2 Kasım 2011 Çarşamba

Kasım Ayı için Dikkat Çekici Zamanlar




Arkadaşlar; Kasım ayında Mars-Pluto-Jüpiter arasında büyük üçgen meydana gelecek, Üçgen açılar astrolojide genel anlamda iyi etkilerden söz ederler fakat ben bu oluşacak olan büyük üçgenin enerjilerini iyi görmüyorum açıkçası. Çünkü bu üçgenin bir ayağında MARS, bir ayağında PLUTO var, diğer ayağında ise geri hareketli Jüpiter. Özellikle 12-25 Kasım tarihleri arası riskli tarihler…  Minik maddeler halinde açıklamaya çalışayım…


-          Bu 3’lü gökyüzünde büyük Toprak Üçgenini oluşturacaklar, ben bu tarihler arası yine olası bir herkesi ayağa kaldıracak doğa olayları gündeme gelebilir. Toprak üçgeni olduğu için, toprak hareketlerinde artışlar olabilir, büyük depremler meydana gelebilir.


-          Pluto-Mars etkileşimleri patlamalar, şiddet içerikli olaylar, bombalara işaret etmekte. Din ve inançlarla ilgili özellikle konular çok daha fazla ve sert vurgulanabilir, vurgulanabilirden kastım aslında silah sesleri yükselebilir ,patlamalar gerçekleşebilir. Suriye-Mısır-Filistin, Irak,İran risk altında.  

-          Din adamları ile ilgili skandal olaylar,istifalar gündeme gelebilir. Bu açılar altında saklanan savaş baltaları ortaya çıkartılabilir. İşin içinde Jüpiter olduğundan dolayı, olayları çok daha fazla büyütebilir.


-          Özellikle sönmüş volkanlar yeniden aktif hale gelebilir, toprak

-    Plutonik olaylarla ilgili sıkça haberlere rastlayabiliriz, manipülasyon, yıkım, şiddet, gizli güçler, gizli işbirlikleri, mafya, büyük yeraltı faaliyetleri gibi içerikli haberler olabilir bunlar.Terör olaylarında çokça artışlar, kalabalık yerlerde yukarıda saydığım özellikte olaylar nüks edebilir

- Güvenlik güçleri ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir