28 Aralık 2011 Çarşamba

2012 BOĞA /Yükselen BOĞA

Yepyeni bir yıla giriş yapıyoruz, biliyorum her yeni yılda olduğu gibi bu senede bir çoğunuzun yeni hedefleri, planları, istekleri olacaktır. Ama bakalım yıl boyunca gökyüzü hareketleri sizin isteklerinizle paralel mi çalışacak ? Aşağı da okuyacağınız tarihler genel anlamda dikkat edilmesi gereken tarihler üzerine kuruludur, koskoca bir yılı oldukça detaylı yazmak epey zor tahmin edersiniz.  Lafı fazla uzatmadan bakalım 2012 yılının öne çıkan gökyüzü oluşumlarına hep beraber;

24 Ocakta Mars sizin gibi toprak grubu olan Başak burcunda geri gitmeye başlayacak, Mars haritanızın 5. evinde geri gidecek aşk, çocuklar ve hobilerinizi ilgilendiren alanda. Bu geri gidiş 14 Nisana kadar devam edecek. Bu süreçte Yalnız olanlar olası başlayacakları yeni ilişkileri biraz problematik olabilir, ilişki bir türlü kendini gösteremeyebilir, ilerlemeyebilir veya ilişkide cinsel anlamda bir takım problemler nüks edebilir. Olası diğer bir senaryoda eski sevgilinin peşi sıra hortlamasıdır, ama unutmamak gerekir ki retro zamanı gelen bir sevgiliye pek güven olmaz ve geldiği gibi gidebilirde, adımları dikkatli atmakta yarar var. Retro dizayn yaratıcı çalışmalar yapmak için harika bir süreçtir, yaratıcılığınız tavan yapabilir. Bu geri gidiş döneminde özellikle ilişkilerinizde korunmaya özen gösterin özellikle sürekli ilişkileri olmayanlar için söylüyorum, cinsel yolla bulaşan hastalıklarla uğraşabilme ihtimaliniz olduğunu gökyüzü fısıldamakta. Ve gelelim birazda çocuklarla ilgili konulara, çocuk sahibi olanlar onların bu süreçte daha sık hasta olduklarına tanık olabilirler veya daha içe kapanmaya başladıklarını görebilirler, çocuklarınız biraz daha sinsice hareket etme eğilimine girebilirler. Diyelim ki çocuk sahibi olmayı karar verdiniz bu tarih aralığında, düşük olma veya hamile kalınmasında zorluklar ortaya çıkabilir. Yine kumar gibi spekülatif kazanç araçları üzücü sorunlar ortaya çıkarabilir, şansınız bu alanlarda yaver gitmeyebilir, dikkatli olmakta yarar var.

7 Şubatta Satürn Terazi burcunda geri gitmeye başlayacak 25 Hazirana kadar. 6. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Satürn; sağlığınız başta olmak üzere günlük işler ve çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda etkilerini göstermeye başlayacaktır. Özellikle geçmiş gibi gözüken sağlık sorunları tekrar nüks edebilir, bünyeniz her zamankinden daha hassas olabilir. Özellikle bel bölgesi ağrıları meydana gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz, eğer bir iş veren iseniz ihtiyaçlarınızı yeniden belirleyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerde gecikmeler, askıya alınmalar olabilir. Günlük yaşamınızı ilgilendiren ihtiyaçlarınızı yeniden gözden geçirme zamanı sizler için. Birlikte çalıştığınız kişi ve kurumlarla ilişkileriniz testten geçebilir.

13 Mayıs haftası muhteşem bir hafta olacak sizler için, burcunuzda Güneş ve Jüpiter kol kola hareket edecek! Ayaklarınızı yerden kesecek bir aşkın sesi mi acaba bu? Yoksa fiziksel olarak sizi çok daha çekici ve seksi kılacak olan bir değişimin işareti mi acaba? Bir diğer olası senaryoda maddi anlamda kazançlarınızı arttırıcı etki yapabilir. Emin olun hiç fark etmez! Çünkü hayat size sürpriz fırsatlar, şanslar sunacak ve çok keyif alacaksınız. Belki de sanat serginizi açmak için hazırlıklar yapacaksınız?  Mesleki anlamda büyük maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Mayısa yönetici gezegeniniz Venüs geri gitmeye başlayacak ikizler burcunda! 2. evinizde, yönetici gezegeniniz geri gitmeye başlıyor. Bu süreçte, eşyaları koyduğunuz yerde bulamayabilirsiniz, kaybedebilirsiniz iyi etkisi ise, eskiden kaybolmuş olan değerli eşyalarınız birden ortaya çıkabilir. Bazı şeylere gereğinden fazla ödeme yapabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Aldığınız yeni giysilerin başına bir şeyler gelebilir. Birlikte olduğunuz kişi ile parasal konular yüzünden gerilebilirsiniz, alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilirsinizde. Bu süreçte güzellik, estetik, vücudu geliştirecek spor aletleri alırken bir kez daha düşünmenizi tavsiye edebilirim

20 Mayısta Venüs’ün geri gideceği alanda bir Güneş Tutulması meydana gelecek yani İkizler burcunda. Aslında siz bu ikizler burcu tutulmalarına 2011 senesinden aşinasınız, bu tutulma ile ilgili lafı çok fazla uzatmayacağım ama şöyle bir hatırlatma yapayım sizlere, 2011 senesinin 1 Haziran ve 10 Aralık  (+/- 15 Gün) tarihlerini bir gözden geçirin ne gibi gelişmeler oldu hayatınızda, yine bu temalar ön plana çıkacaktır hayatınızda. Aynı benzer etkileri 28 Kasım haftası yine gündemde olacak.

4 Haziran  Yay burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek, yine geçtiğimiz sene 15 Haziran ve 25 Kasım tarihleri civarını düşünün bakalım, bu tutulma yine haritanızın aynı bölgelerini tetikleyecek. Hangi temalar hayatınızda ön plana çıkmıştı. Zaten haftalık analizlerimde tutulmaların etkilerinden detaylıca bahsediyor olacağım sizlere.

11 Haziran itibari ile büyük şans ve bereket gezegeni Jüpiter Boğa burcundan çıkıp ikizler burcuna giriş yapacak. Şimdiye kadar içinizi hafiften karartmış olabilirim ama sıkı durun harika haberleri vermek üzereyim, bu tarih itibari ile yıl sonuna kadar genel olarak para ile ilgili konularda şans sizden yana olacak ve maddi konularda 4 ayak üzerine düşeceksiniz adeta! Gelirlerinizi hızla artmaya başlıyor, hem mesleki anlamda hem de maddi anlamda hızlı bir büyüne genişleme içine giriyorsunuz.

5 Ekimde Satürn burç değiştirerek Terazi burcundan çıkıp karşıt burcunuz olan Akrep burcuna giriş yapacak. Satürn oldukça uzun bir süre 7. evinizde hareket edecek, ilişkilerinizi düzenleme, ilişkilerle ilgili sorumluluk alma, deneyim kazanma ve olgunlaşma süreci olacak sizler için. Tam Satürn buradan geçerken başlayan ilişkiler türk kahvesi tadında yavaş pişen, zorlu ama temeli sağlam olabilecektir. Satürn ilişkiler alanında sizi test ederken ilişkileri ve ortaklıkları olanlar eğer temel sağlam değilse ayrılık zilleri çalabilir sizler için.

4 Ekim itibari ile Jüpiter İkizler burcunda geri hareket etmeye başlayacak ve yıl sonuna kadar geri gidecek. Ee biraz para biriktirmenin, paranın değerini bilmenin zamanı aslında, kazandığınız hızla harcamış olacağınızdan biraz yavaşlama ve nefes alma zamanı aslında. Bu geri süreci büyük riskli yatırımlar yapmak için pekte uygun bir zaman değil açıkçası, para ile ilgili şansınızda da düşüklük hissedebilirsiniz.

9 Kasım haftası Venüs ve Jüpiter etkileşimli harika bir hafta! Yeni iş projeleri, mesleki anlamda destekler, yeni işler, teklifler gündeme gelebilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda da koruyucu etki yapacaktır bu etkileşim. Size çok keyif verecek bir iş teklifi alabilirsinizde!

13 Kasımda Akrep burcunda bir gerçekleşecek olan tutulma ile eğer hala yalnız iseniz bu tutulma sayesinde hayatınıza temeli sağlam ve size keyif verecek bir ilişki, partner veya iş ortağı getirebilir. Tutulmalar olayları çok daha görünür kılar, tutulma zamanları evlilik adına adımlar atmak için hazırlanırken kötü giden birlikteliklere veda etme zamanına da işaret edebilir.

Hepinize Mutlu Yıllar!