13 Ocak 2012 Cuma

16 - 22 Ocak Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
16-22 Ocak haftası

Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden hem ilişkiler alanı hem de mesleki konular gergin hat üzerinde olacak. İş anlamında bazı engeller, aşılması gereken zorluklara işaret etmekte. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, girişimlerinizin önünde engeller hissedebilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. İlişkilerinizde, partnerinizle aranıza soğukluk girebilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından arkadaşlarınıza kaymaya başlayacak, daha çok sosyalleşebilecek, yeni arkadaşlar edinebilecek, arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebileceksiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, maddi anlamda güzel fırsatların habercisi olabileceğine işaret etmekte. Arkadaşlarınızdan hediye…vb gibi alabilir, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.


Boğa / Yükselen Boğa;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden iş ve çalışma ortamınızda bir takım aksilikler, sıkıntılar gündeme gelebilir. Organizasyonel bir takım sorunlar olabileceği gibi çalışma arkadaşlarınızla ego çatışmaları yaşanabilir. Yine bu hafta sağlıkla ilgili konulara, iş kazalarında dikkatli olmakta yarar var. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, iş, kariyer, mesleki konular üzerinden olacaktır. Bu bir aylık süreçte terfiler alabilir, iş değiştirebilir, iş hayatınızda her adımınızla (doğu veya yanlış) görünür olacaksınız. Tüm ışıklar üzerinize çevrilmiş olacak. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, kendinizi iyi ve pozitif hissedebileceksiniz. Yalnız karşılaştığınız olay veya konulara aşırı tepki verebilir, durumu olağandan daha da abartmaya meyilli olabilirsiniz. İş anlamında güzel haberler alabilirsiniz.


İkizler / Yükselen İkizler;
16-22 Ocak haftası

Yine hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden hem maddi hemde özel hayatınızı ilişkilendiren konularda bazı kısıtlamalar, sorunlar, engeller oluşabilir. Ortaklaşa işlerden kazandığınız gelirlerde, bankla işlemlerinde, miras, burs, prim ödemelerinde gecikmeler, yanlışlıklar, aksaklıklar meydana gelebilir. . 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, din, felsefe, hayatın anlamı, hukuksal konular üzerine olacaktır. Bu bir aylık süreçte yurt dışı seyahatleri planlayabilir gidebilirsiniz, özellikle tanıtım, reklam, organizasyon işleri yapanlar bu bir aylık süreçte oldukça yoğun olabilecekler, hukuksal konuları olanlar bu ay önemli davalarınız sonuçlanabilir, önemli mevk, statü sahibi kişilerden önemli güzel destekler alabileceğiniz keyifli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, özellikle hisleriniz bu hafta sonu oldukça kuvvetlenecek, rüyalarınız mesaj içerikli olabilecek, olası zararlara karşı doğal bir koruma kalkanı altında olabileceksiniz. Sosyalleşmek yerine daha kendi içinize kapanabilir, yaratıcı çalışmalar yapabilir, yurt dışında ki tanıdıklarınızla, akrabalarınızla yazışmalar yapabilir, bilgi gerektiren konularda araştırmalar yapabilirsiniz.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerle ilişkiler ve ev hayatınızı ilgilendiren konularda bazı gerginlikler, engeller, canınızı sıkabilecek koşullar meydana gelebilir. Evde özellikle aile içi ilişkilerde isteklerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilir, eşinizle, sevgilinizle, babanızla ilişkileriniz gerginleşebilir, bu alanlarda sorumluluklarınız artabilir. Eğer taşınma yer değiştirme telaşı içindeyseniz, bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, primler, burslar, miras, krediler, bankacılık işlemleri ile ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, ortaklaşa işlerden kazandığını gelirleri arttırmak için çalışmalar yapabilirsiniz, öğrenci iseniz yeni burs başvuruları yapabilir, sponsor görüşmeleri yapabilirsiniz. Başkalarının maddi olanaklarından daha kolay yararlanabilecek, borca ihtiyacınız olduğu anda rahatça destek bulabileceksiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, davetlere katılabilir, kalabalık gruplarla birlikte hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, sosyal çevrenizden güzel destekler alabileceksiniz.



Aslan / Yükselen Aslan;
16-22 Ocak haftası


Yine hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, iş, çalışma ortamınız, sağlığınız, iletişim, seyahatlerle ilgili konular, sözleşme gerektiren konularla ilgili gerginlikler, aksaklıklar, engeller oluşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim problemler oluşabilir, evraklarda bazı hatalar, gecikmeler oluşabilir. İşleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir.  Sağlığınızda da daha özen göstermenizde yarar var, özellikle dişler, kemikler ve bel bölgenize. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır. Bu bir aylık süreçte, ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, destek beklediğiniz konularda her an yardıma hazır kişiler çevrenizde olacakken, iş hayatınızla ilgili de güzel sizi sevindirecek güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden sizleri maddi anlamda zorlayabilir, aksaklıklar, engeller, gecikmeler meydana gelebilir. Ödemelerinizi zamanında almakta zorlanabilir veya bir şey satıyorsanız sattığınız şey istediğiniz fiyata gitmeyebilir. Maddi konular, para ile ilgili konularda sizden yaşça büyük veya yönetici pozisyonunda ki kişilerle ilişkilerinizde gerginlikle oluşabilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte mesela check-uptan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz. Bu bir aylık süreçte iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, bu mini bir tatil planı yapabileceğinize işaret edebileceği gibi, uzak yerlerden , yurt dışından veya uzak akrabalarınızdan güzel haberler alabileceğinize de işaret etmekte. Genel anlamda hafta sonunuz keyifli geçeğe benziyor.


Terazi / Yükselen Terazi;
16-22 Ocak haftası


Yine hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, bazı girişimleriniz engellenebilir, sağlığınıza da extra özen göstermeniz gereken bir hafta, bünyeniz hassas olabilir. Kendinizi ortada bir konu olmasa bile, düşük enerjili, depresif, yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle bu hafta otorite figürlerle ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, aşk, çocuklar, hobiler, hayatın keyifli, eğlenceli yanları, riskli aktiviteler üzerine olacaktır. Hem bu sayede bu güneş-satürn etkisini de üzerinizden atabileceksiniz. Evet sizlerin aşk ayı başladı, yalnız olanlar dolu dolu flört edebilecekleri bir aya giriş yapıyorlar, bazılarınız çocuk sahibi olmak adına adımlar atabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, doktorunuzla görüşebilirsiniz. Bazılarınız ise hobilerine daha fazla zaman ayırabilecek, yeni ilginç hobiler edinebilecekler. Hayatın eğlenceli yanları hayatınızda daha ön plana çıkmaya başlıyor. Genel anlamda riskli girişimlerden olumlu sonuçlar elde etmenizin yüksek olacağı bir süreç ama siz yine de adımlarınızı dikkatli atın. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayabileceğinize işaret ettiği gibi, bazılarınız ise bu hafta sonu aşka bir adım daha yakın olabileceksiniz. Eğlenceli aktivitelere, organizasyonlara katılabilirsiniz.


Akrep / Yükselen Akrep;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, hayatınızda bazı gelişmeler kontrol dışı gelişebilir, özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda kontrol çok fazla sizin elinizin altında olmayabilir ve bu durum sizi bir parça huzursuz edebilir. Bunun yanı sıra iletişim aksaklıkları meydana gelebilir, yakın çevrenizle ilişkilerde zorlanmalar oluşabilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, ev, yuva, aile, yerleşim, yer değiştirme, alım-satımla ilgili konular olabilecektir. Bu bir aylık süreçte, evinizi değiştirmek için araştırmalar yapabilir, evinizde bazı mini tadilatlar yapabilirsiniz. Ailenizle çok daha fazla vakit geçirebilir, onlara yardım ve destekle bulunabilirsiniz. Bazılarınız ev satın alabilir, bazılarınız satabilir.  Hayatınızın bundan sonra ki 6 aylık sürecinizi nasıl geçireceğinizin kararlarını alabilir adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, ilişkilerden yana keyifli ve şanslı bir hafta sonu geçirebileceksiniz. Tamda bu hafta belki aklınıza yatan bir ev bulabilirsiniz. Veya eşinizden, ortağınızdan, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz.


Yay / Yükselen Yay;
16-22 Ocak haftası


Yine hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, sosyal ve arkadaşlık ilişkiler, maddi konular gergin hat üzerinde olacak. Bu verdiğiniz bazı borçları geri alamamanın verdiği gerginlik olabileceği gibi, maddi anlamda hesapta olmayan ödemeler bütçenizi zora sokabilecektir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir, kendinizi onlarla ilişkilerinizde ifade ederken zorlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda soğumalar oluşabilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, seyahatler, eğitim, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular olabilecektir. Bu ay bol bol seyahat edebilirsiniz, tatil planları yapabilirsiniz, bazılarını iş hayatında kullanabilecekleri tarzda bir eğitime başlayabilirler. Özellikle bilgisayar veya dil eğitimi olabilir bu. Kardeşlerinize bu ay daha fazla vakit ayırabilecek, onlara destek olabileceksiniz. Web sitesi, blog, kitap yazma..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle çok fazla ilgilenmekten kendin ize vakit ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Hafta  sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, bu size bir iş teklifi getirebileceği gibi, tamda az önce bahsettiğim tatil planını yapmak, seyahate çıkmak için uygun koşulları oluşturabilir.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden öncelikle bu hafta sağlığınıza özen göstermenizde yarar var, sert hareketlerden, beli yoracak girişimlerden kaçınmak yerinde olacaktır. Bunu  yanı sıra mesleki konularda özellikle yöneticilerinizle aranızda gerginlikle oluşabilir, kendinizi onlara karşı yeterince net ifade edemeyebilirsiniz veya buna izin vermeyebilirler. Kendinizi kısıtlanmış, depresif hissedebilirsiniz. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi anlamda genel anlamda keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz. Hafta  sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek,  hafta sonu kesenin ağzını biraz açmanız ve size keyif verecek konulara harcama yapmanız  gerekebilir. Hafta sonu tiyatro, sinema..vb kültürel etkinliklere katılabilir, arkadaşlarınızla, kalabalık gruplarla bir araya gelip organizasyonlar yapabilirsiniz. Bir ihtimal yalnız olanlar, hafta sonu aşkla ilgili konularda bir tık daha şanslı olabilecekler.


Kova / Yükselen Kova;
16-22 Ocak haftası


Yine hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz, önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, kendi içinize kapanabilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Size verilen sözlerde bu hafta bazı gecikmeler aksaklıklar oluşabilir. Seyahatlerinizde, tanıtım faaliyetlerinizde, olası seminerlerinizde zorlanmalar, sıkıntılar meydana gelebilir. Hayatınıza karışmaya çalışan bir çok insan olabilir ve bu hafta bu durum canınızı biraz sıkabilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, kişisel konular üzerinden olacaktır. Güneş’in burcunuza geçmesi ile beraber, tüm spot ışıkları üzerinizde olacak ve rahatlıkla dikkat çekebileceksiniz. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Hafta  sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, bu sizi hayata karşı oldukça iyimse yaparken, ailenizde güzel destekler almanızı sağlayabilir. Hafta sonu sizler için 4 ayak üstüne düşme zamanı olacak, kendinizi bir çok alanda keyifli ve şanslı hissedebileceksiniz. Fakat durum ve koşulları aşırı abartmaktan kaçınmak yerinde olacaktır.


Balık / Yükselen Balık;
16-22 Ocak haftası


Hızlı bir haftaya giriş yapıyoruz, bu hafta gökyüzünde önce Güneş ile Satürn arasında sert bir etkileşim meydana gelecek, akabinde güneş Kova burcuna geçiş yapacak ve hafta sonuna doğru ise Güneş ile Jüpiter arasında bir etkileşim oluşacak. Güneş-satürn sert etkileşimi yüzünden, arkadaşlık ve sosyal ilişkileriniz gergin hat üzerinde olacak. Bunun yanı sıra bu hafta ödemelerinizi yapmakta gecikebilir, zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla ortak paydada buluşmakta zorlanabilir ve aranıza gerginlik girebilir. Borç alıp*vermek için pekte uygun bir hafta değil. Bir diğer olası etkisi de, bir arkadaşınızın rahatsızlığına üzülebilir ve ona destek olmanız gerekebilir. 20 Ocakta Güneş Kova burcuna giriş yapacak ve önümüzde ki 1 ay boyunca odaklanacağınız, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabileceğiniz hayatınızda ön plana çıkacak olan konular, bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu bir aylık süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz.  Hafta  sonu Güneş ve Jüpiter  arasında bir etkileşim gerçekleşecek, kitap alışverişi yapabilir, yazabilir, araştırabilir, yaratıcılık gerektiren konularda veya ruhunuza iyi gelecek konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bir diğer senaryo seyahat planı yapabilirsiniz ama son anda bu plandan da vazgeçebilirsiniz.