24 Aralık 2011 Cumartesi

Yılın Son Haftası Burç Analizleri

Koç /  Yükselen Koç;
26-31 Aralık Haftası

Yılın son haftası, koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu hafta gökyüzünde uzun süredir boğa burcunda geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor ve şimdi sayacağım alanlarla ilgili yavaşlayan,engellenen konular hayatınızda hız kazanmaya ve çözülmeye başlayacak.  Haziran 2012’ye kadar Jüpiter’den destek alacağınız alanlar; Finansal anlamda güvence ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halukarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcıyayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerde ki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz.Bu hafta kesinleşecek bir diğer açıda, Satürn-Neptün ikilisinin uyumlu görünümü olacaktır, bu daha somut hayaller kurmanıza, ayakları yere sağlam basan işlerde aktif bir şekilde görev alabileceğinize işaret ediyor. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla, ortaklıklarınızla, eşinizle bu hafta daha çok uyum içinde olacak, bir şekilde sezgileriniz size nasıl davranmanız gerektiği konusunda yol gösterici olacaktır. Bu hafta yine kesinleşecek olan Güneş-Pluto etkileşimi, eğer geçtiğimiz 10 gün içinde iş hayatınızda bir değişim gerçekleşmedi ise bir de bu haftayı iyi gözlemleyin derim. Bu haftanın negatif sayılabilecek görüntüsü Merkür ile Mars arasında ki gerginlik hafta sonuna tekamül ediyor, hızlı hareket etmek, ani kararlar almak sizleri zor duruma düşürebilir, dikkatli olmakta yarar var. Özellikle olası iş anlamında çıkacağınız seyahatlerde son dk golü yememek için dikkatli organize olmanızda yarar var. Zihinsel anlamda stresli bir hafta geçirebilir, ani çıkışlar yapabilirsiniz. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


Boğa /  Yükselen Boğa;
26-31 Aralık Haftası

Yeni yıl hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım ? Ben şimdiden yen yıl için çok heyecanlıyım! Hemen size güzel bir haber vereyim, bu hafta uzun süredir geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor hem de Haziran ayına kadar! Uzun süredir geri giden Jüpiter hayatınızın bir çok alanında yavaşlama, engelleme ya da hevesinizi bir şekilde kursağınızda bırakacak durumlar yaşatmış olabilir ama artık senaryo değişiyor. Yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük bir çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz haziran ayına kadar. Bu hafta Neptün ile Satürn arasında güzel bir etkileşim meydana gelecek, mesleki konular, çalışma ortamınız , iş hayatınızla ilgili daha somut gelişmelerin olabileceği ve sezgilerinizin size yol gösterebileceği bir hafta olacağa benziyor. Bu hafta kesinleşecek Pluto-Güneş etkileşimi, ilişkilerinizi veya yaşadığınız alanı yeniden düzenleme, değiştirme ihtiyacınızın artacağına işaret ediyor. Yılbaşı için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmak, minik bir tatil planlamak için planlar yapabilirsiniz. Yıl sonuna doğru Merkür ile Mars gerginliği size finansal konular, başkalarına ait paralar, avanslar, bankacılık işlemleri ile ilgili konularda stresli durumlar yaşatabilir, hesap hataları ortaya çıkabilir, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


İkizler /  Yükselen İkizler;
26-31 Aralık Haftası

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl herkese kutlu olsun, Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl herkese mutlu olsun. Böyle bir şarkı vardı bilmem anımsadınız mı? Neyse beni aldı bir yeni yıl heyecanı sormayın gitsin! Size iyi haberler vererek başlayalım yazıya, 4 aydır geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor, geri gittiği süreçte hayatınızda bir çok aksaklıklar, gerginlikler, engeller ortadan kalkmaya başlıyor. Sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz. Bu hafta etkisi kesinleşecek olan Neptün-Satürn etkileşimi ile özel hayatınız ve iş hayatınızla ilgili daha gerçekçi adımlar atmanız konusunda destek olurken, sezgileriniz size yol gösterecek ve pekte yanıltıcı olmayacaktır. Bu hafta kesinleşecek olan Güneş-Pluto etkileşimi ile miras dahil tüm paylaşımlı mallarda, gelirlerde, ortaklaşa işlerden kazanılan paralarda, bankacılık işlerinde, prim, burs, avans, nafaka gibi konularda sizleri değişimlerin beklediğine işaret etmekte, alışık olduğunuz düzenden bir parça sıyrılıp yeni koşullara adapte olmanız gerekebilir. Bu hafta Mars ve Merkür gergin bir etkileşimde olacaklar, ailenizle, eşinizle, ortağınızla veya aynı evi paylaştığınız kişi ile fikirsel anlamda ortak paydada buluşmakta zorlanabilir, zihinsel anlamda stresli durumlar meydana gelebilir. Sakinliğinizi korumanızda yarar var. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


Yengeç /  Yükselen Yengeç;
26-31 Aralık Haftası

Yeni yılın son haftasındayız, beni bir heyecan sarmaya başladı, sizde de aynı duygular söz konusu mu acaba ? Yeni yılın son haftasına size iyi haberler vererek başlıyayım, bu hafta 4 aydan beri giden Jüpiter artık ileri hareket etmeye başlıyor ve 2012 haziran ayına kadar devam edecek bir etki olacak bu. Hayatınızın bazı alanlarına şans, fırsat ve hız geliyor. Peki nedir bu alanlar? Jüpiter; Sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek bir çok insanla bir araya getirecek.Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felesefik bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer organizatörlük..vb işlerle ilgilenebilirsiniz. Bu hafta etkisi kesinleşecek olan Neptün-Satürn etkileşimi ile daha mantıklı ve ayağı yere sağlam basan yatırımlar üzerine yoğunlaşabilir, çekebileceğiniz kredileri iş anlamında veya ev alma konusunda kullanabilirsiniz. Güneş-Pluto etkileşimi ile özel hayatınız, ortaklık veya partner ilişkilerinizde bazı şeyler değişmeye başlayabilir, yeni bir düzen, yeni bir sistem içine girebilirsiniz. Bu konularda yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz. Mars-Merkür etkileşimi ile iş anlamında birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim kazalarına açık olabileceksiniz. Sakinliğinizi korumanızda yarar var. Ani kararlar yerine, sakin düşünmeniz gereken bir hafta. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


Aslan /  Yükselen Aslan;
26-31 Aralık Haftası

Bu yılı tarihin karanlık sayfalarına gömmek üzereyiz, yen yıl ile beraber eminim hepinizin bir çok alanda istekleri, beklentileri olacaktır. Madem son hafta, size güzel haberler vererek başlayalım. Bu hafta yaklalık 4 aydır geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlayacak ve 2012 haziran ayına kadar size bazı alanlarda hız, şans ve fırsatlar vermeye başlayacak. Geri gittiği süre içinde pek fırsatlar vermeye zamanı olmadı çünkü. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme,i daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Bir çoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına önemli bir titr kazanacaksınız. Bu hafta ilişkileriniz, ortaklıklarınız veya partnerle ilişkilerinizde genel anlamda destekleyici etkiler altında olacaksınız Neptün-Satürn etkileşimi ile. Pluto ile Güneş arasında ki birliktelik sayesinde çalışma hayatınızın yoğunluğu dikkat çekici olurken, bazı değişimleri ve yeniden yapılanmayı beraberinde getirebilir. Mars ve Merkür arasında ki etkileşim bu hafta parasal konularda sizi stres altına sokabilir, bazı elektronik eşyalarınız tamirat gerektirebilir, finansal konularda ani kararlar vermekten, sivri çıkışlar yapmaktan kaçınmak yerinde olacaktır. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


Başak /  Yükselen Başak;
26-31 Aralık Haftası

Yeni yıla hızla yaklaşırken, gökyüzü adeta yeni yıl hediye verir gibi olacak bu hafta. Çünkü 4 aydır geri giden Jüpiter’in fırsatlarından yararlanma şansı pek bulamamış olabilirsiniz ama bu hafta Jüpiter artık ileri gitmeye başlayacak ve 2012 Haziran ayına kadar size bazı alanlarda bir dizi fırsat ve şans vermeye başlayacak. Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim.. gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz , özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslar arası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Güneş-Pluto etkileşimi sayesinde özel hayatınızda bazı değişimler meydana gelmeye başlıyor, yeni bir sisteme, düzene geçebilirsiniz aşk ve çocuklarınızı ilişkilendiren konularda özellikle. Mars ve Merkür biraz gergin olacak hafta sonuna doğru, alınganlık artabilir veya incir çekirdeğini doldurmayacak konulara aşırı tepki gösterebilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn …..


Terazi /  Yükselen Terazi;
26-31 Aralık Haftası

Yeni yılın son haftasında 4 aydır geri giden Jüpiter artık ileri hareketine başlıyor hem de 2012 Haziran ayına kadar. Hayatınızın yavaşladığı ve hevesinizin kursağında kaldığı alanlarda hız, fırsat ve şans gelmeye başlıyor. Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile evinizde, yaşadığınız alanda veya aile içinde bazı şeyler yeniden yapılanmaya ve değişmeye başlıyor, bu değişim ve yapılanma size yarar sağlayacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür ile Mars arasında ki gerginlikle özellikle tansiyon başta olmak üzere sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta, yanlış anlama ve iletişim kazaları artabilir, kendinizi ifade etmeniz gereken alanlarda biraz atıl kalabilirsiniz. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn


Akrep /  Yükselen Akrep;
26-31 Aralık Haftası


Yılın son haftası, koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Bu hafta gökyüzünde uzun süredir boğa burcunda geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor ve şimdi sayacağım alanlarla ilgili yavaşlayan,engellenen konular hayatınızda hız kazanmaya ve çözülmeye başlayacak.  Haziran 2012’ye kadar Jüpiter’den destek alacağınız alanlar; Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha comformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz. Büyük ortak işlere imza atabilirsiniz. Bu hafta Pluto-Güneş etkileşimi ile önemli toplantılar, imza gerektiren konular gündeme gelebilir, fikirlerinizle oldukça ikna edici olabileceksiniz. Yalnız hafta sonuna doğru Merkür-Mars gerginliği özellikle maddi konularda ve sosyal ilişkilerinizde gerginlikler hüküm sürebilir, daha fazla para harcamanız gereken koşullar oluşabilir veya harcamak zorunda olduğunuz paralar sizde stres yaratabilir. . Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn


Yay Yükselen Yay
26-31 Aralık Haftası



Yeni yıl hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım ? Ben şimdiden yen yıl için çok heyecanlıyım! Hemen size güzel bir haber vereyim, bu hafta uzun süredir geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor hem de Haziran ayına kadar! Uzun süredir geri giden Jüpiter hayatınızın bir çok alanında yavaşlama, engelleme ya da hevesinizi bir şekilde kursağınızda bırakacak durumlar yaşatmış olabilir ama artık senaryo değişiyor. Yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. iş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir.İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağırılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor..vb aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Ama siz yine de mide ve boğazınıza dikkat etmeyi unutmayın.  İşve çalışma ortamınızda ferahlık, bayram havası oluşuyor. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi ile maddi anlamda bir şeyleri değiştirmeniz, düzenlemeniz gerekebilir. Bu kazancınız yönü olurken bir diğer senaryoda harcama alışkanlıklarınızla ilgili olabilir, değişime açık olduğunuz sürece üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Hafta sonuna doğru Mars-Merkür gerginliği hakim olabilecek gökyüzünde, kariyerinize ilişkin konularda ani ve sert çıkışlar, kararlardan uzak durmakta yarar var, üstleriniz sizi bu hafta fazla eleştirebilir ve kendinizi sürekli savunmak durumunda kalabilirsiniz. Veee Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn

Oğlak / Yükselen Oğlak
26-31 Aralık Haftası


Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl herkese kutlu olsun, Yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl, yeni yıl herkese mutlu olsun. Böyle bir şarkı vardı bilmem anımsadınız mı? Neyse beni aldı bir yeni yıl heyecanı sormayın gitsin! Size iyi haberler vererek başlayalım yazıya, 4 aydır geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlıyor, geri gittiği süreçte hayatınızda bir çok aksaklıklar, gerginlikler, engeller ortadan kalkmaya başlıyor. Havada aşk kokusu var şarkısını armağan ediyorum. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiterin şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil! Bu hafta burcunuzda Güneş ve Pluto yan yana hareket edecekler ve fiziksel anlamda değişime açık olabilir, hayatınızla ilgili bir takım önemli kararlar verebilirsiniz. Hayatınızda bir takım şeyleri düzenlemek, organize etmek, yenilemek için bu hafta oldukça uygun olacağa benziyor. Yalnız hafta sonuna doğru Merkür-Mars gerginliği ile bazı dedikodular canınızı sıkabilir, akrabalarla ilişkilerde minik prüzler meydana gelebilir. Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn



Kova / Yükselen Kova
26-31 Aralık Haftası


Yeni yılın son haftasındayız, beni bir heyecan sarmaya başladı, sizde de aynı duygular söz konusu mu acaba ? Yeni yılın son haftasına size iyi haberler vererek başlıyayım, bu hafta 4 aydan beri giden Jüpiter artık ileri hareket etmeye başlıyor ve 2012 haziran ayına kadar devam edecek bir etki olacak bu. Hayatınızın bazı alanlarına şans, fırsat ve hız geliyor. Peki nedir bu alanlar? Jüpiter sayesinde; Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? . Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamımı gerekiyor?, ya da giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır haziran 2012ye kadar.  Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirler. Ailenizin kökler, atalarınızla ilgili araştırmalarda yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları realize edebilmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Pluto-Güneş etkileşimi ile bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilir, kontrol dışı bir takım gelişmeler canınızı sıkabilir, sağlığınıza özellikle dikkat etmenizde yarar var, hele ki rutin kontrolleriniz var ise bu hafta aksatmamanızı önerebilirim.Mars-Merkür bu hafta sonuna doğru biraz gergin olacaklar, özellikle arkadaşlık ve sosyal ilişkilerde ortak paydada buluşmakta zorlanabilir, yapacağınız organizasyonlarda son an aksilileri, iletişim kazaları oluşabilir. . Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn


Balık / Yükselen Balık
26-31 Aralık Haftası

Bu yılı tarihin karanlık sayfalarına gömmek üzereyiz, yen yıl ile beraber eminim hepinizin bir çok alanda istekleri, beklentileri olacaktır. Madem son hafta, size güzel haberler vererek başlayalım. Bu hafta yaklalık 4 aydır geri giden Jüpiter artık ileri gitmeye başlayacak ve 2012 haziran ayına kadar size bazı alanlarda hız, şans ve fırsatlar vermeye başlayacak. Geri gittiği süre içinde pek fırsatlar vermeye zamanı olmadı çünkü. Jüpiter sayesinde önümüzde ki haziran 2012ye kadar  iletişim, bilgi alış-verişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir çok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. Bu hafta Güneş-Pluto etkileşimi sayesinde, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde bir takım şeyleri düzene sokma, yenileme, değerlendirme içine girebilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Sezgileriniz size doğru yolu gösterecektir. Hafta sonuna doğru Merkür-Mars etkileşimi ile kariyeriniz veya ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işlerinizde ani kararlardan kaçınmak yerinde olacaktıri bu hafta bir çok konuda etrafınızdan eleştiriye açık olabileceksiniz. Elbette yeni yılınız kutlu olsunnn