27 Kasım 2011 Pazar

Haftalık Burç Analizleri ( 27 Kasım - 3Aralık Haftası)

Koç / Yükselen Koç;
27 Kasım – 3 Aralık

Bu hafta gökyüzünde önemli 3 ayrı açı oluşacak. Bunlardan ilki Venüs ile Jüpiter arasında ki uyumlu görünüm. Bu açı sayesinde maddi anlamda yeni kazanç yolları elde edebilirsiniz, uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ile ilgili konularda keyifli gelişmeler elde edebilirsiniz. Jüpiter geri harekette olduğu için daha önce alamadığınız bazı ödemelerinizi alabilir veya geçmişte yaptığınız bir işe ait yeniden bir teklif gelebilir sizlere. Bu hafta Venüs’ün plutonla birlikte hareket etmesi sonucu yalnız olanlar yurt dışında yaşayan ya da yabancı uyruklu kişilerle flörtler yaşayabilirler ama bu ilişkilerin ömrü çok uzun olmayabilir. Boşanma arefesinde olanlar bu etki ile ortak zemin bulmakta bir parça zorlanabilirler. Kendi işinin sahibi olanlar uluslar arası ilişkiler kurabilirler. Venüs’ün oğlak burcuna geçeceği bu hafta hem mesleki hem de finansal anlamda destekleyici ve gelirlerinizi arttırmanız konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Yalnız bu hafta Mars ve Güneş arasında ki gerginlik kesinleşecek, sağlıkla ilgili konulara harcamalar yapabilir, check-uptan geçebilirsiniz. Yalnız bu açı etkisi ile birlikte çalıştığınız kişilerle sürtüşmeler meydana gelebilir, iş yerinde ki olası iş kazalarına dikkat etmek yerinde olacaktır.


Boğa / Yükselen Boğa;
27 Kasım – 3 Aralık

Bu hafta yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcuna giriş yapacak ve Jüpiterle harika bir görünüm gerçekleştirecek. Bu mesleki anlamda bir yolculuğa işaret ettiği gibi, geçmişte kaçırdığınız bir fırsatı size yeniden sunabilir. Bu açı sayesinde haftanın genelinde diplomatik, iyimser, hayattan çok daha fazla keyif almanıza neden olacak. Fırsat ve şanslar haftası olacak. Venüs ile pluton etkileşimi sayesinde ise hukuksal ve eğitimle ilgili konularda minik zorlanmalar oluşabilir, özel hayatınızda fazlaca tutkulu olabilir, ya hep ya hiç mantığında hareket edebilirsiniz, işte bu noktada biraz dikkatli olmakta yarar var aslında. Güneş ve mars bu hafta kavga halinde olacaklar, finansal konularda harcamalarınız artabilir, zorunlu yapılması gereken bir takım ödemeler gündeme gelebilir. Bankacınızla, nuhassebecinizle yani sizin paranızı idare eden kişilerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. Bu hafta yönetici gezegeniniz sürekli açı altında olacağından, bu haftanın gökyüzü etkilerinden birinci derecede nasibinizi alacak olan sizlersiniz.


İkizler / Yükselen İkizler;
27 Kasım – 3 Aralık


Tutulma sonrasının ilk haftasına giriş yapıyoruz. Bu hafta iyicil ve kötücül etkiler bir arada olacak. Bu hafta Venüs Oğlak burcuna giriş yapacak ve hemen Jüpiter ile harika bir görünüm gerçekleştirecek, bu etki ile özellikle maddi anlamda şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz, krediniz onaylanabilir, rahatlıkla ihtiyacınız var ise borç bulabilirsiniz. Tabii ki oynayın demiyorum ama bir ihtimal şans oyunlarından da gelir elde edebilirsiniz. Venüs’ün Pluto ile etkileşimi sayesinde finansal konularda bir değişim, dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bu yüklü miktarda bir borcun altına girerek olabileceği gibi uzun süredir belinizi büken bir ödemenin sonuna da gelebilirsiniz. Yalnız bu hafta genital bölgeleriniz hassas olabilir, bulaşıcı hastalıklara bünyeniz daha yatkın olabilir, dikkatli olmakta yarar var. Eşinizin, ortağınızın maddi olanaklarından yararlanabilir veya ortaklaşa yürüttüğünüz işler var ise kazançlarınız artabilir. Bu hafta Güneş ve Mars’ın kavga halinde olması yüzünden, size yardım ve destek olmaya çalışan kişilere karşı dik başı ve asi davranabilirsiniz, ev içinde gergin durumlar oluşabileceği gibi ki bu erkek figürlerle özellikle, yine yaşadığınız yerde minik ev kazaları oluşabilir.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
27 Kasım – 3 Aralık


Bu hafta sizler için gökyüzü sepetimde güzel haberler var, Venüs oğlak burcuna giriş yapacak bu etki ile ikili ilişkilerden yana destekleyici etkiler altında olacaksınız. Venüs ve Jüpiter bu hafta gökyüzünde adeta dans ediyor olacaklar, ilişkisi olmayanlar , yalnız olanlar ve yalnızlıktan sıkılanlar bu hafta yeni aşklara ve ilişkilere yelken açabilirler, bazılarınız eski sevgililerinizle tekrar bir araya gelmek için görüşmeler yapabilirsiniz. Yalnız ilişkisi olanlar için durum biraz karışık, şöyle ki Venüs ile Pluto etkileşimi de bu hafta kesinleşecek, özel hayatınızda tutku ve cinsellik ön planda olabileceği gibi, bu 2 gezegenin birlikte hareket etmesinde dolayı, ilişkilerinde ya he ya hiç mantığında yaklaşabilirsiniz. Eğer pekte mutlu değilseniz bu hafta ilişkinizi sonlandırabilirsinizde. Sadece ilişki değil, ortaklıklar anlamında da destekleyici bir hafta olacak. Yalnız şunu da unutmadan söylemeliyim ki, bu hafta güneş ve mars pek hoş açılar yapmayacaklar, özellikle iş ortamında iletişim aksaklıkları oluşabileceği gibi, tavır ve tarzınızla eleştirilere açık olacaksınız, stresli durumlar oluşabilir, sağlığınıza özen göstermenizde yarar var.



Aslan / Yükselen Aslan;
27 Kasım – 3 Aralık

Bakalım bu hafta nasıl bir senaryo ile karşı karşıyasınız. Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve hemen akabinde Jüpiter ile harika bir görünüm gerçekleştirecek. Bu etki sayesinde mesleki anlamda hayatınızda fırsat ve şanslar elde edebilir, mesleki anlamda kazançlarınızı arttırabilirsiniz, bazılarınız Jüpiter’in geri harekette olmasından dolayı eski işlerine geri dönebilirler veya teklif alabilirler. Bu hafta sizler için yeni işler ve projeler zamanı, çok koşturacak yorulacak ama karşılığını görebileceksiniz. Ve bu hafta Venüs ve Pluton etkileşim içinde olacak ve bu sizi bir nevi kamçılayabilir ve hırslarınızı ortaya çıkartabilir, özellikle meslek ve kariyerinizi ilişkin konularda. İş yapış şeklinizde, çalıştığınız ortamda ciddi değişim rüzgarları esmeye başlıyor. İş ortamında kadınlarla ilişkilerde minik prüzlerde meydana gelebilir bu hafta. Ve bu haftanın son gökyüzü açısı ise, yöneticiniz Güneş ile sert kontakta olacak olan Mars, bu hafta riski girişimler ve yatırımlar için çok uygun bir süreç değil, maddi olanaklarınızı gözden geçirme ve bütçenizi yeniden düzenlemeye başlayabilirsiniz. Biliyorum ki üzerinize Mars yüzünden para kazanma hırsı gelmeye başladı, ama para konularını hayatınızın stres odağı haline getirmekten kaçınmanız yerinde olacaktır.


Başak / Yükselen Başak;
27 Kasım – 3 Aralık


Bu hafta sizin için önemli çünkü Mars burcunuzda hareket ediyor ve Güneş ile de kavga halinde olacak,  otorite pozisyonunda, erkek kişilerle ilgili ev, yuva, gayrimenkul konularında aşılması gereken bir engel veya stresli bir duruma işaret ediyor. Olası ev içi kazalara karşı da dikkatli olmakta yarar var. Bu saydığım konularla ilgili uzlaşma ortamı sağlanmasında problemler ortaya çıkabilir. En başta negatif etkiyi yazdım, şimdi güzel haberlere geldi sıra, havada aşk kokusu var sizler için, yalnız olanlar özel hayatları ile ilgili hareketlenmeler yaşayacaklar, Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve hemen Jüpiterle adeta dans edecekler, eğitim,hukuk,çocuklar, aşk konularında güzel fırsatlar, şanslar elde edebileceksiniz. Yeni hobilerin eğitimini alabilir, yabancı kişilerle flörtler edebilirsiniz. Yalnız bu hafta Venüs ve Pluto etkileşimi sayesinde, riskli konular size daha cazip gelebilir, yatırımlarınızı değerlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Ve olası yeni başlayan flörtler daha tutkulu ve cinsel yönü çok daha ağır basabilir. Bazılarınız hamilelik haberi ile oldukça mutlu olabilirsiniz.


Terazi / Yükselen Terazi;
27 Kasım – 3 Aralık

Biliyorum ki burcunuzda ki Satürn yüzünden sıktınız sıyrıldı, ortalama bir sene daha o Satürn sizinle birlikte olacak, bu yüzden şikayet etmek yerine Satürn’ün derslerini öğrenmeye bakmalısınız. Fakat bu hafta oğlak burcuna geçiş yapacak olan Venüs Jüpiter ile Vals yapacaklar, biri sanırım para dedi? Evet evet bu hafta gökten altın yağmayacak belki kafanıza ama finansal konularda gelirleriniz artmaya başlıyor, olası engelleri çok daha rahat aşacaksınız. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda güzel destekler almaya başlayacak, belki taşınacak, belki evinizde değişiklikler yapacak ya da en kötü ihtimalle evinizde daha fazla zaman geçireceksiniz. Venüs ile Pluto bu hafta birlikte hareket edecekler geleceğiniz için ve de yaşam alanı, toprak, gayrimenkul konularına ilişkin yatırım planları yapabilirsiniz. Ve bu hafta Güneş ve Mars hafiten tartışacaklar gökyüzünde, iletişim gerektiren konularda zorlanmalar, aksaklıklar oluşabileceği gibi sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir hafta. Bazı arkanızdan iş çeviren sözde uyanıkların farkına varabilir ve onlarla yüzleşebilirsiniz.


Akrep / Yükselen Akrep;
27 Kasım – 3 Aralık


Hareketli bir haftaya daha giriş yapıyoruz, Venüs oğlak burcuna giriş yapacak ve Jüpitere göz kırpmaları başlayacak, ilişkisi olanlar için partnerinden destek alabilecekleri, romantik ve de keyifli bir hafta olacak. İlişkiniz yok ise bazılarınız eskiye dönüş yaşayabileceği gibi yakın çevrenizde ki insanlar sizin adınıza çöpçatanlıklar yapabilir. Bazılarınız eşiniz, partneriniz ve ortağınızla birlikte seyahatlere çıkabilirsiniz. Yalnız Venüs ve pluto birlikte hareket edecekler bu hafta ve yakın çevreniz ve iletişimle ilgili konularda minik değişimler başlıyor hayatınızda. İletişim, yazılı ve sözlü anlamda yeni iş projeleri ve teklifleri gündeme gelebilir, bekleyin bakalım. Bazılarınız ise bu etki ile, hayatınıza güzellik ve keyif katacak bir takım eğitimlere başlayabilirsiniz. Fakat bu hafta yönetici gezegeniniz Mars, güneşe kafa tutacak, maddi kazançlarınızla ilgi stresli durumlar oluşabilir, arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, ego muharebesi meydana gelebilir, sosyal ilişkilerde olası gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var.


Yay / Yükselen Yay;
27 Kasım – 3 Aralık

Ve tutulmaları n karhamı yayla geldi sıra, bu hafta Venüs oğlak burcuna giriş yapacak sizlere finansal anlamda kazanç konusunda destekleyici etkiler yapacak fakat daha bitmesi Jüpiterle hemen etkileşim içine girecek olan Venüs size aynı zamanda sürpriz aşkları da hayatınıza çekebilir. Risk alıp uzun zamandır almak istediğiniz bir eşyaya sahip olabilirsiniz. Eğer işiniz, basın, yayın, televizyon, tiyatro ve sanat üzerine ise bu hafta sürpriz iş teklifleri karşılaşabileceksiniz. 2. evinizde Venüs ve Pluto birlikte hareket edecekler, bu da kazançlarınız ve sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili değişimlere işaret etmekte. Haydi bakalım bu hafta alış-veriş merkezlerine giderek belki de gardrobunuzu yenilemenin zamanı gelmiştir sizler için. Bu haftanın bir diğer önemli gökyüzü oluşumu ise, güneş ve Mars arasında oluşacak kare dediğimiz gergin görünüm olacaktır, mesleki konularda yükselme fırsatı yakalayabileceğiniz gibi, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gerginlik ve stres yaratan koşullarda oluşabilir, yöneticileriniz ve üstlerinizle ortak paydada buluşmakta zorlanabilirsiniz.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
27 Kasım – 3 Aralık

Vee sıra gelsi oğlaklara, işte Venüs burcunuza giriyor, aşkı hayatınıza çok daha kolay bir şekilde çekebilecek ve insanların gözüne çok daha çekici, yakışıklı ve güzel görüneceksiniz. Fakat bundan önce, fiziki anlamda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, saçınızın rengi değişebilir, spora başlayabilir, kısacası kendinizle, fiziğinizle ilgili bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Venüs ve Jüpiter arasında çok güzel bir görünüm olacak bu ay, yalnız olanlar aşkı hayatlarına çok daha rahat çekebilecekleri gibi, çocuk sahibi olmak isteyenler içinde güzel haberler verecek gökyüzü. Romantizmden yana sizde payınıza düşeni alabilirsiniz bu hafta. Bu hafta Venüs ve Pluton kol kola hareket edecekler, sizleri çok daha hırslı ve tutkulu bir hale getirerek ya hep ya hiç mantığında hareket etmenize neden olabilir. Kendinizi oldukça çekici ve güzel hissetmenize neden olacak. Fakat güneş ve Mars ikilisi gergin, iletişim, hukukla ilgili bir takım konular stres yaratabilir hayatınızda. Önemli mevki ve statü sahibi kişilerle aranızda gerginlikler oluşabilir. Bu hafta aklınızla çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok, sadece biraz politik olmanız gerekebilir.


Kova / Yükselen Kova;
27 Kasım – 3 Aralık

Sizlere de her burca verdiğim gibi süper haberler vermek isterdim ama elimizdekilerle idare edeceğiz artık. Venüs haritanızda çokta rahat etmediği bir bölgeye giriş yapacak, ilişkilerden yana zorlayıcı olabilir, sevgi size yetmeyebilir ve hatta bir ilişki içinde bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Venüs ve Jüpiter bu hafta etkileşim içinde olacak ki, bu hafta eve,yerleşime ait konularda güzel gelişmeler yaşatabileceği gibi, evinizde sosyalleşebilirsiniz. Evinizde yemek, parti davetleri verebilirsiniz mesela. Evinizi güzelleştirmek adına adımlar atmak için güzel bir hafta. Güneş ve Mars bu hafta gökyüzünde gergin görünümde olacaklar, finans ve maddi konular gergin hat altında olacak, özellikle erkek ve otorite figürlerle ilişkilerde minik zorlanmalar oluşabilir. Finansal anlamda ödemekte zorlanacağınız riskler altına girmemekte yarar var. Borç vermek içinde pek ideal bir hafta olmayabilir. Sosyal ilişkilerinizde aşırı kendinize güvenden dolayı eleştirilere açık olabilirsiniz. 


Balık / Yükselen Balık;
27 Kasım – 3 Aralık


Sizleri hareketli, sosyal, arkadaşlarınızla daha fazla birlikte zaman geçireceğiniz bir süreç bekliyor, Venüs oğlak burcunda sizi tamda parti insanı yapabilir, davetler, açılışlar,kokteyllere katılabilirsiniz. Bazılarınız arkadaş ortamınızda tanıdığınız kişilerden flört teklifleri alabilirler. Venüs ve Jüpiter gökyüzünde harika bir görünüm meydana getirecek, dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan harika destekler görebilecek, hayatınıza yeni arkadaşlar katmanıza, yeni tanışmalar yaşamanıza vesile olacağa benziyor. Bazılarınız arkadaşlarınızla beraber gelir getirici projelere başlayabilirsiniz. Güçlü ve başarılı kişilerle arkadaşlık kurabileceksiniz. Venüs ve Plutonun beraber hareket edeceği bu hafta, hem iş hayatından kazandığınız gelirler hemde sosyal yaşantınızda , sosyal çevrenizde ki değişimlere işaret etmekte. Bu değişimler iyiye işaret olan değişimler, hayatın size sunacağı bir takım fırsatları iyi değerlendirin bu hafta. Mars ve Güneş ise kavga halinde olacaklar, ben bundan pek hoşlanmasam da  ne yazık ki değiştiremiyorum, ilişkiler ve mesleki, kariyerinizi ilişkilendiren konular gergin hat üzerinde olacak. Belki de hayatınıza çok fazla insanın müdahale etmesi yüzünden gerginleşebilir ve biraz hırçınlaşabilirsiniz. Özellikle ortağınız, partneriniz veya eşinizin ailesi ile ilgili konularda minik sorunlar ve aşılması gereken engeller oluşabilir.