25 Haziran 2012 Pazartesi

25 Haziran -1 Temmuz Arası Burç Analizleri


Koç / Yükselen Koç
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise, arkanızdan dönen dolaplar, oyunlar, söylentiler can sıkabilir, iletişim ve ulaşımla ilgili konularda yanılgılar söz konusu olabilir. Eğer işiniz yaratıcılık, reklamcılık, yazarlık, reklam yazarlığı…vb gibi bir iş ise bu etki sizlerin hayal gücünü çok daha genişlemesine ve güzel işler ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Yaşamınızda hem iş hem aile hem de sağlığınızı ilgilendiren konularda dikkatli olunması gerektiğini vurgulamakta. Karşınıza çıkacak olaylara farklı yönlerden, farklı şekillerde yaklaşımlar sergilemeniz sayesinde zarar görmekten yırtabileceğinize işaret etmekte. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve sizleri hem hobiler hem de aşkla ilgili konularda ki iletişim trafiğinizi hızlandırmaya başlayacak. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz.


Boğa / Yükselen Boğa
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise özellikle para ve kazançlarınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli ve özenli olmanız gerektiği konusunda uyarmakta, finansal anlamda büyük riskler altına girmemenizde yarar var. Alış-verişlerinizde paranızı dikkatli sayarak alın, parayı ilgilendiren konularda hatalar yapmaya oldukça açık olabileceksiniz. Paranızı boşa ve gereksiz yerlere harcayabilir sonrada oturup hayıflanabilirsiniz. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle öngörülmez, kontrol dışı olaylar gündeme gelebileceği gibi, zihinsel anlamda özel uyanışlar yaşayabilir, farklı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yalnız koşulları ve şartları çokta fazla zorlamamanızda yarar var, bir şeyler olmuyorsa bırakmayı da öğrenebilmelisiniz. Yaşamınızda değişim istiyorsanız bunu önce zihninizde inanarak başlatmalısınız.  Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, ev, yuva, aile, yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, kira kontratları, alım-satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı..


İkizler / Yükselen İkizler
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise özellikle iş ve kariyerinizi, toplumsal statünüzü ilgilendiren konularda aldanmalara, hayal kırıklıklarına, karmaşa yaratacak durumlara düşülebilir, ani ve fevri kararlardan önce sakin kalıp düşünmenizde yarar var. İş yaşamınızda gördüğünüz, duyduğunuz her gelişmeye inanmayın, görünenin altında yatan bir çok gelişme ve olay yatabilir, dikkatlice izleyin. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle finansal anlamda zorluklar gündeme gelebilir, bu hafta özellikle dostlarınızın, arkadaşlarınızın belki size çok farklı ve marjinal gelebilecek fikirlerine açık olmanızda yarar var. Maddi konular yaşamınızda stres yumağı haline gelebilir, daha fazla mücadele etmeniz, efor sarf etmeniz gerekebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve iletişim kanallarınızı sonuna kadar açacak, tüm iletişim araçları ile aktif iletişim içinde olacaksınız. Seyahatler planlayabilir, eğitimler almak için araştırmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, daha çok araştırabilirsiniz. Güzel ve de keyifli bir dönem bilgi akışı anlamında tadını çıkartın.


Yengeç / Yükselen Yengeç
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, seyahatler, önemli evraklarla ilgili konularda kafa karıştırıcı durumlar oluşabilir, parasport / vize ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu hafta hayal gücünüz çok daha güçlü ve rüyalarınız çok daha anlam kazanacaktır. Yaşamı daha fazla sorgulamanıza neden olacak olaylarla karşılaşabilir, ruhunuzu rahatlatacak olaylara yönlenebilirsiniz. Sizden mesafe olarak uzakta olan kişilerin sizleri aldatmasına,kandırmasına  izin vermeyin, gözünüz açık olsun. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında zorlanmalar, gerginlikler, krizler, ayrılıklar, kopuşlar gündeme gelebilir. İlişkilerden yana krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir, farklı, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek minimum hasarla atlatabilirsiniz. Yeni ortaklıklar kurmak, evlenmek, ilişkiler başlatmak içinde pek ideal değil, zararla sonuçlanabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve maddi konularla ilgili iletişim trafiğiniz hızlanmaya başlıyor, parayı nereden ve nasıl kazanacağınıza dair daha çok konuşabilir, fikir alış-verişlerinde bulunabilir, para ile ilgili toplantılar, teklifler, alım-satım konuları sık sık gündeme gelebilir.


Aslan / Yükselen Aslan
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise,özellikle arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan büyük yardım ve destekler görebilirsiniz, bir arkadaşınız, dostunuz sayesinde ruhsal anlamda rahatlamaya yaşayabilirsiniz fakat maddi anlamda şartlar sizi zorlayabilir, gerçekçi olmakta, gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle kredi almak, yüksek meblalı borçlar altına girmek, kefil olmak için pek uygun bir dönem değil. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. İş ve çalışma ortamınızda beklenmedik, ani sarsıcı gelişmeler meydana gelebilir, kontrol dışı gelişen olaylar dengenizi bozabilir. Bu hafta sağlığınıza da extra dikkat etmenizde yarar var. İşinizle ilgili fark yaratacak girişimlerde bulunmanız veya fark yaratacak şekilde iş yapmanız en az zararla atlatabileceğinize işaret etmekte. Ve bu hafta Merkür burcunuza giriş yapacak, her türlü anlaşma, sözleşme, imza, ortaklık, seyahat planları yapmak ve iletişim trafiğinizi arttırmak için çok güzel bir süreç olacak.


Başak / Yükselen Başak
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Bu hafta sizin yaşamınıza etkisi ise hem iş ve kariyer hem de ikili ilişkiler alanında dikkatli adımlar atılması gereken bir hafta, aldanmalar, hayal kırıklıkları oluşabilir. Gördüğünüz, duyduğunuz şeylerin arkasında dönen başka durumlar oluşabilir. Olası gelecek destekleri de geri çevirmeyin, her fırsatı değerlendirmeye çalışısın. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Arkadaşlıklar, dostluklar ve aşk hayatınızda krizler deneyimleyebilirsiniz, keza çocuk sahibi iseniz onunla ilgilide olabilir. Özellikle paranın önemi ve gücünü bu hafta yaşamınızda daha etkili bir şekilde hissedebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda ego savaşı yüzünden ayrılıklar oluşabilir. kendinizi güvence altına almadan her şeye balıklama atlamayın,riskten uzak durun. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, iletişimle ilgili sıkıntılar, problemler, iletişim kazaları sık sık gündeme gelebilir. İletişim araçlarınız birden arıza verebilir, bilgisayarınızın güç düğmesi veya telefonunuzun tuş takımı ile ilgili sıkıntılar oluşabilir.


Terazi / Yükselen Terazi
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizin yaşamınıza ise olası etkisi iş ve çalışma ortamınızda dikkat dağınıklığı yüzünden olası problemlere işaret edebilir, özellikle ileti ve kargolar karışabilir. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz veya yeni müşterilerle karşılaşabilirsiniz, yalnız aldanmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olun. Gelen tekliflerin altları çok dolu olmayabilir veya yeni gelen olası müşterilerin niyetleri gerçekte çok iyi olmayabilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Ev-iş arasında ki dengeyi bu hafta iyi kurmanız gerekebilir, her iki alandan veya en azından birinde krizler yaşanabilir, değişimler meydana gelebilir. Özellikle dışarıdan gelecek olan yeni fikirlere ve tavsiyelere bu hafta daha çok kulak verin, çıkış kapınız olabilirler. Başka insanların  fikirlerine de yaşamınızda yer verin, değişimlere, değişik, farklı şeylere yaşamınızda yer açın. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, yeni insanlarla tanışmak, yeni sosyal çevrelere girmek, yaşamınıza yeni insanlar katmak, arkadaşlarınızla ortak seyahat planları yapmak, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelmek, toplaşmalar yapmak için ideal bir sürece giriyorsunuz tadını çıkarmaya bakın.


Akrep / Yükselen Akrep
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizin yaşamınıza ise ev,yuva, aile ile ilintili konularda kafa karışıklığı yaşanabilir, eğer bu günler ev için kredi alacaksanız dikkatlice araştırmanızı önerebilirim, paranızı doğru ve etkin bir şekilde kullanmaya, harcamalarınızı düzenlemeye özen göstermelisiniz, cebinizde ki para aniden pul olabilir ve siz neye ve nasıl harcadığınızı anlamayabilirsiniz. Evinizin ihtiyaçları için daha çok para harcamanız gerekebilir. Bunun yanı sıra size ruhsal anlamda iyi gelecek konular üzerinde de harcamalar söz konusu olabilir, psikiyatri olabilir, kişisel gelişim olabilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Öncelikle sağlık diyoruz, migren, panik ataki çarpıntı ve bilimum psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bunun  yanı sıra özellikle uğraştığınız işinizle ilgili iletişim sıkıntıları, problemleri gündeme gelebilir, postalar karışabilir, iletişim ağında problemler meydana gelebilir. Bu hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Bunun çözümü içinde olaylara dışarıdan farklı bir gözle ve farklı bir çözüm yolu üretmekten geçmektedir aslında. Bunu yapabilirseniz minimum zararla geçiştirebilirsiniz. İşiniz, iş yapış şeklinizle ilgili değişik, farklı tarzda yaklaşımlara da açık olmanızda yarar var. . Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha fazla bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor, işle ilgili toplantılar görüşmeler sık sık meydana gelebilir, yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz.


Yay / Yükselen Yay
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklık gerektiren konulara bir tık daha dikkatli olmanızda yarar var, her ne kadar ortaya çıkacak olsa da arkanızdan bir takım dolaplar dönebilir, sınırlarınız zorlanabilir. Size destek vermek için söz verenler sözlerini tutmakta bu hafta biraz zorlanabilirler açıkçası. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle finansal konularda büyük ciddi riskler almak için pek uygun bir hafta değil, burada bir para kaybı söz konusu olabilir veya en iyi ihtimalle bir müşteri. Finansal anlamda önemli bir krizi çözmeniz, bir borcu acilen kapatmanız gerekebilir. Bu hafta harcamalar, para, kazançlar, borçlar, ödemeler, nafaka ile ilgili konular, mirasla ilgili konular üzerine odaklanmanız gerekebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, artık tatil planlarınızı organize etme zamanı, yurt dışı için turları araştırabilirsiniz, yabancılar, ithalat-ihracat,alım-satım..vb konularla ilgili iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor…


Oğlak / Yükselen Oğlak
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası

Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sağlığınızla ilgili konularda daha çok harcama yapmanız gerekebilir, eğer yeni bir iş kurmayı düşünüyorsanız biraz daha beklemenizde yarar var, uygun bir süreç değil. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde sizleri içten içe huzursuz edecek gelişmeler söz konusu olabilir, güveniniz sarsılabilir. Bu hafta yediklerinize, içtiklerinizde daha dikkatli olun, mideniz her zamankinden daha hassas olabilir, yanmalar oluşabilir. Varsa gastrir, ülser gibi rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. İkili ilişkilerde zorlanmalar, görüş ayrılıkları, kopmalar, ayrılmalar gündeme gelebilir. Bu hafta daha çok evinize, yuvanıza, ailenize odaklanarak geçirmenizi tavsiye edebilirim. Ani öfkelenmeler, aile içinde patlamalar yüzünden ilişkilerinizde zor zamanlar geçirebilirsiniz. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve finansal anlamda kafanızı çalıştırarak daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Kredi çekmek için bankaları araştırabilir, ortaklaşa işler yapıyorsanız eğer gelirleri nasıl arttırabileceğinize dair fikir alış-verişleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra yaşamın elle tutulmayan, soyut, spiritüel, ruhsal alanları ile ilgili daha çok okuyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz.


Kova / Yükselen Kova
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası



Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Özellikle aşk ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda fazlaca hassas olabilir, çabuk etki altında kalabilirsiniz. Eğer yaratıcılık gerektiren bir iş yapıyorsanız veya sektördeyseniz bu süreçte en güzel işlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle finansal anlamda güzel paralar kazanabileceğiniz bir haftaya giriyorsunuz ya da en azından önümüzde ki süreçte meyvelerini toplayabileceğiniz adımlar atabilir, görüşmeler içine girebilirsiniz bol bol. Ama özel hayatınızda dikkatli olmanızda yarar var, her gördüğünüze, her duyduğunuza hemen inanmayın. Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Özellikle sağlığınıza extra dikkat etmenizde yarar var, bu hafta hayatınızda gelişen olaylar konusunda çok fazla kontrol sağlayamayabilirsiniz, sizin dışınızda gelişebilir olaylar ama odak noktası bir şekilde siz olursunuz. İletişimle ilgili konuların yaşamınızda çok ön plana çıkacağı bu hafta önemli iş anlaşmalar, toplantılar, görüşmeler gündeme gelebilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak ve yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız.


Balık / Yükselen Balık
24 Haziran – 1 Temmuz Haftası


Bu hafta gökyüzünde geçen haftaya nazaran daha sert etkiler hakim, Jüpiter/Neptün arasında ki gerginlik etkin olmaya başlayacak, bu ikili arasında ki gerginlik aldanmalara, hayal kırıklıklarına, kandırılmaya, musrifliğe, dağınıklığa ve dikkatsizliğe işaret eder, aldanmaya yaşanır. Sizlerin yaşamına yansıması ise bu hafta sezgileriniz oldukça kuvvetlenebilir, aklınıza gelen her an başınıza gelebilir. Bunun yanı sıra bu hafta kullandığınız ilaçların yan etkileri artabilir, ilaç kullanımında dikkatli olmanızda yarar var. Yine evinizde, yaşadığınız yerde su tesisatına ilişkin, su ve sıvılarla ilgili konularda sıkıntılar meydana gelebilir. . Bu hafta T- Kare dediğimiz sert açı kalıbı etkin olacak gökyüzünde, Güneş/Uranüs/Pluto arasında, bu çok sevimli değildir açıkçası. Hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu, bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir. Bu hafta Merkür aslan burcuna giriş yapacak, bu yeni işlere, yeni müşterilere, yeni iş teklifleri ve projelere işaret etmektedir.