşecek. Aslında bu üçgenin içine Plutoda dahil olacağı için gökyüzünde büyük üçgen meydana gelecek, bu sayede yalnız olanlar aşkı çok ama çok daha rahat bulabilecekler, eğer ki evli ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu hafta hatta önümüzde ki 10 günlük süreç bu konularla ilgili altın zamanlar, evren sizden yana olacak. Çocuk sahibi olanlar, onların hayatlarına ilişkin önemli güzel gelişmeler, başarıları gözlemleyebilirler. Bunun yanı sıra, ses getirecek olan büyük projeler içinde yer alabilirsiniz, yurt dışı ile bağlantılı işler konular gündeme gelebilir. Fakat Jüpiter geri harekette olduğundan dolayı, bu saydığım konularla ilgili gelişmeler yaşarken gecikmeler, minik engeller ortaya çıkabilir. Bu hafta Güneş-Neptün arasındaki gerginlikle birlikte mesleki konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir, ortaklıklarla ilgili konularda yanlış kararlar, çabuk teslim olma, hemen dağılma, organize olmakta problemler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili tereddütler oluşabilir kafanızda.


İkizler / Yükselen İkizler;
14-20 Kasım Haftası

Hem iyi hem de kötücül etkiler bir arada olacak bu hafta. Gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz Jüpiter-Mars-Pluton arasında harika bir gezegensel dizilim gerçekleşecek, bu sayede bazılarınız ev alım-satım işleri ile boğuşurken, ki bunun için bankadan kredi çekebilirsin- bazılarınız ise ailenizden önemli bir destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra hayatınızda önemli ve öncelikli hedefiniz için yollarınız aniden açılabilir ve hızlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Yine bu hafta gelirlerinizi arttıracak girişimlerde de bulunabilirsiniz.Yalnız bu hafta Neptün-Güneş arasında ki gerginlik bünyenizin hassas veya zayıf olacağına işaret etmekte, bu hafta vitamin takviyesi pek fena olmaz gibi. Yurt dışı, yabancılar, eğitim, yazışmalar, gönderilerle ilgili konularda yanlışlıklar, aksaklıklar oluşabilir, dikkatli olmanızda yarar var. İş ve çalışma ortamınızda ki dağınıklık veya savrukluk yüzünden eleştiri alabilirsiniz.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
14-20 Kasım Haftası



Bu hafta gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz önemli bir gökyüzü dizilimi gerçekleşecek, Mars-Jüpiter-Pluto arasında. Önemli iş sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebileceği gibi, bazı seyahatlerde planlayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan önemli konularda harika destekler alabilirsiniz. Yeni bazı ortaklıklar kurulabilir, veya ortaklaşa yaptığınız işlerde yükseliş yakalayabilirsiniz. Her türlü iletişim aracı ile fazlası ile iletişim içinde olacağınız bu hafta, kendiniz için yeni bir web sitesi tasarımı için birileri ile bir araya gelebilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilirsiniz. Yalnız bu hafta Güneş ile Neptün arasında ki gerginlik sayesinde riskli büyük yatırımlar hayal kırıklığı ile sonuçlanabileceğine, dikkatli olunması gerektiğine işaret ediyor. Özellikle özel, aşk hayatınız ile ilgili kafanız karışabilir, fazla müsamahakar davranabilir veya belirsizlikler canınızı bir parça sıkabilir. Yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabileceksiniz.


Aslan / Yükselen Aslan;
14-20 Kasım Haftası

Bu hafta iş, kariyer, para hepsi gani gani! Gökyüzünde Jüpiter-Mars-Pluto ile oluşacak büyük üçgen sayesinde bu saydığım konularla ilgili şanslar, fırsatlar elde edebilecek hem de kazançlarınızı arttırabileceksiniz. Bu hafta önemli iş toplantıları, görüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Yeni işler, yeni projelerin teklifleri gelebilir, mesleki anlamda yükseliş elde edebilirsiniz. Bu hafta ayağınıza gelecek fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Evet meslek ve maddi anlamda oldukça olumlu etkiler altındasınız ama ilişkileriniz veya aile ilişkileri konusunda aynı iyimserlik söz konusu olmayacaktır pek. Özellikle bu hafta evinizde su tesisatı, şofben, banyo ile ilgili minik sorunlar oluşabilir. Bunun yanı sıra ortağınız veya eşinizle ilgili konularda hayal kırıklığı oluşacak durumlar gerçekleşebilir, geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili kafanız karışabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;
14-20 Kasım Haftası


Bu hafta sizler için ekstra önemli bir hafta, Mars-Jüpiter-Pluto arasında oluşacak büyük üçgen sizleri birinci dereceden etkileyecek, çünkü Mars artık burcunuzda hareket ediyor ve çok uzun süre bu hareketine devam edecek. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, kendinize yeni hedefler belirlemek için kolları sıvayabilirsiniz. Bazılarınız önemli yurt dışı kontakları kurabilir, eğitim, yayıncılıkla ilgi konularda fırsatlar, şanslar elde edebilirler. Evli olanlar çocuk sahibi olmak için girişimlerde bulunabilirler. Yalnız olanlar önümüzde ki 10 gün hayatlarına birilerin alabilirler, aşık olabilirler. Bu kişiler yabancı uyruklu, yurt dışı ile bağlantılı kişiler olabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir, internet üzerinden önemli bir oluşum içinde yer alabilirsiniz. Finansal açıdan gelirleriniz artmaya başlıyor. Yalnız bu hafta güneş ile Neptün arasında ki gerginlik yüzünden, iş ve mesleki konularda yazışmalarınızda, bilgi alış-verişlerinde minik problemler oluşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili hayal kırıkları oluşabilir veya en iyi ihtimalle siz, iş ortamınızda işleri bitirme konusunda panik yapabilir, zaman problemi yaşayabilirsiniz. Olası çıkacağınız seyahatlerde, biletinizi, bavulunuzu kontrol etmeyi unutmayın. Kaybolma veya çalınma riskine karşı.



Terazi / Yükselen Terazi;
14-20 Kasım Haftası


Bu hafta 2 önemli açı etkinleşecek gökyüzünde, ilki Jüpiter-pluto  ile Mars arasında ki olumlu görünüm bir diğeri ise, Neptün ile Güneş arasında ki olumsuz görünüm. Jüpiter-Mars-Pluto  etkileşimi ile maddi anlamda özellikle güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatlar, burs, kredi, miras, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili olacaktır. Aslında birazda havadan gelen, çok fazla güç sarf etmeden kazanılan gelirle ilgili olacaktır. Bazılarınız kredi ile ev alma girişiminde bulunabilir mesela. Beklenmedik, sürpriz bir ödeme de alabilirsiniz. Bu hafta Güneş ile Neptün arasında ki gerginlikle beraber, özel hayatınızla ilgili belirsizlikler oluşabilir. Eğer çocuk sahibi iseniz onların sağlığı ile ilgili harcamalar yapmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, bu hafta olası flörtöz durumlar sadece anlık heyecan tadında olup uzun vadeye yayılması bir parça zor olabilir. Kendi bireysel kazançlarınızla ilgili, riskli yatırımlar yapmak, şans oyunlarına yönelmek, borsa gibi spekülatif yatırım araçlarını değerlendirmek için de pek uygun değil gibi.


Akrep / Yükselen Akrep;
14-20 Kasım Haftası

Bu hafta gökyüzünde Jüpiter-Mars-Pluto arasında büyük üçgen dediğimiz özel bir görünüm oluşacak. Bu görünüm sayesinde büyük önemli anlaşmalar, imza gerektiren konular, el sıkışmaları yapabilirsiniz. Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan güzel destekler görebilir, hedeflerinize ilerlemeniz için dize destek olabilirler. Yani ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bazılarınız ise evlilik yolunda önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni iletişim araçları katabilir, web sitesi, internetle ilgili önemli projeler içinde yer alabilirsiniz. Size gelir getirecek anlaşmalar, ortaklıklar vuku bulabilir bu hafta.  Güneş ile Neptün arasında ki gergin görünümün kesinleşeceği bu hafta, ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda kafanız karışabilir, taşınıp taşınmama veya evinizde bir takım değişiklikler yapıp yapmama arasında gidip gelebilirsiniz. Aile ilişkilerinin de ön planda olacağı bu hafta, bu konularda karmaşalara düşebilir, bir takım belirsizlikler ve yanlış anlamalarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.


Yay / Yükselen Yay;
14-20 Kasım Haftası



Hem iyi hem de kötücül etkiler bir arada olacak bu hafta. Gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz Jüpiter-Mars-Pluton arasında harika bir gezegensel dizilim gerçekleşecek, bu sayede iş, mesleki konular ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Terfiler, maaş artışları, iş değiştirme, yeni iş teklifleri, projeler gündemde olabilecektir. Önümüzde ki 10 günlük süreçte ayağınıza gelen hem mesleki anlamda hem de maddi anlamda fırsatları  iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu hafta Güneş-Neptün arasında ki gerginlikle beraber sağlığınıza bir parça dikkat etmelisiniz, bünyeniz zayıf olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerde bazı kafa karıştırıcı, sizleri kararsızlığa sürükleyebilecek durumlar oluşabilir. İletişimde sıkıntılar yaşayabilirsiniz.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
14-20 Kasım Haftası

Değişime ve fırsatlara hazır mısınız bakalım? Bu hata gökyüzünde oluşacak olan büyük üçgen sayesinde önümüzde ki 10 gün bu yılın neredeyse en şanslı günleri olacak sizler için. Jüpiter-Mars-Pluto etkileşimi ile, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgili işlerde, konularda fırsat ve şanslar elde edebilir, harika destekler görebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz önümüzde ki 10 gün aşka bir şans daha vermeniz gerekebilir ki bu kişi eski bir flörtünüz olabilir. Ya da önemli bir sınava başarı ile verebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, finansal anlamda kaynaklarınızı daha doğru kullanabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Yalnız güneş ve Neptün arasında ki gerginlik yüzünden, arkadaşlarınız, dostlarınızla aranızda finansal konularla ilgili bazı kafa karıştırıcı konular gündeme gelebilir, hayal kırıklığı yaşayabilir, kararsızlıklar, tereddütler oluşabilir.


Kova / Yükselen Kova;
14-20 Kasım Haftası

Bu hafta gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz önemli bir gökyüzü dizilimi gerçekleşecek, Mars-Jüpiter-Pluto arasında. Bu sayede bu hafta gayrimenkul alım-satım konuları ile ilgili güzel fırsat ve şanslar elde edebilir, ailenizden harika destekler görebilirsiniz. Kredi başvurunuza olumlu cevap gelebilir, size ödenen primlerde artışlar oluşabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer bu hafta gelirlerinizi arttırabilir veya yeni işler, projeler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik önümüzde ki 6 aylık sürecin hedeflerini belirleme ve harekete geçme zamanı bu hafta sizler için. Yalnız bu hafta güneş-Neptün gerginliği mesleki konularda otorite pozisyonunda ki kişilerle yanlış anlamalar, alınganlıklar oluşabilir. Mesleki anlamda tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlıklar ve tereddütler oluşabilir kafanızda.


Balık / Yükselen Balık;
14-20 Kasım Haftası

 Bu hafta Jüpiter-Mars- Pluto arasında büyük üçgen dediğimiz özel bir görünüm gerçekleşecek. Önemli imzalar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu imzalar bazılarınız için evlilik yolunda atılan adım olmakla beraber, bazılarınız için ortaklık oluşturacak cinsten sözleşme imzaları olabilir. Bu hafta size gelir getirecek anlaşmalar için destekleyici etkiler altında olacaksınız.  Bunun yanı sıra bu hafta yakın yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.Bazılarınız bir kurs, eğitim veya seminere katılabilir veya bir sertifika programına dahil olabilirler. Yalnız Güneş-Neptün gerginliğinin de kesinleşeceği bu hafta yurt dışı ve hukuksal konularda aşılması gereken önemli bir engelle uğraşabilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza ekstra özen göstermenizde yarar var, bünyeniz biraz zayıf olabilir ya da bazı arkanızdan dönen olaylar, konuşmalara şahit olabilirsiniz.