21 Mayıs 2012 Pazartesi

22 - 28 Mayıs Haftası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter birlikte hareket edecekler akabinde Merkür ikizler burcunda geçiş yapacak. Bu hafta para ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz, iş imzaları, sözleşmeler gündeme gelebilir. Bu hafta atacağınız imzalar veya çıkacağınız seyahatlerin temeli para, kazanç odaklı olacaktır. Merkür Jüpiter etkileşimi beklediğiniz haberlerin olumlu bir şekilde gelmesi için destek olacaktır. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yakın çevrenizle daha etkin bir şekilde yakından ilgilenmeye başlayacaksınız, türlü seyahatler organize edebilirsiniz. Bu dönem okumak, araştırmak, bilgi toplamak, arşivlemek için çok ideal bir süreçtir. Yeni eğitime, kursa başlamak içinde. Yalnız bu hafta güneş ile Neptün arasında ki gerginlik yüzünden iş ve kariyerle ilgili konularda isteklerinizi elde etmeniz zor olabilir, gerçekçi yaklaşımlar sergilemekte zorlanabilir, hayal kırıklığı, aldanma gibi durumlar söz konusu olabilir.


Boğa / Yükselen Boğa
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede.Bu hafta sizin haftanız diyebiliriz, Merkür ile Jüpiter burcunuzda birlikte hareket edecekler, bu da bu hafta birbirinden keyifli güzel haberlerin geleceğine işaret eder. Bu sağlığınızla ilgili olabilir, paranızla ilgili olabilir, ya da özel yaşamınızla ilgili olabilir. Bunun yanı sıra bu hafta yeni imzalar atabilir, önemli toplantılar yapabilirsiniz. . Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar aklınızı para ile ilgili konulara daha çok yoracak, konuşmalarınızın temelini para almaya başlayacak. Zekanızla para kazanmanın yollarını düşüneceksiniz. Maddi koşulları bağlayan anlaşmalar, sözleşmeler de aynı şekilde gündeme gelebilir. Eğer bir çalışansanız zam isteyebilirsiniz mesela. Yalnız bu hafta güneş ile Neptün arasında ki gerginlik yüzünden, arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle uyum sorunu yaşayabilirsiniz, yanlış anlamalar, aldanmalar, hayal kırıklığı gibi durumlar söz konusu olabilir.


İkizler / Yükselen İkizler
22-28 Mayıs Haftası


Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu özellikle olası sağlıkla ilgili sorunlarınız var ise çözüme kavuşabileceğinize işaret etmekte, bunun yanı sıra bu hafta rüyalarınız özellikle sizleri çok fazla etkileyebilir, sezgileriniz oldukça güçlenebilir. Aile içinde olası sorunlar içinde çözüm haftası ve barış zamanı. Problemlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür burcunuza  giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. İletişim problemleri sona eriyor, rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz, dedikodulardan yırtıyorsunuz artık. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi faaliyete sokma zamanı artık sizler için. Yalnız bu süreçte daha fazla konuşmanız gerekebilir, çeneniz biraz daha fazla düşebilir, iletişim ve yazı gerektiren konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Bu hafta güneş ile Neptün arasında ki gerginlik yüzünden üstleriniz, yöneticilerinizle aranızda yanlış anlamalar, anlaşmalar oluşabilir, iş hayatında hata yapmaya, hatalı adımlar atmaya daha müsaitsiniz dikkatli olmanızda yarar var. İş değişikliği için uygun bir hafta değil.


Yengeç / Yükselen Yengeç
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu arkadaşlarınızda, dostlarınızda güzel faydalar görebileceğinize, onlardan güzel destekler ve haberler alabileceğinize işaret etmekte. Dostlarınızla beraber seyahatler organize edebilirsiniz, davetlere katılabilirsiniz. Bu hafta dostlukların, arkadaşlıkların değeri bir kez daha anlaşılacak. İş hayatından kazandığınız gelirlerde artışlar meydana gelebilir, parayı bağlayan iş görüşmeleri, projeler gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yaşamınızda iletişim problemleri gündeme gelebilir, fikirlerinizi bas bas her yerde söyleyemeyin, kendinize saklayın çalınabilir, arkanızdan dönen bir takım dedikodular canınızı sıkabilir. Sözleşme, anlaşma imzalamak için pek uygun bir süreç değildir, kayıplar getirebilir. Bu hafta Güneş ile Neptün gerginliğinden dolayı e-posta ve kurye gönderilerinizde karışıklıklar meydana gelebilir, yurt dışı, yabancılarla ilgili,eğitimle ilgili işler umduğunuz gibi gitmeyebilir, hayal kırıkları oluşabilir.


Aslan / Yükselen Aslan
22-28 Mayıs Haftası


Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu kariyerinizle ilgili güzel haberlere, iletişimlere, anlaşmalara, gelişmelere işaret etmekte. İşsizler iş bulabilir, görüşmelere çağrılabilir, terfiler alabilir. İşinizle ilgili seyahatler gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Arkadaşlarınızla beraber daha çok vakit geçirebilecek, onlara akıl hocalıkları yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra yeni çevrelere karışmak, yeni insanlarla tanışmak için çok güzel bir süreç başlamış olacak. Yaşamınıza yeni katacağınız kişiler özellikle iş anlamında size güzel destekler sunabileceklerdir. Bu hafta güneş-neptün sert etkileşiminden dolayı arkadaşlarınızla aranızda maddi konular yüzünden bazı yanlış anlamalar, aldanmalar oluşabilir. Arkadaşlarınıza manevi anlamda destekler vermek durumunda kalabilirsiniz, yardımlaşma temaları ön planda olabilecek ama bu biraz sizleri zorlayabilirde.


Başak / Yükselen Başak
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizleri keyifli seyahatlere sevk edebileceği gibi, eğitim, yurt dışı, yabancılarla ilişkili konularla da sizleri mutlu edecek geliştirmeler yaşatabilir. Devletle ilgili bir takım işleriniz var ise bu hafta hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözebileceksiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyerinizi bağlayan konularda iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, toplantılar önem kazanmaya başlayacak. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz bu süreçte. İşinizde daha rahat ilerleyebilmeniz için fikirsel anlamda güzel destekler alabileceksiniz. Bu hafta güneş-neptün gerginliğinden dolayı ikili ilişkilerden yana şansınız pek yaver gitmeyebilir, hayal kırıklıkları, problemler, aldanmalar, aldatılma gibi durumlar meydana gelebilir. Ortaklaşa işlerde pek umduğunuz gibi gitmeyebilir.


Terazi / Yükselen Terazi
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizleri maddi anlamda sevindirecek gelişmeler yaşatabilir, krediniz onaylanabilir, para ile ilgili bir sorunun üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Ortaklaşa girişimlerden elde edebileceğiniz kazançlarda artışlar söz konusu olabilecektir. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Sizler için seyahat dönemi başlıyor, valizlerinizi hazırlayın. Yurt dışı, yurt içi bir çok seyahat durumu söz konusu olabilir. Keza eğitim, araştırma ile ilgili konularda yaşamınızda ön plana çıkmaya başlıyor, yeni bir eğitime veya kursa başlayabilirsiniz. Pasaport, vize işlemlerinizi haziran 7’ye kadar halledebilirsiniz. Bu hafta güneş ve Neptün gerginliğinden dolayı sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olmanızı tavsiye ederim, cildiniz hassaslaşabilir, alerjiler oluşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda uyumsuzluklar, yanlış anlamalar, hayal kırıklığı gibi durumlar oluşabilir.


Akrep / Yükselen Akrep
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizlere destek ve yardım beklediğiniz her anlamda yardımınıza koşacak, size kazanç getirecek anlaşmalar, sözleşmeler, ortak iş teklifleri gündeme gelebilir. Bu hafta gönül rahatlığıyla imzalarınızı atabilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar maddi konularla ilgili daha çok kafa patlatabilirsiniz, biraz daha bilinmeyen, farklı, spirütüel konular üzerinde araştırmalar, okumalar yapabilirsiniz. Parayla ilgili bir sıkıntı yok, kazançlarınız daha da artmaya başlayacak. Yalnız bu hafta güneş – Neptün sert etkileşimi yüzünden maddi anlamda büyük risklerden uzak durmanızda yarar var, aşk anlamında pek keyifli bir hafta değil, hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu hafta diş sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var.


Yay / Yükselen Yay
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizlere yeni iş anlaşmaları, projeler, yeni müşteriler, işinizle ilgili bir anlaşma, sözleşme, seyahat gibi durumları getirebilir. İş yaşamınızla ilgili koşullarda iyileşme söz konusu olabilir, isteklerinizi daha rahat bir şekilde kabul ettirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar yeni anlaşmalar imzalar, ortaklaşa girişimlerde bulunmak için ideal bir süreç olacak. Bunun yanı sıra partnerinize veya ortağınıza daha fikirsel anlamda daha çok destek vermeniz gerekebilir, fikirlerinizle onları kalkındırabilirsiniz. Yalnız bu hafta güneş – Neptün sert etkileşimi yüzünden ev, yuva, aile ile ilgili konularda işler biraz sıkıntılı, problemli gidebilir, işler aksayabilir, ustalar adam gibi çalışmayabilir, evde işler yetişmeyebilir, evde su tesisatına ilişkin bir takım sıkıntılar gündeme gelebilir. Aile ile ilgili konularda yanlış anlamalar, anlaşılmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir.



Oğlak / Yükselen Oğlak
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizlere aşkta süper şanslı bir haftada olduğunuza işaret ettiği gibi, şans oyunları gibi konularda da şansınızı deneyebilirsiniz. Girişeceğiniz riskli atılımların altından rahatlıkla kalkabilir, hamilelikle ilgili güzel gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni hobiler edinmek, yaratıcılık gerektiren konulara yönelmek içinde ideal bir hafta. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte sağlığınızı ilgilendiren konularda daha çok araştırma yapabilir, birileri takip edebilirsiniz. Sağlıkla, diyetle, sporla ilgili yazılar ve konular daha çok ilginizi çekmeye başlayabilir. İş arayanlar için güzel bir dönemdir, yeni iş teklifleri, iş görüşmeleri sık sık gündeme gelebilir. . Yalnız bu hafta güneş – Neptün sert etkileşimi yüzünden işinizle ilgili iletişimsel konularda sıkıntılar meydana gelebilir, yanlış faxlar, mailler havada uçuşabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerde aldanmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir, seyahat planlarınız ertelenebilir, toplantılara geç kalabilirsiniz. Dikkatli olmanızda yarar var.



Kova / Yükselen Kova
22-28 Mayıs Haftası


Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizlere ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda şans ve fırsatlar getirebilecektir keza sizi mutlu edecek tarzda haberlerde aynı şekilde. Yaşamınızla kök salmış problemlere rahatlıkla çözüm yolları bulabileceksiniz. Eğer kredi ile ev almak gibi planınız var ise bu hafta krediniz onaylanabilir veya bütçenize çok uygun bir ev ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte aşkta nispeten daha şanslı bir dönem sizleri bekliyor, daha flörtöz olabilir, aynı anda birden fazla kişi ile flörtöz iletişim içine girebilirsiniz. Hamilelikle ilgili haberler alabilir, eğitimle ilgili konularda gökyüzü sizden yana olacaktır. İlginizi çeken, farklı hobilere yönelebilir, araştırabilirsiniz. Yalnız bu hafta güneş – Neptün sert etkileşimi yüzünden maddi anlamda büyük, ayağı yere sağlam basmayan işlere girişmek için çok uygun bir zaman değil. Maddi konular yüzünden sosyal ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaratacak durumlarda meydana gelebilir. Ya da en iyi ihtimalle yaratıcılık gerektiren konularda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.


Balık / Yükselen Balık
22-28 Mayıs Haftası

Geçen hafta güneş tutulmasından ve Venüs’ün gerilemesinden bahsetmiştim. Onların etkileri hala devrede. Bu hafta ise nispeten daha iyi bir hafta, Merkür ile Jüpiter kavuşumu sizleri daha araştırmacı bir hale sokabilir, farklı ilginç konular üzerine yoğunlaşabilir, kitaplar satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra tatil planları yapmak, turları araştırmak içinde uygun bir hafta sizler için. Yakın çevrenizden, kuzen gibi yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan güzel haberler alabilir, destekler görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür ikizler burcuna giriş yapacak ve 7 hazirana kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte yer değiştirmek, ev almak, kiralamak, ev, yerleşim,arazi, toprak, arsa…vs gibi konularda araştırmalar yapmak, sözleşmeler imzalamak için gayet güzel bir hafta. Aile içinde iletişim önemi çok daha artabilir, ailenizle bir süredir yapmayı düşündüğünüz konuşmaları yapabilirsiniz.  Yalnız bu hafta güneş – Neptün sert etkileşimi yüzünden enerjinizin çekilmiş olduğunu hissedebilir, zor hareket edebilir, kendinizi uyuşuk, hafiften kafası güzel hissedebilirsiniz. Tansiyon problemi olanlar dikkatli olmalı bu hafta. Bunun yanı sıra kişisel hedef ve isteklerinizi gerçekleştirmek biraz zor olabilir, hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.