12 Şubat 2012 Pazar

13 -19 Şubat Haftası Burç Analizleri

Bu hafta gökyüzü açı tablosuna baktığımızda

Merkür ile Satürn Üçgen açı: Karar vermek, bir şeyleri organize etmek, dikkatlice davranmak, planlar yapmak için uygun zamanlar. Özellikle Pazartesi günü

Merkür ile Neptün Kavuşumu: Mantığın ortadan kalktığı, objektif olunmakta zorlanılabilecek, sezgilerin güçlenebileceği, hesap hataların oluşabileceği, yaratıcılık gerektiren konularda başarı.

Venüs ile Pluto arasında kare açı: İlişkilerde zorlanma, kıskançlık yüzünden sıkıntılar, cinsel problemler güç ve kontrol etme arzusu yüzünden problemler oluşabilir.


Koç/Yükselen Koç;
13-19 şubat haftası

Merkür ile satürn’ün uyumlu etkileşimi sayesinde arkadaşlarınızdan,sosyal çevrenizden güzel destekler alabilecek, sosyal çevrenizi düzenleyebilecek, fikirsel anlamda birbirinize destek olabileceğiniz koşullar oluşabilecektir. Salı günü Merkür balık burcuna geçiş yapacak bu braz zihninizi dinlendirme, ruhunuza y gelecek konuları araştırma, okuma için iyi bir süreç. Düşündüklerinizi net bir şekilde dış dünya ile paylaşmanız bir parça zorlaşabilir, çok fikir üretir ama az paylaşırsınız, 2 marta kadar özellikle imza, sözleşme..vb durumlar için uygun bir süreç değil, dedikodular, arkanızdan dönen dolaplar, oyunlar canınızı bir parça sıkabilir. Neptün ile irtibat kuracak olan Merkür kandırılma riskiniz olduğuna dikkat çekerken her söylenene hemen itimat etmemeye özen göstermenizde yarar var ve bu hafta özellikle rüyalarınız özel anlamlar içerebilir, rüyalarınızın sesine daha çok kulak verebilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Venüs pluto ilie kuracağı sert kontak iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sert mücadelelere işaret etmekte, üstlerinizle, yöneticilerinizle ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir, bir takım engel ve sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Özellikle hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilir, onlarla birlikte keyifli zamanlar geçirebilir, güzel destekler alabilir hatta onların vasıtası ile iş teklfleri, projeler üzerine konuşabilir, bir araya gelebilirsiniz. Yalnız Güneş-Neptün irtibatı hafta sonu elde olmayan koşullar ve kontrol edemeyeceğiniz durumlar oluşabilir özellikle özel hayatınızla ilgili canınız bir parça sıkılabilir, sağlığınız hassas, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir hastalıklara daha açık olabilirsiniz.


Boğa/Yükselen Boğa;
13-19 şubat haftası

Merkür-Satürn etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha rahat bir şekilde organize olabilecek, bir takım kararlar alıp uygulayabilecek, ayağı yere sağlam basan projelerle karşılaşabileceksiniz. Salı günü Merkür balık burcuna giriş yapacak ve arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel yardımlar, destekler görebileceksiniz. Yalnız Neptün etkileşimi ile bazı arkadaşlarınızla ilgili skandal sayılabilecek tatsız bir takım koşullar oluşabilir, bazı arkadaşlarınızın gerçek niyetleri, gerçek yüzlerini görmek zorunda kalabilirsiniz, bakmayı bilirseniz eğer. Geleceğe yönelik hedeflerinize, umutlarınıza bu hafta ulaşmanız çok daha kolay olacaktır.  Yönetici gezegeniniz Venüs pluto ile kuracağı sert kontak özellikle ikili ilişkilerinizde, özel hayatınızda kıskançlık, meydan okuma, tartışma gibi pozisyonlara sokabilir sizi, davranışlarınızda dikkatli olmanızda yarar var. Eğer yalnız iseniz uzun vadede pekte huzur vermeyecek ama tensel anlamda uyumu yakalayabileceğiniz kişilerle ilişki içine girebilirsiniz.


İkizler/Yükselen İkizler;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Bu sayede önümüzde ki 1 aylık süreçte özellikle odaklanacağınız konular iş ve kariyerinize ilişkin konular olacaktır. Özellikle bu hafta Neptün etkisinden dolayı, bu konularla ilgili önemli kararlar vermek, aksiyonlar almak için pekte uygun olmayabilir, gelen bir takım tekliflerin altları boş çıkabilir dikkatli olmakta yarar var. Ama genel anlamda duruşunuz ve fikirleriniz ile dikkat çekici ve ön planda olabileceksiniz. İş ve kariyeriniz ilgilendiren konularda daha idelist br tavır içinde olabileceksiniz. Bu süreçte terfi, iş değiştirme, iş görüşmeleri sık sık meydana gelebilir. Venüs ile Plutonun arası bu hafta biraz gergin olacak, özellikle arkadaşlarınızla para meseleler yüzünden gerginlikler oluşabilir, borç almak-vermek için keyifli bir hafta sayılmaz. Dostluk-arkadaşlık ilişkileriniz bu hafta gergin bir hat üzerinde olabilecek. Bu hafta dikkat çeken bir diğer konu ise, özel hayatınıza ilişkin bir takım düzenlemeler yapabilir, kendinize bu konuda çek düzen verebilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla ilişkiler, eğitim, seyahatler, tanıtım, halkla ilişkiler açısından keyifli, kazançlı bir hafta olabilecek.

Yengeç /Yükselen Yengeç;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Bu hafta bir nevi sizler için seyahat haftası olacak, özellikle deniz yolculuklarınız çok daha yoğun olabilir. Eğer seyahat için uygun bir dönemde değilseniz bu hafta eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkilerle ilgili konularda başarı yakalama şansınız daha yüksek olabilecektir. Bu konularda zihniniz daha yaratıcı olabilecek, daha idealist bir tavır içinde olabileceksiniz. Uzak akrabalarınızla bir araya gelebilir veya onlardan önemli haberler alabilirsiniz. Yurt dışı, yabancılarla iletişim, işler bu hafta ön planda olabilecek ve bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız eğer yolculuklara ..vs çıkarsanız zihin dalgınlığı yüzünden biletinizi, bavulunuzu unutmamaya özen gösterin. Sizden yaşça büyük, önemli mevki, statü sahibi kişilerle bir araya gelebilir,toplantılar yapabilirsiniz. Bu hafta Venüs ile Pluto arası gergin olacak, özellikle iş ilişkisi kurduğunuz kişilerle ve partnerinizle, ortağınızla ilişkileriniz gergin hat üzerinde olabilir, mücadeleci davranabilirsiniz. Bu hafta gözüme çarpan bir diğer husus ise, para, satış, alım-satım konularında şans sizden yana olabilecekken, bu konularda akılcı ve mantıklı hareket edebilecek, organize olabileceksiniz. Özellikle bu hafta bankacılık işlemleri, kredilerle ilgili konularda araştırmalar yapabilir, sözleşme, anlaşma gerektiren durumlar oluşabilir.


Aslan /Yükselen Aslan;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Özellikle başkalarına ait parasal konular, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirler, bankacılık işlemleri, krediler, miras, paylaşımlı mallarla ilgili konular ön planda olabilecek, bu konulara yoğunlaşabilecek, kendinizi bu konularda daha rahat bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.  Başkalarının maddi kaynaklarından bu hafta daha rahat yararlanabilecekken, alım-satım-pazarlama..vb işlerde de yardım ve destek görebilecek, daha idealist bir tavır içinde olabileceksiniz. Yalnız bankacılık işlemlerinde, para ile ilgili konularda hesap hataları yapabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var.  Bu hafta Venüs ile Pluto arasında ki gerginlik, iş yaptığınız veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde mücadele yaratabilecekken sağlığınıza da dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarı işaretleri göndermekte, özellikle dizleriniz ve baş bölgeniz bu hafta hassas olabilir.

Başak /Yükselen Başak;
13-19 şubat haftası


Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Odaklanacağınız, kendinizi ortaya koyabileceğiniz, fikir alış-verişler yapıp, anlaşma ve sözleşmelerin meydana gelebileceği konular, ortaklıklar, evlilik, partner ilişkileri üzerine olacaktır. Özellikle bu hafta Neptün etkisinden dolayı ilişki ve ortaklıklarınızda yanlış anmalara, aldanmalara, kandırılma, hayal kırıklığı gibi etkilere açık olabileceksiniz. Bu ko ularda gerçekçi,mantıklı yaklaşımlar sergilemekte zorlanabilirsiniz.  Bu hafta sözleşme, anlaşma..vb gibi durumlar için pekte uygun değil ama ortak ve partnerinizle aranızda yardımlaşma, destek için uygun bir hafta olacaktır. Venüs -  pluto gerginliğinden dolayı kendinizi cinsel anlamda daha güçlü hissedebilir, fiziksel temasın daha çekici gelebileceği ilişkiler içine çekilebilirsiniz.  Öne çıkacak bir diğer önemli mevzu ise, iş ve para ile ilgili kendinizi toparlayabilecek, daha rahat organize olabilecek, ayağı yere sağlam basan işler peşinde koşabilecek, bütçeniz ile ilgili mantıklı yaklaşımlar sergileyebileceksiniz. Yeni iş teklifi, paranızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz…

Terazi /Yükselen Terazi;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Bu hafta özellikle ilaçların yan etkileri daha fazla tesir edebilir bünyeniz bu yüzden ilaç kullanımına dikkat etmek yerinde olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda büyük yardımlaşmalar, destekler her ne kadar ön planda olacaksa da, yine de yanlış anlamalar, hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmanızda yarar var, söylemediğiniz sözler söylenmiş gibi ya da çarpıtılarak önünüze gelebilir özellikle çalışma ortamınızda. Bunun yanı sıra kendinizi ortaya koyabileceğiniz, odaklanacağınız, fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz konular,çalışma koşullar, günlük işleriniz ve sağlıklı ilgili konular olacaktır. Check-up için araştırmalar yapabilir, diyet, spor..vb konularda araştırmalar yapabilirsiniz, günlük yapılması gereken belki de bir takım angarya işlerle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni iş teklifleri ve projelerle karşılaşma potansiyelinizin yüksek olabileceği bu hafta değerlendirme yaparken dikkatli olmanızda yarar var. Bir diğer husus ise, kağıtların, belgelerin karışma, yanlış yerlere, yanlış kişilere mesaj gitme ihtimali. Bu hafta burcunuzda ilerleyen Satürn tetiklenecek ve bu sayede önce ne istediğinize net bir şekilde karar verip buna uygun bir şekilde harekete geçmek için planlar yapabileceksiniz. Hayatınızda sizi yoran, enerjinizi aşağıya çeken kişi ve konuları temizlemek için  uygun bir hafta olacaktır.


Akrep/Yükselen Akrep;
13-19 şubat haftası


Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Bu sayede, aşk,çocuklar, yaratıcılık gerektiren konular, riskli girişimler..vb konuların hayatınızda çok daha ön plana çıkacağına işaret etmektedir. Kendinizi bu alanlarda daha ifade edebilir, gösterebilir, araştırmalar yapabilir, konuşabilir, yazabilir, fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Özellikle bu hafta Neptün etkisinden dolayı yaratıcılık gerektiren işlerde, televizyon ,radyo, oyunculukla ilgilenenler, sanatsal işlerle ilgilenenler için gökyüzü oldukça güzel bir tablo çizmekte. Yeni teklifler, projeler gündeme gelebilir. Aşkla ilgili daha idealist tavırlar içinde olabilir, çok romantik, duyguların tetiklenebileceği flörtler, karşılaşmalar, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat gerçekçi olmakta zorlanabilir, mantıkdışı hareket edebilme riski de vermekte aslında. Venüs ile pluto arasındaki gerginlikten dolayı, iş ve çalışma ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilerle, iş yaptığınız kişilerle aranızda gerginlikler, engeller, mücadele etmenizi gerektirecek koşullar oluşabilir, stres seviyeniz bir miktar artabilir. Bunun yanı sıra bu hafta sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var, özellikle boğazınız, mideniz ve gözleriniz hassas olabilir. Bu hafta geleceğe yönelik hedeflerinizi belirleme, kararlar alma ve uygulama için oldukça uygun bir hafta. Önemli ne istediğinize karar vermek.


Yay/Yükselen Yay;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular, gayrimenkul işlemler, arsa, toprak alım-satım konuları ön planda olacak önümüzde ki 1 aylık süreçte. Bu konulara odaklanabilir, kendinizi bu alanlarda daha iyi ifade edebilir, bu alanlarda yenilikler, değişimler yapabilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün etkisi ile, özellikle evinizin su tesisatını gözden geçirtebilir, su ile ilgili kısımlarda mink sorunlar gündeme gelebilir. Eğer alım-satım-kiralama..vb gibi işler olacaksa bu hafta dikkatli olmanızda, tüm detayları iyi incelemenizde yarar var, gözden bir şeyler kaçırabilir hatta görmezden gelmeye daha eğilimli olabilirsiniz. Ama evinizde sizin ruhunuza iyi gelecek bir takım değişiklikler yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Bu haftadan sonra alım-satım-kiralama için çok daha uygun olacaktır gökyüzü. Bunun yanı sıra hedef belirleme, ne istediğinize karar verme, kendinize dönme, kendinizi dinlemek içinde çok güzel bir hafta olacaktır. Bu hafta Venüs ile pluto arasındaki gerginlik yüzünden aşk hayatınızda bir takım karışıklıklar, gerginlikler, mücadele gerektiren durumlar oluşabilir aynı etkiler finansal durumunuz içinde geçerlidir. Cinsel anlamda size çekici gelen kişilere doğru yönelebilirsiniz. Bu hafta dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirip, onlarla ilgili kararlar alabilir, sosyal yaşamınıza çeki düzen verebilirsiniz.


Oğlak/Yükselen Oğlak;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Önümüzde ki 1 aylık süreçte eğitim, seyahatler, yayıncılık, yakın çevre ile ilişkiler, iletişim, kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olacak. Bu konulara odaklanabilir, bu alanlarda kendinizi daha iyi ifade edebilir, araştırmalar yapabilir, seminerler verebilirsiniz. Yalnız bu hafta Neptün etkisinden dolayı, özellikle deniz yolculukları yapabilirsiniz veya seyahatler planları yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yakın çevrenizde size her söylenen şeye fazlaca inanma eğiliminde olabileceğinizden, kandırılmaya açık olabilecek, hayal kırıklığı yaşayabilirsinizde. Bilgi transferlerinde, iletişimde hatalar, hesap hatalarına karşı bu hafta dikkatli olmakta yarar var. Eğer bir şeyler yazan, karalayan bir tipseniz bu hafta özellikle oldukça yaratıcı olabileceksiniz. Venüs ve Pluto kavga halinde olacaklar bu hafta, aile içi ilişkilerde gerginlikler, stres yaratan koşullar oluşabilir. Bu hafta kazançlarınız, bütçeniz, para meselelerine daha mantıklı yaklaşabilir, para kazanmanın yollarını araştırabilir, bütçenizi düzenleyebilir, para ile ilgili önemli toplantılar, görüşmeler yapabilirsiniz. ,


Kova/Yükselen Kova;
13-19 şubat haftası

Bu hafta önce Merkür sonra güneş balık burcuna giriş yapacak ve Neptün ile kontak kuracak. Napolyon misali, para para, para diyeceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz. Önümüzde ki 1 aylık süreçte paranızı arttırabilir, iş anlamında değişimler yapabilir, terfi edebilirsiniz. Özellikle bu hafta Neptün etkisinden dolayı yalnız para ile ilgili konularda mantıklı yaklaşmakta zorlanabilir, paranızı yanlış değerlendirebilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Hesap hataları yapabilir, ödemelerde yanlışlıklar meydana gelebilir. Bu hafta Venüs ve Pluto arasında ki gerginlik yüzünden özel hayatınızda özellikle elde olmayan bir takım koşullar ve olaylar canınızı bir parça sıkabilir ya da bu haftada yalnızlık, yalnız olmak size daha ağır gelebilir, kendinizi depresif hissedebilirsiniz, arkanızdan dönen dolaplar, oyunları, dedikoduları fark edebilir ve bunlarla yüzleşmeniz gerebilir.  Bu hafta güneş-satürn, Merkür-satürn etkileşimi ile seyahat planları yapabilir, uluslar arası bir takım görüşmeler, konuşmalar, bilgi alışverişler gündeme gelebilir, mevki, statü sahibi kişilerden destekler, tavsiyeler alabilirsiniz.



Balık/Yükselen Balık;
13-19 şubat haftası


Bu hafta sizin haftanız arkadaşlar, önce Merkür sonra da güneş burcunuza giriş yapacaklar ve yine burcunuzda ilerleyen Neptün ile kontak kuracaklar. İçe çekilme, kendinizi ifade edememe, ortaya koyamama dönemi sona eriyor. Yaptıklarınız, söyledikleriniz diğer insanlar tarafından dinlenecek. Hayatınızda yeni başlangıçlara, yeni yapılanmalara yer açmanızda yarar var. Müthiş bir hareket etme arzusu ve yaşam enerjisine sahip olabileceksiniz.  Özellikle bu hafta Neptün etkisi sayesinde kendinizi daha yaratıcı ve sezgilerinizin çok daha güçlü olduğuna şahit olabilirsiniz. Yalnız bu hafta hayatınızla ilgili çok önemli ve büyük kararlar vermek için pekte uygun değil, yanlış değerlendirebilir, yeterince etraflıca düşünemeyebilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Venüs ve Plutonun gerginliği yüzünden para meseleleri yüzünden canınızı sıkabilecek, stres yaratacak durumlar oluşabilir. Aldığınız bir şeyden memnun olmayabilir, hemen bozulabilir, arkadaşlarınızla aranızda para ile ilgili konularda bir takım konularda gerginlikler oluşabilir, arkadaşlarınızla ortak paydada buluşmakta zorlanabilir, kıskançlıklar oluşabilir.