4 Nisan 2012 Çarşamba

BİR KELİME BÜYÜK BİR AŞKI BAŞLATABİLİR!





Venüs 3 Nisan günü 18:18’de ikizler burcuna giriş yaptı ve 7 Ağustosa kadar bu burçta seyrine devam edecek. Bu kadar uzun süre kalacak olmasının nedeni ise Mayıs ayında geri hareket edecek olması ve bu geri hareketin Haziranın son haftasına kadar sürecek olmasından dolayı. Geri hareket edeceği zamanki etkilerine, zamanı geldiğinde bahsederiz ama şimdi biraz güzel şeylerden bahsetme zamanı…

  • Venüs ikizler burcunda iken, ilişkiler hakkında konuşmak, fikir alış-verişlerinde bulunmak için ideal zamanlardır
  • Aşklar, ilişkilerle ilgili dedikodular yapmaya daha eğilimli olabiliriz
  • Eğer yalnızsak bu dönem zihinsel uyuma çok daha önem veririz, karşımıza çıkacak olan kişilerin zekalarından daha çok etkilenebiliriz
  • Venüs ikizler burcunda iken entelektüel zevkler ön plana çıkar
  • Akıllı olanı güzel kabul ederiz
  • Yalnız bu dönem aşk ilişkilerinde sorumluluklar almaktan kaçabiliriz, daha flörtöz yaklaşımlar sergileyebiliriz
  • Daha meraklı oluruz, yeni insanlarla tanışmak için can atabiliriz
  • Bu dönem bağlayıcı sözler vermek zor olabilir, daha relax hissetmek isteriz
  • İlişkilerde özgürlük temaları daha çok vurgulanabilir, birliktelikleri olanlar daha entelektüel aktivitelere yönelebilirler, daha çok tiyatroya, sergilere gidebilirler
  • Bu süreçte ilişkilerde kararsızlıklar, iki kişi arasında gidip gelmeler meydana gelebilir, kafamız birazcık karışabilir. Evet bir gönüle 2 kişi sığmaz ama Venüs ikizlerdeyken sığdırmaya çalışabilirsinizde
  • İletişim sektörü için ideal bir süreçtir, bir çok yeni projeler gündeme gelebilir aşk ve ilişki temalı, köşe yazarları ilişkiler üzerine yazılar yazabilirler daha çok
  • Bu dönem medyada sıkça evlilik-boşanma haberlerine rastlanabilir, bir çok ünlünün aşk dedikoduları gündeme sıkça oturabilir ama çoğunun asılsız olabileceğini unutmamak gerekir…
  • Bu süreçte internet arkadaşlıklarının sayısı da artmaya başlayabilecek, uzun süredir yazıştığınız kişilerle artık reel olarak bir araya gelebilirsiniz. Yalnız internette yolu ile tanışacağınız kişilere siz yine de dikkat edin, malum işin içinde ikizler var, her söylenen doğru olmayabilir.


Koç / Yükselen Koç;

 Bu birbirinden keyifli seyahatleri beraberinde getirebilecektir size!  Yakın çevrenizle daha sıcak ilişkiler kurmanıza yardımcı olabilecek, fikir alış-verişleri oldukça ön plana çıkacak. Yakın çevrenizde ne olup bittiğini daha çok merak eder bir hale gelebileceksiniz. Kardeşlerinizin yaşamına ilişkin güzel gelişmelerde meydana gelebilir. Keza size keyif verecek yeni bir eğitime başlayabilir, seminerlere katılabilir hatta kitap çıkarmaya karar verip yayın evleri ile de görüşebilirsiniz. Kardeşlerinizin, yakın çevrenizin özel yaşamı ile daha yakından ilgilenebilecek onlara sık sık akıl vermeniz gerekebilecek. Kuzenlerin, yakın akrabaların evlilikleri söz konusu olacaktır bu dönem.


Boğa / Yükselen Boğa;

Bu sizler için para demek aslında, daha çok kazanabileceğiniz, kazançlarınızın artacağı güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz. Fikirlerden para kazanabilirsiniz, özelikle kendi yaratıcı fikirlerinizi paya dönüştürme fırsatları elde edebilirsiniz. Bu süreçte bol bol hediyeler de alabilirsiniz, keyfinize, moda ve kıyafet için sık sık alış*verişe çıkabilirsiniz. Kısacası sizin için finansal anlamda güzel bir dönem başlamış olacak bu hafta itibari ile.  Paranızı daha konfor ve lüks şeylere harcama potansiyelinizde artmakta! Ama her halukarda kazançlarınız çok güzel bir şekilde artmaya başlıyor, bu dönem kazançlarınızı iyi değerlendirmenizi öneririm.


İkizler / Yükselen İkizler;

Bu süreçte öncelikle fiziksel olarak daha güzel görünmek için minik çaplıdan uzun çaplıya türlü oluşumlar içine girebilirsiniz. Bu estetik olur, ameliyat olur, saç boyama olur, stil değiştirmek olur, buna siz karar vereceksiniz! Yapacağınız her adım sizi daha da güzelleştirecektir emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra evet tahmin ettiğiniz gibi aşkı kendinize daha hızlı bir şekilde çekebileceksiniz, yeni ilişkilere yelken açabilir, daha flörtöz olabilirsiniz, bu sürecin tadını çıkartın, kendinizi bol bol şımartın. Yaşamdan çok daha fazla zevk alabileceğiniz koşullar oluşacaktır sürekli. İlişkilerde zihinsel uyuma daha çok önem verebileceksiniz, bunun yanı sıra para kazanmak sizler için daha kolay olacak, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Aşk ve yaratıcılık gerektiren konularda süper bir süreçte olacaksınız…


Yengeç / Yükselen Yengeç;

Venüs yaşamınızın pekte görünür olmayan bir noktasına giriş yapıyor, 12. evinize. Bu ilişkisi olanlar için aslında bir nevi kırmızı alarm zamanı! Kıskançlıklar, en büyütülmeyecek olayların büyütülmesi, bir ilişki içindeyken bile kendini yalnız hissetme, gizli saklı ilişkiler içine çekilme, yeni başlayan ilişkilerde hep bir gizem, bulmaca gibi olması, etrafın onaylamaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönem daha kendi içinize kapanabilir, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. İlişkiler arenasında sorun çözmeye çalışmak yerine akışa bırakmakta yarar var. 


Aslan / Yükselen Aslan;

Bu geçiş yaşamınızda arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizi canlandırmaya yarayacak! Arkadaşlarınızdan dostlarınızdan daha çok yarar ve destek görebileceksiniz. Yeni çevreler ve ortamlar içine girebilirsiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu süreçte arkadaşlarınız sizler için çöp çatanlık yapabilirler. Bu dönem bir çok davet, organizasyona dahil olabilir, yaşamın eğlenceli taraflarından daha çok yararlanabilirsiniz. Kısacası daha çok sosyal olacağınız bir süreç başlıyor ve iş yaşamından gelen gelirleriniz artmaya başlıyor.  İnternette yazıştığınız kimselerle daha sık görüşmeye başlayabilirsiniz.


Başak / Yükselen Başak;

 Bu iş ve kariyerinize ilişkin konularda harika etkiler yaratacaktır hem parlak fikirlerinizle göz doldurabileceksiniz hem yöneticilerinizle aranız çok daha iyi olacak ve destekler alabileceksiniz. Bunun yanı sıra şartları daha iyi olan yeni iş teklifleri de gelebilir sizlere! Terfiler alabilir, iş yaşamının gözdesi olabilirsiniz. Kısacası kariyer ve iş anlamında gayet güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz. İşinizle ilgili sık sık seyahatlere çıkmanız söz konusu olabileceği gibi, özellikle yurt dışı bağlantılı işlerde gündeme gelebilecektir. Maddi anlamda da artık kazançlarınız artmaya başlıyor.


Terazi / Yükselen Terazi;

Bu yaşamınıza şehir içi veya şehir dışı bir çok yolculuğu beraberinde getirecektir hatta yurt dışı seyahatlerini!. Farklı kültürler, farklı kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Önemli mevki, statü sahibi kişilerden güzel destekler alabileceksiniz bu süreç içinde. Keza eğitim, yayıncılık, hukuksal alanlarda destekler sizlerle olacak. Kitap yazmaya karar verebilir, yayınevi ile görüşebilirsiniz mesela! Size keyif verecek bir eğitime, seminere, kursa da başlayabilirsiniz. Bu dönem akrabalarınızdan da keza güzel destekler alabilirsiniz. Onların evlilikleri gündeme gelebilir. Uzak akrabaların daha çok.


Akrep / Yükselen Akrep;

Bu süreçte maddi olarak daha güçlenmeye başlayacak ve daha rahat para kazanmaya başlayabileceksiniz. Bu süreçte eşinizin veya ortağınızın maddi olanaklarından daha rahat yararlanabileceksiniz, bunun yanı sıra ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz gelirlerinizde keza artmaya başlayabilecek. Bu dönemde şirket kurabilir, kredi çekebilir, banka ile önemli işlerinizi halledebilir, primler, burslar..vb konularda destekler ve yardımlar alabilirsiniz. Mirasla ilgili konularda da destekleyici etkiler söz konusu olacaktır.  Yalnız özel hayatınızda, ilişkilerinizde krizler söz konusu dikkatli olmanızda yarar var. İlişkileri olanların ilişkilerin seyri hızla değişebilir. İlişkileri önemli bir kriz atlatabilir. Keza bu dönem cinsel temelli rahatsızlıklara daha yatkın olabilirsiniz, korunmaya özen gösterin.


Yay / Yükselen Yay;

Bu etki sizin ilişkiler arenasında etki edecek, özellikle bekarlar, yalnızlar yeni özel ilişkilere hazır olun! Hatta tüm süreç içinde bazılarınız evlenme teklifi alabilir, evlenebilirde! Yeni kazanç getirecek ortaklık teklifleri gelebilirde! İlişkilerinizde olası sorunların üstesinden bu etki ile rahatça gelebileceksiniz. Alacağınız ger türlü sosyal aktivite davetlerini katılmaya çalışın, aşk orada bir yerde olabilir. Ciddi ilişkiler içine çekilebilirsiniz ama sizin kafanız karışabilir. Bu dönem tanışacağınız kişiler bilgi konusunda donanımlı ve genç görünümlü çıtır kişiler olabilir. Özellikle iş ortaklıları, yeni iş projeleri gelebilecektir sık sık.


Oğlak / Yükselen Oğlak;


Bu öncelikle sağlıkla ilgili olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceğinize işaret ediyor, bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Bu süreç içinde yeni iş teklifleri, projeler gündeme gelebilir sık sık. İş görüşmelerine gidebilirsiniz. Günlük size normalde angarya gibi görülen işlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz hatta bunlardan keyif bile alabilirsiniz. Keza spora ve diyete başlamak içinde ideal zamanlar sizler için. Kişisel bakımınıza, kişisel gelişiminize daha özen gösterebilirsiniz. İş aşkları gündeme gelebilir bu dönemde, iş yaptığınız kişilerden, müşterilerinizden hoşlanabilirsiniz. Hatta doktorunuzdan bile!


Kova / Yükselen Kova;

Sizlerin aşk sezonu açılmış olacak, Flörtler, buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar, yaşamınıza heyecan ve renk katacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Keza cinsel anlamda da oldukça güçlü br süreçte olacaksınız. Yalnızlar her türlü sosyal aktivite davetini kabul edin. Ve çocuk bekleyenler, çocuk sahibi olmak isteyenler sizlere de müjdeli haberlerim var, bu süreçte çocuk haberleri alabilirsiniz, hamileliği kutlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizlerle olacak, özellikle medya, tv, sinema, oyunculuk işleri ile ilgilenenler güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz.  Özellikle bu dönemde başlayacak aşklar yabancı veya yabancı uyruklu kişiler olabilir veya sizden uzakta sürekli seyahat eden tipler olabilir bunlar.


Balık / Yükselen Balık;

Bu süreç içinde evinizi güzelleştirebilir, yeni eşyalar alabilir, evinizde misafirler sık sık ağırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınmak, yer değiştirmek, kiralama yapmak için de ideal zamanlar olacaktır. Tamda kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizde, ailenizde olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Aile içinde barış ve huzur havası esmeye başlayacak. Evinize yeni mobilyalar, perdeler, koltuklar alabilirsiniz. Arsa, toprak, tapu işleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ev almak için kredi çekebilir, bankacınızla görüşebilirsiniz.