30 Temmuz 2012 Pazartesi

30 Temmuz - 5 Ağustos Haftası Burç Analizleri


Koç ve Yükselen Koç;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzünde Venüs ile Satürn arasında olumlu bir etkileşim meydana gelecek, bu özellikle finansal anlamda yeni anlaşmalar, gelir getirici sözleşmelerin gündeme gelebileceğine işaret ettiği gibi, özellikle ikili ilişkiler konusunda olası sorunları çözmek, mantıklı düşünüp kararlar almak, ilişkileri sağlamlaştırmak için oldukça keyifli bir hafta olacak. Güneş / Uranüs etkileşimi özellikle yalnız olanlara sürpriz aşk,flört heyecan verici gelişmelere işaret etmekte. Perşembe günü kova burcunda bir dolunay meydana gelecek, Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızla ilgili yerde gerçekleşecek olan dolunay, önemli bir sosyal oluşum içinde yer alabilirsiniz, kalabalıklar içine girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Genel anlamda sosyal çevrenizde bir hareketlenme, gelişmeler bekleyebilirsiniz.


Boğa ve Yükselen Boğa;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse; iş anlamında gelir getirici yeni işler, projeler bu hafta sık sık gündeme gelebilir. Bunun yanı sıra iş ortamınızda bir toparlanma, düzenlenme, gerçekçi, mantıklı kararlar alma, finansal anlamda güçlenebileceğiniz koşullara işaret etmekte. Bu hafta evinizi değiştirmek, yuvanızda değişiklikler yapmak, hayatan beklentilerinizi gözden geçirmek ve yeni kararlar almak için çok uygun. Ailenizle birlikte değişik, farklı maceralar yaşayabilirsiniz. Aile ve yerleşime ait konularda anilikler, sürpriz gelişmeler söz konusu olabilecektir. Dolunay etkisi ile  İş ve kariyerinizi ilgilendiren alanda oluşacak bu  yaptığınız iş ve duruşunuzla toplum önünde olacak ve her şekilde dikkatleri üzerinize çekebileceksiniz. Eğer iş arayışı içindeyseniz görüşmelere gidebilir, terfiler alabilirsiniz. Mesleki anlamda size destekleyici ve güçleneceğiniz bir dolunay olacak, her türlü desteği rahatlıkla alabileceksiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;
30 Temmuz  - 5 Ağustos


Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse; bu hafta aşksal konularda şans sizde yana olacak, eğer yalnız iseniz bu hafta yaşamınıza girecek kişi oldukça uzun süre hayatınızda kalabilir. Özel hayatınızı toparlamak, düzenlemek için çok uygun bir hafta olacak. Birilerinin size karşı platonik hisler beslediğine dair haberlerde gelebilir kulağınıza. Çocuk sahibi olmak içinde girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili olası sorunları çözme açısından gökyüzü destekleyici olacaktır. Keza minik estetik operasyonlar içinde oldukça uygun bir hafta. Bu hafta arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber seyahat planları yapabilirsiniz, beklenmedik ani seyahatler gündeme gelebilir. Bu hafta web sitesi, internet, internet üzerinden satış, pazarlama..vb konularla ilgilenmek ya da en azından hazırlıklarını yapmak içinde keyifli bir hafta. Dolunay etkisi ile de; Bu dolunay zamanında iyi niyetli bir yaklaşımla, romantik, duygusal, keyifli bir seyahat durumu söz konusu olabilir, fakat bir seyahat durumu söz konusu olursa da son kontrollerinizi iyi yapmakta fayda var. Eğitim, yayıncılık, tanıtım, halkla ilişkiler, iletişimle ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Uzak yerlerden keyifli haberler de alabilirsiniz.


Yengeç ve Yükselen Yengeç;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse bu hafta ailenizle veya yerleşimle ilgili konularda olası problemleri çözmek, düzene sokmak, çeki düzen vermek için çok uygun bir hafta. Bu hafta vaktinizin çoğunu evinizde bir takım aktiviteler oluşturarak geçirebilirsiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz mesela. Bu hafta işe ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda sürpriz, beklenmedik gelişmelere açık olun, ani istifalar ve terfiler, yeni iş teklifleri, yükselmeler, yöneticilerinizden sizleri olumlu anlamda şaşırtacak hareketler yapabilirler. Bu haftanın tadını çıkartın. Dolunay etkileri ise; Ödemeler, krediler, burs, miras, başkalarına ait finansal konular, ortaklaşa kazanımlarla ilgili konular bu dolunayın odak noktası olacak, finansal konularsa minik bir hayal kırıklığı, pekte hoşunuza gitmeyecek bir haber alabilirsiniz. Hesap hataları gündeme gelebilir. Eğer elinizden çıkarmaya çalıştığınız bir ürün var ise, bu dolunay zamanı rahatlıkla satabilirsinizde. . 


Aslan ve Yükselen Aslan;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse, bu hafta arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan kariyerinizle ilişkili konularda güzel destekler alabileceksiniz, dostlarınızla beraber daha fazla zaman geçirebilir, onlarla birlikte ortaklaşa işlere girişebilirsiniz. Bu hafta uzak yerlerden gelecek sürpriz haberler sizleri oldukça heyecanlandıracaktır, özellikle yurt dışı, yabancılarla ilgili işlerinizde sürpriz sevindirici gelişmeler söz konusu olabilecektir. Bu hafta seyahatlere çıkmak, tatil planları yapmak içinde keza oldukça keyifli bir hafta. Dolunay etkisi ise,  ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, partner ilişkilerinde, evlilikte bazı minik hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Finansal konular yüzünden minik gerginlikler oluşabilir. Tabii bir diğer olası etkisi de, işin içinde Venüs olduğundan dolayı partnerinizle birlikte romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar kendilerini içinde kaybolacakları bir aşkın içinde bulabilirler ama dikkatli olmalarında yarar var, sandıkları gibi bir kimse çıkmayabilir karşınızdaki kişiler. Eğer bir ilişkiniz var ise, onu kafanızda epey sorgulayabilirsinizde.


Başak ve Yükselen Başak;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse, bu hafta iş hayatınızdan kazandığınız gelirleri arttıracak etkiler devrede, maaş zamları, promosyonlar, ödüller söz konusu olabilecek. Belki de koşulları ve şartları çok daha iyi bir işte söz konusu olabilir. Her halukarda kariyer anlamında enfes bir hafta sizleri bekliyor. Yalnız finansal anlamda göstergeler pek iç açıcı değil, beklenmedik kayıplar, eşya kaybolmaları, beklenmedik ödemeler söz konusu olabilecektir. Özellikle bu hafta kredi çekmek, ona buna kefil olmak için pekte uygun bir hafta değil. Dolunay etkisi ise,  Sağlık evinizde meydana gelecek olan dolunay, enerjinizi birden düşürüp, dinlenme ihtiyacınızı arttırabilir, uykuya her zamankinden çok ihtiyacınız olabilir. Bir diğer olası etkisi ise, size keyif ve mutluluk vereceğini düşündüğünüz bir proje bir iş teklifi ile de karşılaşabilirsiniz fakat siz yine de dikkatli adımlar atın, olası gelen teklifin ardında yatanları iyice araştırın.


Terazi ve Yükselen Terazi;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse, bu hafta hayatınıza çeki düzen vermek, isteklerinizi net bir şekilde belirlemek için ideal bir hafta. Eğer yalnızsanız bu hafta yaşamınıza aşkı daha rahat bir şekilde çekebileceksiniz, bu hafta yaşamınızda engel olan konuları aşabileceğiniz koşullarla da karşılaşabilirsiniz. Bu hafta sorunlar çözülmeye başlıyor kısacası. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, farklı özelliklere sahip kişilerle tanışabilirsiniz. Dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan keyifli destekler alabileceksiniz bu hafta. Dolunay etkisi ise, aşk, çocuklar, yaratıcılılık gerektiren işler evinizde gerçekleşecek olan dolunay hafiften karışık etkilere sahip. Yalnız olanlarınız, kendinizi bir aşkın içinde erirken gözlemleyebilirsiniz, birliktelikleri olanlar oldujkça romantik ve keyif verici zamanlar geçirebilirsiniz. Plansız, beklenmedik bir çocuk, hamilelik haberi gelebilir. Eğer işiniz yaratıcılık, sahne, sanat gibi bir iş ise bu dolunay sizler için destekleyici olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse finansal açıdan toparlanma, kendinize biraz çeki düzen verme zamanı, korktuğunuz gibi olmayacak hatta finansal anlamda eğri yukarı doğru yükselmeye başlıyor. Bu hafta krediler, ödemeler, borçar, finansal konular belinizi kolay kolay bükemeyecek. İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda ise sürpriz, olumlu, beklenmedik harika gelişmeler sizleri bekliyor olacak! Önemli kişilerden çok güzel destekler, aniden gelişen ve büyüyen projeler, yeni iş teklifleri, işinizde yükselme, karlı projeler! Bu haftanın tadını çıkartın ve sürprizlere hazır olun! Dolunay etkisi ile de  evinizi değiştirmek, taşınmak, ev almak-satmak isteyebilirsiniz ve gerçekten de harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ama bu sefer kafa karışıklığı da yaşayabilirsiniz. Ya da yaşadığınız yerde su tesisatı ile ilgili bir takım sorunlar nüksedebilir: Ev, yuva, yerleşim, aile ile ilgili konularda da bazı hayal kırıklıkları meydana gelebilir. 


Yay ve Yükselen Yay;
30 Temmuz  - 5 Ağustos



Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse özellikle özel yaşamı organize etme, düzenleme anlamında gayet güzel bir hafta, hem sosyal hem özel ilişkilere çeki düzen vermek, ayar yapmak, yeni ortaklıkları değerlendirmek için keyifli bir haftaya giriyoruz. Dostluklardan, arkadaşlıklardan fayda görebileceğiz. Özellikle eğitim, yabancılar, yurt dışı, seyahatlerle ilgili konularda ilginç gelişmeler yaşanabilir, beklenmedik konular aniden gündeme gelebilir ama endişelenmeyin  negatif değil, sürpriz sevindirici haberler. Dolunay etkisi ile de,  su, deniz aşırı bir yolculuk gündeme gelebilir. Yalnız kandırılmaya müsait olabilir, söylenen her söze inanmamakta fayda var. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili konularda minik hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu dolunay zamanı birliktelikleri olanlar, sevgili veya eşleri ile birlikte keyifli bir yolcuğa çıkabilir, ama hayatınızda özel biri yok ise yakın çevrenizden biri ile de çıkabilirsiniz yolculuğa.Ama hatırlatmakta yarar yeniden, yolculuğa çıkmadan önce rotanızı, biletinizi, bavulunuzu tekrar bir gözden geçirin. 


Oğlak ve Yükselen Oğlak;
30 Temmuz  - 5 Ağustos


Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse iş ve kariyer anlamında oldukça keyifli ve güzel bir haftaya giriş yapıyorsunuz, yenilikler, iş anlamında sağlam adımlar atma, uzun vadeli planlar yapmak için süperella bir hafta! Güzel destekler alabileceksiniz. Keza bu jafta evinizde değişiklikler yapmak, kredi ile ev almak için araştırmalar yapmak için ideal olacaktır. Keza ev değiştirmek, taşınmak…vb gibi konular hiç gündeminizde yokken birden gündeminize oturabilir. Dolunay etkisi ile,  Finansal konularda kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler oluşabilir, gelen olası teklifleri değerlendirmende önce bir kez detaylı bir şekilde düşünmek akıllıca olacaktır. Belki de sevdiğiniz kişiye özle ve de pahalı bir hediye almak için dükkan dükkan gezeceksiniz.


Kova ve Yükselen Kova;
30 Temmuz  - 5 Ağustos

Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek, Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçeye çevirmemiz gerekirse uluslar arası işler, yabancılarla ilgili işler, organizasyonel konularda başarı sizinle olacaktır. Keza bu hafta pazarlama, reklam çalışmaları yapmak içinde çok uygun bir hafta geri dönüşlerini hızlı ve etkin bir şekilde alabilirsiniz. Eğer özel hayatınızda biri yok, kaderine küsmüş makus bir kova iseniz bu hafta aşktan yana da şans sizden yana olacak, özellikle yabancı uyruklu, seyahat eden, turizm işi ile ilgilenen,eğitmen kişilerle yakınlaşmalarınız olabilir. Bu hafta önünüze yeni anlaşmalar, sözleşmeler, iş teklifleri, iş anlaşmaları gelebilir acele etmeden değerlendirmenizde yarar var. Dolunay burcunuzda gerçekleşecek, bu dolunay aslında karışık etkilere sahip, şöyle ki evet sezgiler kuvvetli olacak, yaratıcılık gerektiren işlerde başarı elde edebileceksiniz vesaire ama özel hayatınıza ilişkin hayal kırıklıklarım oluşabilir, Yalnız olanlar gerçekten çekici kişileri hayatınıza çekebilirsiniz, flörtler oluşabilir, yeni ilişkilere başlamak için yalnız sizin veya karşınızda ki kişinin kafası biraz karışık olabilir. Sağlığınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz, diyet, spor…vb gibi. .

Balık ve Yükselen Balık;
30 Temmuz  - 5 Ağustos


Bu hafta gökyüzü oldukça hareketli geçecek. Venüs/Satürn arasında uyumlu bir etkileşim akabinde Uranüs/Güneş arasında olumlu bir etkileşim ve kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bunları Türkçe’ye çevirmemiz gerekirse bu hafta sizlerin para haftası, sürpriz kazançlar, elden çıkarmaya çalıştığınız ürünlerinizi hızlıca satabileceksiniz. Finansal anlamda güçlenmenizi sağlayacak koşullar gündeme gelebilecektir. Evinizi güzelleştirmek içinde adımlar atabilirsiniz, aile içi konuları düzene sokmak, sorunların üstesinden gelmek için çok güzel bir hafta. Dolunay etkisi ile de içe dönme olabilir, yalnızlık ihtiyacınız artabilir, ruhsal konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Rüyalarınız bu dolunay zamanı ön planda olacak, elde olmayan bir şartlar ve koşullar oluşabilir, platonik duygular çok ön plana çıkabilir.