23 Nisan 2012 Pazartesi

23 - 29 Nisan Haftası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzünde Güneş ve Mars oldukça güzel etkileşimde olacaklar bunun anlamı sizler için özellikle iş ve maddi konularda bu hafta hedeflerinize çok daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabileceğinize, dikkatli ve sabırlı bir şekilde atacağınız adımların size kazanç olarak geri döneceğine işaret etmekte. Yeni bir iş veya proje için girişimlerde bulunmak için çok güzel bir hafta, birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Projelerinizi kazançlara dönüştürebileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Güneş ile pluton arasında ki uyumlu görümüm ise üstlerinizden, patronlarınızdan güzel destekler alabileceğinize işaret etmekte. Kısacası bu hafta iş, çalışma koşulları, kariyeriniz, sosyal statünüz, parasal konularla ilgili muhteşem bir hafta olacak! 

Boğa / Yükselen Boğa
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzünde çok güzel bir etkileşim meydana gelecek, büyük toprak üçgeni dediğimiz bu etkileşimden en çok yararlanacak olanlar aslında sizlersiniz. Bu sizler için öncelikle para demek! Maddi anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz girişimler için çok güzel bir hafta olacak! Bu hafta uluslar arası ilişkiler, yayıncılık, araştırma gerektiren konular, yeni yapabileceğiniz başlangıçlar, girişimler, ticaret, alım-satım, aşk, yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konuların hepsi ile ilgili çok güzel gelişmelerin yaşanabileceği keyifli bir hafta olacak sizler için. Yalnız Merkür ve Pluto arasında ki gerginlik yüzünden, bazı dedikodulara, asılsız bir takım söylemlere canınız sıkılabilir ya da sesinizi yeteri kadar duyuramamaktan dolayı canınız sıkılabilir. Bu çok büyütülecek bir durum değil, en kötü ihtimalle arkanızdan konuşan kişilerle belki de yüzleşmeniz gerekebilir. Fakat bu hafta tamda sizler için başarı haftası olacak bir nevi, bu haftanın tadını çıkartın… 

İkizler / Yükselen İkizler
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta keyifli ve güzel bir hafta! Gökyüzünde büyük toprak üçgeni dediğimiz bir etkileşim meydana gelecek! Bu etkileşim ev, yuva, aile, yerleşim, kredi, para, borçlar, taşınma, toprak, arsa, alım, satım gibi konular üzerinde etkin olacak. Bu hafta sizler için yaşamınızda size engel olan konulardan kurtulma, yeni kararlar alıp güvenli bir şekilde adımlar atacağınız bir hafta olacak. Çok uygun fiyatlı krediler çekebilir, burslar alabilir, maddi anlamda ihtiyacınız olan maddi desteği bu hafta rahatça bulabilirsiniz. Bazılarınız bu hafta ev değiştirmek için araştırmalar yapabilir, bankacıları ile ev kredisi ile ilgili görüşebilir veya bu arsa, toprak gibi konularda olabilir. Yaşamınızda bir süredir ertelediğiniz girişimleri, başlangıçları yapmak içinde oldukça uygun bir hafta olacak. Sadece bu hafta Merkür ile Pluton arasında ki etkileşim yüzünden özellikle arkadaşlarınızla aranızda iletişimde bazı minik sıkıntılar, inatlaşmalar oluşabilir ama bu bile tadınızı pek kaçıramayacak. 

Yengeç / Yükselen Yengeç
22 -29 Nisan Haftası

Yılın belki de en keyifli haftalarından birine başlıyoruz, gökyüzünde büyük toprak üçgeni dediğimiz bir görünüm meydana gelecek! Bu etkileşim sayesinde bu hafta arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan çok güzel destekler görebilirsiniz. Bunun yanı sıra iş hayatından kazandığınız gelirleriniz artabilir, iş ile ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz, ortaklaşa işler, ortaklaşa yapabileceğiniz projeler oluşabilir. Aklınıza gelen bir fikri hayata geçirebilir, daha da büyütebilir, geliştirebilir, dostlarınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde dallandırıp, budaklandırabilirsiniz. Bu hafta hem maddi anlamda keyifli, hem dostlardan destek, hem keyifli seyahatler hem fikirlerin hayata geçmesi bakımından hem önemli hem de keyifli bir hafta olacağa benziyor. Yalnız Merkür ve Pluto etkileşiminden dolayı iş ile ilgili konularda baskıcı olmamaya özen göstermek ve inatçılık sergilememek akıllıca olacaktır. 


Aslan / Yükselen Aslan
22 -29 Nisan Haftası


Bu hafta Güneş-Mars – Pluto arasında büyük toprak üçgeni dediğimiz çok özel bir görünüm meydana gelecek, bu yapılan mücadelelerin artık sonuçlarını almak, meyvasını yemek anlamına gelmektedir. Özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda bu hafta oldukça şanslı ve büyüme odaklı olabileceksiniz. Elinizde ki parayı arttırabileceğiniz koşullar meydana gelebilirken, birlikte çalıştığınız kişilerden, arkadaşlardan çok güzel destekler alabilirsiniz. Bu hafta iş anlamında çok güzel işler başarabileceğiniz gibi, elinize yeni işler, yeni iş teklifleri, projelerde gelebilir. Yalnız bu hafta Merkür ile Pluton arasında ki gerginlik yüzünden trafikte biraz daha dikkatli olmanızda yarar var, stresli koşullar yüzünden canınız biraz sıkılabilir, ceza kesilebilir, minik bir olumsuz durumu oluşabilir. Ama her şey bir kenara hem maddi hem de iş anlamında süper güzel gelişmelerin olabileceği bir hafta olacak. 

Başak / Yükselen Başak
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta sizin haftanız arkadaşlar, Mars-Güneş-Pluton arasında büyük toprak üçgeni dediğimiz özel bir görünüm oluşacak ve Mars burcunuzda hareket ettiğinden dolayı bu etkileşimden en çok yararlanacak olanlardansınız. Özellikle son 2 aydır aksayan tüm işleriniz süper bir şekilde hız kazanmaya başlayacak, engeller, sıkıntılar, problemlerin birden yaşamınızda azaldığına şahit olabileceksiniz. Bu hafta yaşamınızda bir el sanki sizi birden itecek ve yaşamınızda her şey sağlıklı ve düzenli bir şekilde hızlanmaya başlayacak. İsteklerinize çok daha hızlı bir şekilde ulaşabilecek! Bu hafta neredeyse sizi hiçbir şey durduramayacak! Bu hafta Merkür ile Pluton arasında ki gerginlik yüzünden maddi anlamda inatçılık sergileyebilir, maddi anlamda istekleriniz olsun diye diretebilirsin, buna dikkat etmek etmenizde yarar olacaktır.  


Terazi / Yükselen Terazi
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta yılın en keyifli haftalarından biri olacak, mars-pluton-güneş arasında özel bir görünüm meydana gelecek, bu sayede  maddi anlamda özellikle güzel fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatlar, burs, kredi, miras, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili olacaktır. Aslında birazda havadan gelen, çok fazla güç sarf etmeden kazanılan gelirle ilgili olacaktır. Bazılarınız kredi ile ev alma girişiminde bulunabilir mesela. Beklenmedik, sürpriz bir ödeme de alabilirsiniz. Bu hafta Merkür ve Pluto arasında ki etkileşim ile de ailenizle aranızda ilişkilerde inatçı, baskıcı, ani çıkışlara karşı dikkatli olmanızda yarar var, aynı etkiler özel yaşamınızda da geçerli.


Akrep / Yükselen Akrep
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzünde yöneticiniz Mars, Pluton ve Güneş arasında büyük toprak üçgeni dediğimiz özel bir görünüm meydana gelecek, bu öncelikle iş anlamında süper desteleyici etkiler olabileceği gibi, yaşamınızda yeni başlangıçlar, ataklar yapmanız içinde destekleyici olacaktır. Bu görünüm sayesinde büyük önemli anlaşmalar, imza gerektiren konular, el sıkışmaları yapabilirsiniz. Dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan güzel destekler görebilir, hedeflerinize ilerlemeniz için dize destek olabilirler. Yani ortaklık teklifleri gündeme gelebilir. Bazılarınız ise evlilik yolunda önemli adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Hayatınıza yeni iletişim araçları katabilir, web sitesi, internetle ilgili önemli projeler içinde yer alabilirsiniz. Size gelir getirecek anlaşmalar, ortaklıklar vuku bulabilir bu hafta.  Yalnız Merkür ile Pluto arasında ki gerginlik yüzünden, özellikle sağlığınızla ilgili konuları kafanıza fazlaca takabilir veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerde iletişimde minik sıkıntılar oluşabilir. 


Yay / Yükselen Yay
22 -29 Nisan Haftası

Hem iyi hem de kötücül etkiler bir arada olacak bu hafta. Gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz Güneş-Mars-Pluton arasında harika bir gezegensel dizilim gerçekleşecek, bu sayede iş, mesleki konular ve kariyerinizle ilgili harika gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Terfiler, maaş artışları, iş değiştirme, yeni iş teklifleri, projeler gündemde olabilecektir. Önümüzde ki 10 günlük süreçte ayağınıza gelen hem mesleki anlamda hem de maddi anlamda fırsatları  iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bunun yanı sıra Pluton ve Merkür arasında ki gerginlik yüzünden özellikle maddi anlamda büyük risklere girişmek, yatırımlar yapmak, kumar oynamak, borsada girişimler yapmak için pekte uygun bir hafta değil açıkçası. Özel hayatınızda da iletişimsel bir takım sıkıntılar gündeme gelebilir, baskıcı ve inatçı tavırlar yüzünden nahoş durumlar oluşabilir. 


Oğlak / Yükselen Oğlak
22 -29 Nisan Haftası

Değişime ve fırsatlara hazır mısınız bakalım? Bu hata gökyüzünde oluşacak olan büyük üçgen sayesinde önümüzde ki 10 gün bu yılın neredeyse en şanslı günleri olacak sizler için. Güneş-Mars-Pluto etkileşimi ile, eğitim, yayıncılık, yurt dışı ile ilgili işlerde, konularda fırsat ve şanslar elde edebilir, harika destekler görebilirsiniz. Eğer yalnız iseniz önümüzde ki 10 gün aşka bir şans daha vermeniz gerekebilir ki bu kişi eski bir flörtünüz olabilir. Ya da önemli bir sınava başarı ile verebilirsiniz. Bir diğer olası etkisi de, finansal anlamda kaynaklarınızı daha doğru kullanabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Yalnız bu hafta Merkür ile Pluton arasında ki gerginlik yüzünden aile içinde ilişkilerde baskıcı ve dominant davranmak isteyebilir, kaba ve sert eleştiriler yapmanızda dolayı tepkileri üzerinize çekebilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. 


Kova / Yükselen Kova
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta gökyüzünde büyük üçgen dediğimiz önemli bir gökyüzü dizilimi gerçekleşecek, Mars-Güneş-Pluto arasında. Bu sayede bu hafta gayrimenkul alım-satım konuları ile ilgili güzel fırsat ve şanslar elde edebilir, ailenizden harika destekler görebilirsiniz. Kredi başvurunuza olumlu cevap gelebilir, size ödenen primlerde artışlar oluşabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer bu hafta gelirlerinizi arttırabilir veya yeni işler, projeler alabilirsiniz. Geleceğe yönelik önümüzde ki 6 aylık sürecin hedeflerini belirleme ve harekete geçme zamanı bu hafta sizler için. Yalnız bu hafta Merkür ile Pluton arasında ki gerginlik yüzünden özellikle yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilişkilerde iletişimsel bazı sıkıntılar meydana gelebilir, umduğunuz veya beklediğiniz haberlerde gecikmeler oluşabilir ama araştırma ve derine inilmesi gereken konularda şans sizden yana olacaktır.  



Balık / Yükselen Balık
22 -29 Nisan Haftası

Bu hafta Güneş-Mars- Pluto arasında büyük üçgen dediğimiz özel bir görünüm gerçekleşecek. Önemli imzalar, anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu imzalar bazılarınız için evlilik yolunda atılan adım olmakla beraber, bazılarınız için ortaklık oluşturacak cinsten sözleşme imzaları olabilir. Bu hafta size gelir getirecek anlaşmalar için destekleyici etkiler altında olacaksınız.  Bunun yanı sıra bu hafta yakın yerlere seyahatler planlayabilirsiniz.Bazılarınız bir kurs, eğitim veya seminere katılabilir veya bir sertifika programına dahil olabilirler. Yalnız Merkür ile Pluto arasında ki gerginlik maddi anlamda özellikle telaşlı, sabırsız, fazla iddacıi hesapçı davranabilir, para ile ilgili konularda beklediğiniz haberlerde minik gecikmeler meydana gelebilir.