11 Haziran 2012 Pazartesi

11 - 17 Haziran Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür –Uranüs gerginliği öncelikli olarak sizleri etkilecek çünkü Uranüs hali hazırda sizin burcunuzda hareket etmekte. Ev, yuva, aile yerleşime ait konularda bir takım radikal kararlar ve düşünceler söz konusu, beklenmedik ani şok edici haberler gündeme gelebilir, evinizde kullandığınız elektriksel aksamda veya elektronik aletlerinizde problemler gündeme gelebilir. Elektrikçilerle bu hafta daha çok içli dışlı olmanız gerekebilir. Ailenizle, evinizle ilgili ani kararlardan kaçınmakta yarar var. Bu hafta güneş ile Satürn arasında ki uyumlu etkileşimle birlikte, ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler anlamında güzel bir hafta olacak. Bu hafta yaşamınızda sağlamlaştırmak istediğiniz her türlü konuyla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. İlişkileri onarmak, tamir etmek içinde güzel bir hafta sayılır. Yeni ortak bir takım işler yapmak için teklifler alabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte 3. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde önümüzde ki 1 sene iletişim, bilgi alış-verişi, yakın çevre ile ilişkiler, kardeşlerle ilgili konular, komşularla, eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bir çok seyahat gündeme gelmeye başlayacak ülke içi, orta uzunlukta seyahatler olacaktır bunlar. Bazılarınız iletişim, yazı, internet, blog, web sitesi..vb kanallar ile adını daha fazla duyurabilecek, yurt dışına açılabilecek. Bazılarınız bir yayıncı ile anlaşıp ilk kitabını bastırabilir. Yeni şeyler öğrenmek bilhassa yabancı dile başlamak için muhteşem bir zaman! Komşularınızla olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Bazılarınız, halka ilişkiler, tanıtım, reklam gibi işlerden kazanç elde edebilecekler. 

Boğa ve Yükselen Boğa;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Finansal konularla ilgili beklenmedik ani harcamalar stres seviyenizi arttırabilir, maddi konularla ilgili sakince düşünmeli ve hareket etmenizde yarar var. Bu hafta işinizle ilgili veya para kazanmanızla ilgili ilginç fikirler, projeler aklınızda uçuşabilir, bunları  not almayı unutmayın çünkü hepsi işinize yarıyor olacak. Bunlar Merkür –uranüs etkileşiminin olası etkileri arasında yer almakta. Güneş- Satürn etkileşimi ile de işinizle veya çalışma şekliniz, ortamınızla ilgili sizi memnun ve tatmin edecek gelişmelere işaret etmekte. Önemli bir müşteri veya iş kapabilir, işinizi sağlamlaştırmak üzere adımlar atabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 2. evinize giren Jüpiter; Finansal anlamda güvence ihtiyacınızı arttırabilir. Size finansal konularla ilgili türlü şans, destek, fırsatlarla karşılaştırabilir. Jüpiter’den bahsettiğimiz için minik kazançlar değil elbet ifade edilmek istenen. Bu bir satım sonrası elinize geçecek yüklü miktarda para olabileceği gibi, iş değişikliği sonucu çok daha iyi maaşlı bir işe geçme ile de gelebilir. Her halukarda finansal anlamda gerçekten keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Finans konuları ile ilgili kurumlardan ve kişilerden rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Maddi konularla ilgili üzerinize bir iyimserlik gelebilir fakat unutmayın ki aşırısı zararda getirebilir. Jüpiter büyüteç görevi göreceği için aynı şekilde harcamalarınızı da arttırabilir, her zamankinden daha cömert olabilirsiniz. Para kazanmak artık sizler için çok daha kolay olacaktır. Paranın nereden ve ne şekilde kazanılacağına dair doğal yeteneklerinize güvenebilirsiniz ve bunun yanı sıra nasıl kazanılması gerektiğine dair bilgilere çok daha kolay ulaşabileceksiniz. Finansal konulara daha manevi boyutta da yaklaşabilirsiniz. “Ben harcıyayım ki gelsin” mantığı yerleşebilir sizlere. Rahatınızı, konforunuzu sağlayacak şeylere daha fazla harcama yapabilirsiniz. Para kazanmak için çokça seyahatlere çıkmanız gerekebilir veya uzak yerlerde ki kişiler, yabancılarla irtibat halinde olabilirsiniz. Ticarete atılabilir, yatırımlarınızı değerlendirebilir, ev sahibi olabilmek adına planlar yapabilirsiniz.


İkizler ve Yükselen İkizler;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle maddi konularda beklenmedik, ani gelişmeler meydana gelebilir, maddi konularla ilgili sinirlerinizi bozacak gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınızla aranız para mevzularından dolayı gerginliklere karşı dikkatli olmanızda yarar var. Güneş- Satürn uyumlu etkileşimi öncelikle aşk ve özel hayatınızla ilgili konularda bir şeyler toparlama, organize etme konusunda size destek olacaktır, bunun yanı sıra yaratıcılık gerektiren konularda şanslı, iş konularında da gayet destekleyici, iş bitirici olabileceğiniz güzel bir hafta olacak. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Evet size muhteşem haberlerim var fakat önce olası kötülerden bahsetmek istiyorum. Lakin burcunuzu okurken damağınızda hoş bir tat kalsın. Burcunuzda ilerleyecek olan Jüpiter kilo aldırabilir ve alınan kilolardan kurtulmak pekte kolay olmayabilir. Aşırı inatçı, optimist, tembel olabilirsiniz. Benim işim yaklaşan etkiler hakkında bilgi vermek ve uyarmak gerisi size kalmış, artık yediklerinize dikkat mi edersiniz, spora mı başlarsınız orasına siz karar verin. Şimdi gelelim müjdeli haberlere; yeni başlangıçlar yapmanız için türlü olanaklar ve fırsatlar sağlayacaktır. Bu ikili ilişkiler alanında da size aynı şekilde şanslar sunacaktır. Hayata artık daha iyimser bir pencereden bakmaya başlayabilirsiniz, kazançlarınızda gözle görülür bir artışın yanı sıra, din, felsefe gibi konulara ilgi duymaya başlayabilir, araştırabilir, okuyabilirsiniz. Atacağınız her adımda yardım ve destek bulmanız çok daha kolay olacaktır ve girişimlerinizin büyük bir çoğu başarısızlıkla sonuçlanmayacaktır. Yeteneklerinizi ortaya çıkarabilmeniz için türlü olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Lüksünüze daha da düşkün olabilirsiniz. Bazılarınız toprak ve toprakla ilgili konulara yönelebilirler. Sağlığınızla ilgili doğal bir koruma çemberi içinde olacaksınız. Olası sağlık problemlerinize daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Bol bol seyahat geliyor hayatınıza tek yapmanız gereken harekete geçmek. Bu seyahatler uzak ülkelere olabilir. Kişisel farkındalığınızın artacağı bir süreç. Kişisel gelişiminize çok daha önem vermeye başlıyorsunuz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür- Uranüs gerginliği öncelikli olarak sizleri etkilecek çünkü Merkür hali hazırda sizin burcunuzda hareket etmekte. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ani, fevri çıkışlara karşı dikkatli olmanızda yarar var, duygusal tepkiler verebilir veya kendinizi haksızmış gibi hissedebilirsiniz. İşle ilgili konularda dikkatli adımlar atmakta yarar var bu hafta. Güneş- Satürn etkileşimi ile de daha kendinize dönmek isteyebilir, ihtiyaçlarınızı belirleyebilir, gelecek hedefleriniz hakkında daha çok kafa patlatabilirsiniz. Yaşamınızda bir eleme sürecine girebilir, gereksiz olanları bir kenara ayırabilir ve asıl istediklerinize odaklanacağınız bir hafta olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 12. evinize giren Jüpiter; sizleri olası dedikodular, düşmanlara karşı doğal bir koruma çemberine alacaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, ruhsal çalışmalar yapan kişiler bir araya gelerek onlardan bir şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Ökült, mistik, psikolojik konular üzerine daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Jüpiter, hayatınızın çok görünür bir tarafında olmayacak bu yüzden deneyimleriniz fiziksel dünya ile ilişkili olmayacaktır. İçe kapanıp yaratıcı çalışmalar içine girebilirsiniz. Sizler için ruhsal anlamda olgunlaşma ve büyüme süreci başlamış olacak. Hayata daha huzurlu bir pencereden ve çok daha pozitif bakmaya başlayabilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir ama bunu zorunluluk veya depresif olarak değil, hoşunuza gideceğinden dolayı yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayır ve yardım kuruluşlarında aktif bir çalışma yapabilirsiniz.


Aslan ve Yükselen Aslan;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür – Uranüs gerginliği özellikle uluslar arası, yabancılarla ilgili, eğitim ve iletişimle ilgili konularda beklenmedik sorun ve problemlere, iletişim aksaklıklarına, iletişim kazalarına, sürpriz dedikodulara, nahoş söylentiler yüzünden keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir takım anlaşmalar, sözleşmelerden dolayı beklenmedik sorunlarda gündeme gelebilir. Güneş – Satürn uyumlu etkileşimi ile sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel haberler, destekler görebileceksiniz. İş hayatından kazandığınız gelirlerde artışlar meydana gelebilir. Seyahatler planlayabilir, organize edebilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 11. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sosyal çevrenizi genişletmek için çalışmaya başlayacak. Hayatınıza size maddi manevi destek olabilecek bir çok insanla bir araya getirecek.Size destek olacak yeni kişiler ile tanışacaksınız.  İdeallerinize, hedeflerinize ulaşmanız için türlü fırsat ve şanslarla karşılaşmaya başlayacaksınız. Sosyal çevre ilişkilerinize karşı daha iyimser, barışçıl ve sahiplenici bir tavır içine girebilirsiniz. Grup çalışmaları içerisine girebilir, kalabalık gruplar içinde aktif bir şekilde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili fikirleriniz daha felesefik bir hal alabilir. Hayatınıza yabancı uyruklu yeni kişiler girebilir, arkadaşlarınızla beraber uzak yerlere seyahatler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte size kazanç sağlayacak projelere de başlangıç yapabilirsiniz. Büyük organizasyonlar içinde yer alabilir, iş arıyorsanız eğer organizatörlük..vb işlerle ilgilenebilirsiniz.


Başak ve Yükselen Başak;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür – Uranüs gerginliği özellikle finansal konularda hesap hatalarına, bankacılık işlemlerinizde beklenmedik bir arıza veya sorun yüzünden işlerinizin aksamasına, ailenizle finansal konularla ilgili gerginliklere neden olabilir, dikkatli olmanızda yarar var. Güneş – Satürn uyumlu etkileşimi ile iş-kariyer konularında harika gelişmelere, işinizi sağlamlaştırmanıza, daha iyi bir mevki, statü ile ilgili gelişmelere, üstlerinizden, yöneticilerinizden alacağınız desteklere işaret etmekte. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 10. evinize giriş yapan Jüpiter; iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sizlere türlü şans, destek ve olanaklar sunmaya başlayacaktır. İşinizle ilgili büyüme,i daha kalabalık kesim tarafından tanınma, toplumsal statünüzde yükseliş meydana gelebilecektir. Bir çoğunuz ünlü olma, ön plana çıkma fırsatı yakalayacaksınız, yetenekleriniz veya doğal yeteneklerinizle. Kendi işi olanlar işlerde artış ve büyümeye doğru gidecekler. İş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda daha optimist yaklaşım sergileyebilirsiniz. Her şey çokta fazla çaba sarf etmeden kendiliğinden gelişebilir. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili daha çok bilgi sahibi olacaksınız. İşinizle ilgili bol bol seyahat etmeniz gerekebilir bu seyahatlerin bir kısmı yurt dışı yolculukları olabilir. Hayatta belki de gelebileceğiniz en yüksek en iyi noktaya gelmeye başlayacaksınız. İş hayatınızdan kazandığınız gelirlerde ciddi bir artışlar başlıyor. Dünyaya karşı olan sorumluluklarınızı çok daha rahat bir şekilde yerine getirebileceksiniz. Bir çoğunuz isminizin başına bir titr kazanacaksınız.


Terazi ve Yükselen Terazi;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür  - Uranüs gerginliği ile iş-kariyer konularında aceleci ve sabırsız hareket etmekten dolayı hatalara çok daha açık olabilirsiniz, fevri, aceleci, ani kararlardan kaçınmakta yarar var. İşinizle ilgili kullandığınız elektronik, iletişim araçlarında beklenmedik bozulmalar, arızalar yüzünden işlerinizi yarım kalabilir, iletişimsel engellerle karşılaşabilirsiniz, dikkatli olmanızda yarar var. Bu hafta güneş  - Satürn uyumlu etkileşimi sayesinde ise yaşamınızı düzenlemek, kendinize çeki düzen vermek için ideal bir hafta. Gerçekten istediklerinize odaklanabilir, yaşamınızda enerjinizi aşağıya çeken ne varsa hayatınızdan uzaklaştırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu hafta artık toparlanma, ne istediğinize karar verme, hedef belirleme, organize olma haftası olacak sizler için. Yurt dışı, yabancılar, hukuksal konular, eğitimle ilgili konularda da şans sizden yana olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 9. evinize giriş yapacak olan Jüpiter; hayatınıza bolca seyahat getiriyor. Yalnız bu seyahatler ticari/finans amaçlı ve yurt dışı ile ilgili olabilir. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili konular, eğitim, hukuk, yüksek öğrenim.. gibi konulardan yana türlü fırsat, şans yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim sürecine başlayabilirsiniz , özellikle yabancı dil olabilir mesela bu! Hukuki problemler daha hızlı ve sizin lehinize bir şekilde sonuçlanabilir. Bazılarınız yarım bıraktığı yüksek öğrenime geri dönebilir.  Bazılarınız ani bir kararla yurt dışına yerleşme kararı alabilir, Bazılarınız medya, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişim, yayıncılık sektöründe işe başlayabilir. İthalat ve ihracat ve uluslar arası işlerle ilgilenenler ise oldukça şanslı ve bereketli bir sürece başlamış olacaklar. Yaşamı, kendinizi, dünyayı çok daha fazla sorgulayabilirsiniz ve cevapların daha çok somut şekilde olmasını isteyebilirsiniz. Hatırı sayılır, güçlü, konumu ve mevkisi iyi kişilerden muhteşem destekler alacaksınız. Bu destekler finansal anlamda da olabilir. Yalnız olanlar, uzak yerlerde ki kişiler ile gönül ilişkisi içine girebilirsiniz.  


Akrep ve Yükselen Akrep;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür  - Uranüs gerginliği ile olası seyahatlerinizde, iş yaptığınız müşteri veya kişilerle gerginlikler, sıkıntılar, beklenmedik problemler gündeme gelebilir, dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle bu hafta sağlığınıza extra özen göstermenizde yarar hele ki tansiyon gibi bir probleminiz var ise. Bu hafta güneş /Satürn uyumlu etkileşimi ile de kazançlarınızı daha rahat bir şekilde organize edebilecek, gizli gizli birikimler yapmak için adımlar atabilirsiniz. Maddi konularla ilgili özellikle biraz daha sinsi bir şekilde davranmaya çalışabilirsiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek 8. evinize giriş yapan Jüpiter;  öncelikle ortaklaşa kazanımlar, başkalarına ait kazançlar, miraslar, nafaka gibi konular üzerinde etkili olacaktır. Başkalarının paraları veya imkanlarından çok daha rahat bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi çekmek bu dönem çok daha kolay ve zahmetsiz olacaktır sizin için ama dikkat boyunuzu aşabilecek borçların altına girmeyin. Öğrenciler bu dönem çok daha rahat bir şekilde burs alabilecekler, işlerine yatırım yapacak olanlar kısa vadede geri dönüş sağlayabilecekler. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerle de artışlar meydana geliyor. Eşinizin finansal kazançlarında iyileşme ve artış meydana gelmeye başlayacak. Sponsorluk görüşmeleriniz çok daha olumlu sonuçlanabilir. Olası borçlarınızdan çok daha hızlı bir şekilde kurtulabileceksiniz. Bu elinize geçecek olan bir parayla olabilir.


Yay ve Yükselen Yay;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Aşkla ilgili konularda ve özel yaşamınızda krizler, beklenmedik ani gelişmeler, kontrol dışı gelişen dedikodular, problemler söz konusu olabilir. Bu hafta güneş/Satürn uyumu görünümü sayesinde ise ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşma, sözleşme, ilişkiler konusunda ayağı yere basan adımlar atmak, toparlanmak, ciddi konular hakkında konuşmak, kararlar vermek için ideal bir hafta. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 7. evinize giriş yapacak olan Jüpiter, ortaklıklar, sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler alanında sizlere türlü fırsatlar ve olanaklar sağlamak için devreye girecek. Size güzel kazançlar sağlayacak sözleşmelerin altına imza atabilirsiniz. Yalnız ve bekar olanlar evlilik hazırlığına başlamalı. İkili ilişkilerden yana, partnerinizden ve eşinizden rahatlıkla destek görebileceksiniz. Düşmanlarınız size zarar verecek bir mesafede olamayacaklar, lakin Jüpiter’in koruma kalkanı altında olacaksınız. Düşmanlarınızın kim olduğunu daha net bir şekilde görebileceksiniz. Olası mahkemeleriniz sizden yana sonuçlanmaya başlayacak. Partneriniz, ortağınız veya eşinizle birlikte sık sık seyahate çıkabilirsiniz, bu seyahatler yurt dışı seyahatleri olabilir. İlişkilerinizde daha comformist bir tavır sergileyebilirsiniz, her zamankinden çok sahiplenici olabilirsiniz. Eşinize finansal anlamda destek olmanız gerekebilir. Eğer yalnız iseniz, uzun soluklu bir ilişki için kendinizi hazırlayın. İkil ilişkilerinize daha iyimser bir tavır da sergileyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak;
11-17 Haziran Haftası


Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili konularda gergin, stresli gelişmelere, beklenmedik ani gelişen olaylara, fevri çıkışlara işaret etmekte. Bu hafta söyleyeceğiniz sözlerle haklıyken haksız duruma düşme ihtimaline karşı dikkatli olmanızda yarar var. Güneş / Satürn gergin etkileşimi ile beraber iş-kariyer konularda oldukça tatmin edici, sevindirici gelişmeler söz konusu. Özellikle yapmak istediklerinizi bu hafta rahatça ortaya koyabilecek, ciddi konuşmalar, toplantılar, yeni müşteriler söz konusu olabilecek. Bu hafta iş ile ilgili oldukça organize ve ikna edici olabileceksiniz. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 6. iş, çalışma ortamı, sağlık ve günlük işler evine giren Jüpiter bu saydığım alanlarla ilgili türlü fırsat, şans ve olanağı beraberinde getirecektir.İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyi bir seviyeye gelebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebileceğiniz bir işe giriş yapabilirsiniz. Ardı ardına mülakatlara çağırılabilirsiniz. İş ortamınızdan ve günlük yaşamdan çok daha fazla keyif almaya başlayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz harika olmaya başlıyor. İş yaşamınızdan gelen gelirlerinizde artış bekleyebilirsiniz. Kişisel ve fiziksel gelişim sağlayabilmeniz adına fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şimdi beni aslında ürküten tek nokta, eğer yediklerinize dikkat etmezseniz hızlı bir şekilde kilo alabilirsiniz ve bu aldığınız kiloları vermek zorlaşabilir.  Diyet, spor..vb aktiviteleri hayatınızda canlandırmak için ideal bir süreç Sağlıkla ilgili problemlerin üstesinden daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Ama siz yine de mide ve boğazınıza dikkat etmeyi unutmayın.  İ ve çalışma ortamınızda ferahlık, bayram havası oluşuyor.


Kova ve Yükselen Kova;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarılarda bulunmakta, cildiniz ve mideniz hassas olabilir. Bunun yanı sıra bu hafta iş ile ilgili sözleşme ve anlaşmalar imzalamak için pekte uygun bir hafta sayılmaz sizler için. Güneş/ Satürn uyumlu görünümü sayesinde bu hafta birikimlerinizi değerlendirebilir, yatırımlara odaklanabilirsiniz, elinizde yarım kalan işlerinize odaklanmak içinde güzel bir hafta olacak. Keza özel yaşamınıza da biraz çeki düzen vermenin zamanı geldi… Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlere –sevip sevmediğinizi bilmiyorum ama- Havada aşk kokusu var şarkısını armağan ediyorum. Özellikle yalnızlar uzun soluklu bir aşk ilişkisine hazır mısınız? Jüpiter sizlerin çok kıskanacağı ve sahipleneceği bir gönül ilişkisine sokmak için kolları sıvamış durumda. Bunun yanı sıra, Jüpiterin şans, bolluk, büyüme etkilerini göstereceği diğer alanlar, size zevk veren konular, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular, riskli aktiviteler ve yatırımlara ilişkin olacaktır. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, işte Jüpiter sayesinde çocuk sahibi olabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışanlar, çanlar sizin için çalıyor kalıcı eserler üretebileceğiniz ve bunlardan kazanç elde edebileceğiniz bir süreç. Bazılarınız yaptıkları işlerle adını duyurabilecekler. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz zamanlar. Hayatınızda eğlenceye, keyfe çok daha fazla yer verebilirsiniz. Havadan bir şeyler kazanabilirsiniz, ödül, piyango ya da çok eğlenceli bir tatil!



Balık ve Yükselen Balık;
11-17 Haziran Haftası

Bu hafta gökyüzünde; Merkür ile Uranüs arası gergin, Jüpiter artık ikizler burcuna geçiş yapacak ve Güneş ile Satürn arasında uyumlu bir etkileşim meydana gelecek. Merkür / Uranüs gerginliği finansal konularda özellikle gecikmeler, teknolojik problemler, internet şifre problemleri, düşünmeden alınan riskler, düşünmeden söylenen sözler yüzünden sıkıntılara işaret etmekte, dikkatli olmanızda yarar var. Güneş /Satürn uyumlu etkileşimi sayesinde ise kredi çekmek, para ile ilgili konularınızı organize etmek, bütçe hesaplamaları yapmak, maddi konularda özellikle kendinize çeki düzen vermek için ideal bir hafta olacaktır. Ve bu hafta Jüpiter ikizler burcunda giriş yapacak ve 27 Haziran 2013 senesine kadar bu burçta seyahat edecek. 4. evinize giriş yapacak olan Jüpiter sayesinde; Aile yanından ayrılıp kendi evinize mi çıkmak istiyorsunuz veya yıllarca çalıştınız ev sahibi olmak istiyorsunuz ya da evinize belki de çok pahalı bir iç yenileme için kolları sıvayacaksınız? . Belki de yaşadığınız muhiti, semti hatta kenti değiştirmek istiyorsunuz? Aile içinde barış ve huzur ortamımı gerekiyor?, ya da giderleri paylaşacak bir ev arkadaşı?  Hangisi olursa olsun Jüpiter hepsi için destek sağlamak üzere göreve hazır olacaktır 1 sene boyunca.  Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer ile ilgili türlü fırsat, şans ve olanaklarla karşılaşabileceksiniz. Bazılarınız emlak, toprak, bahçe ile ilgili işlerden kazanç elde edebilirler. Ailenizin kökler, atalarınızla ilgili araştırmalarda yapabilir ve onlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni planlar yapmak ve bu planları realize edebilmek adına da şanslarla karşılaşabilirsiniz.