28 Ocak 2012 Cumartesi

30 Ocak - 5 Şubat Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları, iş-çalışma ortamı-sağlıkla ilgili konular üzerinden olabilecektir. Tembelliğe daha meyilli olabilir, işleri aksatabilir ya da elinizde ki işleri yavaştan alabilirsiniz. Yalnız tabi ki bunun sonuçları çok iyi olmayabilir. Bunun yanı sıra cinsel anlamda rahatsızlıklara yakalanma riskiniz olabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda kıskançlık, rekabet gibi durumlar gözlemleyebilirsiniz bu hafta. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 12. evinize geçecek olan Neptün, sizleri daha sır ve gizem dolu bir insana çevirebilir, bilinmeyen, görülmeyen şeylere karşı merakınız artabilir, araştırmalar yapabilirsiniz, psikoloji veya ruhsal alanda olabilir bu araştırmalar. Bilinçaltınızın zenginleşebilir, eper yaratıcılık gerektiren işlerde çalışıyorsanız, hayalleriniz daha da renkelenebilir ve bu da yaratıcılığınızı çok daha tetikleyebilir.  Fobiler artabilir, yalnızlığa olan ihtiyaç daha da artabilir. Korkular, endişe üzüntü duyguları sizlerin yolunuza engel olacak hislerdir.Gizli bir takım gruplarla kontak kurabilirsiniz. Eğer bireysel haritanızda sert kontaklar halinde ise, sürekli başkalarını suçlayabilir, kendinize acıyabilir, alkol problemleri nüks edebilir, intihara meyilli olabilirsiniz.  İlerleyen tarihlerde bu konuyla ilgili detaylı etkilerini paylaşacağım.


Boğa / Yükselen Boğa;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları arkadaşlık ilişkileri ile özel hayatınızla ilgili konular üzerinde olacaktır. Özel hayatınızda kıskançlık ve kapris yüzünden sorunlar nüks edebilir, sosyal yaşamınız ile özel yaşamınız arasında bir denge kurmanız beklenebilir. Eğer yalnız iseniz yeni insanlarla tanışabilir ve aranızda çok güçlü bir cinsel çekim hissedebilirsiniz. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 11. evinize giriş yapacak olan Neptün, arkadaşlıklar ve dostluklar temasını çok ön plana çıkartacak, onlara yardım etmek, onların sorunlarına çare olmak sizler için önemli olacaktır. Bu onların çocukları ile ilgili bir konuyla da ilgili olabilir. Dostlarınıza karşı hayır mekanizmanız çok etkin çalışmayabilir, onlara karşı daha eliniz açık bir şekilde davranabilirsiniz. Sürekli ulaşmak istediğiniz ideallerin hayalini kurabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, gerçekçi olmayan, hayalci kişileri daha çok çevrenize çekebilirsiniz keza uyuşturucu, uyarıcı gibi maddeler kullanan kişileri de. Bu dönemde dostlarınızı iyi seçemeyebilirsiniz, en hayırsız kişileri de dost gibi görebilir, aldanabilirsiniz. Eğer bireysel haritanızda Neptün güzel kontaklar kurarsa, hayallerinize, umutlarınıza çok daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz, yoksa arda arda hayal kırıklıkları meydana gelebilir. Spiritüel çalışmalar yapan kişi ve gruplarla bir araya gelebilir, çalışmalar yapabilirsiniz.

İkizler / Yükselen İkizler;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları iş hayatı, kariyeriniz ve ev hayatı ile ilgili olacaktır. Ev ve iş arasında denge kurmanız beklenebilir, işinizi eve taşımanız ve bu hafta çok daha fazla çalışmanız gerekebilir. İş hayatında hırslarınızı denetim altına almanızda yarar var, ailenizle de özellikle annenizin sağlığı bu hafta hassas olabilir. 3 Şubatta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 10. evinize geçiş yapacak olan Neptün, iş ve kariyerinizi ilişkin konularda daha idealist bir tavır içine girebileceğinize işaret ediyor. İş ile ilgili hırslarınızı yok edebilir daha uyumlu bir ruh haline girmenize neden olabilir. İş hayatınız ile ilgili daha gerçekçi bir yaklaşım içinde olmaktanda daha hayalperest olabilirsiniz, tabii işiniz yaratıcılık, renklerle, sanatla ilgili bir iş ise bu transit size muhteşem bir ilham kaynağı haline gelebilecektir. Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili koyduğunuz katı kurallar yavaş yavaş yıkılmaya başlar, daha esnek olmaya başlayabilirsiniz. Fakat bu transit beraberinde endişeleri de getirebilir, acaba işimi kaybedecek miyim? Yanlış mı karar veriyorum, işimde istediğim yere gelebilecek miyim gibi soruları çok daha fazla sorgulayabilirsiniz. İşinizle ilgili özellikle eski alışkanlıklarınızı yavaş yavaş bir kenara bırakmaya başlıyorsunuz. Neptün kariyer evinizden geçerken, şartları ve ortamı belirsiz ve flu bir hale sokabilir, önünüzü görmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz, bir diğer olası etkisi de sihirli bir şekilde işle ilgili dileklerinizin gerçek olduğunu görmektir, Ya da bu transitin bir diğer olası etkisi de, eğer çok sosyal ve kalabalık içinde olan biriyseniz, belki de sizi rahatsız edemeyecekleri çok özel bir saklanma yeri bulabilirsiniz kendinize, yalnız kalmak adına. Eğer bireysel haritanızda iyi kontaklar kurarsa size ün ve başarı getirecektir ama kötü kontaklar skandal ve iş hayatında hayal kırıklıkları, aradığınızı bulamama gibi durumlar söz konusu olabilir.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları, bilgi, iletişim, bilgi alışverişi, eğitim, seyahatlerle ilgili konular üzerinde etkin olabilecektir. Özellikle bilgi alış-verişlerinde gecikmeler, sıkıntılar oluşabilir, seyahat planlarınız son anda iptal olabilir veya size çok cazip gelmeyebilir. 3 Şubatta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 9. evinize girecek olan Neptün deniz aşırı uzun yolculukları sık sık gündeme getirebilir, hisleriniz çok kuvvetlenebilir, rüyalarınız sık sık çıkabilir, olması muhtemel şeyleri çok önceden hissedebilirsiniz. Ruhsal konulara, felsefi konulara, madde ve ötesini ilgilendiren konulara ilginiz oldukça artabilir. Bu transit dönemi Hacca gitmek, ruhsal anlamda arınmak için harika zamanlardır. Farklı sıra dışı konulara ilginiz artabilir bu konularla ilgilenen önemli kişilerle bir araya gelebilir, tanışabilir ve onların desteğini alabilirsiniz seminerlere katılabilirsiniz. Yalnız eğer eğitiminiz ile ilgili bir takım önemli karar aşamasında iseniz zihniniz karışabilir, ticaretle ilgili konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, doğru karar vermekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Eğer yurt dışında yaşamak gibi bir idealiniz, hedefiniz var ise bu transit zamanı bu isteğinizi gerçekleştirebilmeniz için çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer bireysel haritanızda sert kontaklar kurarsa, fanatik eğilimler özellikle zarar verici boyutta olabilir, seyahatleriniz umduğunuz gibi gitmeyebilir, hayal kırıklıkları yaşanabilir, intihara eğilimli olunabilir, ölüm korkusu üzerine gidilebilir eğer var ise.


Aslan / Yükselen Aslan;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri, satılması gereken mülkünüz satılabilir, ticarette başarılı adımlar atabilirsiniz. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim, 8. evinize geçecek olan Neptün, sizleri bilinmeyen, esrarlı, ölüm, ölüm sonrası …vb konulara karşı ilginizi arttırabilir, bu konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Krizleri sezgileriniz sayesinde önceden hissedebilir ve eğer sezgilerinizi doğru kullanabilirseniz aksiyon alabilirsiniz. Finansal konularda gerçekçi adımlar atmakta biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle miras gibi konularda hak ettiğinizi almak, elde etmek için ekstra uğraş vermeniz gerekebilir. Özellikle bu transit zamanı kullanılan ilaçların yan etkileri kendilerini çok daha etkin bir şekilde gösterebilir. Eşinizin veya ortağınız finansal konularla ilgili size net olmayabilir veya onların finansal durumları sizleri birinci dereceden etkileyebilir. Bu transit dönemi korkularınızın daha çok su yüzüne çıkacağı zamanlardır, korkularınız ile yüzleşebilirsiniz. Ölüm korkusu kendini daha etkin bir şekilde gösterebilir.  Eğer panik, sürekli hayaller ve fanteziler kuran biriyseniz bu dönem aklınızı kullanarak realiteye dökebilirsiniz eğer dökemezseniz korkularınız veya hayalleriniz günlük yaşamınıza engel olacak bir boyuta gelebilir. Sezgileriniz çok kuvvetlenebilir hatta fal bakıyorsanız söylediklerinizin çıkması sizi çok daha fazla şaşırtabilir.


Başak / Yükselen Başak;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları, ilişkiler ortaklıklar ve kişisel beklentiler istekler üzerine olacaktır. Kişisel isteklerinizle partnerinizin istekleri arasında uyumsuzluktan dolayı gerginlikler oluşabilir. Eğer yalnız iseniz bu hafta flörtöz etkiler devrede olabilecek sizler için. 3 Şubatta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim,7. evinize giriş yapacak olan Neptün ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda daha idealist bir tavır sergileyebilirsiniz. Yalnız bazen bu idealist tavır geçeklikten uzak, hayalini kurduğunuz bir durum olabilir. Bu yüzden de ilişkiler ve ortaklıklardan yana hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yalnız olanlar özellikle eş veya partner olarak hayatlarına hisleri ve sezgileri kuvvetli,saf, iyi nyetli, yaratıcı, sıvılarla arası iyi olan belki bir denizci, ve alkollü içecekler arası iyi olan biri olabilir. Peki tabi Neptün burada olduğundan ruhsal konularla ilgilenen bir kişi de olabilir bu. Eğer önemli bir ortaklık kurulacak ise, şartlar ve koşullar mantıklı bir şekilde iyi değerlendirmekte yara vardır. Özellikle tanımadığınız kişilerle iş adına kuracağınız ortaklıklara dikkat etmelisiniz. Var olan ilişkilerde sorunlara karşı gerçekçi yaklaşmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz ve ilişki içinde bir çıkmaz kısır döngü içine girilebilir. En iyi hali ile fazlası ile romantik bir seviyeye geçiş yaşanabilir ilişkilerde. Ama yalnız olanlar bu süreçte hep en iyisini arayarak geçirebilirler. Eğer bireysel haritanızda, bu Neptün geçişi sert kontaklar kurarsa boşanma, ilişkilerde sürekli hayal kırıklığı, aradığını bulamama durumu söz konusu meydana gelebilir, ama iyi kontaklarda bu alanlarda sevindirici gelişmeler bekleyebilirsiniz.


Terazi / Yükselen Terazi;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği sayesinde özellikle ikili ilişkilerinizde gereksiz kaprisler yüzünden sizleri zora sokabilir. Bu hafta sağlığınıza da biraz dikkat etmenizde yarar var özellikle ayaklarınıza ve midenize. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim,6. evinize geçiş yapacak olan Neptün eğer kişisel haritalarınız bunu taahüt ediyor ise, sanatsal veya spirütel çalışmalar içine girebilirsiniz. Özellikle sanatsal çalışmalarda yaratıcılığınız algılarını çok açık olacaktır. Bunun yanı sıra Neptün’ün bir diğer etkisi de çalışma ortamında ki belirsizlikler, iş ortamı ile ilgili tatminsizlik, aşırı idealist düşünceler olabilir. Eskiden sünger gibi içtiğiniz alkol artık bünyenizde daha hızlı tesir edebilir, daha fazla zarar verebilir. Bu yüzden bu tarz alkol gibi keyif verici ve uyarıcı maddeleri kullanırken dikkatli olmakta fayda var. 6 eviniz sağlıkla ilintili olduğundan Neptün’ün burada ki etkisi daha önce hiç olmayan bir takım alerjilerin ortaya çıkması şeklinde kendini gösterebilir, bu besinlerle ilgili olabileceği gibi, ayaklarınız, ayak bileklerinizle ilgili bir takım sorunlarda baş gösterebilir. Sizler sağlığınızla ilgili vesveseli ve kuruntulu yapabilir, hastalık hastası olabilirsiniz.  Bu transit döneminde eğer iş veya sektör değiştirmeyi planlıyorsanız yüksek ihtimalle hizmet sektöründe çalışmaya başlayabilirsiniz. Hatta yeni işiniz size bol bol seyahatide yanında eşantiyon olarak getirebilir. Bu transitin belki de en etkili olabileceği kısım kullandığınız veya kullanacağınız ilaçlarla ilgili olacaktır. Bu dönem ilaçların yan etkileri daha etkin bir şekilde kendini gösterebilir, yanlış tedaviler, yanlış teşhisler yüzünden zor zamanlar geçirebilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var. Eğer biriyle birlikte yaşıyorsanız bu dönemde onunla ilgili şimdiye kadar düşündükleriniz, hisettiklerinizle ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Eğer bireysel haritanızda bu transit sert noktalarla kontak kurduğu zaman, iş anlamında tatminsizlik, sağlık sorunları meydana gelebilir.


Akrep / Yükselen Akrep;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği sayesinde alanları arkadaşlık ilişkileri ile özel hayatınızla ilgili konular üzerinde olacaktır. Özel hayatınızda kıskançlık ve kapris yüzünden sorunlar nüks edebilir, sosyal yaşamınız ile özel yaşamınız arasında bir denge kurmanız beklenebilir. Eğer yalnız iseniz yeni insanlarla tanışabilir ve aranızda çok güçlü bir cinsel çekim hissedebilirsiniz. 3 Şubatta büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 5. evinize giriş yapan Neptün; yaratıcılık gerektiren konularda başarı sağlayabilecektir. Eğer işiniz sanat ve yaratıcılık gerektiren bir konu ise bu transit sizi başarıya taşıyacak olan bir etkidir. Yalnız aşk konusunda aşırı fedakar olabilirsiniz ve mantığınız çok ama çok geri planda kalabilir. Çocuklarınız içinde aşırı fedakar davranışlar sergileyebilirsiniz. Evet çocuklar elbette çok önemli ve onlar için fedakar olmanız gerekir ama Neptün burada olduğunda onlar için yaptığınız aşırı fedakar davranışların doğru bir adım olmayacağı konusunda uyarıda bulunmakta. Yine bu transit dönemi riskli yatırımlardan, borsadan, risk içeren finansal yatırımlardan uzak durulması gereken. Şartlar ve zemin çok belirsizdir ve önünüzü görmekte epey zorlanabilirsiniz. İlişkilerden yana eğer Neptün bu transit esnasında sert etkiler alırsa haritanıdan, adeta sorunlu insan mıknatısına dönebilirsiniz. İlişkilerden yana genel olarak kafanız karışık, en iyiyi, en ideal olanını arayabilirsiniz. Bu dönem eğer haritanız bunu vaad ediyorsa tiyatro veya sinema gibi alanda şansınızı deneyebilirsiniz. Eğer hayalleriniz ve hedefleriniz konusunda gerçekçi olmazsanız ciddi hayal kırıklıkları oluşabilir. Eğer bireysel haritanızda bu geçiş sert noktalarla temas ederse, aşkta umduğunu bulamama, istenmeyen hamilelikler, hayallerin zaman içinde hayal kırıklığı durumlar, sevdiğini sanma gibi koşullar oluşabilir.



Yay / Yükselen Yay;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları iş hayatı, kariyeriniz ve ev hayatı ile ilgili olacaktır. Ev ve iş arasında denge kurmanız beklenebilir, işinizi eve taşımanız ve bu hafta çok daha fazla çalışmanız gerekebilir. İş hayatında hırslarınızı denetim altına almanızda yarar var, ailenizle de özellikle annenizin sağlığı bu hafta hassas olabilir. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 4. evinize giriş yapacak olan Neptün ile içinde bir takım belirsizliklere, bulanık bir zemine neden olabilir. Ailenizi ilgilendiren konularda hayal kırıklıkları, üzüntüler yaşatabilir. Bu transit dönemi özellikle ruhsal anlamda karmaşaya düşmek, yaşamış olduğunu yaşamı sorgulamak daha olasıdır. Şuanda kimsiniz ve hangi yöne doğru gidiyorsunuz, hedefleriniz neler, kariyerinizde neler yapmayı planlıyorsunuz işte tamda bunların sorgulamasını yapabilirsiniz ama bu kafanızı karıştırabilir ve özellikle geçmişte attığınız bir takım adımlara, hatalara takılıp kalabilirsiniz. Özellikle yalnızlık korkusu nüks edebilir. Sizleri daha içe dönük bir hale getirebilir, normalde dışa dönük, heyecanlı, hareketli bir yapı iken artık daha içe dönük ve insanlarla özelinizi paylaşmakta daha cimri olabilirsiniz.  Eğer bireysel haritanızda Neptün iyi etkiler alır ise, hayalinizi kurduğunuz eve sahip olabilirsiniz. Bu ev doublex veya deniz kenarı, deniz gören bir ev olabilir.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları, bilgi, iletişim, bilgi alışverişi, eğitim, seyahatlerle ilgili konular üzerinde etkin olabilecektir. Özellikle bilgi alış-verişlerinde gecikmeler, sıkıntılar oluşabilir, seyahat planlarınız son anda iptal olabilir veya size çok cazip gelmeyebilir. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 3. evinize girecek olan Neptün sizleri ruhsal konular, olumlamalar, enerjiler üzerine araştırmalar yapmaya, okumaya, öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye yöneltebilir. Hayal gücünün yanı sıra sezgilerinde kuvvetleneceği bu dönem hissettiklerinizi çok fazla dile getirebilir veya yazıya dökebilirsiniz.  Edebiyat yönünüz kuvvetlenebilir. Katılacağınız seminer ve konferanslarda oldukça etkin bir konuşmacı olabileceksiniz. Hatta bunu bir çok insanla paylaşabilirsiniz. Kardeşlerle aranızda zaman zaman birbirinizi anlayamamak veya algılayamamaktan kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Onlarla ilgili hayal kırıklıkları nüks edebilir.  Seyahatlerden keyif alıyor iseniz, uzun süredir planladığınız tatili bu transit döneminde yapabilirsiniz. Tabii ki her yaz tatile çıkarsınız, gezersiniz ama ben öyle bir etkiden bahsetmiyorum elbet. Mesela yıllardır hayalinizde Venedik’e gitmek vardır ama bir türlü gidemezsiniz, işte Neptün yardımınıza koşarak hayalini kurduğunuz yere gitmeniz için destek olacaktır. Bu seyahatleriniz daha çok deniz kenarı yerler veya deniz yolları ile ilişkili olabilir. Yeni bir dil öğrenmek için harekete geçebilir ama öğrenmekte zorlanabilirsiniz veya tembellik yapabilirsiniz.


Kova / Yükselen Kova;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası


Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları; maddi konular üzerine olacaktır. Para ile ilgili daha hırslanabilirsiniz evet keyifsiz harcamalarda artabilir, maddi konular stres kaynağınız haline dönüşebilir3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. 2. evinize giriş yapacak olan Neptün kişisel değerleriniz ve finansal konular üzerinde etkileri olacaktır. Bu aslında biraz karışık bir etki çünkü Neptün’ün normalde para ile ilişkisi olmaz, onun işi manevi ve ruhsal konulardır. Neptün’ün burada ki etkisindne ruhsal konulardan, hislerden, fal gibi işlerden kazanç sağlamanıza neden olabilir. Para ile ilgili net ve doğru kararlar vermekte zorlanabilir ve bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden yüksek miktarlarda riskli işlere girişmekten çekinmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Bu sizi para kazanma konusunda tembelliğe itebilecekken kolay yoldan para kazanmanın da yollarını arayabilirsiniz.  Bu etki ile belki de paranın sizin hayatınızda ki öneml giderek azalacaktır ve önemsiz bir hale gelecektir. Paraya yaklaşımınız ve değerlendirmeniz oldukça değişebilir. Bu dönem finansal konularla ilgili ne kadar hırs o kadar kayıp anlamına gelebilir. Değer yargılarınızın değişmeye başlayacağı bir süreç içine girmeye başlıyorsunuz yavaş yavaş. Aşırı yardımsever ve eli açık bir hale gelebilirsiniz. Hayır işlerine bağışlar yapabilir, yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışmaya başlayabilirsiniz mesela. Eğer bireysel haritanızda bu geçiş sırasında haritanızda olumlu kontaklar varsa sizi zenginliğe götürebilir aksi halde finansal konularda istediğinizi elde etmeniz zor olabilir ve hayal kırıklıkları oluşabilir.


Balık / Yükselen Balık;
30 Ocak – 5 Şubat Haftası

Bu hafta gökyüzünde sizleri etkileyecek 2 tane önemli olay mevcut, ilki Venüs-mars arasında ki gerginlik diğeri de Neptün’ün balık burcuna geçişi.Mars-Venüs gerginliği özellikle sizleri etkileyebilecek alanları, ilişkiler ortaklıklar ve kişisel beklentiler istekler üzerine olacaktır. Kişisel isteklerinizle partnerinizin istekleri arasında uyumsuzluktan dolayı gerginlikler oluşabilir. Eğer yalnız iseniz bu hafta flörtöz etkiler devrede olabilecek sizler için. 3 Şubatta  büyük jenerasyon gezegenlerinden biri olan Neptün burç değiştirerek Balık burcuna geçiş yapacak. Jenerasyon gezegenlerinin burç değişimlerinin etkilerini öncelikle dünya üzerinde gözlemleye başlarız. Neptün balık burcunda 2026 yılına kadar kalacak. Bu konuyla ilgili detaylı bir yazıyı ay içinde paylaşacağım, özellikle dünya üzerinde ki etkileri. Şimdilik bireysel etkilerden söz edelim. Neptün sizin burcunuza geçiş yapıyor. Ego kavramı artık hayatınızda yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlıyor ve güçlü olan Manevi tarafınız çok daha fazla güçlenmeye başlıyor. Bu güçlenme beraberinde, müthiş bir hayal gücü, sezgi gücü ve yaratıcılıkta getirecektir. Yalnız Neptün’ün belirsiz ve flu havası sizin dış dünyaya yansıttığınız kişiliğiniz üzerinde de etkili olabilir, örneğin eskiden direk içinizden ne geçerse söyleyen içi dışı bir insansanız artık bu etki ile içinizde yaşadığınız her şeyi dışarı yansıtmakta zorlanabilirsiniz mesela. Bu etki sayesinde tam bir empat olabilirsiniz. Karşınızda ki kişi gerçekte ne hissediyor, düşünüyor onu çok iyi anlayabilir, sezebilirsiniz. Tabi bunlar hep iyi etkiler gibi gözükse de, hayatınızda belirsizliklerle uğraşmakta çok yorabilir sizi. Bu dönem ilaçların yan etkilerine çok daha duyarlı olabilirsiniz, uyarıcı maddelere karşı daha kolay bağlılıkta geliştirebilirsiniz.