8 Ocak 2012 Pazar

9 - 15 Ocak Haftası Burç Analizleri

Koç / Yükselen Koç;
9-15 Ocak Haftası

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, bu dolunay ile aile, yuva, yerleşime ait konular ön planda olacak. Yer değiştirme, taşınma, kiralama,alım,satım, güvenlik, aile içinde ki önemli konularla ilgilenebilirsiniz. Yalnız dolunayda Mars etkisi olacağından bu konularla ilgilenirken sabırsız ve telaşlı hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Evnizle ilgili tamamlanması, yapılması gereken bir takım işleri yapma zamanı artık.  Genel anlamda dolunayın etkileri olumlu olacaktır. Bu hafta etkisini gösterecek açılardan bir tanesi Merkür ile Uranüs arasında ki gerginlik olacaktır, bu size ruhsal anlamda gerginlik, farklı fikirlere ve düşüncelere karşı tahamülsüz yapabilir, iş ve kariyerinize ilişkin konularda ani, sert çıkışlardan kaçınmak yerinde olacaktır. Özellikle mesleki konularda iletişim problemleri ve iletişim aletlerinin bozulması gündeme gelebilir. Merkür’ün oğlak burcunda giriş yapması ile birlikte, düşüncelerinizi, zihninizi daha çok meslek ve kariyerinize odaklamaya başlıyorsunuz. Acaba nasıl yükselebilirim, üstlerimle nasıl iletişim kurmalıyım, iş değiştirmeli miyim? Gibi sorular zihninizde uçuşurken bazılarınız yeni iş görüşmelerine gidebilir, teklifler alabilirsiniz. İş anlamında önemli toplantılar ve görüşmeler sık sık gündemde olabilecektir. Duygusal değil, daha mantıklı düşünme ve karar verme zamanı artık. Bu hafta Venüs balık burcuna girmeden önce Satürn ile uyumlu bir görünüm gerçekleştirecek, bu sosyal ilişkilerinizi gözden geçirmenize, kendiniz bir parça frenlemenize neden olabilecektir. Sosyal anlamda ilişkilerinizi daha sağlam temeller üzerine kurmak adına adımlar atabilirsiniz. Yalnız olanlar, bu hafta yeni ilişkilere başlamak için güzel fırsatlar elde edebilirler hafta sonuna kadar çünkü hafta sonu Venüs balık burcuna giriş yaparak sizleri bir parça inzivaya çekilmenize neden olabilecek, ilişkilerde minik kaprisler sorunlar gündeme gelebilir. Hafta sonuna kadar olan süreçte, ortaklıklardan, partnerlerinizden güzel destekler ve fayda görebileceksiniz. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ise, iş ve çalışma ortamınızda rekabet etmek yerine daha iş birlikçi bir tavır takınabileceğinize, kendinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz koşullara işaret etmekte. Sorun yaratmak yerine var olan sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözebileceksiniz. Önemli görüşmeler, sunumlar, projeler


Boğa / Yükselen Boğa;
9-15 Ocak Haftası

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, bu dolunay ile iletişim, seyahatler, evrakları düzenleme, eğitimle ilgili konular ön planda olacak. Minik bir seyahat planlayabilirsini hatta bu seyahat aile veya kan bağınız olan bir kişinin yanına olabilir. Bunun yanı sıra web sitesi,  blog…vb işlerle ilgilenebilir, araştırma gerektiren konulara eğilebilirsiniz, daha çok kitap okumak için zaman yaratabilirsiniz. Dolunay genel anlamda olumlu etkilerini sunacaktır sizlere. Bu hafta etkisini gösterecek açılardan bir tanesi Merkür ile Uranüs arasında ki gerginlik olacaktır, sağlığınıza bir parça dikkat etmeniz gereken bir hafta, özellikle psikosomatik rahatsızlıklar meydana gelebilir. Her ne kadar dışa vurmakta bir parça zorlanacak olsanız da sizi zihnen gergin, meydan okumaya hazır bir hale sokabilir, zihninizin içinde kişilerle tartışabilirsiniz. Merkür’ün oğlak burcunda giriş yapması ile birlikte yeni bir eğitime başlamak, kendinizi geliştirmek, ilahi, din, felsefe, ruhsal konular üzerinde düşünmek, araştırmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz. Kendinizi bilgi anlamında daha çok donatabilirsiniz. Bu hafta Venüs balık burcuna girmeden önce Satürn ile uyumlu bir görünüm gerçekleştirecek, iş anlamında sizi daha sağlam projeler içinde yer almanızı sağlarken bir taraftan iş ilişkisi kurduğunuz kişileri veya çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir. İlişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Hafta sonu Venüs balık burcuna giriş yaparak sizleri daha sosyal, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler ve yararlar görmenize yardımcı olacaktır. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ise özel hayatınızda olası problemleri hızlı ve etkin bir şekilde çözmenize yardımcı olurken, hayatın keyifli, neşeli yanlarını görmeye, kendinizi biraz şımartmak için zaman yaratabileceğinize, hobilerinize yönelebileceğinize işaret etmekte. Son olarakta Hafta sonu Venüs ile Neptün kontağı sayesinde yalnız olanlar, aşka bir adım daha yakın olacaklar, sosyalleşin, gezin, arkadaşlarınız sizi birileri ile tanıştırabilir. Büyülü bir hafta sonu olabilir bu, romantizm havada kol gezecek.


İkizler / Yükselen İkizler;
9-15 Ocak Haftası

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, maddi konular, kazançlar,  ön planda olacak. Dolunay mars etkili olacağından dolayı para ile ilgili konularda biraz sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. Mars size paranızı gerekli bir takım yerlere harcamanız için teşvik edebilir. Maddi anlamda kazançlarınızı arttıracak eylemlere yönelebilirsiniz. Dolunay genel anlamda olumlu etkiler sunacaktır sizlere. Bu hafta etkisini gösterecek açılardan bir tanesi Merkür ile Uranüs arasında ki gerginlik olacaktı, sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler, fikir birliğine varılmasında zorlanma, inatçılık yüzünden problemlerin ortaya çıkmasına neden olabilir. Arkadaşlarınıza karşı kendinizi birden meydan okuyan bir halde bulabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var. Merkür’ün oğlak burcunda giriş yapması ile birlikte, başkalarına ait finansal koşullar, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, miras, burs, primler, krediler, banka ile ilgili işlemler üzerine daha sık düşünebilir, fikirler alabilir, bazı kararlar verebilirsiniz. Bazılarınız kredi çekmek için araştırmalar yapabilecekken, bazılarınızda burs almak adına başvurularda bulunabilirsiniz. Para ile ilgili önemli imzalar, konuşmalar, toplantılar gündeme gelebilir. Bu hafta Venüs balık burcuna girmeden önce Satürn ile uyumlu bir görünüm gerçekleştirecek, özel hayatınızda bazı şeyleri gözden geçirmek, ne istediğinize net bir şekilde karar verip harekete geçmek içiniz size destek olabilecektir.Hukuksal konularda da şans sizden yana olacaktır. Venüs’ün balık burcuna geçişi ile birlikte iş ve kariyerinize yönelik konularda keyifli bir sürece giriyor olacaksınız. Daha yaratıcı olabilecek, kendinizi rahat bir şekilde ortaya koyabilecek, daha popüler ve göz önünde olacaksınız. Size yardımcı olabilecek kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ile ev, yuva, aile ile ilgili konularda olası sorunlarınızın üstesinden rahat bir şekilde gelebilecek, evinizde tadilat ve onarım gerektiren konularla ilgilenebileceksiniz.


Yengeç / Yükselen Yengeç;
9-15 Ocak Haftası

Haftaya Yengeç burcunda ki dolunay ile başlıyoruz, burcunuzda gerçekleşecek dolunay sayesinde, hayatınızda tamamlamanız, sonlandırmanız gereken konular için motive olabileceksiniz. Başlattığınız işleri bitirmek için koşullar uygun olacaktır. Mars etkisi sayesinde ise biraz aceleci, telaşlı davranabilir, sakarlıklara açık olabilirsiniz, bir diğer olası etki de seyahat planları yapabilirsiniz. Her halukarda aslında bu dolunayın hayatınızda olumlu etkileri olacaktır. Bu hafta etkisini gösterecek açılardan bir tanesi Merkür ile Uranüs arasında ki gerginlik, mesleki anlamda iş yaptığınız kişilerle veya üstlerinize, yöneticilerinizle aranızda sevimsiz gerginlikler oluşabilir, inatçılık yüzünden sorunlar ortaya çıkabilir. Ani, fevri kararlar vermeden önce düşünmekte yarar var. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve ilişkiler üzerine daha çok kafa yorabilir, düşünebilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilirsiniz. Anlaşma, sözleşme, imza gerektiren koşullar gündeme gelebilir, ortaklık teklifleri alabilirsiniz. Başkalarının fikirlerine hayatınızda daha çok yer vermeye başlıyorsunuz. Bu hafta Venüs balık burcuna giriş yapacak ve aynı zamanda Satürn ile görünüm yapacak. Uzak yerlere seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işlerden, konulardan, reklam, pazarlama, satış gibi konulardan fayda görebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnız olanlar, sizden uzakta yaşayan birileri ile gönül ilişkileri içine girebilirsiniz. Evinizde bir takım düzenlemeler yapmak, güzelleştirmek adına adımlarda atabilir, eksiklerini giderebilirsiniz.  Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ile rahatlıkla yardım gerektiren konularda destek bulabilecek, mücadele etmek, sorun çıkartmak yerine daha çözüm odaklı olabileceksiniz.


Aslan / Yükselen Aslan;
9-15 Ocak Haftası

Bu hafta yengeç burcunda dolunay meydana gelecek ve ilk gösterdiği hedef sağlığınız olacak, üşütme, grip..vb koşullara karşı dikkatli olmanızda yarar var, dolunay zamanı bünyeniz çok sağlam olmayabilir. Kötü bir takım alışkanlıklarınızı bırakmak için bu dolunaydan yararlanabilirsiniz. 12. evinizde dolunay olacağından psikolojik olarak destek alma ihtiyacında olabilir, bunun için randevu alabilirsiniz. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, iletişim yoğunluğunuz, bilgi alış-verişinin artacağı konular iş ve mesleki konular, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili olacak. Yeni işleri yeni projelerin konuşması, fikirleri gündeme gelebilir, iş ile ilgili imza gerektiren konular, sözleşme veya eğitim gibi koşullar oluşabilir. Yalnız Uranüs gerginliği ile iletişimsel bir takım sıkıntılar, gecikmeler söz konusu olabilir, destek görmeyi umduğunuz veya söz aldığınız bazı işlerinizde minik gecikmeler oluşabilir. Bu hafta Venüs balık burcuna giriş yapacak ve Satürn ile etkileşimde olacak. Başkalarının parası, ortaklaşa işlerden gelen gelirler, primler, ödemeler, burslar, kredilerle ilgili genel anlamda şanslı ve de keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Özellikle Satürn desteği sayesinde bu hafta sözleşmelerden, anlaşmalardan kazanç elde edebilir, elinize para geçmesini sağlayacak imzalar atabilirsiniz. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ile çalışma ortamınızda hızlı ve pratik olacak aynı anda birden çok işi bitirebileceksiniz.  


Başak / Yükselen Başak;
9-15 Ocak Haftası

Hafta başlangıcında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay etkisi ile sosyal yaşamınızda hareketlenme, arkadaşlık ilişkilerinizde canlanma meydana gelirken, partilere, açılışlara, kokteyllere, düğünlere davetler alabilirsiniz. Genel anlamda olumlu etkileri ağırlıkta olacak bir dolunay olacaktır bu. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, hayatınızın iletişim trafiği aşk ve çocuklar üzerine olmaya başlıyor. Yalnızsanız iletişim anlamında daha çok flörtöz olabilirsiniz,, smsler, mailler..vb havada uçuşabilir.  Yalnız özel hayatınızda mantığınızı çok daha ön plana çıkartabilirsiniz. Uranüs gerginliğinden dolayı risk gerektiren konular, riskli yatırımlar için pek uygun bir zaman dilimi değil. Başkalarının fikirlerine karşı çok açık olmayabilirsiniz, kişisel eğlence alanlarınıza daha düşkün olabilirsiniz. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, partner ilişkileri adına keyifli ve de şanslı bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bazılarınız evlenmek üzere adımlar atmaya başlarken, bazılarınız ise sağlam temelli ilişkileri hayatınıza çekebilirsiniz. Çevrenizde ki kişilerden genel anlamda olumlu destekler ve yardımlar alabileceksiniz. Satürn etkileşimi ile, özellikle para ile ilgili konularda kendinize çeki düzen verebilir, bütçenizi düzenleyebilirsiniz. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ile aşkı hayatınıza daha rahat çekebileceksiniz. Kişisel ve size zevk veren konulara daha çok odaklanacağınız bu hafta, sorunların üstesinden hızlı bir şekilde gelebileceksiniz.


Terazi / Yükselen Terazi;
9-15 Ocak Haftası


Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte kariyer, iş ve mesleki konular ön plana çıkmaya başlıyor. İş ile alakalı elinizde kalan işleri tamamlayabilir, son görüşmelerinizi, son toplantılarınızı yapabilirsiniz. Mesleki anlamda beklediğiniz terfiyi alabilir veya yükseliş yakalayabilirsiniz. Dolunay zamanı Mars etkin olacağından dolayı, biraz aceleci davranabilirsiniz. Fakat minik bir uyarı, evet kariyer anlamında güzel etkiler var ama birileri arkanızdan başarınızı kıskanarak size engel olacak eylemler yapabilir, ama sizi pek etkilemeyeceğe benzemekte. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken, eviniz, yuvanız, ailenizle ilgili zihniniz daha çok dolu olmaya başlayacak, ailenizle daha sık bir araya gelebilir, onlarla önemli konuları daha fazla konuşabilirsiniz. Yine bu süreçte evinizi değiştirmek, ev arayışlarına girmek, evinize elektronik aletler alabilirsiniz. Bilgisayar, dekoder, uydu..vb Yalnız bu hafta Uranüs etkisinden dolayı ortağınız veya partnerinizle ortak fikir paydasında buluşmak zor olabilir, inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz veya ailenize karşı. Evinizde minik bazı aletler bozulabilir, sigortalar atabilir, bazı eşyaların devrelerinde yanmalar oluşabilir. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak, Venüs özellikle iş ve çalışma ortamınızda daha popüler olmanızı sağlarken bir yandan yaptığınız işlerden daha da keyif almanızı, iş ortamınızda keyifli bir sürecin başladığına işaret etmekte. İş arkadaşlarınızla aranızda önemli yardımlaşmalar gündeme gelirken, bazılarınız yeni proje veya görevlere atanabilirler. Bu hafta Satürn etkisi ile de, hayatınızı gözden geçirebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bir ihtimal hayatınıza sağlam olarak başlayacak bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. . Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi ile sağlığınıza bir parça dikkat etmenizde yarar var, evinizde, yuvanızda tamamlanması, yapılması gereken işleri halledebilir, tamirat gerektiren işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.


Akrep / Yükselen Akrep;
9-15 Ocak Haftası


Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, dolunay ile birlikte hukuksal konular, seyahatler, yüksek eğitim gibi konular ön planda olacak. Mars etkisi sayesinde arkadaşınızla birlikte bir seyahat planlayabilir veya bir arkadaşınızı görmek için uzunca bir yol katedebilirsiniz. Bunun yanı sıra hukuksal konularla ilgili durumlar bu hafta içinde iyice netleşmeye başlayabilir. Genel anlamda dolunay güzel etkiler bırakacaktır hayatınıza. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken, yakın çevrenizi sürekli bilgilendirmeniz gereken konular içine sokabilir, bir süreliğine iletişim koordinasyonunu siz sağlayabilirsiniz, bunun yanı sıra eğitime başlayabilir, hayatınıza yeni şeyler katabilir, bol bol kitap okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Yalnız bu hafta Uranüs etkisinden dolayı iş arkadaşlarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz, ani, fevri çıkışlarınızla dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz, sakinliğinizi korumalı ve her düşündüğünüzü pat diye söylememekte yarar var. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak, Venüs size dolu dizgin, romantizmin doruklarını yaşatacak harika bir aşk getirmek üzere kolları sıvamış vaziyette. Bazılarınıza aşk getirirken bazılarınıza da çocuk haberleri getirerek keyfinize keyif katacak. Yaratıcılık, sanatçılık, gerketiren işlerde çalışanlar bu hafta sizlere sürpriz iş teklifleri, projelerinizin kabulü, oyunculuk teklifleri, gelebilir. Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize daha fazla yönelebileceksiniz. Birliktelikleri olanları ise romantik dakikalar geçirebilecekleri güzel bir hafta bekliyor. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi arkadaşlıklarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler görebilir, onlarla aranızda olan olası sorunları rahatlıkla çözebilirsiniz.


Yay / Yükselen Yay;
9-15 Ocak Haftası

Hafta başında yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, başkalarına ait finansal koşullar, ödemeler, borçlar, krediler gibi konular ön planda olacak. Maddi koşullar ile ilgili güzel haberler alabilir, maaşı daha iyi olan bir iş teklifi gelebilir sizlere. Bunun yanı sıra miras,burs, prim gibi konularda yana da güzel etkiler devrede olacağa benziyor. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken para ve kazanımlarla ilgili konularda daha fazla konuşabilir, zihniniz para ile ilgili konularda daha meşgul olabilir. Nasıl daha iyi para kazanabilirimi düşünürken, bazılarınız para ile ilgili imzalar atabilir, sözleşmeler, toplantılar gündeme gelebilir. Bu hafta Uranüs etkisi sayesinde size gelmesi gereken ödemelerde minik gecikmeler oluşabilir, para ile ilgili konularda risk almak için pekte uygun bir hafta değil. Finansal konularda sinirlerinizi bozacak gelişmeler meydana gelebilir. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak 4. evinize giriş yapacak olan Venüs, evinizi daha konforlu, keyifli bir hale getirmeniz için bir şeyler yapabileceğinize işaret ediyor, aile içinde, evinizde keyif ve huzur rüzgarları esmeye başlıyor. Evinize dekoratif anlamda minik dokunuşlar yapabilirsiniz. Satürn etkisi sayesinde evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ev hediyeleri alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güzel destekler görebileceksiniz bu hafta. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi, belki çok fazla paradan bahsettim ama kariyerinizi parlatırken aynı zamanda finansal anlamda da gelirlerinizi rahat bir şekilde arttıracak.


Oğlak / Yükselen Oğlak;
9-15 Ocak Haftası

Üzerinizde fırtına öncesi sessizlik hakimdi ama bu hafta bu sessizliğiniz hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak. Önce bu hafta yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek, partner ilişkileri, sözleşmeler, ortaklıklar, anlaşmalar, ilişkiler ön planda olacak. Yalnız olanlar hayatlarına heyecan katacak bir partner ile karşılaşabilir. Destek aradığınız her noktada yardım eli uzatacak insanlar olacak çevrenizde. Sözleşmeler, anlaşmalar meydana gelebilir bu hafta. Dolunay sizleri olumlu etkileyecek. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken, hayatınıza dair bir takım önemli kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz. İletişim kanallarınız daha da açılıyor ve sürekli araştırma, okuma ve düşünme halinde olacaksınız. Zihniniz her zamankinden daha yüksek bir performans ile çalışmaya başlıyor ve sürekli projeler üretebilirsiniz. Yalnız bu hafta Uranüs etkisi sayesinde düşüncelerinizi, fikirlerinizi söylerken meydan okurcasına davranabilirsiniz, sinirleriniz her zamankinden biraz daha hassas olabilir, haberleşme, iletişim problemleri gündeme gelebilir. Pek tabi olası durumlara karşı radikal çözümler getirebileceksiniz. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak, 3. evinize giriş yapacak olan Venüs sizleri keyifli mini bir seyahate çıkartabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenize karşı daha şefkatli yaklaşabilirsiniz. Satürn desteği sayesinde iş hayatınızda bir takım şeyleri gözden geçirmek, iş ilişkilerinizi gözden geçirmek için güzel fırsatlarınız olacak. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi uzak yerlerden, yabancılardan, akrabalardan güzel haberleri getirirken, uluslar arası firmalarla ilişkiler, önemli projeler gündeme gelebilir.


Kova / Yükselen Kova;
9-15 Ocak Haftası

Haftaya yengeç burcunda ki dolunayın etkileri başlıyorsunuz, sağlık, iş ve çalışma koşulları, iş ilişkileri bu dolunayın ana konusu içinde yer alacak. Çalışma ortamınızda bazı minik değişimler meydana gelirken, çalışma arkadaşlarınızla aranızda bu hafta harika bir sinerji oluşabilecek, ekiple halledebileceğiniz projelerin başına getirilebilir veya görevlendirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bu hafta bazı minik harcamalar yapabilirsiniz, check uptan geçebilir veya dişçiye gidebilirsiniz. Genel anlamda dolunay olumlu etkilerini gösterecek sizlere. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken düşünlerinizi çevrenize ifade etmekten kaçınabilirsiniz. Zihniniz dolu olabilir, rüyalar çok daha fazla ön plana çıkabilir. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir, bu yüzden her söylenene, kulağınıza gelen her duyuma hemen aldanmayıp gerçeği araştırmanızda yarar var. Dalgınlık, unutkanlık, uyku düzeninizde minik aksaklıklar oluşabilir.  Uranüs etkisinden dolayı, özellikle psikosomatik bir takım rahatsızlıklar oluşabilir, sinirleriniz gergin ve hassas olabilir. Özellikle yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerginlikler oluşabilir, trafikte daha dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta Venüs balık burcuna geçiş yapacak ve Satürn ile etkileşim içinde olacak. Para evinize giriş yapacak olan Venüs, kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak koşullarla karşılaşmanızda yardımcı olacak. Hafta sonuna doğru Venüs ile Neptün etkileşimi sayesinde, sizlerin sezgilerini biraz daha arttırırken bir taraftan oldukça romantik saatler geçirmenize de yardımcı olacak. Hala yalnız olan kovalar için son hafta. Bu hafta etkin olacak güneş mars uyumlu etkileşimi para ile ilgili konularda kendinizi net bir şekilde ortaya koymanız konusunda sizi cesaretlendirecektir.


Balık / Yükselen Balık;
9-15 Ocak Haftası

Bu Hafta yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile başlayacak, bu dolunay ile birlikte özel hayatınız parlamaya başlıyor, yalnız olanlar romantik ve de keyifli bir aşka, ilişkiye başlayabilir. Bazılarınız yaratıcılık gerektiren konularda daha başarılı olurken, bazılarınız ise hobilerine daha fazla yönelebilir, bazılarını ise çocuk sahibi olabilmek adına adımlar atabilirsiniz. Dolunay oldukça olumlu etkilerini sunacaktır sizlere. Bu hafta Merkür Oğlak burcuna giriş yapıyor ve Uranüs ile sert bir etkileşimde olacak, öncelikle Merkür oğlak burcunda seyahat ederken sizleri çok daha sosyal yaparken arkadaşlarınızla birlikte daha fazla vakit geçirmeniz konusunda size destek olacaktır. Arkadaşlarınızı bir süre organize eden, onlara akıl hocalığı yapan siz olacaksınız. Yalnız bu dönemde bazı arkadaşlarınızla ilgili önemli kararlar verebilir, bazı arkadaşlarınızla da ortaklaşa projelere imza atabilirsiniz.  Yalnız bu hafta Uranüs etkisi sayesinde, sosyal çevreniz ve para ile ilişkili konularda gerginlikler oluşabilir, arkadaşlarınız arası iletişim problemleri, aksaklıklar meydana gelebilir. Para ile ilgili konularda ani, sert kararlar almaktan kaçınmak yerinde olacaktır. Ve bu hafta sonuna doğru Venüs burcunuza geçiş yapacak. Güzelleşmek için fiziken bir takım değişiklikler yapabilirsiniz, estetik, saç boyama, saç şekli değiştirme..vb gibi. Aşkı hayatınıza daha rahat çekebileceğiniz güzel sürece adım atıyorsunuz. Hayata daha fazla sevgi penceresinden bakacaksınız. Satürn desteği sayesinde ise, daha sosyal, dışa dönük ve sağlam, güzel başlangıçlar yapmanıza neden olacaktır.