27 Aralık 2011 Salı

Hangi Burca Ne Tarz Hediyeler Alabilirsiniz ?


            Ve yılbaşı yaklaşır, alır herkesi bir hediye telaşı! Anneye, babaya, kardeşe, arkadaşa, sevgiliye. Böyle global dünya günleri hem zaman hem de masraf zamanlarıdır. En zoru da hediye seçmek ayrı ayrı.  Haydi size bir güzellik yapıyorum ve burca göre kime ne hediye alabileceğinize karar vermenizi sağlayacak rehber niteliğinde yazımı siz okurlarıma sunuyorum. Aldığınız her hediye anında beni de hatırlamayı unutmayın. Hatta yeni yıl için çekinmeden bana da bir şeyler alabilirsiniz.

Koç:
Koç burcuna hediye alacaksanız eğer, dikkatli olun! Çünkü bir koç burcuna alacağınız hediye sayesinde kendini özel hissetmek isteyecektir. Herkeste olmayan, orijinal ve kullandığı anda kendini özel hissetmeli. Ya da onun çocuksu tarafını okşamalısınız.Koç burcu kafa ve vücut bölgesini yönetir bu noktadan yola çıkarak, kolyeler, saç bantları, tasmalar, fotoğraf makinesi,  oyuncaklar,  dumble veya koşu bandı, vücudu saran kıyafetler,kol saati, şapka, spor malzemeleri, kayak takımı, stres topu, Saat, bere, kasket, küpe, makyaj malzemeleri, bulmaca kitapları, bilgisayar oyunları.


Boğa;

Hediye konusunda en rahat hediye alabileceğiniz gruptandır. Yönetici gezegenleri Venüs olduğundan dolayı lüks şeyleri sevebilecekleri gibi onları rahatlatacak hatta tembellik yapmalarına fırsat verecek hediyeler alabilirsiniz. Yine etraflarına güzellik katacak dekoratif eşyalarda alabilirsiniz. İşte boğa burcu hediye alternatifleriniz  Yastık, masaj aleti,  mutfak gereçleri, bahçede kullanabilecekleri aletler, mumlar, çikolata, traş makineleri, koyu renkte atkılar, kaşmir ve ipekli şallar, dantelli giysiler, kravat, şarap, konser biletleri, kolye, çiçek kokulu parfüm, güzel tasarım bir ajanda, atkı, hediye çeki,

İkizler;

Bir ikizlere bana sorarsanız hediye falan almayın! Bence siz gidin ona bir hediye çeki hediye edin, çünkü ikizler özgürce alış-veriş yapmak, kendi hediyesini kendi seçmek ister. Ama siz illa ben alacağım diyorsanız, elektronik aletler, kol saati, telefon, araştırma kitapları, kalem, kollarını satacak kıyafetler, güzel taşlı yüzükler, bileklikler, bilezik, en son teknolojik ürünler, organayzırlar, bilgisayar klavyesi, zeka küpleri, eldiven, ellerini aktif kullanabilecekleri  hediyeler, sportif kıyafetler,  onlar için uygun olacaktır.

Yengeç;

Yengeç için öncelikle ev gereçleri, salonlarını süsleyecek biblolar, tüller, perdeler,  su mataraları, duygusal içerikli kitaplar, şiirler, yemek kitapları, su kenarlarına-deniz kenarlarında özel bir yemek,  bahar kokulu parfümler, resim albümleri, koleksiyon malzemeleri, varsa çocukları onları ilgilendiren hediyeler, ahşap görünümlü eskitme eşyalar, yumuşak koltuklar, battaniye, akvaryum, Dvd player,  onlar için uygun olacaktır.

Aslan;

Onların hayatlarına canlılık ve hareket katacak renkli eşyalar, abartılı frapan giysiler, büyük gösterişli aksesuarlar, renkli şallar, yıllanmış şarap, kristaller,  sanatsal hediyeler,  süslü kol düğmeleri. Sadece alacağınız hediye değil paketi de çok gösterişli ve özel olmalı bir aslanı memnun etmek istiyorsanız eğer. Pahalı bir güneş gözlüğü, özel bir kürk, mücevher, alabilirsiniz.


Başak;

Başak burcu için eğer giysi tarzında hediyeler almayı planlıyorsanız sarı ve tonları,  ağaç renklerini tercih edebilirsiniz. Sade, şık, gösterişsiz, kullanımda pratiklik katacak hediyeler uygun olacaktır. Bakım kremleri, saç maskeleri, cilt bakım ürünleri, masaj çeki, ince şık tasarımlı hediyeler, deri cüzdanlar, egzersiz bisikleti, seyahat biletleri, dil kursu, iskambil kağıtları, bulmaca kitabı, süveter,  alabilirsiniz.


Terazi;

Yöneticileri Venüs olduğundan dolayı, kaliteli ve lüks hediyeleri çok severler.  Ünlü bir restaurantta akşam yemekleri, takılar, cüzdanlar, otantik dekoratif eşyalar, deri ceket, biblo,  ikolatalar, kaliteli bir takım elbise, renkli etekler, mücevher, özel vücut losyonları, makyaj malzemeleri, saten veya ipek bir gecelik, kristal vazo, konser bileti Terazi burcu için uygun hediyelerdir.

Akrep;

Kalıcı hemen eskimeyen, kalıcı hediyeleri tercih etmelisiniz. Onlar için hediyenin kullanışlı ve pratik olması önemlidir. Şemsiye, deri çanta, seksi iç çamaşırları, jartiyerler, kemerler, sex oyuncakları, yurt dışından gelmiş özel bir içki, gizem ve mistik kitaplar, ajandalar, spor aletleri, özel bir çiçek aranjmanı, mumlar, savaş oyunları onlar için alabileceğiniz hediyeler arasında yer almaktadır.

Yay;

Genel olarak yaylar için hediye almak oldukça kolaydır çünkü her an her şey ile ilgileri vardır. Onlara araba tekerleği bile alsanız mutluluk duyacaklardır. Doğa yürüyüşleri, yurt dışı uçak biletleri, felsefe üzerine kitaplar, spor malzemeleri, kamp malzemeleri, esprili komik eşyalar, bavul, egzersiz videoları, spor ayakkabı, pusula alabileceğiniz hediyeler arasında yer almaktadır.


Oğlak;

Sade, şık ama kendini belli eden hediyeleri severler. Özellikle büyük bir duvar saati, sade renklerde şallar, klasik ayakkabılar, eskitilmiş eşyalar veya antika değeri olan eşyalar, inci kolyeler, dantelli şapkalar, zarif eldivenler, ünlü bir ressamın resmi, sade ve ciddi görünümlü kravat ve ceketler, maket ev ve arabalar hediye alternatifleriniz arasında yer almalı.


Kova;

Onların ilgisini her an canlı tutacak hediyeleri seçmelisiniz. Bir ev hayvanı, kaplumbağa, orijinal bir balık, son model bir televizyon, ses sistemi, uçak maketleri, zekalarını ön plana çıkartacak oyuncaklar, kristal kolyeler, teleskop, esprili kupalar, uzay atmosferi yaşayabilecekleri similatörler, safari turları, çerçevelenmiş astrolojik doğum haritası, magnetler en uygun hediyeler arasında yer almakta.

Balık;

Onların duygularına hitap edecek ve rahatlatacak hediyeler seçmeye özen göstermelisiniz. Spa masajı, akvaryum, sualtı dalış eğtimi, gemi yolculukları, banyo havluları, vücut losyonları, dans eğitimi, ünlü bir şairin ona özel imzalı kitabı, sanat ve estetiğin bir arada olduğu hediyeler, lüks gösterişli takılar, klasik müzik CD’leri aklınızın bir köşesinde bulunsun bence.

Kaynak: Evoria